400.



Titta? :D
I LOVE IT!

Greys anatomy då äntligen. Vera och Agnes var här och kollade med mig,
Agnes kom (antagligen springandes) 10 minuter innan det började med chips, i en plastpåse. Haha ;)

Jag sitter och lyssnar på musik. Vera gjorde en mega spelningslista till mig på spotify.

Jag saknar allt. Så som det var innan. Vänner som jag inte har träffat på länge. Och sånna som jag har nästan helt och hållet tappat kontakten med. Thailand, som fan. & då alla dagar med Louise. Jag saknar att ha en bästa vän som alltid finns där. Flickor tävling, lag päronen och UT äldre laget. Maria parkskolan, rönnen & boken. Fast mest Thailand och folk, som v&s.

fayfionaoliwiavera - niärbäst.

kurragömma.


vår sötaste knådd :D


Idag blev jag väldigt deprimerad när jag kom till matan och insåg att det var lasagne istället för pasta cabonara. Jag hade ju laddat för det hela morgonen, och längtat enda sen igår. Så var det lasagne :( men nu så har jag precis varit och ätit hos Vera, gissa vad? PASTA CABONARA :D det gjorde nog min dag idag.


bubbla.



Jag gick upp halv nio idag. Helt sjukt skönt. Men när jag kom till skolan fick jag endå vänta typ 20 år på Fay, det blev lite fel när de skulle åka från GH. Men vi gick och köpte resårband och missade en halvtimme av lektionen, minst. Men det gjorde inget ;) sen sydde vi kjolarna och dom är näääästan klara, nästa vecka så :) annars har dagen gått fort och när jag tog bussen hem träffade jag Vera. Så hon följde med mig hem, hon tyckte det va lite coolt att hon fick låna min laptop och blogga från den ;) haha. Jag har gjort klart mitt kollage (!) bild kommer senare, och så har jag pluggat en gnutta. Inte så mycket alltså. Nu sitter vi bara och längtar tills Greys börjar, aaaah!! Jag kan lova att vi sitter bänkade i soffan ikväll, ska fixa så vi kan kolla på projektorn och allt! :D

tripp.

Jag har pluggat typ heeeela dagen så nu istället för att dö av att plugga ännu mer så har jag börjat på mitt kollage :) eller typ lagt upp bilderna ovanpå ramen bara och se hur jag ska ha det och jag tror jag vet faktiskt ;) men inte så många bilder får plats och det är tråkigt :( blir nog fint iaf får vi hoppas, så fort det är klart ska jag lägga in bild på det :D kan dock dröja... Men jag ska nog fortsätta lite nu kanske, puss :)

sweeeet.



Såhär söt blev Fiona idag på NO:n när vi lyssnade på redovisningar. Ni måste erkänna att ni gillar frisyren ;) idag har vi fått reda på att Per-Axel kan få sina elever att börja gråta, att Fiona är rädd för honom och att jag och Fay hatar syaffärer som inte har något resårband som är tjockare än 5 cm (vi hatade alla tre i stan då och vi gick sjukt långt och blä). Sen hann jag och Vera preciiis med bussen hem vilket var very nice och nu blir det plugg hela dagen och jag hoppar över fysen. Skriver kanske mera sen om jag har tid, vi har sjukt mycket i skolan kan ni ge er på.

cirkus.



Gud vilken seg dag. Den blev dock inte lika hemsk som jag trodde men fortfarande seg, innan första lektionen började höll jag på att somna (Y) hände inget speciellt i skolan förutom redovisning - döda mig, jag kommer få IG helt seriöst. Hela vår redovisning va rätt dålig (förlåt haha) men mest jag. Började skratta och hakade upp mig på alla ord och det enda jag skulle säga var typ fem rader totalt. Great. Hejdå NO-betyget ungefär.

Dagens roligaste:
Oliwia: Taotao, regnar det bara på vissa dagar i Kina?
Johan (tror jag?): Ja, det regnar bara på torsdagar och fredagar.
HAHAHA.

Efter skolan direkt till GH och träna killarna, vi ska antagligen tävla den 18 oktober och det ser endå helt okej ut :) eller inte matta, men båda hoppen, fast mest plint. När jag kom hem va kom farmor, Kenneth och Vera (farmors syster) för dom ska till Norrland nu en månad typ. Nu ska jag plugga franska. Ciao.

värst.



En kvart har jag varit vaken och jag vet redan att dagen kommer bli dålig. Och vädret gör ju inte saken bättre heller, det pissregnar och är svinkallt. Nu ska jag sluta klaga och platta håret istället.

Grattis Fanny solstråle och Sofia idag! :D <3<3

prata.



