catch me if you can.



Redan innan jag hann komma till skolan hade lockarna hunnit lägga sig. Eller inte helt, det är till och med fortfarande lite lockigt nu, men det gjorde ingenting eftersom det va lite för mkt på sidan imorse. Har även kommit fram till att jag har fått SJUKT långt hår! Dock behöver jag klippa mig snart, kommer ens knappt ihåg när jag gjorde det sist, men läääängesen var det iallafall.

Dagen då. Jag har varit sjukt trött och har haft ont i huvet hela dagen men det har endå gått ganska fort, inga hemska utdragna lektioner eller så. På svenskan skulle vi låna böcker, Fay och Linnea lånade Sune :D haha. Och Fiona har varit allmänt flummig hela dagen.

Helena: Fiona, varje gång jag ser dig så är du på fel ställe!

Killarna tränade idag och det gick väl bra :) dom har nästan slutat klaga på att vi kör styrka varje träning och det är ett ganska stort plus, sen finns där ju alltid något undantag. Men det börjar bli bättre och bättre det mesta tycker jag och det är ju väldigt trevligt!

Förresten! Det har gått två veckor sen skolan började och jag har redan lyckats tappa bort både min studieplan och mitt kollegieblock. Bra jobbat Linnea. Får väl leta nu ikväll och hoppas på att jag hittar det, sen måste jag packa upp en massa väskor och så med. Målet är att jag ska gå och lägga mig tio och hoppas på att jag inte är lika trött och att huvudvärken är borta tills imorgon. Men vi får se hur det går. Haha.

hah, du är så konstig.



IGNORERA TJOCKISBENEN!

Då var man nästan klar att sticka iväg till skolan, ska bara borsta tänderna. Idag har jag lockat håret som ni ser på bilderna, inte jättemycket but still lixom. Syns inte världens bästa heller. Men endå. :)

Skolan börjar 8.55 och slutar 15.00, 16.30 ska jag vara på GH. Det betyder alltså att jag inte hinner hem mellan. Jippiii, eller inte. Jag är redan helt trött så vi får se hur dagen går. PUSS!

pojken i randig pyjamas.





Har nyss kollat på denna filmen, riktigt bra men sjukt hemsk. Nu vill jag jobba med andra världskriget i skolan och åka till Polen.

jag vill, jag kan, jag ska, men jag vågar inte.

Efter killarnas träning (som för övrigt gick ganska bra) så var det myskväll hos Frida och Julia :) vi åt lasagne och maraboutårta och tittade på Män som hatar kvinnor. Väldigt bra film måste jag säga! Ni som inte har sett den, se den! Den var ganska läskig, speciellt eftersom vi var själva hemma, det var väldigt mörkt och huset knakade. Och mitt i det läskiga fick jag sms, jag trodde att hjärtat skulle hoppa ut nästan så rädd jag blev. Men ja, väldigt sevärd! :)

Vi blev väckta halv nio imorse och bara åt frukost och fixade oss för träning, det gick helt okej idag men jag är sur på mig själv för att jag är feg. Idag ska jag bara ta det överdrivet lugnt, kanske titta på en film eller något? Söndagar är chilldagar och det var de hela förra terminen med. Samla ny kraft inför en ny skolvecka. Jag räknade förresten ut att jag tillbringar 16 timmar varje vecka med gympa. 10 timmar egen träning och 6 timmar gymnaster.


*stolt*




Ooouf, vad jag är duktig! :o helt själv har jag klarat av det där förutom att pappa fick skruva fast den "foten" hårt, bara därför jag inte är så stark kanske. Annars tycker jag att det var duktigt gjort av mig. Inget fel eller nånting ens en gång. Haha. Respekt!

så använd din fantasi då.




Det blev en snabb runda på Ikea och Väla, fick iallafall datorbordet och även en tröja men jag orkade inte prova den och såklart var den då mycket mindre än den jag provade igår i stan, helt kort i armarna så jag får byta den på måndag, men annars är den nice :) nu ska jag skruva ihop detdära bordet, svart är det, passar fint i mitt rum, jag lovar att ni kommer få se hur fint jag har lyckats sen! :D och den understa bilden är från när Lydia var här nere och vi pallade äpplen och kastade till varandra, så kul vi hade den dagen.

visst.

Aah, min mage! Hejsan träningsvärk och jag inte kommer kunna skratta nu på två dagar, tack så mycket ja. Inte mycket planerat idag, jag och mamma ska nog ut till Ikea och leta upp ett datorbord, det som jag har nu är inte direkt det bästa om vi nu säger så. Sen mellan fyra och sex har jag gymnaster och efteråt vet jag inte riktigt, tjejkväll skulle vara riiiktigt trevligt faktiskt. Vi får se hur det blir. Nu ska jag börja göra mig klar iallafall.

patetisk är nog ett ganska bra ord.




inbakad fläta har jag kommit på att det är ganska så nice, lite så "hej jag är fem år" - varning men jag gillar det iallafall :) lätt att sätta upp och skönt för att inget hår fladdrar ner.

