sista juni. på torsdag har vi haft sommarlov 3 veckor :o

ännu en underbar dag med min julia, vi började gå runt en sväng på stan, hittade inget. sen gick vi och åt bakad potatis på knutan, gott. och sen gick vi bort till tropical beach, solade och badade. första gången i år som jag var på stranden. det har blivit gröningen hela tiden, sand är så jobbigt. det var inte det varmaste i vattnet heller, och jag doppade inte huvudet med tanke på att jag var så smart och sminkade mig imorse. jo visst, vi skulle ju till stan först. men jag visste ju att vi skulle bada sen så det var ju inte speciellt begåvat. vi var väl där 2,5 timmar eller något sånt, sen stack vi till bussen, fast jag gick först till h&m lite snabbt och köpte en eyeliner. intressant va ? ;) och en annan intressant sak är att rulltrapporna på h&m har vatt avstängda hela dagen. jobbigt värre. senså åkte jag hem. och ikväll händer väl ungefär lika mycket som vanligt. jag borde bättra mig. haha. men jag orkar inte. inte idag iallafall. haha. latmask är jag. och datorn är min bästa vän. haha. puss på er! <3

it's a beautiful day

vissa dagar blir bara bättre än andra och idag känns det som att det kommer bli en toppendag! typ sådär några miljoner gånger bättre än igår. gårdagen slutade bra och idag har jag vaknat på rätt sida. men varför ska alltid grannungarna va uppe och ute i trädgården så himla tidigt? :O och när pappan började klippa häcken med en sån motormaskin för typ en kvart sen så sket jag i att sova längre. och jag har en massa träningsvärk :O men det visar ju bara på hur duktig jag har varit ;)

dagen kommer att tillbringas med jullis, kanske blir det gröningen eller något liknande, hon vill bada. men jag vet inte ifall jag pallar åka dit egentligen... :p jag vill shoppa! så vi får se hur det blir. skriver senare, puss på er! <3


midsommar, jag & min molly <3

träning & beck.


josses bild från UT, vårt lilla äldrelag på 8 man. som blev 7 träningen innan,
eftersom smidiga julia stukade foten. och som blev 6 på söndagen då jag
blev sjuk och hade ont i min fot. men från början var det jag, julia, sandra,
frida, emma, sandra, annie och tara. <3

hemma igen från träningen, jag ångrar faktiskt inte att jag åkte dit. såå skönt va det! eller skönt kanske är fel ord men jo, skönt. först hade vi uppvärmning, typ fys i en timme. efter det var man så sjukt varm så ja. sen gick vi in i badminton, fick 7 minuter på oss att plocka fram stationer, vi klarade det precis ;) massa stationer och bara 11 som tränade = mycket hela tiden. sen hade vi en timmes styrka, sandra och jag var duktiga och hann allt utom veras pinne :O och fuskade faktiskt inte, det ni! på slutet typ gjorde vi nån fysgrej ute, jobbigt det med. efter det va man helt genomsvettig, mysigt, japp! men efteråt kan man känna sig lite nöjd, det är jag ganska duktig på (a) sen blev det hem, äta (för typ första gången idag, okej inte riktigt men jag har ju inte vatt nåt matvrak idag om vi säger så direkt) och nu så är det beck, fast nu är det paus med nyheter och sånt så jag har precis duschat och nu hamnade jag här. puss på er! <3


hos vera&agnes

det finns någon som alltid lyckas göra mig glad och idag misslyckades hon inte heller. världens bästa kusin i hela världen kallas hon, eller helt enkelt bara vera. tänk att hon alltid kan få mig att le och skratta hur dålig dag jag än har. agnesbby är oxå underbar såklart! :*


flippbild från när vera fyllde 14. fyfan vad kul vi hade. <3

-

aah, nu har det ringt hur många gånger som helst. detta betyder att eftersom jag är själv hemma måste jag svara och vara trevlig. fy, nu tänker jag inte svara fler gånger! om någon vill mig något så får dom höra av sig till min mobil, resten skiter jag i. jag vet inte vad det är med mig idag faktiskt, allt känns bara skit. och det är jävligt jobbigt att behöva låtsas va glad och låtsas le vilket jag kommer bli tvungen att göra. & en sak till; mat är äckligt.

förresten, jag kom på att jag visst det drömde. om fay & fiona. dom va hemma, men jag vet inte om dom skulle åka igen eller hur det va. dom va iaf nära mig. jag saknar dom så, fyy.. och det är en hel vecka kvar :'( jag kommer inte klara mig. jag vill ha dom häär, nununu.


skit i fettobenen, jag hatar dom oxå.

blä.

jag somnade på dåligt humör och vaknade på fel sida. och jag kommer inte ens ihåg vad jag har drömt, nu nätterna innan har jag drömt hur mycket som helst. men inte inatt tydligen. vilken toppendag man har framför sig då! nej, inte direkt. jag orkar inte, riktigt trött är jag fortfarande och huvudvärk har jag, så det blir nog inte mycket som händer idag förutom träning. blä. som jag inte heller vill till. nu ska jag gå och lägga mig igen. hejdå.

linnea tog kameran, gick ut till dammen och tog några bilder.








gröningen, igen ;)

igår sov jag ju då hos josse, vi kollade på två stycken wallander och sen somnade vi tidigt, riktigt trötta var vi båda två faktiskt. men mysmys, tack för kvällen josefin, älskar dig. <3

idag blev vi väckta av johanna vid halv elva, fixade oss och åkte ner till gröningen. sjukt varmt :O solade lite, badade, solade, badade, gick till grafitti på knutan och köpte baguette, gick tillbaka, träffade julia, sandra (!) och carina. åt, josse åkte hem och jag stannade med resten. vi solade, badade, solade, köpte glass och badade igen. jullis och jag doppade håret men sandra fegade eftersom hon är van vid lite varmare, hon kom lixom hem från italien inatt ;) jag har saknat henne som attan! sen åkte jag hem, efter att ha varit på gröningen från halv ett till fem så är man ganska trött faktiskt. och bikinilinjer har jag fått det med ;) man får faktiskt skryta lite om man har brunare ben än någon som har varit i italien en vecka, där det va typ 35 grader. mwihihi ;) puss på er! <3


19.38

har precis varit en runda hos frida och försökt lära mig att spela trummor. det gick sådär, musikalisk är jag då verkligen inte. så sitter hon där och kollar ackord på internet och bara kan spela dom direkt, hon vet alltså hur typ alla gitarrackord ser ut utan att ens kolla upp det. suck. antingen så är man musikalisk eller inte. frida är, inte jag.

snart ska vi äta hoppas jag på, börjar bli hungrig! kan bero på att min lunch bestod av en halv baguette när klockan var sisådär 10 över 2, dock så blev det ju glass sen men det kan väl inte räknas som lunch?

efter det så ska jag sticka iväg till josse och sova där, och morgondagen lär oxå spenderas med henne, mysigt! riktigt längesen vi gjorde något tsm :/ <3



tänkte att jag kunde hittat en fin bild på mig & josefin. men finns det några
sånna? neej. detta är den enda bilden på josse som fanns på hela datorn.
hööh? inte bra nej. det problemet får vi rätta till! :O


sommarlov är helt fantastiskt



amalia följde tyvärr inte med, men resten blev det ;) efter en lång diskussion om vera (/vi) skulle ha hjälm eller inte. ingenting verkade vara på vår sida men till slut så lyckades vera ;) och behöver inte vera så behöver inte jag och dessutom så va ingen hemma hos mig. haha. japp, vi cyklade iaf ner till gröningen, solade lite. varmt är det fast det är molnigt. sen doppade jag, agnes och rebecca oss. iih! inte speciellt varmt om vi säger så. sen åt vi baugette och cyklade bort till norra hamnen och hauffes där sofia jobbar. vi fick bestämma precis hur vi ville ha dom och helt freaky blev det. alla tog halva mjukglass och halva kula + massa strössel och så. riktigt roligt :D TACK SOFIA! <3 efter de cyklade vi hem och nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen. puss på er! <3

håller inte koll på dagarna, men lördag var det tydligen

idag blir det lite favorit i repris ;) dagen kommer att spenderas med ungefär samma människor som igår; amalia, vera, agnes, vendela och rebecca. det blir stranden, mums. men vädret är inte det bästa tyvärr. eller det är ju inte dåligt men ja, molnigt. fria bad blir det nog, och sen nån gång går vi bort till norra hamnen och köper glass där sofia jobbar i glasskiosken ;)

min pappa är nog världens töntigaste. han hittade mina gula solisar och tog på sig dom, tyckte att han va skitcool och tog egobilder. men det va han sämst på så jag försökte lära han men det hjälpte inte. för jag är ganska bra på att fota egobilder faktiskt, tro det eller ej :O haha.




jag saknar min sm mest. riktigt sjukt mycket. ge mig.