Jag vet att bilderna är som dom är, menmen.
Bild 1.
Strumpebyxor: Lindex
Svart linne: Gina
Svart kofta: Vero moda
Bild 2.
Vit blus: Lindex
Bild 3.
Brun/beige kofta: Gina

Det var det som det blev idag ;) jag gillar det första mest tror jag, och det är såklart den sämsta bilden och man ser inte alls hur koftan ser ut i verkligheten, men en bättre bild kommer en annan dag :)

glömt.

Lägret igår, i början gick det verkligen skit. Vi tränade på volt-volt på airtrack och trampolin och ja. Inte min grej.
1. Jag kan inte spänna mina ben.
2. Jag roterar för sakta.
3. Det är läskigt.
Så ja. Som sagt. Inte min grej. Någon frågade mig hur det gick och svaret blev:
Det går SKIT dåligt.
Sen efter det blev det airtrack igen. Frammåt ut i MD gropen, gick bättre. Jag har nog koll på min handvolt hel nu, wiho. Och när jag spänner benen och landar så är den bra tycker både Per och Rune :D för det där med spänna på benen... Aså i luften gör jag det, men när jag landar så brukar jag sjunka ihop i en liten klump.
Efter det så typ skruvar-bakåt station. Helskruv bakåt är världens mest kokovarv, det är så sjukt läskigt för man har ingen koll alls på var man är och allt är bara snurrigt. Dock säger folk att när man väl har kommit på hur man ska göra så är det den lättaste volten som finns.
Och sen till sist, bord. Först två inkörningsvarv överslag till mattberg, sen rondat till mattberg (haha, på danska heter rondat typ araberspring, låter skitkul) och sen dom som ville snurra fick göra det. Haha. Jag ville inte. Någon förvånad? Nej, tänkte väl. Tzuka är... Inte heller min grej. Eller så är det bara så att jag bara har kört totalt fyra gånger och tycker det är hemskt. Och ni som inte är gympafolk, anledningen till att ni inte har fattat ett skit är nog just för att ni inte är gympafolk. Haha. Sen fick jag och Jenny gå upp och duscha och fixa oss för att vi skulle till Alice :D riktigt rolig kväll/natt/morgon, TACK tjejer! Det var då jag, Sara, Johanna, Alice, Filippa, Fanny, Jenny och Sofie. Inte mycket sömn inatt men riktigt roligt var det. Fast synd att inte Fay va där :( men jag hoppas du är frisk till imorron, annars så ;o

Idag har jag varit på Väla med Fiona :D riktigt mys, älskar min fillionis. Och jag har inte varit på väla på typ två månader kom jag fram till, hjälp hjälp hjälp! Kläderna som fick följa med hem visar jag i nästa inlägg :D

vill.



Jag håller på att packa, eller nästan iallafall. Om ungefär en timme kommer Vera och hämtar mig, man behövde va lite bortskämd ibland tyckte hon så jag slipper gå bort till henne med alla grejer, haha. Jag sov ut ordentligt idag, skööönt. Först vaknade jag vid åtta när familjen stack, de ska iväg nånstans och fira morfar men jag slipper följa med, hihi. Men min kära kusin Vera tyckte det va lite taskigt av mig (a) haha. Jag tycker synd om dig Vera! Ja, iallafall och sen somnade jag om och sov till elva, vilket behövdes och idag blir en låång dag. Ha det bäst, för det kommer jag ha :D P U S S !

fel.


jag hittade en bild från våruppvisningen, haha. gulliiiiigt ;)

No-provet, (har nästan glömt bort att det var idag) ja, det gick väl, ehmn, sådär. Eller jag vet inte, men det kändes som att G-uppgifterna kunde man ha skrivit hela uppsatser om och VG fanns där max tre rader att skriva om? ;s jag kunde nog det mesta iaf, sen hur utförligt jag har svarat är ju ett annat problem. Sen hade vi iaf matte, jag tror att jag börjar fattaaaa (Y) och sen idrott, vi sprang ute i skogen. Döda mig långsamt, jag svalde först en fluga, riktigt äckligt. Och sista varvet höll jag typ på att spy ;p eller inte riktigt kanske, men jag skulle kunna ha gjort. Aja. 2,7 km på 12.29, bara sex sekunder efter Fannybannyyyy :D sen tillbaka till skolan och äta, och sen franska. Gick helt okej faktiskt, jag tror att franska börjar bli min grej ;) eller inte, men jag hänger med hyfsat, ibland (a) sen efter skolan gick jag och Elin typ en liten runda, haha köpte glass och läsk (Y) sen GH, tjejerna tävlar ju snart och vi körde inför det, duktiga är dom :) och egen träning, om jag inte står på 1,5 skruv imorgon, dååå. ;o haha, nej men det är faktiskt nära nu! :D & snart ska jag sova för imorron blir en lång dag och på söndag blir det förhoppningsvis väla med Fillionisen :D <3

dream.