Det är något speciellt med fredagkvällar, ja det vet ju alla. Så vad gör jag då? Först tränar som en idiot och sen sitter och döar vid datorn. Ja, gött ju. Men innan på träningen kom jag fram till att fredagskvällar (och träningar på sådanna) luktar något särskillt, speciellt när det börjar bli höst. Det luktar liksom mysigt men endå kallt. Om någon fattar hur jag menar :) antagligen inte men jag tror att jag tycker om det faktiskt, även om det hade varit skönt att bara sitta hemma eller sova över med någon nån gång liksom, för fredagar efter fem timmar på GH och hemma vid halv tio är man ganska trött och sen ska man vara där igen på söndagmorrnar tio. Så byebye livet, hello gymnastik. Från och med denna veckan egentligen är det så.

fail fail fail.




Helt plötsligt blev det så att jag fick fixa mig på 10 minuter och sen springa två busshållplatser bort för att träffa Fiona i stan. Men det gick det med faktiskt. Jag köpte ingenting, känns som att det alltid är så nu för tiden? Men jag vill ha en tröja på H&M, typ benvit stickad med stora hål fast inte stickig. Så provade jag den och kunde inte bestämma mig men sen ville jag ha den och då fanns den såklart inte kvar. Fast den kommer nog in nästa vecka igen och då SKA jag ha den. Pappa bjöd oss på Thai Corner, tackiis. Sen åkte jag ut till GH, aprikos var duktiga&söta i början men på slutet var dom lite spralliga eller vad man ska säga. Egen träning, stationer vilket vi kommer ha nu typ forever och sen styrka. Efteråt frågade Per vem det var som hade dödat mig.

love me/hate me.



10 timmar blev det att jag låg i sängen iallafall, sovit har jag inte riktigt gjort hela tiden, blev väckt först nio av pappa, sen av att det ringde (dessutom fel!) halv tio och efter det har jag mest typ somnat en kvart, vaknat och drömt konstiga drömmar ni vet. Eller hela natten har jag drömt ganska konstiga drömmar. Det är iallafall väldigt VÄLDIGT skönt att vara ledig, jag fattar inte varför jag inte tog vara på sommarlovet mer. Om bara fyra och en halv timme så ska jag befinna mig på GH, sen blir det fem timmar där. Suck. Men det ska bli roligt att träna iallafall.

jag vet väl inte.



En sån bra kväll det blev istället då, eller eftermiddag också kanske, vi gjorde åt tacos och fixade oss hos Alice, sen åkte vi in till discot och var där vid åtta, i början var det lite segt men det blev sjukt kul på slutet :D nu är jag hemma, hungrig, trött, död och ska nog snart gå och lägga mig. Förhoppningsvis blir vädret bra imorgon och då blir det stranden med Fiona. Men först ska jag bara sova tills jag vaknar, helt underbart skönt. Det var längesen sist.

taggatagga ;)



Vi sög på brännboll. Kom näst sist. Men vann över dom som kom tvåa, jag fattar inte riktigt hur det gick ihop. Men rätt kul blev det iaf faktiskt och mitt i allt cyklade jag och Frida hem och gjorde chokladbollar. Vi slutade 1,5 timme tidigare än vi skulle och nu ska jag in i duschen och få bort dom gröna prickarna som Alice hällde i mitt hår, sen ska jag och Fiona till Alice och fixa oss till discoot :D skriver mer när jag kommer hem, puss!

hjärta er.






Vera fyller 14, Vera fyller 15
det märks så mycket att vi blir äldre
fin tradition tycker jag att detta har blivit
:) <3

berg och dalbana.




Jag vet att jag ändrar mig typ hela tiden men nu är skolan okej igen och dagen har varit väldigt rolig faktiskt. På NO:n (som egentligen skulle vatt matte) så satt Fiona och höll på lite med persinnen och vipps så låter det BAANG! och hela har ramlat ner. Jag och Oliwia som sitter ungefär på andra sidan klassrummet skrattar och skrattar. Sen säger Per-Axel: "Jag är en liten tjock gubbe i mina sämsta år". Det var lite roligt det med. Efter skolan försökte jag och Fiona hitta något att ha på oss på discot men det gick kasst så ingen av oss har nåt att ha på oss typ ungefär. Idag är jag gympa-ledig och det är sjukt skönt. Och det underbara hjärtat på min kind har Fiona ritat, och hon har ett hon med.

akta så du inte säger eller gör något som är fel.



Själva skoldagen var riktigt seg och vi gick fram och tillbaka hela tiden kändes det som, ps2-ps1, ps1-GA, GA-ps2 och ps2-ps1. Idrott, svenska, SO, musik och bild. vi har gått i skolan inte många dagar och jag har redan tappat skolmotivationen helt, även fast jag började längta tillbaka redan i mitten på sommarlovet, ett väldigt stort misstag. Imorgon börjar jag tio men jag ska endå gå och lägga mig halv elva har jag bestämt, jag behöver verkligen sova. Sen kan jag vakna om några månader och komma in mitt i kaoset, men då är alla så inne i det att det inte ens är jobbigt längre.

sällan jag vaknar på fel sida.