-

fick nyss reda på en skithemsk sak. en på min skola har dött, ingen jag kände eller så. men endå sjukt hemskt. vila i frid. när vi börjar till hösten kommer det va helt annorlunda.


full rulle hela dan!

sikken mysig dag man har haft idag! först så tog jag, amalia, sofia och matilda tåget till vendela. och där va då vendela, rebecca, agnes och vera. vi åt, pratade, skrattade, slogs om solstolar, åt efterrätt, pratade, skrattade, fixade hår och en massa sånt. vid 7 blev vi skjutsade tillbaka till tåget och agnes panikade, haha. riktigt mysigt hade vi iaf!

jag, amalia och matilda tog tåget till maria och snälla som jag och amalia är så cyklade vi hem veras cykel till henne :O inte alls för att vi va lata och inte orkade gå eller så. nejnej, bara ren omtanke! duktig jag är på att skjutsa oxå ;) faktiskt ganska (a) jag och amalia cyklade iaf hit, kollade lite smått på fotbollen, synd att inte sverige vann. men jag bryr mig inte jättemycket :p snygga va dom inte heller (n) jag ringde marie när det va slut och snackade lite om bröllopet. för er som inte vet ska jag servera på ett bröllop i augusti, wiih :) sen stack jag till amalia, efter en stund kom vera & agnes. och petra, åke, mamma, allan, marit och knådis va oxå där ju. min lilla knådde kan hjula och göra kullerbytta, stoolt* vi åt, hyrde film och kollade på den ;) the women, inte jättebra men det funkar ju. och nu är jag här.

tack alla som har gjort denna dagen bra, riktigt mysigt har det vatt ;) <3

nu sticker jag snart till vendela ;)

fy tusan vad jag mår illa nu igen. det gjorde jag igårkväll med, usch. det är typ något av det äckligaste jag vet, hoppas att det går över snart.

för er som inte vet det börjar jag få långt hår igen :D det har växt över en decimeter på ett år och jag har ju klippt topparna då oxå. iih, jag är glad. saknar mitt långa hår :/ eller det var ju inte jättelångt då heller men betydligt längre än vad det är nu iaf. men i den här takten känns det som att det snart är tillbaka :D och jag vet att alla andra har mycket längre men det skiter jag i.

när jag till och med börjar ljuga för mig själv måste det ju ha gått för långt. varför?

fredag - hoppas att det vill mer som jag vill idag.


gammal bild på mollyhjärtat och mig.

hur normal har man blivit när man vaknar och är pigg redan halv 10? då har det gått för långt. men nåja. då har man lite mer tid på sig att göra nåt ;)

jag, amalia och en matilda ska typ ta bussen vid 1 och sen tåget till vendelas pappa, han bor typ mitt ute i ingenstans tror jag, har inte varit där innan men folk säger att det inte är speciellt stort där ;) så typ första gången detta sommarlovet ska jag faktiskt fixa mig, typ sminka mig och platta håret.

nu tror jag att jag faktiskt ska fortsätta med mitt lilla projekt eller vad man nu ska kalla det. kanske orange är nästa på tur? rosa är fortfarande tjockast. rosa är bäst. rosa = lovelove. och ni fattar ingenting. men rosa vet och fattar så det gör inget :)

förlåt, förlåt, förlåt. verkligen.

-

lilla fröken problem, det var ja det ja. fan vad allt ska bli fel hela tiden då.
man tycker att man försöker göra nåt bra men istället förstör det bara, kul.
har det hänt förut? jag har nog börjat tappa räkningen faktiskt. jävla skit.


20.50

kvällen blir precis lika intressant som eftermiddagen och består av samma saker; datorn, mitt lilla konstiga projekt. :p haha. jag är lite konstig, japp. men dock. nu sitter jag på golvet igen, vet inte riktigt hur det kom sig. men soffan är skönare (y)

imorgon så ska jag och några andra sticka till vendelas pappa som bor nånstans ute i ödemarken, typ grilla och sånt mys nu innan vera och vendela åker iväg på språkresa! kommer sakna dom! <3


sol & bad

då blev det rååbadet, och trevligt var det. man kände sig riktigt liten igen, typ dök efter enkronor och sånt. men det är nödvändigt ibland ;) det är helt sjukt vad trött man blir efter massa bad, jag menar okej. vi gick upp halv nio. men klockan är bara tre och det känns som att jag hade kunnat gå och lägga mig nu nästan. en sväng in i duschen väntar nu och senare vet jag inte vad som händer, kanske sova hos frida igen, beror på. men om det inte blir av så har jag en massa tid över, hjälp! vad ska jag göra av den? jag får hitta på något. duschen ropar på mig. puss på er! <3

shuululu ;)

helluusan, normala som jag och frida är har vi varit ute i sjuukt coola maria park, satte oss i busskuren och sjöng och en massa andra normala saker, jaaapp. vi är typ helt övertrötta och ska sova 11 enligt clasögon eftersom vi ska iväg och baada imorron, typ vi ska gå upp halv nio?? :S:S

förresten! jag spelade trummor oxå innan. så cool är jag. klarade faktiskt 16 delar! (h' men kan inte spela 4 delar snabbt, muhaha för då blir det lite fel i systemet ;)


gammal cool bild på oss ;)

nu sticker jag till frida!

palla att dom jag ska passa inte ens va hemma, blö.
men då drar jag till frida nu istället, inte fy skam ;) smsa!


typ jag dör av värmeslag? fast inte klaga ;)

det var verkligen varmare idag, puuh. kom precis ut ur duschen, för efter en dag på gröningen och cykla dit och hem är man lagom fresh efter. men kul var det, jag cyklade ner på typ 12 minuter, ojoj :O och mötte julia, vi la oss och solade en stund och sen doppade oss. och varmt var det inte. solade en stund till, gick och köpte pizza, badade, solade, åt glass, badade, solade. en riktigt toppen sommarlovsdag tycker jag! och jullis måste gå i terapi nu eftersom hon såg något hon inte ville se! :O hahaha. naaw. tack för en underbar dag julia, jag älskar dig. (v)

om knappt en timme blir det iväg och passa nikolaus och tim, och efter det ska jag bara snabbt hem och hämta lite saker, sen sover jag hos frida inatt och imorgon blir det råå badet ;) skriver kanske nånting ikväll om jag får låna fridas dator lite, hehe ;) puss på er! <3


thailand 2008 <3 fast värmen har vi faktiskt hemma nu oxå.

jag har gått och kärat ner mig i mina gula solglasögon.



om en liten stund sticker jag ner till gröningen men bullsan, sola och bada för hela slanten blir det idag! och med tanke på att det är riktigt steekhett ute (jag har inte vatt ute men alla säger det) så tror jag faktiskt att det kan va en ganska bra idé att smörja in sig lite. jag tror inte sandra glömmer förra året när jag låg på gröningen hela dan utan att smörja mig, jag ska säga att jag hade ganska så ont på låren dagarna efter det. mina två bästa kompisar, alltså mobilen och solglasögonen hänger självklart med så ni kan ju alltid smsa! dessutom så cyklar jag ner, duktigt va? nu ska jag hitta en väska och packa mina saker, puss på er! <3

filmkväll hos amalia

kom hem från amalia nyss, vi har kollat på flera avsnitt av bones och ett criminal minds, plus liiite av two and a half men. och vet ni vad? jag och vera hade likadana tröjor på oss, cooling va? ;) för vi köpte dom idag, min är stoor och det är fett skönt :D tack för en mysig kväll med my giirls ;*


bild från midsommar. amalia & vera <3

en riktigt blå himmel är nog något av det finaste jag vet. det är sommar. och sommaren är något alldeles speciellt, med sin blåa himmel. eller turkosa. dagar som idag kan det gärna vara alltid, blå himmel. utan moln dessutom. sommar, sommar sommar.


16.44

då kom man nyss hem från stan med vera! mysigt, och köpte en hel del, mest saker som jag behövde faktiskt. på gina så blev det ett gult linne och en gul t-shirt, på h&m så vart det nececär, gula solglasögon, trikåer, trosor och öronhängen. och sen inget mera. ikväll blir det nog greys med vera & amalia, myys :* annars är det inte mycket planerat idag, ska nog slänga på mig bikini och hoppa ut i det fina vädret. puss på er! <3

helloo träningsvärk



gick upp för 8 minuter sen, tog 2 steg och satte mig i soffan. ja, överaktiv skulle man kanske kunna kalla det? och vaderna har ont efter styrkan igår, även ifall det inte va den jobbigaste på länge. linnea är otränad på sommaren, och alltid annars oxå för den delen, jaapp.

idag? ut och sola nu, muums på vädret! jag hade kunnat ligga i solen hela dan, men visst, det är sommarlov men det kan bli lite drygt iaf. japp, men sen ska jag ta med mig kusin vitamin så sticker vi till antingen väla eller stan, notera att mamma röstar för att vi ska cykla (!) till väla. och jag ska shooppa himlans mycket, eller jag vill det iaf. jag drömde tillochmed att jag var på h&m nu när jag tänker efter.

glad. och det har inte gått över än. kanske ska allt bli bra nu?


22.22

då har man precis duschat efter träningen, det gick la bra :) men iochmed att vi tränar i två timmar, uppvärmning och mjuka tar en, plus att vi har styrka sista 20 minuterna så är det 40 minuter kvar att träna och då kör vi stationer som tar 10 minuter att bygga upp och nästan lika lång tid att ta ner igen. så inte speciellt mycket gympa om vi säger så. nu skulle vi dock försöka förlänga det till tre timmar.

två väldigt glada nyheter; vi ska få nytt fristående! 23:ans gamla dock, det är inte jättebra men vi ska göra om det så det är perfekt, vårt fristående som vi har nu får vi ju skitkassa poäng för och detta har tydligen fått bra innan så det gillar vi ju! sen det andra, vi ska nog skippa RM 1 och hoppa direkt till RM 2! det är inte så jättemycket som skiljer och därför så tyckte tränarna det var bättre. om vi nu kommer dit, vilket vi hoppas. men vi måste ha 8 flickis salto, flickis flickis och handvolt frivolt, har vi det? nej! verkligen inte. men vi ska nog skita i att tävla i höst, annars är det endå bara trio maxi. så vi har mycket tid att träna!

en annan sak vi gillar är att solen tittade fram idag, och varmt var det! jag satt ute en liten stund och man ser faktiskt det på mina ben, jag gillar pigmenten på mina ben, dom har väldigt lätt för att bli bruna :) okej inte jätte, men ganska :)



ikväll händer absolut ingenting, precis som vanligt. jag borde ta tag i mitt sommarlov och hitta på saker, men jag är ju så himlans trött nu efter kursen. jag har faktiskt planerat vad jag ska göra tre dagar frammåt. duktig flicka. väla/stan med vera imorgon, va med julia och kanske bada på onsdag, råå badet med frida på torsdag. allting låter kul tycker jag :D puss på er! <3

hemma från lingvallen - igen

förlåt för världens sämsta uppdatering denna veckan, men nu är jag hemma igen, har varit på trampett steg 1. och tro det eller ej men linnea blev godkänd! :D på alltihopan, och jag tror till och med att jag hade alla rätt på provet. så jag är lite stolt över migsjälv (a) men vi gjorde inte så jättemycket där, lite teori och sen fick vi passa våra gulliga demogymnaster, emma, emilia och madicken var några av dom :* och felix såklart ;) igårkväll när vi egentligen skulle ha pluggat, ja vad gjorde linnea då? satt och flätade emma, emilia och madickens hår, ja men det går ju oxå bra (y) men jag klarade ju det somsagt endå ;)

snart blir det iväg på träning, vill inte egentligen men det går väl. hoppashoppas på airtrack, luftkudde eller trampett. stationer kan ju bara gå och skjuta sig själva :P

& en sak till; fiona och fay åkte idag. jag kommer sakna dom som tusan :'( <3


midsommar 2009

F & F <3

då har man haft en riktigt rolig dag med fiona & fay !

jag fick skjuts av petra till stan och tog tåget till glumslöv, fiona hämtade mig där och så åkte vi hem till fay. vi typ satt vid datorn, kollade tv, åt, snackade och en massa sånt. och smsade med kim. för det va tänkt att vi skulle dit ikv och kolla film och så, och oscar oxå skulle dit. så stack vi till tåget igen vid 20 över 5 för att åka till kim. men så sket sig allt när vi redan hade tryckt biljetter och allt så istället åkte vi hem till mig, fixade oss, typ sminkade och bytte om så vi liknade dockor och sen ut och fota. över 500 bilder blev det och riktigt roligt hade jag. ÄLSKAR ER <3


flippbilden. men den får duga. några andra lägger jag upp på bdb snart ;)

20/6

då var man vaken igen, och inte jättetrött heller iochmed jag la mig två igår, skönt! idag så blir det först att folket kommer hit igen, vi äter lite (tror jag?) och sen ska jag va med fiona och fay som sen kommer lämna mig hur länge som helst :/ så det blir sista jag träffar dem nu på ett tag. ikväll blir det kanske hem till nån, oscar eller kim typ och kollar film och lite sånt, men vi får se. skriver & lägger upp bilder senare. puss på er! <3


00.24 idag igen ;)

nu blev det regn igen så jag, vera och amalia hittade hem till oss själva, ska strax fixa lite bilder från dagen, där är över 500 stycken så det lär ta en liten stund, skickar upp några här sen :) puss på er! <3

regn och blä.

trevligt midsommarväder vi har fått här i helsingborg, japp. det regnar och regnar och innan åskade det och blixtrade oxå. och vi ska va ute, mhm. nu är här en massa folk, vet inte vilka eftersom jag inte har vatt nere och hälsat (a) men det låter väl ungefär som de som kommer ikväll. och jag vet inte vad jag ska ha på mig heller. jag har iiinga klädeer :O hemskt. nån dag ska jag ta med mig nån rolig människa ut och shoppa, jag behöver mktmkt. tillexempel en bikini. och sen vill jag ha en rosa klänning, ballerinaskor, linnen och massa annat. plus att nu måste jag ju köpa nya trikåer, och strumpbyxor finns det oxå ett visst behov av. jeans hade inte suttit helt fel heller, nej. smycken då? jotack det hade jag inte heller sagt nej till. och det är redan den 19, vilket betyder att ganska snart får linnea pengar och jag har knappt handlat nåt sen sist och mitt arvode finns oxå kvar, iallafall det mesta av det. eller en del. dessutom är jag typ den enda som har samlat in pengar till klassresan, 755 kronor har jag faktiskt där som jag skulle kunna sno lite av. så jaaa, jag ska shoppa nån dag. gaah, jag är uttråkad. puss på er! <3

glad midsommar!

blev väckt av mamma för en halvtimme sen, snart kommer tydligen massa folk hit och ska fixa en massa saker vid 12, men vafan. skit samma, jag orkar inte klä på mig, orkar inte sminka mig. inte nu iallafall. för jag ska ju göra det sen såklart!

nyss gjorde jag nåt hemskt... det gjorde ont... jag slängde 4 par trikåer på samma gång! 4 par!?!? nu har jag nästan inga kvar och måste köpa nya, jag äälskar nya trikåer, första träningen när dom är heelt rena! men efter en sväng i gropen så är dom inte riktigt lika fina längre. men iallafall.

idag ska jag förresten oxå få träffa lillasyster och kusinerna, det va ett tag sen. mys :*

nej nu ska jag sluta babbla och städa mitt rum, låter kul va? ni får gärna komma och hjälpa mig. okej, så stökigt är det faktiskt inte, tro det eller ej. puss på er! <3


00.24

ont i huvudet, mår illa och är sjukt trött. jag tror det är dags att sova nu, jag har inte sovit ordentligt på hur länge som helst känns det som. tillbaka i min egen säng igen, mums. skönt som tusan ska det bli. nu ska jag gå och borsta tänderna. och ikväll orkar jag inte läsa eller något. har börjat skriva i en ny bok. men den är inte alls bra. så jag ska skaffa mig en ny som är bra, som den randiga. där finns mycket nerskrivet som jag egentligen inte trodde att jag någonsin hade tyckt eller ja, nånting. skriver mer imorgon, och då är det midsommar. eller det är det ju nu förresten. glad midsommar! puss på er! <3

lonley.



snart åker alla från mig och kvar ensam blir jag.

sandra åker till italien
fay & fiona på konfaläger
vera på språkresa
oliwia är ju redan i spanien
sen dessutom åker fay till spanien direkt
och fiona har massa annat planerat

ge tillbaka mina kompisar!
är det nån som är hemma och vill hitta på nåt en dag?


UT

lite bilder från UT finalen som var den 26 april. men bättre sent än aldrig, okej?
och jag har bara bilder från tumbling. för på det andra var inte pappa där.








lingvallen.

här kommer en snabb sammanfattning av mina dagar på lingvallen, som jag har skrivit passen och så är i fel ordning men skitsamma, och det är vissa saker jag har glömt och så. men iallafall!

måndag:
jag kom till lingvallen vid halv 11 kanske, fick reda på att jag skulle bo i 2:2 så jag gick dit, och där inne var 6 små tjejer från höganäs. och sen kom emma & emilia oxå. vi bäddade och gick upp i hallen. det började med att alla ledarna sa vad dom hette och massa sånt, och sen blev vi indelade i grupper kunskapsmässigt, jag kom i grupp 3 med selma, sara, wilma och elin från kämpinge, ottilia, sara, olivia och felicia från karlskrona, anna från östra torp och sandra från kennedy. kommer inte riktigt ihåg vad vi körde, mer än tumbling, dans, trampolin och stationer. man kan väl säga att det blev två nya varv, flickis pik och flickis sträckt på tumbling. louise kom på eftermiddagen och sen på kvällen så var kvällsaktiviteten brännboll på gympavis. istället för att säga bränd skulle man säga hepp och allt gympaaktigt blev extrapoäng. sen sprang jag, emma och emilia runt och gömde oss i skogen för våra extremt "gulliga" rumskompisar, haha. klockan 10 var det dags att sova.

tisdag: godmorgon typ kvart över 7, fixa oss och sen frukost 8 och träning 9. kommer inte ihåg vad vi körde då heller, om jag minns rätt så hade vi allafall airtrack, bord, trampolin, tumbling och luftkudde. louise kom efter lunch och va med resten :D på airtracken körde vi typ wipp. eller iallafall en liten stund. jag körde rondat wipp flickis med lite pass och rondat wipp själv, tror jag? sen flickis pik själv, min salto fobi har typ försvunnit och det tycker vi mktmkt om! bord blev det rondater/tzuckatryck och sen snurra. jag snurrade två gånger, båda med 2 pass ut till gropen. men endå. jag vågade. och det var jättekul :D trampolin, dubblar. hade jag inte kört på hur länge som helst men det gick bra, lika seeg som innan bara, det är nåt med mig och rotera segt. men det va skönt att få det kört igen, har väl inte kört på 2 år eller så!? :S på tumbling gick det inget vidare, volt öppna men jag är sämst på det :P och på luftkudden så körde jag volt öppna rondat flickis :) kvällsaktiviteten var skattjakt som bästa grupp 3 vann, varsin bläckpenna. wiie. :P sova 10 igen, trevligt... men eftersom det åskade och var läskigt så somnade jag inte förrens halv 12.

onsdag: dagen började på bästa möjliga sätt, med att crille och nårra andra (vet inte vilka) kom in och smällde med grytlock kvart över 7, tjohooo... japp, vi vaknade iallafall. vi körde trampett, trampolin, ledarens val, tumbling och luftkudde. trampett så blev det strömma sträckt och skruv, jag körde hel. och dom vill att vi ska skruva med armarna nere :S men det går i hel. och på trampolin blev det skruvar igen. nästan runt på 1½ men inte riktigt. den hela blev bra iaf :) andra passet så va det två skador, en bruten näsa och en sträckt rygg. ryggen tillhörde emma och hon kunde inte köra mer hela lägret, kunde inte ens gå i början så jag eller sara fick bära henne. ledarens val var det breddan som höll i, det var typ mänskligt kubb :) kul, man skulle kasta massa saker på varandra ;) på tumbling blev det ett till nytt varv, flickis sträckthalv :) och luftkudde med tempoflickisar och lite annat. efter fikan var det fri tid att öva till cabarén. och på kvällen va det då cabaré, vi var sämst och dom små va lite speciella och så. när alla hade kört så gjorde även tränarna en, sjuukt roligt var det :O sen blev det korvgrillning och jag, louise, josse och sandra (som va på baskurs) satt och snackade ett tag och skrattade sjuukt mycket! sen som vanligt sängen klockan 10.