Tisdag idag, och jag ska cykla till skolan. Det har jag inte gjort på ett tag vilken kommer resultera i att jag dör. Annars händer nog inget speciellt i skolan, om jag minns rätt. Men ikväll är det träning och jag har inte tränat sen förra söndagen, hjälp. Men det är fys iaf.

Nu kom jag att tänka på den dagen när vi kom på 79365, eller några dagar senare eller hur det nu var när vi sprang runt och tryckte på alla sånna kodgrejer och fick börja varannan gång för att det skulle vara rättvist.

1,5 år tillbaka i tiden, jatack.




Framtidspiloterna precis hela dagen i skolan, jag börjar redan tröttna på det och detta är nu en ganska stor grej som vi ska hålla på och jobba med ganska mycket denna terminen. Tack och lov kom jag i samma grupp som Oliwia iaf! Resten av gruppen är ju.. ja, kan diskuteras. Nu har vi bara maten två dagar till, sen aldrig mer. Hoppas jag. Skönt som fan.

Efter skolan fick jag gå runt på stan och tråka innan det var dags att åka upp till GH och killarnas träning, fick underhållning på vägen iaf ;) duktiga var dom idag, jaapp! Kul att se när det går framåt och snabbt går det också med tanke på att de precis har haft väldigt långt uppehåll.

Jag åt precis pasta och köttbullar för tredje gången på två dagar och snart ska jag hoppa in i duschen, ska bara samla lite kraft till det först.

kan någon vara bättre än bäst?




Måttligt skönt att va hemma igen, jaaapp! Kursen har varit sjukt seeg, hela dagen igår hade vi bara teori och nästan hela dagen idag med. Vi hade fyra demogymnaster (även kallade försökskaniner av Oliwia) så ja. Och vi passade noll så vi satt bara och lyssnade hela tiden, vi höll på att somna. Men igårkväll hade vi riktigt kul, jag, Frida, Shiralee och Kristina. Och det var en himla massa saker som var inte okej.

Nu är jag så trött och hungrig så det är inte klokt. Imorgon är det skola igen och jag vet inte riktigt hur jag vill ha det, skola eller inte. Imorgon blir det nog inte. Jag vill sova och ha helg igen.

skyll dig själv.

Inatt sov jag tre timmar, mellan fem och åtta. Och nu är jag inte ens trött. Lägret var kul faktiskt, vi gjorde inte så mycket förutom typ en gåt-runda, sen hade vi fritid och det blev en himla massa sanning eller konka och bara allmänt prat. Jag och Oliwia sprang och la oss där nere i stugan när det började åska som tusan sådär vid fyra, vi sov på bara sovsäckar på golvet.

Nu är Frida här, vi har tränat Aprikos och de var duktiga :) vi ska sminka oss lite flipp och fota, kulkul. Imorgon blir det Tumbling steg 1 på Lingvallen och jag känner på mig att det kommer bli en riktig toppenhelg.

P U S S S S S S S S

äkta eller falsk?




Skolan är chill i början, introveckor är rätt nice endå. Men vi hade mattediagnos idag och lilla Linnea kommer inte ihåg hur man räknar ut medelvärde! Jag menar helloo, jag går i 9an nu faktiskt och hade MVG i matte i våras, har allt försvinnut ellooor? Aja. Får skylla på att jag inte har tänkt ett enda dugg på matte på hela lovet.

Vi fick sluta tidigare idag igen men såklart missar jag preciis bussen. Gick till H&M och köpte sminkborttagning och tog nästa buss hem, bara in snabbt och fixa mig på 20 min och sen på bussen tillbaka igen och åka ut till Aprikos träning i Bårslöv. Rätt roligt faktiskt, men jag varken kan eller får ha det såhär varje onsdag. Jag fick skjuts hem av Lill och gick direkt til Vera och krängde våffloor ;) lite skrattattacker och så sen gick jag hem för att packa för ungefär en timme sen och jag har tagit fram min necessär sen har jag inte kommit längre. Suck. Får nog ta tag i det för imorgon ska vi ju på läger med 9orna på hela ps2, yeey :D jag delar tält med Fay, Fiona och Oliwia, vi kommer ha sjukt roligt känner jag på mig! :D

rip pysen :'( lider med dig julle.

telling you - you're an idiot, that you're crazy!




Jag gick till Vera
Det tog 20 minuter
Vi åkte till Husensjö
Vi kom inte in i hallen
Vi åkte hem
Jag stack ut och sprang istället, duktig som jag är.