torsdag: väckningen var om möjligt ännu bättre än onsdagens, idag var det breddan och co som hade tatt över grytlocken, men redan halv 7 var dom inne hos oss. och så vände dom min madrass oxå. gött (y) fast dom vände mig inte helt för jag var tillräckligt vid liv för att kunna stoppa lite. sista dagen då, stationer, airtrack och trampett till grop. stationerna blev det saltosar och volt öppna. klarade faktiskt volt öppna rondat flickis på satsbräda + sån matta ;) och sen airtrack och volt öppna igen, det är nog den volten i gympavärlden jag aldrig kommer klara av! fy sjuttsingen! sen lite wipp oxå, gick inte så bra det heller. men trampett gick skiitbra, dubblar :D först dubbel grupperad och sen dubbelpik :) så dubbelpik blev dagens nya varv, till grop, men skit samma, körde ju själv och allt :D efter det var nog inte mina trikåer noppiga, neeejdåå.. men ingenting i knävecken för där håller man ju typ i dubbelpiken :P efter maten va det städning av hallen och avslutning, det va slut typ 2. sen gick jag och louise till ica och köpte glass och chokladboll, fy tusan vad gott det var och vi var riiktigt värda det!! blev hämtade där, hem till louise, ner till svanshall och första doppet för i år :D kallt, men skönt faktiskt. och sen hem.

tack alla som har gjort denna veckan sjukt bra, och det är faktiskt sjukt kul att störa sig på folk! haha. och en massa gympa oxå. men det va riktigt jobbigt på slutet. men endå.

hemma.

nu har jag kommit hem från lingvallen igen, riktigt trevligt har det varit. orkar inte skriva just nu men ska berätta aaallting för er senare ;) haha. puss på er! <3

hej?



nu hoppar jag snart ner i sängen med twilight! upp redan halv nio imorron, det är inte min nyss omvända sommarlovs-tidsrytm van vid. så därför blir det att sova tidigt ikväll då. och som sagt då, tyvärr ingen uppdatering innan torsdag eftermiddag/kväll nångång. you'll survive. men smsa istället, jag svarar så fort jag kan!

lingvallen imorron, wii :)

Vad har Linnea gjort idag? Vill ni verkligen veta? Okejdå.

Det har varit riktigt chill idag igen, suttit på msn och pratat med Vendela hur länge som helst samtidigt som jag har kollat på nästan hela gymnastik SM på webben. Och hälften hade jag redan sett innan. Men det gör inget :) nu slutar det alldeles strax och jag har inte en aning om vad som händer ikväll. Jag ska iaf gå och lägga mig tidigt, ska upp tidigt imorron och sticka till Lingvallen ju! Allt är packat förutom sminket, men jag ska ju sminka mig imorronbitti innan jag åker ;) det gjorde jag förresten inte idag, så jag har gått runt och gnuggat mig i ögonen, sköönt. Faktiskt. Ganska ointressant dag idag som ni märker. Slänger in ett inlägg till ikväll, sen är jag ju inte hemma förrän på torsdag. Gympa hela veckan, eller nästan. Och med Louise oxå! :D puss på er! <3


louise emelie linnea. jag älskar er <3

sol.

Jag la mig därute och försökte sola lite, idag är det faktiskt fint väder, nästan så man skulle kunna tro att det är sommarlov oxå. Gött, tänkte jag, få lite färg nu innan lägret då jag kommer vara inne hela veckan. Men i vinden är det hur kallt som helst och jag har tvingat migsjälv att ligga där ett tag, men det är inte ens skönt ju! Så nu dissar jag det och ska fixa med alla kläderna som ligger utspridda överallt. KUL! Inte.

14/6

Vaknade för snart en halvtimme sen, satte mig direkt vid datorn och började kolla på det som dom har lagt upp från gymnastik sm nu :) det jag missade för att jag kollade på hopprep är jag på nu, ifall ni undrade ;)

Dagens planer är inte så många, jag ska städa mitt rum, plocka undan alla kläder som ligger utspridda överallt och sen bara packa klart det sista, för imorgon åker jag ju till lingvallen! :D och först är jag där själv för louise går i skolan, men hon kommer imorron eftermiddag och är där, sen åker hon hem och sover, sen kommer hon igen tissdag eftermiddag och sen stannar hon med mig! :)

Nu ska jag fortsätta kolla, skriver senare :) puss på er! <3

målning hos fiona :)

förlåt för världens sämsta uppdatering idag, har varit hemma hos fiona och målat hela dagen! eller först så typ tog vi ut allt ur hennes rum och la in det i garderoben (som är ett eget rum) och sen tejpade vi lite och gjorde mat, mums, makaronipaj! jättegott :) sen fortsatte vi, tejpade klart, spacklade och började måla. ja, det går ju inte fort om man säger så. men teamwork, jaaapps! och hela dagen har vi lyssnat på musik, samma om och om igen, har hört varje låt typ hur många gånger som helst nu :O but then pop! goes my heart. fy vad jag hatar den låten! och fiona älskar den, haha ;) ily vbv! :* nu ikväll händer ingenting, lite tråk. men ja, om man har tur så kanske det finns roligt folk på msn, annars så kan man gå och lägga sig och läsa, började på twilight men den är lite långtråkig (a) eller typ det edwards första möte med bella, jag somnar nästan ju :O haha. skriver mer sen, puss på er! <3

skaffa en personlighet, så kommer resten av sig själv.

japp, det är sant. osäkerhet ger ingenting, för folk märker på dig om du är osäker. förr var jag det, jämt. jag kände mig bortkommen vart jag än var, tänkte att vad gör jag här egentligen, vill hon va med mig eller är hon det bara för att hon inte har någon annan att va med? pratar hon med mig för att det absolut inte finns något annat att göra? men egentligen tror jag inte att det var så särskillt ofta. för du märker på någon om dom är med dig  brist på någon annan eller om dom är med dig för att dom verkligen vill.

förr hade jag knappt någon personlighet, jag fann mig i det som hände även fast jag var osäker och bortkommen. jag visste egentligen inte vem jag själv var utan hängde mest på alla andra som jag tyckte var bra. att försöka kopiera någon annan hjälper inte, det funkar inte i längden. var dig själv, alla andra finns ju redan. det är mitt favoritordspråk.

med en personlighet kommer du långt, kompisarna kommer nästan av sig själva bara du är dig själv. och det går inte att hitta sig själv, man måste skapa sig själv. life isn't about finding yourself. it's about creating yourself. ännu ett bra ordspråk. och var unik för sjutton! det är inte kul när alla ska va likadana, bara för att passa in. med en utstickande personlighet gör du mer än att passa in, du är speciell och folk kommer ihåg dig för den du är.

jag har lärt mig att se, iallafall oftast, vilka som är äkta i sitt sätt och tycker om mig för den jag är och vilka som fejkar bara för att känna alla, försöka utmärka sig som någon de inte är. det är faktiskt sant, och egentligen inte så svårt. för folk som du pratar med via datorn och sen inte säger ett ljud när ni träffas på riktigt känns bara som plast. och dom är onödiga, för dom använder dig bara för att skaffa sig något som de tror är populariet, att känna alla. att ens orka gå på det.

så låt dig inte luras av folk. hitta de äkta vännerna som ställer upp genom allt istället för att ha en massa lösa som egentligen inte betyder något, och sen har man ingen när det väl behövs. stå på dig! våga var dig själv, och kämpa för det. där finns alltid någon som kommer acceptera dig, även om det inte är samma personer som det brukade vara.

nu vill jag läsa ut min bok och börja på twilight!

det blev inte att sandra kom hit så det blev inte att jag bakade en ny kaka heller. istället mös jag ner mig i soffan med en bok, och så tog jag precis en dusch! fy vad kallt det är faktiskt, och då är en lång varm dusch inget man säger nej till!

jag tror att jag ska bädda ner mig i soffan igen, det känns som en sjukedag iochmed jag precis tog av pyamasen och drog på mig en t-shirt och trikåer istället, så brukar det va när man är sjuk. men jag är bara frisk, tror jag iaf ;) jag har inga planer alls för ikväll, så det kommer bli en tråkig dator-kväll igen.. okej, det är kul ifall det är nån kul inne på msn ;) men jag hade ju inte sagt nej till en tjejkväll, det var faktiskt längesen.


snyggisbild på sandra&mig men det bjuder vi på ;)
i love you.


14.33

kusin vitamin har börjat blogga igen! kika in hos henne vetja; www.veiras.blogg.se :)

tror ni inte att jag lyckades glömma kladdkakan i ugnen, så ni kan ju själva tänka er att den är lagom "kladdig" nu. och jag vet inte ifall jag ska göra en ny eller hur jag gör. haha.

mamma frågade innan vad jag ville äta ikväll och jag har faktiskt ingen aning, idag är en sån intesugenpåmat dag. jag är proppmätt nu efter frukosten (2 mackor) för ett tag sen och nu så var jag ju tvungen att smaka lite på min misslyckade kaka.

funderar på att klä på mig, klockan är halv 3. men jag ska ju endå inte lämna huset, så skit samma egentligen. jag vill att sandra ska komma hit! haha.

någon som har nåt bra låttips? :)

idag är det ett år sen jag träffade mina girls efter thailand. och igår är det ett år sen jag kom hem. dagar jag aldrig glömmer i hela mitt liv. för idag är det ett år sen skolavslutningen i 7an.


god, i miss this :/

kladdkaka

nu håller jag faktiskt på att baka kladdkaka, duktigt va ? ifall den inte blir god ska jag stämma den internetsidan med receptet för det stod att den skulle bli kladdig och bra ! sen kommer kanske sandra hit och fikar med mig, längesen jag träffade henne så det ska bli mys. och nu hoppas jag att hon kommer annars blir jag ledsen! nu ska jag vispa ägg och socker poröst, haha. det är tills det blir vitt va? ;) puss på er! <3



är det sommarlov så är det!

ja, igår så blev det att jag satt uppe på msn till 20 i 3 och sen hoppade jag i säng vid 3. men är det sommarlov så är det, eller hur!? även om man inte kan tro det när man tittar ut genom fönstret, uusch! det är typ det äckligaste vädret någonsin, regnet bara öser det och så är det full storm! så jag kommer nog inte orka pallra mig iväg någonstans. men om ni vill komma hit så är det fritt fram, smsaa eller något bara :D (mp)

jag drömde för övrigt världens konstigaste dröm! och jag säger inte att ni som är icke-gymnaster ska fatta. iallafall så var det jag, vera och amalia, men ibland agnes. och vi va på usm/jsm/sm, vet inte riktigt vad men det var nåt sånt iallafall. och så mitt i alltihopan blev vi hoppdomare, bara jahaaa. fast ibland dömde vi tumbling och fristående oxå, jag fattar noll... det va iallafall i den hallen i ystad där det va usm nu förra helgen och vi satt typ bara mitt i publiken som alla andra och skrev alla avdrag på ett vanligt vitt papper. fast ibland hade vi sånna andra papper oxå. confusing. iallafall, typ ingen av oss visste hur mycket avdrag det var på olika saker, jag visste bara det som stod i det häftet jag fick om trampett steg 1 så vi typ bara skrev vad vi ville. ? och en gång mitt i allt när vi tydligen var tumblingdomare så var det några som sprang förbi hela tumbling och körde varven på golvet... :S och mitt i allt när vi va friståendedomare så tror jag det va en tjej som saknades i det laget och då typ hoppade jag in och dansade fast jag inte kunde alls! typ bara improvicerade och sånt, konstigt. och vi räknade aldrig ut några poäng, ööh...

aja, skit i det nu. men ni kan höra av er, jag lär ha tråkigt ;) puss på er! <3

01.43

klockan är mycket och varför är jag fortfarande uppe?
jo, för det är sommarloooov (h)
när man känner efter är det ganska skönt endå. när ska jag upp imorgon? ingen aning, när jag vaknar kanske ;) jag kan sova huuuur länge jag vill. gööttans! så då kan jag va uppe ett tag till och va lite ointressant med vendela & shiralee på msn.

bioo

nu har jag precis kommit hem från bion, jag, fay, fiona, oliwia, sandra, josse, danni, oliver, joj, oscar, axel, david och kim. riktigt mys, vi såg i love you man och den va väl helt okej, haha rätt rolig :D och så va där en sån dampig bakom oss, när fay, sandra och josse satt och höll på så hon bara: fjortisar, jävla småungar och sånt. haha. så jävla ful. men puss på vår underbara klass, jag älskar er <3


sommarloov.

& jag mår inte alls bra, riktigt hemsk huvudvärk. bio med klassen, eller iallafall en del, ikväll. vet inte vilken det blir men mysigt ska det bli iallafall. först hade vi tänkt gröningen men det är inte så roligt i detta pissvädret.

och betygen fick vi minsann, ett G blev det bara, nöjd är jag :) det hade varit en lögn. men tanke på att G-et är i idrott är jag sjukt besviken på migsjälv men också sur på min lärare när jag vet att jag förtjänar ett VG mer än vad vissa i min klass, som fick det, gör. det allra värsta är att jag faktiskt hade förväntat mig ett VG efter denna termninen, jag har verkligen gjort allt för att höja mig men det hjälpte inte. så två MVG, ett G och resten VG. jag går faktiskt bara i åttan. så nöjd med allt förutom idrott. och VG i musik, tjohej!? det hade jag verkligen inte förväntat mig, men det är gött :)


<3

jag hittade mitt favorithalsband! eller mamma hittade det, men det är sak samma. och om 4 timmar har vi sommarlooov (#) och då vet jag mina betyg oxå. jag är faktiskt ganska nervös, jag har inte fått reda på teknik, idrott och musik ju. men hoppas att lärarna är snälla (a) nu ska vi börja dra oss, bussen går om 20 minuter. puss på er! <3


löööv på mitt halsband (a)

sommarlov snart !

om en timme bär det av till skolan för att säga hejdå åttan. sorgligt. känns inte som att man kommer träffa alla folk i sommar. menmen. dom närmsta träffas man ju, och dom andra springer man säkert på nångång. idag är sista dagen vi är 8:6, hjälp! skriver mer senare, puss på er! <3


i see dead people.

skolan va fett soft, började 10 och städade lite, eller jag sorterade diagnosböcker och sen inte mycket mer. efter det gick jag, fay, fiona, elin och sandra till stan. (glömt nån?) och sen gick vi tillbaka, hämtade pizza, kollade på sjätte sinnet och fetade oss. hem 20 över 3, direkt till petra och fika, sen till nikolaus och tim. nu är jag hemma, har precis duschat och tror ni itne jag lyckas skära mig på tre ställen när ja rakar benen bara för det e skolavslutning imorron? jo det är väl såklart jag gör. snart kmr frida och sover här. ingen lust att blogga egentligen.

va? nej? eller? ööh? ...

det bästa ur 8an <3

Första dagen 18/8
Det var bara några få jag hade träffat på lovet och eftersom jag var borta hela terminen innan så var det riktigt roligt att bara komma tillbaka till skolan och träffa alla :)

Lägret 20/8
Okej, det var inte överdrivet roligt kanske. Men vi lär komma ihåg det iallafall, ingen täckning alls och vi lekte lekar hela första dagen. Men jag fick en kul grupp då har jag för mig och det är ju inte fy skam att ha två dagar tsm med 8orna, rätt kul faktiskt :)


mitt ute i ödemarken... :S

Discot på tivoli på hösten 28/8
Alla skoldisco är faktiskt roliga och den gången var det ganska stort så allt blev inte ihopmegat. Det är lite ekebo-feeling över PS discona faktiskt så det va skojs, tror jag va mest med Frida då :)

Klassfoto 11/9
Fy tusan vad 8:6 är bäst alltså, vi tog bilder utanför klassrummet och sånt, plus att på det riktiga klassfotot så blev nästan alla bra oxå :)



världens bästa klass, 8:6 <3

Hata Göteborg-temadag 17/9
Vi kollade på hata Göteborg och sen kom skådespelarna till Procivitas och hade typ lite föreläsning eller vad man ska säga. Efter det så gick Daniella runt och sa alla roliga repliker, haha ingen kan immitera så bra som henne, riktigt roligt :)
Reningsverket 16/10
Hur kan vi glömma? Det var nog det äckligaste jag någonsin har varit med om, uusch säger jag bara! Och den dagen hade Per-Axel sin orangea mössa oxå, den lär vi aldrig glömma :)

Friluftsdag 24/11
Först spelade jag bowling med Oliwia och Frida, sen spelade jag och Frida badminton :)

Mentorsgruppens dag 17/12
Jag och Elin åt på en kinarestaurang, typ lunch buffé. Och vi åt verkligen som tokar, hur mycket som helst! Och gott var det! Sen tog vi bussen upp till Olympia för att spela bowling med mentorsgruppen. Kommer inte ihåg vem som vann men roligt var det, när vi bytte namn på varandra hela tiden och sånt, haha :)


Elin pelin och jag! :)<3

Julavslutning 18/12
Dom som sjöng i kyrkan var inte alls i stil med dom förra året. Och vi fick våra första betyg. Snacka om att jag inte var så duktig då :$

Skolstart igen 8/1
Kommer inte ihåg vad vi gjorde faktiskt (a)

Vinterfriluftsdag 29/1
Ååååh, roligaste nåågonsin :D vallåsen med den roliga delen av klassen, jag åkte mest med Fay, Fiona, Oliver och Kim om jag inte minns helt fel? Gud vad roligt vi hade alltså, åkte skidor och skrattade en massa :)


Frida och Oliwia i liften :)<3

Temadag kär & lek 2/2
Dagen började med speed-dateing, så töntigt, haha :P sen gick vi runt på olika stationer och på en av dom skulle man göra en film! Dom skulle vi kolla på sen alla men det gjorde vi aldrig, haha vår blev så fuul. Men vi vann hela temadagen, det ni! :)

Prao v. 8-9
Två veckor var jag på Linnea trädgården, ganska roligt, men fick mest diska, ställa iordning, koka kaffe, fixa sallad och sånt. Men jag kunde göra mycket av det som dom gjorde så det var väl kul :)

8:6 pyamasdag 30/4
Självklart är det vår normala klass som gör nåt sånthär, alla i klassen kommer i pyamas en dag i skolan! Riktigt roligt faktiskt, och många blickar fick vi på oss :)


snygga till 1000! <3

Friluftsdag Heden 8/5
Hela PS 1 & 2 på Heden, gick runt i mentorsgrupperna och ja gjorde friidrottsgrenar helt enkelt. Och vi gick med kompismentorsgruppen förresten, Fridas mentorsgrupp. Och jag och Anna sprang runt och hockeytacklade alla, haha :D sen spelade lärarna fotboll mot eleverna och Gabrielle, Helenas lärarkandidat som jag hatar, var med. Vi hann med första bussen hem och den var nästan tom, muhaha :)

Soptippen 13/5
Ja, usch på det med! Där luktade hemskt och han gubben var ganska yr. Men vi åkte i världens sötaste buss dit, haha :)


Fiona och jag! :)<3

Disco tivoli på våren 28/5
Jag, Fay, Fiona och Oliwia fixade oss hos Fay och sen tog vi tåget in. Det var mycket mindre men vi hade jättekul och dansade en massa :)

Friluftsdag Ven 3/6
Det var oxå riktigt roligt, cyklade runt och sen gympade vi och spelade brännboll på fotbollsplanen. Fast på vägen hem blev vi ju dyngblöta av vågorna, bläää. Men annars var dagen jätterolig :)

Ribban Cup och Grytan 8/6
Ja, det var ju igår då. Men det var kul :)

Det är iallafall några av de roliga sakerna som har hänt om man säger så, men här kommer lite andra bilder från vanliga dagar i skolan :)


fay <3                                                        oliwia <3

p.p <3 linnea, anna, kim                       fikan på franskan :)

mosken                                                    fiona, frida, oliwia <3

bjuder vi på! fay & linnea <3                 maten, elin, linnea, emelie <3

nu blev det ett långt inlägg med många bilder!
det gillar ni va? ;) puss på er! <3

15.59

Usch vad vädret ser tråkigt ut när man tittar ut genom fönstret, börjar nog snart regna också :( detta vill vi inte ha, snart är det ju sommar på riktigt och så vill vi ha sommarväder!