Nu sitter jag och degar, har fortfarande inte gjort min läxa vilket jag borde, vi har ringen första timmen imorgon och då ska vi "redovisa" eller vad vi ska kalla det. Sen ska vi ha första efterlängtade svenskatimmen med världens bästa Helena, wiihwiih :D och sen ett massa annat mög som jag inte kommer ihåg, matte har jag för mig iofs.


i min lilla, lilla värld...




Jag sitter och tar det alldeles för lugnt, egentligen borde jag göra den där läxan som vi har tills imorgon, får väl fixa den snart med tanke på att jag faktiskt ska (håll i er nu, detta är stort, aldrig hänt förut eller så) träna ikväll. Fys. I skolan har vi haft mitt framtida val nästan hela dagen och jag börjar faktiskt bli klokare på allting. Antagligen blir det samhälle. Sen ska jag försöka få igång bluetooth på datorn med så ni kan få se hur sjukt söta jag och Elin är när vi har maten.

ingen är perfekt, det är inte ens många som är godkända.



just för tillfället vill jag bara ha höst, kyla och en bästa vän.
fast jag hade nog inte tackat nej till en veckas sömn heller. och sen vill jag flytta oxå, och jag vet precis vart.

so close but so far away.




Back to school idag då, var väl helt okej, men såklart ska vi ha maten första veckorna :o visst, mentorsgrupp 21 är bästbästbäst men vi kan väl få slippa sånna hemskheter? Aja, jag och Elin hade rätt chill endå, torka glas och kastade dom i staplar typ. Vi har plastglas på vår skola för er som inte kunde tänka ut det själva.

Måste säga att jag är väldigt stolt över mina killar, väldigt duktiga var de idag, första träningen sen tävlingen som var i maj och det mesta satt kvar i dem, det var dock bara åtta stycken där men endå.

Jag blir fett sur på min msn som bara loggar ut sig hela tiden, ååh :@ och vem vill vara demogymnast på tumbling steg 1 i helgen? Där kommer va tre stycken, känns ju fint (y) vet ni? Min nästkusin fixade spotify åt mig, tack Marcus! Och nu lyssnar jag på musik :o helt sjukt, stolt över mig själv nästan.

att sakna någon är något av det värsta som finns, och jag saknar som fan.

9:6, året med er kommer bli så bra <3

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en massa saker, kan vara för att det var ett tag sen :p 

I fredags var jag på Bakken med Vera, Agnes, Adrian, Albin, mamma och Petra. Sjukt kul hade vi, åkte mktmkt karuseller, till och med Vera ;) man satt helt löst och det kändes som man skulle flyga av ibland men det var fett kul :D men jag måste bara varna er, akta er för aporna. Åkte hemifrån tio och kom hem 14 timmar senare.

Gårdagen började med bunch med Louise & co, trevligt, hade ganska kul med Olivia 91 ;) sen var det att fixa mig inför bröllopet och F&F kom hit och vi var där vid halv fyra, sen hade vi kul ungefär hela kvällen och var duktiga med, fick massa beröm (a) det roligaste var nästan när vi var ute i köket och Fiona skulle visa lite av sitt fristående, så låg hon på golvet och så kommer Maries (brudens) pappa in och bara: Oj, tränar ni? Låt inte mig störa! hahaha. Och typ 10 min senare ska Fay visa den dansen de har dansat med Viktor och precis när hon vänder sig mot dörren och gör en sak som ser ganska kul ut kommer han igen. Asså omg, som vi skrattade. Hahaha.

Och idag då, kick off läger. Gick väl sådär, hade kunnat gå bättre, hade kunnat gå sämre. Nu är jag helt sjukt trött och ska sova tidigt idag (vet att jag säger det hela tiden, men idag SKA jag verkligen det) för imorgon är det skola, börjar dock halv elva, but still lixom. Ska bli kulkul, träffa klassen och resten av skolan igen. Sen ska jag åka direkt till GH och första träningen med killarna. puss på er! <3


fy vad jag inte tycker om dig. haha.



Idag har jag varit med Josse, idag har jag tränat. Och imorse pratade jag med Frida i telefon ungefär en timme. Precis som planerat. (Okej, kanske inte det sistnämnda var jätteplanerat) Mycket trevlig dag måste jag säga, ett tag sen man var med Josse, hon har inte varit här sen Grencuperna Skåne, dvs den 21 mars. Det var inte igår direkt. Vi snackade, lagade mat, kollade på massa gympafilmer på Youtube och åt kladdkaka. Sen åkte hon och jag stack till fysträning, det har regnat ungefär hela dagen men vi klarade oss undan det :) nu ser det däremot mörkt ut igen. Träningen gick väldigt bra, jag dog inte på intervallerna och fick den bästa tiden av tjejerna på 4 varv i slingan, varje är ungefär 900 m och jag sprang 4 på 14.06 :) riktigt gött, då är man nöjd med sig själv :D nu sitter jag här, nyduschad och gör ingenting, ska lägga mig rätt tidigt tror jag för imorgon blir det Bakken med favoritkusinerna! :D puss på er! <3

naglar som är lila med glitter




Nu är Josse påväg hit, vet inte riktigt vad vi ska hitta på. Tack och lov så har det slutat regna men det är ju fortfarande helt blött ute. Och springa i blöt skog = gegga och det är ingenting vi tycker om. Jag borde städa mitt rum men det kommer jag säkert inte hinna innan skolan börjar ens, eller orka rättare sagt. Jag plockade faktiskt undan alla kläder igår och det tyckte jag var duktigt gjort av mig själv. Fast hade jag inte gjort det så hade mamma blivit sur.


bara för att mina kusiner är bäst i världen



Nu sitter jag och kollar igenom bilder, jag tror att jag ska beställa en hel massa och sen köpa en stor ram och göra som ett kollage :) skulle inte suttit helt fel på mitt rum. Idag ska jag nog va med Josse och ikväll blir det träning. Det regnar och vi har fys ute. Woohooo... Och det kanske blir så att jag har antingen träning eller gymnaster alla dagar i veckan till hösten, och jag som skulle satsa allt på skolan och höja mina betyg riktigt mycket. Hahahaha.

3 små ord - jag älskar er







Madicken är söt <3

Nu har jag precis ätit lite och har bränt mig på tungan :O snart ska jag byta om och sticka iväg till träningen som börjar om en timme, fristående står på schemat och kan Linnea det? Nej, precis ;) men Alice ska tydligen lära mig så det ska nog gå fiiint får vi hoppas :) JAG ÄLSKAR GYMPA ! :D <3 senså ska jag få en massa bilder på mig och tjejerna från tjejkvällar osv idag, yeeey :D riktigt skoj! Idag är allt bara riktigt gött. puss på er! <3


jag kan inte göra mer än mitt bästa




Då kom jag nyss hem från stan, som alltid med Sandra blev det fika på Ebbas, kladdkaka med grädde ofc! :D längesen nu tycker jag så det var vi värda. Sen gick vi runt i alla affärer ungefär 25 gånger. Det är typ mat grejs från hela världen på Stortorget (eller vad heter torget där vid H&M och Fahlmans?) så vi köpte churros, rätt gott men efter det hade jag florsocker på heeela strumpebyxorna, vackert xD. Annars köpte jag bara en sak, en vit oversize tröja på Gina som vi ska ha på oss när vi serverar på lördag :) om jag inte har berättat det innan så ska jag, Fay och Fiona servera på min gamla hopprepstränare Maries bröllop i helgen, sjukt roligt :) nu ska jag kolla på friståendet igen, suck. puss på er! <3

jag fyller år om 99 dagar. eller 100?




Jag är trött men jag är vaken fast klockan bara är kvart över tio. Fick nyss ett erbjudande om att komma bort till Petra med familj och fika vid elva eftersom våra andra kusiner kommer dit då, men jag har redan andra planer, hehe. ;) de planerna går ut på att åka till stan med Sandra, väldigt längesen jag träffade den människan. Innan var vi typ 24/7 och nu har jag inte träffat henne på flera veckor!? Men aja, jag ska inte ha nåt speciellt men vi får se om det blir något med hem iallafall, inte väldigt omöjligt ju. Ikväll är det träning, dans egentligen men nu ska inte Jessica komma mer så vi får se vad vi gör, hoppas det inte blir fristående eftersom jag inte kan det, gick ju sådär när jag skulle lära mig själv igår... puss på er! <3


Me, Myself and I

Jag har lagt till en bakgrund, yeeey. sen skulle jag ändra lite färger men koderna ville inte som jag ville och efter ungefär fyra försök tröttnade jag och sket i det. Nu har jag inget att göra så jag tänkte skriva en liten typ lista/text nånting med saker som jag tror att ni inte visste om mig ;)