Det blev en soft dag idag igen endå, på idrotten hade vi boxning, vilket var riktigt roligt :D jag köttade och Martin tyckte jag var duktig (a) och han sa faktiskt att han fortfarande kunde ändra betygen så om han inte hade tänkt sätta VG på mig kan han ju ha ångrat sig efter idag, hoppashoppas att han gör det ifall han inte redan har tänkt så långt. På engelskan så kollade vi på film om gymnasieval typ och fick ut nåt sånt häfte skit, dom som jättegärna ville redovisa boken fick det men jag kände mig inte som en av dom, haha. Och på svenskan kollade vi på Röda nejlikan igen, och vi hann inte se klart den! Och det är inte fler lektioner kvar, hjäälp. Lunch, McDonalds med massa folk blev det för första gången på länge faktiskt. Haha, först så beställde Fay. Så skulle hon ha happy meal och hon bara okej så, sen skulle jag oxå ha det och efter jag hade beställt så hon bara: Egentligen får jag inte sälja happy meal till dom som är över 12. Men hon sa inget till Fay haha. Efter det hade vi HK, eller vi städade kylen och fick varsin glass för det och fick sluta typ 1,5 timme tidigare. Så då blev det staan med F&F&Sandra&Elin. Sen droppade dom typ av och till sist va det bara jag och Fiona kvar. Men jag köpte ingenting som vanligt, sån spareman jag har börjat bli :O

Imorgon är det klassens dag, eller vi börjar 10 och ska städa och sen på eftermiddan blir det pizza och kolla på film! Och dagen efter det är det skolavslutning, på riktigt, hejdå 8an och sådär. Fortfarande läskigt!! puss på er! <3



bilden har inget med något att göra... men jag gillar den :)

9/6

Det är helt läskigt vad dagarna bara springer iväg tycker jag! Idag är det tisdag vilket betyder sista riktiga skoldagen, hjälp! Det är verkligen bäst att vara 8a men har vi tatt vara på det? NO! Och snart, efter sommarlovet, vilket brukar gå ganska fort, eller det har det gjort de senaste åren, är vi 9:6. Jag vet att jag har skrivit det innan men overkligt som tusan är det! Lilla plutt-jag fyller snart 15 :O eller mja, snart och snart men typ lite mer än 5 månader, och tiden går fort! Hela 8an har bara sprungit iväg! Vi har iofs hunnit med ganska mycket, kan skriva lite minnen från 8an när jag kommer hem.

Jag vet inte om vi ska ha idrottskläder eller inte vilket försvårar situationen eftersom vi har idrott första lektionen. Men jag tror att jag chansar på inte ifall ingen svarar på mitt sms. Blir nog rätt chill dag idag, idrott, engelska (shit! bokredovisning!), svenska, lunch & hk. Har vi riktig tur så är Cimmy på bra humör och låter oss slippa sista lektionen, eller så kanske vi får baka något gott, hihi ;)

Nu måste jag ner och äta frukost fast jag inte är alls sugen, bläää! Mat är bara äckligt och jag är inte ens hungrig, men jag antar att jag får trycka i mig lite iallafall. Hur länge kan en människa klara sig utan mat? Jag vet, vi kan göra ett försök på mig. För om man lyckas ta sig igenom en 2 timmar lång ganska jobbig träning när man är vrålhungrig från början så känns det som att jag hade kunnat klara ett bra tag till! Men nu ska jag kila, puss på er! <3

hemma från träningen

Fy tusan vad jag var hungrig redan när jag kom dit! Vi började iaf med en jobbig uppvärmning i en timme, sköönt! Och eftersom jag var riktigt pepp så tog jag i och sånt, typ massa fotövningar och annat. Sen skulle vi mjuka, från och med nu ska någon hålla i det och sånt ? :S ja, iallafall så blev det Emmas tur idag, tro det eller ej men jag kom ner längst i splitt och båda spagaterna, vänster är ju lätt och dom andra går frammåt faktiskt (y) in i gropen och bygga upp nån konstig station, man skulle typ stå och luta sig fram på flickiskudden och studsa över, haha, rätt konstig men ganska kul :) och 4 andra stationer, 15 gymnaster och 5 stationer så det blev ganska högt tempo men det var kul, det va massa handvolt och överslags övningar typ, we need it. Intressant för alla som inte fattar gympa, jaadåå.. Jag klarade förresten av hela träningen jättehungrig så jag behöver nog inte äta så mycket, åt inte mycket när jag kom hem heller. puss på er! <3


ribban cup, grytan & träning

Vi samlades uppe vid grytan klockan nio, och som vanligt på ps kommer lärarna prick i tid och inte flera timmar innan som dom gjorde på mariapark, haha. Ribban cup, jag tyckte att vi i mentorsgrupp 21 var jätteduktiga faktiskt :) gjorde allt som stod och sånt :) sen fick vi en baguette och en dricka och gick upp till grytan igen, och ensemble konserten skulle snart börja. Det var som vanligt i åldersordning så sexorna började, vissa är faktiskt duktiga :) och sen sjuorna, där fanns två stycken som jag säger OMG! Den ena för att den var helt tondöv och katastrof och den andra för att hon var riktigt duktig! Sen åttorna, big mega love to Fay, Fiona, Frida, Oliwia och Anna som var jätteduktiga tycker jag :* tur att Fiona sjöng, vilket hon egentligen inte ville.

Nu är jag hemma, vi slutade vid 3 och jag och Frida tog bussen. Ikväll är det träning och jag är så jävla pepp pepp pepp så det är helt sjukt, har inte tränat på hur länge som helst känns det som, ja eller det är ju sant. Dock suger ju vår sommarträning, 2 timmar i veckan i badmintonhallen. Men aja, något är bättre än inget även om det är sjukt dåligt. Vill dom att vi ska komma till RM eller inte? Men blir det inte RM nästa år så blir det nog att jag skiter i gymnastiken faktiskt :/ tror att jag klarar mig utan bara jag stannar kvar hos killarna & turkos ;* skriver mer efter träningen, puss på er! <3

godmorron!

Vaknade för en kvart sen och har redan klätt på mig (det som tar längst tid är att bestämma mig vad jag ska ha på mig eftersom jag inte har några kläder!) Har lite ont i halsen idag faktiskt, det gillar vi inte speciellt mycket. Skönt att det blir en chill skoldag, ribban cup och grytan. Vet dock inte i vilken ordning, hoppas på att ribban cup är först ;) och självklart så ska man gå i mentorsgruppen, jippi (y) okej, min mentorsgrupp är faktiskt okej. Men endå. Det hade varit roligare att gå med klassen. Nu måste jag springa ner och typ, äta frukost kanske? Vi börjar faktiskt 9 idag och det är ganska skönt :)Hörs senare, puss på er! <3

tråkar sönder

Nu har jag precis lika tråkigt som alla andra söndagar. Wihu (y) vid denna tiden har man gjort allt som finns att göra på datorn, varit ute och hoppat hopprep, okej jag tänkte typ att jag skulle hoppa en timme. Men det blev 10 minuter. Det är faktiskt sjukt jobbigt! Tro det eller ej men jag kan faktiskt fortfarande liiiite. Dock väldigt lite, men endå. Sen har jag målat tånaglarna, röda och fina blev dom :) och suttit och kollat på USM hur länge som helst såklart. Det är... varmt. Och det finns inget kul på tv, åååh. Snacka om att det är synd om mig! Iallafall lite (a)

så här ser man ut på skolavslutningen (:


grattis höganäs!

Nu har tjejernas final precis slutat, tro det eller ej men Höganäs och Örebro lag 1 kom delad etta :D sjukt roligt tycker jag, GRATTIS HÖGANÄS! Det var ni verkligen värda, och 25,9 i slutpoäng är inte alls tokigt :D riktigt spännande var det på slutet, men gud vad kul att Höganäs faktiskt vann! Delat, men dock. Det hade såklart vatt roligare om de hade vunnit själva, men men. SKÅÅÅÅNEEEE :D <33

tiden går fort...

Jag kom precis på att jag faktiskt åker till Lingvallen redan på måndag! Så nu blir det att börja packa, man måste ju ha med sig hur mycket träningskläder som helst! Plus allt annat oxå, puuh. Det är bara en vecka kvar... Och då är skolan slut och allt, 4 fjuttiga dagar tills skolavslutningen. Det är helt psycho! Sen testar jag nog skolasvlusnings outfiten också, och kanske tar en liten bild ;) så håll utkik, puss på er! <3

:)



ibland gillar jag nästan mitt hår lite. men bara nästan ibland, och isåfall är det bara lite.
och det händer bara när det är lockigt. men det är långt ifrån alltid.

ignorera facet, jag har noll smink.

slappedag.