Så var ska vi börja då? Just nu för tillfället har jag inget täcke för det är hemma hos Louise :p När jag var liten bodde vi på Husensjö och där hade jag det minsta rummet så när vi flyttade hit fick jag välja rum först. Jag har ångrat hur många gånger som helst att jag inte tog det rummet som mamma och pappa har nu, våra rum är ungefär lika stora men mitt är fyrkantigt och deras är avlångt.  På bara ett litet tag har jag blivit beroende av nagellack och får panik om jag inte har målade naglar, nyss så hade jag aldrig det, kanske genomskinligt men nu har jag färgglatt som tusan alltid. Ett tag i höstas/vintras nånting hade jag alltid mönster på tånaglarna men det dog ut. Gympatävlingar är nästan det bästa jag vet, speciellt om man måste gå upp jättetidigt och åka bil minst en timme. Förra året var det konstigaste året i hela mitt liv, kanske för att jag var utomlands nästan halva. Men inte bara därför, massa andra anledningar också. Jag tycker inte om djur speciellt mycket, värst är sånna som är äckliga och närgångna. När Louises katt dessutom tog in en mus inatt sjönk katter ännu mer. Men delfiner är mitt favoritdjur, dom är så jävla fina. Min klass är den bästa som finns även fast jag bara stör mig på alla hela tiden och jag är livrädd för att börja 9an. Jag börjar alltid alla sms med liten bokstav men eftersom min * knapp på mobilen har gått sönder får jag alltid skriva ett M före allt som jag suddar bort antingen direkt efter första ordet eller innan jag skickar. Båda mina föräldrar och min lillebror har bruna ögon men jag har gröna, något jag har fått från min mormor. Min mobil är min bästa vän och jag går nästan aldrig en meter från den men igår var jag borta från den nästan hela tiden och jag skickade bara 27 sms på hela dagen. Innan hade jag en randig bok som jag skrev i nästan varje kväll, som en dagbok men jag skrev mest vad jag tyckte om folk. När den tog slut blev jag helt tom och jag har fortfarande inte skaffat en ny sån. Det var i höstas ska då tilläggas. Ingen har fått läsa den. På måndag börjar jag skolan och jag längtar samtidigt som jag blir helt rädd bara jag tänker på det. Men jag gillar skolan så det ska bli skönt att komma tillbaka igen och få träffa min klass, numera (eller snart) 9:6. Mitt liv kommer bestå av gymnastik och skola till hösten, egentligen har jag något med gympa varje dag men jag tror att jag har lyckats hoppa av onsdagar, men är inte riktigt säker. Antingen förändras jag som tusan eller så är väldigt många bara allmänt konstiga. Jag hatar jeans eftersom det är så obekvämt. Antingen har jag strumpebyxor, jeanstrikåer, trikåer eller jeans med trikåer under. Då går det att stå ut. Nu på sommaren funkar shorts med. Det jag är mest nöjd med på min kropp är mina händer. Min lillebror har suttit inne ungefär hela sommaren och är jätteblek (det var värre innan dock) så jag började kalla honom för Albino och när jag kom fram till att hans armar var brunare än mina blev jag jättesur. Från höstterminen till vårterminen höjde jag mig 50 poäng och jag började gråta på skolavslutningen när jag öppnade mina betyg eftersom jag bara hade fått G i idrott. Jag brukar alltid tänka ut lögner som undanflykter, även om det bara är till små och obetydliga saker, men jag behöver sällan använda dem. Molly och jag låtsades ofta vara syskon när vi var mindre och åkte iväg på olika grejer och därför är hon fortfarande min lillasyster. Vi har känt varandra hur sjukt länge som helst, nästan hela livet tror jag. Vi har iallafall varit kompisar sen jag var 7 och hon 4,5. Ett av mina nyårslöften var att jag inte skulle äta pommes och det bröt jag den andra eller tredje januari. Nu orkar jag inte tänka mer, men en fortsättning kanske kommer nångång. Sängen kallar! puss på er! <3

i'll never reach your level. but i don't care.




Koh Lanta GF läger

Igår gick jag upp megatidigt och tog bussen till Lerberget. När jag kom dit så var det helt konstigt och jag hittade inget och massa sånt. Men det löste sig. Vår lilla gympagrupp som vi hade i Thailand skulle ha ett litet läger men det blev bara jag, Louise, Emelie, Amalia och Jennifer. Plus Annika och Malin som är tränare, och Jennifers mamma Kerstin var med och tittade och så :) iallafall så hade vi hallen heeelt för oss själva hur länge som helst! Det var jätteskoj, och för en gångs skull var det trampett som var roligast. Två nya varv blev det, 1,5 skruv på trampett, stod bara en gång men kom runt i själva skruven rätt många och det känns bättre och bättre :) sen handvolt helskruv. Så nu har jag klarat alla mina årsmål på halva året så det är nog dags att skaffa nya ;) efter att ha tränat hur länge som helst (från 10 till halv 5 med två pauser) åkte vi och badade, så skönt! Sen hem till Louise & co och åt, lekte en jättekul lek, kollade film osv. Sen sov vi allihop där, mysmys. Om någon skickar lite bilder så kommer det senare, annars inte. :p

Idag har jag inte gjort speciellt mycket sen jag kom hem men kanske blir det sova över med Sandra ikväll och imorgon ska jag va med henne ;) puss på er! <3

min helg

En sammanfattning av helgen i bilder och text!



I fredags kom vi fram till Gunnel och Affe och deras coola hus nån gång vid lunch. Sen åkte jag, Vera, Agnes och Petra in till Älmhult, mötte mamma och gick runt i lite affärer. Där finns inte så många men jag fick med mig två stycken linnen från JC hem.



I huset finns hur många rum som helst, fyllda med hur mycket saker som helst. Här är Vera i det rummet som vi sov i. Det luktar ganska konstigt men är ganska mysigt. Man sover inte så jättegott heller. Men det är en natt om året, jag tror att vi kan stå ut.



Det finns en lekplats precis utanför och den här snurran tycker vi om. Den slutar typ aldrig snurra. Det går bara fortare och fortare hela tiden. Magiskt. Om man inte byter håll efter en stund så mår man lite illa.



På lördagen innan vi skulle åka vidare passade vi på att hjula en massa.



Sen åkte vi vidare till Staffan och Berit. Här ska vi snart hoppa i och bada. Det där lilla huset är hur mysigt som helst, där sover vi när vi är där. Jag, Vera och Agnes gör alltid det. Detta året fick vi besök av Adrian med. Han låg under mig, där är inte så mycket plats förstår ni. Så det hade varit synd om honom ifall jag hade ramlat ner, men det gjorde jag inte.



Vi badade, badade och badade tills att vi blev skrynkliga. Då solade vi istället. Kolla in mina snygge naglar. Varannan gul och varannan orange, det kallar jag färgglatt. Just nu har jag varannan vit och varannan rosa.



Vi skulle springa och hoppa i backen på kvällen och försöka ta lite coola bilder. Men jag ramlade. Och det gjorde ont. Ni ser ju själva att precis efter detta så får mitt ben ganska ont.



Agnes hoppar, utan att slå sig.



Denna bilden får avsluta. Detta är ett spel som heter 21, jag testade inte ens för det verkade så tråkigt men de andra fastnade totalt i det och spelade hela tiden.

Hoppas ni har haft en toppenhelg för det har jag, och mina kusiner är bäst!


9 augusti

hemma igen, jag ska berätta om hur bra vi har haft det och lägga upp bilder en annan dag för nu ska jag sova och imorgon ska jag på läger med underbara tjejer från Koh Lanta! puss på er! <3

6 augusti


bild från påskas, Molly och Lydia <3

när jag vaknade mådde jag finfint, riktigt trevligt. Mi ringde och frågade om jag och mamma ville med till stranden, och det ville vi. men först åkte jag hem till dom, dvs Molly, & där var Lydia och Agnes. vi hoppade lite på studsmattan, snaaart kan Molly flickis själv :) sen fick vi äran att duka, haha det kan va svårt ibland ;) vi åt, spagetti med curryköttfärssås och sen cyklade vi ner till stranden och eftersom jag inte har någon cykel för tillfället så fick jag låna Veras, men Lydia hade ju inte heller nån cykel så skulle jag skjutsa henne men det går inte på Veras för den är sönder :p så jag fick skjutsa Lydia på Mollys och Molly tog Veras :p omständigt, japp!

till slut kom vi iallafall ner till stranden, jag, Molly, Lydia, Agnes, Joel, Adrian, Mi och mamma. haha. det var väldigt varmt så vi hoppade ner i vattnet nästan direkt, och Vera och Amalia gjorde oss sällskap, eller ja det va rätt svårt för dom att missa oss om vi nu säger så :p bad, sol, glass, sol, bad och sol. riktigt nice :)

vid 5 var vi tvugna att åka hem, jag skulle träna och så men sen va vi lite trötta på solen med. jag har fått tillbaka lite av färgen på ryggen, wiiih :) sen vart det träning, fys är jobbigt. efteråt känner man sig död & duktig. pappa orkade inte laga mat så vi svängde in om mcdonalds, mums!

imorgon åker vi till släktingar och kommer hem söndag kväll så ingen uppdatering innan dess men sen har jag förhoppningsvis massor att berätta och kameran följer med ;) puss på er! <3

5 augusti

dagarna bara springer iväg och om 12 sådana så börjar skolan. gör mig inte speciellt mycket. träffa allt folk igen, där är hur många som helst som jag inte har sett skymten av på hela långa lovet.

igår åkte jag och Fay upp till väla en stund, ett par svarta shorts och ett lipsyl rikare blev jag. fick träffat min Lydia snabbt med. sen åkte vi hem till henne och hade sjukt roligt, klädde ut oss i massa gamla roliga kläder och fotade. när vi kollade bilderna senare på kvällen kunde vi inte sluta skratta, haha. vi bakade även världens godaste rabarberpaj och åt upp mer än halva bara vi två, samtidigt som vi kollade på djävulen bär prada, riktigt längesen jag såg den. efter det satt vi vid datorn och kollade lite på tv innan vi gick och la oss.

vi vaknade halv tolv av att det var helt sjukt varmt, det klagar vi inte på ;) så vi åkte in till gröningen och solade en massa och badade ett snabbdopp med. inte varmt i vattnet om vi säger så... stack hem vid halv fem och sen dansträning sju, gick mycket bättre än förra gången och va roligare med :)


nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag faktiskt sova, känner mig inte riktigt bra faktiskt, en väldig huvudvärk och ont i örat, får hoppas att det går över till imorgon. då ska jag antingen träffa Molly och Lydia eller sticka till gröningen med Fay och Oliwia :)




ruskigt seriösa och sånt där. älskar dig fay. <3

little miss bossy.




me like.
tack Verababy!

hmm, då var det det dära med uppdatering ja...