Nu har jag suttit och kollat på USM på web tv sen klockan 10, det har varit killarna. Fram hade vääldigt mycket konstigheter på sitt bordvarv, en som körde fel varv och en massa fall. Men endå kom dom 2a, riktigt bra ju! Friståendet räddar dom ganska mycket. Nån gång i eftermiddag är det tjejernas final, det får vi heller inte missa :D

Annars har jag absolut noll planer idag, funderar på att ha en riktigt skön dag, bara ligga och läsa och sitta vid datorn och sånt. Typ ta en riktigt lång skön dusch och sen måla tånaglarna och andra onödiga saker. Men det är skönt att ha sånna dagar ibland och nu precis innan sommarlovet passar det perfekt! Kanske drar ut en runda med kameran lite senare oxå, det va längesen jag fottade, om man inte räknar med igår och egobilder såklart :P

Förresten, igårkväll sa jag att jag skulle lägga mig tidigt, eller hur? Det blev att jag la mig halv två, haha. Och sen sov jag faktiskt till 10 när killarnas började. För en gångs skull känner jag mig ganska utvilad! Nej nu ska jag hoppa in i duschen, puss på er! <3


trååk. 8:6 <3<3

Här sitter man, lördag kväll, klockan är 10 i 11. Och har så jävla tråkigt. Helt seriöst, gör ungefär 0 km i timmen. Men vad ska jag hitta på tycker ni? Det finns inte så mycket att göra i Maria park och dessutom så finns här inte överdrivet mycket roligt folk. Jag vill ha kul, göra nåt. Men nej. Och jag har inte ens orkat anstränga mig heller och det gör ju inte saken bättre. Tror att jag går och lägger mig ganska tidigt idag faktiskt. Var tvungen att gå upp redan 9 imorse :S

Och imorgon händer ingenting heller, om någon vill hitta på något är det baara att höra av sig. Och om ingen gör det, vilket nog finns en ganska stor chans till så sitter jag väl här i min ensamhet och kollar på web-tv från USM och önskar att jag hade vatt där istället. Sikka ilandsproblem. Men det skiter jag väl i. Haha. Dessutom funkar nästan inte A-et på min dator plus att jag mår jätteilla. Hoppas att ni har en bättre kväll än vad jag har. För den kan nog inte bli så fruktansvärt mycket sämre. Eller jo, det kan den nog. Men skitsamma. Jag mår illa :'(

Och vet ni!? Snart blir vi 9:6. Det är inte alls kul, jag vill va 8:6 föralltid. Men klassen är ju densamma och tack gode gud för det, min klass är bäst av alla. Men vi ska va 8:or, det är det absolut bästa av allt. Men har vi tagit tillvara på det? Svar nej. Och varför har vi inte det? För att det känns fan som att vi började skolan nyss, men det är faktiskt hur länge som helst sen. Då hade jag precis kommit hem från världens bästa land, Thailand. <3 jag var en annan människa nästan, känns det som. Eller tänk den Linnea som började på ps i 7:6 för snart 2 år sen. Det var inte jag. Jag har förändrats så sjukt på denna tiden och fått en massa nya kompisar. Man tappar några och hittar andra. F&F&O var jag ju inte alls så bra kompis med innan som jag är nu. Utan dom i skolan är jag typ helt ensam och konstig, dom är människor som får vardagen att gå runt, en kram från någon av dom och tjoff så är dagen helt plötsligt mycket bättre. Och det är inte bara dom 3, utan många andra oxå. Nu orkar jag inte va så jobbig och djup längre. Men vi hörs imorgon, puss på er! <3

.

Bilderna finns på bilddagboken! Orkar inte lägga ut dom här oxå, det tar en himla tid :P

usm hela dagen

Har precis kommit hem från Ystad, det har varit full rulle hela dagen. Agnes var jätteduktig och alla andra oxå, inget av turn eller framlagen kom till final vilket var väldigt synd eftersom turn 1 körde riktigt bra! 0.3 från final var dom, surt. Men aja, känn er stolta för ni har gjort en riktigt bra tävling! Bilder kommer om en liten sekund :D puss på er! <3

yes :D

10 poäng till Linnea som lyckades byta objektiv på kameran, alldeles själv!
& JAA! jag får ta med den till Ystad imorron :D så ni lär få se bilder sen! så imorron blir det Ystad med 2 älsklingar, kameran och Fiona :D <3


vi gör ju endå inget i skolan, varför inte va lediga?

Sjukt skön dag i skolan, tänk att vi slutar på TORSDAG! Det känns helt overkligt men så är det faktiskt ;D det ska bli riktigt skönt men samtidigt helt sorgligt, fy vad jag kommer sakna min klass, 8:6 är bäst <3 och nästa år är vi 9:6, aaah! Så långt har jag inte ens tänkt innan men det är... Läskigt!?

Iallafall, först på idrotten så var inte Mudde där som vanligt. Så vi hade Linus och spelade engelsk brännboll? Aja, konstigt iaf och vi förloorade. Men skit samma, det va skittråkigt och jag fattade inte ett skit. Sen på bilden & engelskan så kollade vi film, The full monty. I och med det inte va nån text och jag inte lyssnade så fattade jag inte så mycket, men vad gör det? Efter de gick vi till lärarrummet och fick reda på betygen på redovisningen och skivomslaget, fick VG på båda. Och hade förbättrat redovisningen på väldigt många punkter sen Min Ö, det gillar vi :D sen även VG i bild, och jag kan inte rita så jag är nöjd :D sen gick vi och kollade på beachhandboll på Fria Bad, Daniellas lag vann med 22-3 (H) riktigt duktiga var dom ;) sen var dagen helt plötsligt slut och jag tog bussen hem med Frida.

Ikväll kommer Wolfgang och Marie-Therese och killarna hit och äter plus att Fionisen ska sova här :D sen imorron blir det iväg till Ystad, åker väl vid 10 nåt sånt. För att vi ska ha kul! puss på er! <3


22.12

Ingen feber så det blir väl skola imorron då, hoppas det blir en rätt skön dag. Ska få tillbaka både skivomslaget (som vi lämnade in för typ 6 veckor sen :S) och få reda på betyget på franska revolutionen redovisningen, lite nervöst men endå rätt kul :) inga större förväntningar på något av det men man kan ju alltid hoppas.

Och för alla som vill ha något att anteckna till intresseklubben så ska ni få det, mina naglar är lila och glittriga :) tjuusigt till 1000. Jag älskar nagellack, det är helt sjukt. Men det e mest på sista tiden det har blivit så, bara för att jag är helt kääär i mitt rosa. Men jag kan ju inte ta slut på hela det nu på direkten så  ;)

Nu ska jag snart börja göra mig i ordning för sängen, så kanske huvudvärken släpper helt till imorgon. Eller inte, men hoppas kan vi göra här med. Ska bli så kul att åka till usm med Fiona på lördag! Hon ska sova här imorron förresten ;) puss på er! <3

koh lanta gf <3



louise lovisa linnea
elinore amalia
jennifer emelie lisen
(alice saknas, hon hade åkt när bilderna togs)

feber?

Men japp, mamma tror att jag har feber och med tanke på att jag har världens huvudvärk och fryser så är det inte speciellt omöjligt. Har inte vågat ta tempen bara, vill inte veta tror jag... Det är lixom usm i helgen, jag ska ju till Ystad och kolla på alla och träffa kul folk! Okej om jag är hemma imorron och sen åker på lördag men tänk om jag inte pallar det då? För det måste jag ju! Så det är väl lika bra att jag bara är frisk nu och genomlider skolan imorron och att jag kan åka iväg på lördag. För det VILL & MÅSTE jag!!

Ven

Ven idag då! Det var faktiskt roligt. Först blev jag hämtad av Frida och Claes och åkte ut till Råå, vi typ kom på helt fel sida och var som vanligt ute i sista sekunden så Frida ringde Louise och fick prata med Jon, (världens segaste lärare) och dom höll på att gå på båten, vi såg dom och allt men visste inte hur vi skulle komma dit. Så vi fick typ springa hur långt som helst kändes det som :O fast det var det inte :P

När vi väl kom över till Ven så fick varje klass bara 2 tandemcyklar, först till kvarn. Och såklart kom vi 3:a (y) så det blev vanliga cyklar. Ni skulle sett alla sexiga 8:or med hjälm och allt ;)

Sen när allt va klart så cyklade vi lite, typ en rätt lång runda, eller ganska iallafall. Efter det så landade vi på fotbollsplanen, gympade lite på gräset (2 flickisar faktiskt :O), åt, spelade brännboll, köpte glass och lite sånt mysigt ;)

Klockan började närma sig ett och vi tog våra cyklar, lämnade tillbaka dom och satte oss nere i hamnen. Oliver läste upp sina sms, hahaha. Och vi köpte en glass till (y) Snabbt som attans kom vi ut på piren och blev uppropade och klockan två kom vi med den första båten tillbaka. Jag och Fay la oss och soolade typ långt fram, fint väder jue! Sen kom värsta vågen rakt över oss, och sen typ 5784953 till.

När vi väl kom in till Råå var vi genomblöta och satt och skakade. Snälla Louises mamma frågade om vi ville ha skjuts till stan, TACK! Sen bussen hem.

Nu har jag precis tagit ett varmt bad och sitter här med en mysig huvudvärk. Får se hur det blir sen, känns som att med tanke på den förkylningen jag hade innan och att jag satt och frös hur mycket som helst hur länge som helst kommer jag må sådär bra imorgon. Men men. Vi hoppas på det bästa. Skriver mer sen, puss på er! <3

pallar inte greys eller förkylning

Asså helt seriöst, min hjärna pallar inte Greys egentligen. Men kan jag missa det? NEJ! Verkligen inte, men nerverna är på helspänn hela programmet. Och eftersom jag inte kan gråta till tv/film så sitter jag bara där och allmänt dör. Nästa vecka är då som sagt sista, sooorg. Men endå lättnad.

Förkyld är det vääärsta som finns, nästan. Tror att jag går och lägger mig tidigt, så kanske den värsta huvudvärken försvinner tills imorgon. Man kan alltid hoppas. Har ni inget för er kan ni ju alltid åka till Ven och se alla PS 8:or cykla runt, med hjälm och regnställ och allt, nån spänning i vardagen måste man ju ha. Jag vill inte med, det skulle va skönt att bara stanna hemma och sova. Men det blir nog kul när vi väl är där, hoppas jag iallafall :) 8:6 är bäst, speciellt vissa, för dom är jättebäst. Och dom vet vilka dom är :* <3<3

barnpassning & greys

Hemma från barnen, vi var ute och spelade fotboll och lite sånt, fy för vad Nikolaus har blivit busig! Och såkart ska Tim va likadan då, haha. Men söta är dom!

Det är Greys idag. Jag vet inte om jag vill kolla egentligen, det är så heeemskt :'( men man kan ju inte bara dissa det, det är bara detta och ett avsnitt till kvar! Fy vad tråkigt! Ska det bara sluta sen eller? Dumt... Då finns det inget bra på tv längre, Greys är det enda jag följer nu för tiden.