igår var det upp och åka till träningen. det gick bra och jag fick reda på att jag ska börja i elit, jaaa :D riktigt glad blev jag, annars hade jag ju inte riktigt vetat hur allting hade blivit. men det känns jättebra och även om jag inte direkt har speciellt mycket kompisar där (jag är mest själv på träningarna och pratar väl lite med lite olika folk, men det stör mig inte jättemycket) så känns det som att jag kommer utvecklas mycket mer där och dessutom bli starkare plus att jag får träna nästan dubbelt så mycket, vilket bara är kul. jahapp, men efter träningen var jag helt slut men det var bara att åka hem och äta och duscha snabbt innan vi skulle iväg till Susanne som har fyllt år (samma dag som Vera, haha) vi åt & åt efterrätt, flippade och skrattade. vi bestämde oss för att Vera och Agnes skulle sova här så vi cyklade hem i regnet, fast vi stack till Hemmakväll och hyrde 5 filmer. 4 till oss, en till Adrian. så kvällen bestod av att titta på film, 3 stycken blev det och sen var vi så trötta att vi inte orkade titta på en till. 27 dresses, Marie Antoinette och guess who. alla fullt godkända, dock så hade jag redan sett de första två. haha.

imorse gick vi upp vid 11, käkade frukost och satte oss och tittade på den sista filmen, december boys. väldigt godkänd den med, lite speciell men bra :) och efter den så kollade vi på favvis stick it! längesen jag såg den, but i still looove it ;) efter det var det dags för mig att fixa till mig för träning (känns som att det är det enda jag gör nu för tiden!?), men idag blev det sista träningen med tävling, lite sorgligt. kommer sakna vissa väldigt mycket. och Hanna ville inte att jag skulle byta, haha. sötnos hon är :) och träningen gick bra, känns som att det är så alltid nu för tiden med, riktigt skönt :) nu sitter jag här, trött i både kropp och huvud. men glad. jag funderar på att sova snart.

imorgon ska jag va med Fay och sen sova hos henne! för det första va det längesen jag träffade henne (typ 1,5 vecka sen), för det andra var det längesen jag var med henne (midsommardagen, fy skam) och för det tredje var det evigheter vi sov över (då i påskas när vi hade varit på gröningen och jag, Fiona och Oliwia sov hos henne). men imorgon så! :) saknar min lilla Faysi :/ <3<3

108 dagar till jag fyller år. hehe (a) puss på er! <3

1 augusti

sommarlovet börjar ta slut snart. fast det ska bli ganska skönt det med, att komma tillbaka till skolan och kompisarna, aktivera sig lite på dagarna och sätta igång hjärnan igen. som tur är har vi mjukstart som vanligt, två introveckor där vi inte gör speciellt mycket ;)

idag så har jag varit i Malmö och träffat Shiralee och Vendela, mkt trevligt! vi satt på espresso house ungefär 4,5 timmar och sen gick vi och satte oss på mcdonals istället och satt där ett tag. mycket prat blev det, inte för att jag var lika aktiv som jag brukar med det där men endå, kul att bara sitta och lyssna med och det var ju inte igår vi träffades om vi säger så. tack för en väldigt mysig dag iaf v&s. <3<3

jag fattar inte hur jag kan va såhär trött redan. men det blir tidigt ikväll, träning 10 imorgon ju. och jag är faktiskt ganska träningspepp så vi kan hoppas att det går bra :) puss på er! <3

måsse <3333333333 heheh :$ (a)

mums, asså ååh, jag har blivit Måånsfrälst! (bilder kanske kommer nångång)
jag och Frida är normala. vi va utanför Sofiero sådär 1,5 timme innan insläpp, där var vi och 5 till. 4 av dom var helknasiga, sjöng (snarare gormade) som tusan när han soundchechade och sånt, vackert var det (y) så när dom började släppa in var vi tvåa i kön och sprang fram, alltså fick vi platser längst fram i mitten. men där va typ inget folk där framme för alla satte sig bakom och fikade och sånt :S vi fattade ingenting, men det gjorde inte oss något :D halv 8 började iaf han spela och mumsmums asså, han är SNYGG och cute och allting. han höll på typ en timme, och tro det eller ej men han sjöng Maniac :D så glada blev vi. sen efter kom han ut och skrev autografer och sånt, jag och Frida fick i pannan :D med guldig penna och allt ;) och så gav vi knäckebröden, han bara: ååh vad bra, dom är slut där hemma! tack så mycket! och kramade oss båda utan att vi ens bad om det, höhö. sen va de Lena och Orup, inte lika kul så vi typ bara flummade omkring lite typ. och påväg hem cyklade vi och sjöng hela tiden, det var nog vackert (y) jag och mamma stack hem till Mollypolly, där va Camilla och Klara. trevligt, har inte sett dom sen förra midsommar men miin Klara är lika söt som alltid. sen hem, och nu ska jag snart gå och lägga mig för det fortare ska bli imrn, för då ska jag till Malmö med Shiralee och Vendela :D puss på er! <3

RSS 2.0