3/6

Jag får inte bli sjuk, får inte bli sjuk. Men förkylningen vill ju inte bli bättre och det tycker vi inte om, tung i huvet och heltäppt i näsan, och hostar lite ibland (n) jag överlever nog. Men det är fett trist.

Typ vääldigt skön dag idag, först var det svenska, 3 redovisningar och sen fiiilm. Den röda nejlikan, haha han Percy är fett soft. Sen va det franska, fick tillbaka proven, iiiih. Och sen film där med, Amelie från Monmarte (stavning?) sen fick vi reda på betygen, liite läskigt men guud så glad jag blev :D MVG :D efter det va det uppskjut på Gröningen, veeeem kom delad 3a om inte STAR PILOTS ;D haha, inget pris för det :( men vi vann kär & lek temadan typ i början av terminen och det fick vi en gräddbulle för ;D jagvetattjagärtjock. vi blev klara typ jättetidigt så det blev typ två timmars håla, eller lunch plus en lektion. Jag, F&F & Oliwia gick till stan och sen tillbaka till skolan, betygssnack NO, fick VG denna terminen men egentligen har jag typ VG++, så störigt. Men vi kan hoppas på MVG nästa termin då. Tillbaka musik uppspelningen oxå, VG i gruppbetyg och VG- individuellt, haha. Men jag hoppas att jag får VG i betyg! Klassråd, på klassens dag nästa vecka blir det skräckfilm och pizza, hihi. Hela vår klass är tjock ;D

Ikväll blir det Nikolaus och Tim, det var ett tag sen nu! Sen är det Greys. puss på er! <3

sommar

Hur lång ska en bokrecension va?

Jag börjar helt seriöst bli förkyld, inget roligt. Nu när det håller på att bli sommar går det ju inte att bara... Bli sjuk och ligga hemma. Nej det orkar vi inte med.

Det är så sjukt lite tid kvar nu i skolan, det är helt läskigt vad tiden bara flyger iväg! Om 2 veckor är jag på Lingvallen med Louise (för då har hon kommit :D) och då är det lov och har varit det flera långa dagar!
9 veckor utan skolan. Ja.
Skönt? För det mesta hoppas jag.
Kommer jag längta tillbaka? Ja.

Denna sommaren ska bli bäst, typ bara va med kompisar och sånt. Men vi ska inte utomlands och det suger. Men men. Jag klarar mig hemma, hoppas att vädret inte sviker oss bara.

Nu vill jag att det ska bli helg igen, för då blir det Ystad :) puss på er! <3

2/6

Nu börjar det närma sig skolavslutning och det gillar vi skarpt! Dagen började med brännboll mot 8:5, vi förlorade men vafan, vi är lätt bästa klassen endå ;) sen va de engelska, bokredovisning som vi inte gjorde för vi satt och läste nån jävla text som vi inte fattade ett mög av. (y) svenska redovisningar, det va bara nårra som gjorde det, skönt att det är över för min del ;) efter det fick vi kolla lite på film, han där gubben va rätt chill ;) sen jätteäcklig mat så vi åt massa bullar och sen hk. skam på att vi bara fick G+ på provmiddagen :P men aja, VG i betyg iallafall. Sen blev det en liten runda på stan med Fay & Oliwia, köpte inget men endå. Nu är jag hemma och ska göra bokrecensionen för jag vet inte om den ska va inne imorgon... :S puss på er! <3

orden jag lovar har ingen betydelse, för jag vet endå att du ljuger.

borttappade papper (n)

men duktigt linnea, jag håller faktiskt på med min bokrecension på svenskan nu, och duktiga som jag och fay har varit så skrev vi typ en hel sida med vad vi skulle ha med då precis när vi hade läst ut den för två månader sen, men har jag sparat det pappret? svar nej. då blir man sådär lite lagom trött på sig själv. så nu gör jag om den från början då.

jag åt precis grillat, mums! typ kött och sånna grönsaksknippen, det tycker vi om (y) och till efterrätt blev det rabarberpaj med vaniljsås.

nu ska jag göra lite till på bokrecensionen och sen blir det att öva på engelskan. vår engelskalärare e lite konsig ibland, vi får typ ha 10 stödord när vi ska prata 5 minuter. ? och nu när det bara är 2-3 minuter, hur många ord får vi ha då? 1,5? typ så: perfect wor. det är hela mina stödord isf (y)

måndag & hemma igen

men heeeejsan :*

sitter och pluggar till det absolut sista denna terminen, puuuuusss på det :D bara en liten fjutttig engelska redovisning på en bok imorron, 2-3 minuter. kan det bli mycket softare? nej typ inte. har iofs en svenska bokrecension oxå men det är inte så jobbigt. för hur många skoldagar är det kvar nu vavava? 8 till den dagen vi slutar :D men en dag är ven, en är ribban cup + grytan, en är klassens dag och en är skolavslutning, så 4 riktiga dagar!! :D glädjeskutt. och vädret sviker inte oss heller, dagen har bara varit allmänt bra förutom vissa störningsobjekt. började med so redovisning, gick helt okej faktiskt, pratade lite snabbt men annars så. sen franska, kollade på film, matte, gjorde ingenting vettigt alls, betygssnack med per-axel, gissa vem som är glaad över sitt mattebetyg? ;D och sen uppspelning på musiken, linnea kommer få g men det gör ingenting faktiskt idag. ingenting annat händer idag förutom att mamma oxå va glad över mitt mattebetyg och har bakat rabarberpaj och albin skulle sticka och köpa vaniljsås så nu ska jag snart fika, jagvetattjagärtjock. puss på er! <3



varför säger jag bara inte emot då? jag tycker inte ens likadant, varför hålla med? aldrig mer.

mina dagar i uppsala

fredag: blev väckt vid kvart över fem, typ bara klädde på mig mjukiskläder och åt frukost, sen gick vi till bussen. sen tog vi bussen till stan, tåget till lund och sen x2000 till stockholm och därefter tåg till uppsala. rätt jobbigt, allt som allt tog det mer än 5 timmar och så, men inga förseningar eller något så det var skönt. sen gick vi till vandrarhemmet och la våra grejer, jag bytte om och sminkade mig innan vi gick in till stan och åt och gick runt i affärer. jag köpte ett par skor, dom bruna vagabond som jag kanske ska ha på skolavslutningen. på kvällen, eller vid fem gick vi bort till fyrishov och kollade på snabbhetsgrenarna i hopprep. ett kämpingelag gjorde 500 hopp (man räknar bara höger fot) på 4x45 sekunder i dubbelrep, rekord i sverige. vera & co var duktiga, lite missar men bra endå. sen kollade vi på lite ag, men asså där måste jag säga att sverige inte är så jättebra för dom typ ramlade ner från bomen och barren och sånt, det va endå sm lixom. jag fattar ingenting med poängen där, typ 12-13 och sånt fick dom :S vi gick hem vid halv nio kanske, jag hade linne och shorts på mig och det var hur skönt som helst! inte kallt där inte. vi satte oss i resturangen och tog en dricka och sådär. haha det va lite kul, jag smsade shiralee och frågade hur långt dom hade kvar, dom körde vid 2 nånting och skulle va framme typ 11 och klockan va kanske halv 10. hon bara: vi har 130 mil kvar. hahahaha. sen gick vi typ och la oss rätt tidigt.

lördag: gick upp vid halv 9, sminkade mig, plattade håret och klädde på mig på en halvtimme :O personligt rekord tror jag nästan vi har där! sen gick vi in till hallen, köpte frukost på statoil på vägen. när vi kom fram gick vi in i b-hallen och tittade på hopprep, duktiga alla är :D vera & co's dubbelserier är riktigt roliga att titta på :D och enkelserierna oxå såklart men dubbel är bättre ;) och kämpinge har fett hög standard på sina rephoppare, ohmygod. fast dom missar rätt mycke endå. sen vid 12-halv 1 nånting gick jag in i a-hallen där det va trupp! satt med shiralee och hennes kompisar och familj, kuligt :) puss på att splitt va bra! jag såg bara friståendet men endå. när det va paus gick jag in med mamma och petra i stan, fast dom va redan där och jag hittade in själv :O åt typ en halv macka och kollade lite i affärer, sen ringde vera och sa att dom va där igen så då gick jag till dom, och sen när trupp började igen vid 3 satte jag mig med shiralee och dom igen. främling (frams killar och lings tjejer) va typ dåliga i mixen, dom fick 7,8 i friståendet som såg sådär ut, sen i tumbling och trampett hade dom en massa fall och fick inga bra poäng. splitt däremot i fristående hade en som trillade mitt i och två balanser som inte va godkända och fick endå 7,7, haha. sen såg jag inte de andra förutom överslag sträckthalvvarvet som var riktigt bra, för de va prisutdelning i hopprep/rg/aerobics samtidigt. vera, amalia, sofia och josefin kom 2a och det andra turn laget kom 3a, det va 3 lag som va med där. och vann gjorde såklart kämpinge. efter de va slut så gick vi till stan och skulle äta, efter många om och men hittade vi en thairesturang, mums! sen gick vi och satte oss på sånna trä vilogrejer vid ån och jag åt glass, tjock jag e, iknow. sen gick vi tbx och tog en dricka där igen och sova tidigt igen. men jag har blivit beroende av quadra pop så jag spelade det + smsade lite innan jag somnade.

söndag: upp och gå till hallen igen med frukost på vägen. winners final 1 med hopprep (individuella sm), ag & trampolin. riktigt roligt att titta på. maria edner vann i ag, det gillar vi för hon va den enda som va glad, dom andra va sånna surisar hela tiden! och det va en av killarna från bromma som va snyygg. efter det va vi tvugna att sticka eftersom vi skulle med tåget, hejdå till shiralee och sånt sen gick vi till stationen. tåg till stockholm, x2000 till hässleholm som va sönder och vi blev en timme försenade plus att de va skitjobbiga killar på det tåget. sen därifrån till helsingborg och sen bara heeeem. skönt, men jag har haft en sjukt bra helg. tack till alla som har gjort den bra. <3

RSS 2.0