Fy vad äckligt kallt det har blivit, eller ja, det är mysigt också på ett sätt men så fruktansvärt kallt, jag är liksom inne och sitter och fryser nästan fingrarna av mig. Eller, det känns så iallafall. Idag är det helvetesdag, matte, no (prov), idrott och franska (läxa, ojoj.) det brukar dock gå ganska fort, men endå. Sen har jag typ 40 min eller något på mig att göra vad jag vill och sen är det GH för hela slanten, fem timmar en fredag. Men redskap, ska bli kul. Har jag förresten sagt att det är Rune-läger imorgon? :D vi ska träna från två till nio och så kommer där en massa duktiga danskar som hjälper oss och sånt, och efter det ska jag och typ tusen till känns det som, hem till Alice och sova där, wiih :D och nu ska jag fixa klart mig, men vi hörs ikväll.

jagvillinte, fyfyfy, dum.

hemsk.


gymnaestrada österrike -07

Träningen var KUL! :D Massa lekar och lite dans bara för skoj skull, inget vanligt fristående eftersom vår friståendetränare inte var där. Sånna här träningar behövs ibland, vi typ tränar helt seriöst fyra gånger i veckan och ibland behöver man leka ;) på vägen hem förhörde Kajsas pappa (som är läkare) mig i bilen lite och jag kunde det väl sådär bra, inför provet imorron då. Men nu har jag pluggat lite mer och kan det förhoppningsvis, annars är det bara krydda svaren och låtsas att man vet vad man pratar om så funkar det nog.


twelve.


Saknar den dagen, mhm.

Jag fick alla rätt på mattediagnosen, yeees ;) skolan har gått rätt fort som vanligt, musiken är dock SÄMST med radioteater + Agnes reflektioner, sjukt vad mobbat. Sen gick jag till min prao och skulle säga hej men hon va såklart inte där så jag får gå dit imorron med. Nu ska jag plugga lite mer blodomlopp, men jag tror att det börjar gå in nu faktiskt. Sen är det friståendeträning, noo. Det är ungefär de långsammaste timmarna i veckan. Och jag vet inte om jag kan det heller. Aja, vi får se.


love.





jag älskar dig högt över allt. världensbästakusin i hela världen, det säger allt.
öster <3 öster
ea <3 ea
& föralltid och lite till.
jag saknar dig något sjukt, samma klass snart hoppas vi :*

ugly.



10.00-11.50. Slöjd. Jag och Fay fortsatte på våra kjolar, det kan bli bra om man har tur men på slutet hade vi inget att göra så vi tänkte göra armband, typ thaiarmband men sen ångrade vi oss och ville bara pärla vanliga armband, men det fick vi inte så då sa vi att vi ska sätta fast dom som dekoration på kjolen, haha, vi får se hur det blir med den saken va. Men nån dag ska vi gå till syaffären och köpa resårband och säga att PS betalar, haha, lycka till :p

11.50-12.50. Lunch. Köttbullar och makaroner, asså helt seriöst på gjorde dom där makaronerna min dag, dom var sjuukt fina och roliga, sen goda med då ju. Sen när jag och Fiona skulle ta mer så va där en spindel i majsen :o så gick vi tillbaka och skulle berätta det.
Fiona: Gissa vad som var i majsen?
Linnea: EN SPINDEL!
Vi kompleterar varandra rätt fint, avslutar varandras meningar och så :) (y)

12.50-14.00. Prov. Konflikter. Omg. Det gick sådär, eller jag vet inte men jag tror att jag kommer få typ VG- om jag har tur. Lite roligt att jag, Fiona och Elin hade skrivit prick samma sista fråga :p

14.05-15.00. Engelska. Blev ju noooog mycket gjort, haha. Rätt chill lektion och sen va dagen redan slut, helt sjukt vad fort det gick.

Nu ska jag plugga isöder hjärnan med NO - blodomloppet. Prov på fredag och det är typ det + redovisningen som blir vårt NO betyg och jag SKA ha MVG så, ja.

hemligt.



Jag gillar onsdagar. Börja 10, ha två timmars onödig slöjd som inte kräver speciellt mycket energi, och sen på eftermiddagen är det bara svenska och engelska som går helt fort! I och för sig har vi svenska PROV idag, på konflikter. Jag tror faktiskt att jag kan det hyfsat iallafall och bara man kryddar sina svar helt extremt blir det nog bra. Sen är det även gympaledig dag, skönt men samtidigt rätt tomt att inte ha något att åka iväg till på hela långa dagen. Jag vill träna redskap! Och det är två hela dagar till tills jag ska det. Och dessutom börjar jag få ont i halsen igen, inte kul :( annars är jag rätt glad idag faktiskt. :)

loser.

Veckans jobbigaste dag överlevd, jag kom på att detta bara är min andra riktiga tisdag. I skolan denna terminen då för den som inte fattade det. Sen var det hem, plugg, fysträning och en väldigt rolig sådan. Intervallerna va lättare än vanligt och så :) sen på slutet ställde vi upp som vanligt och så sa vi att det var jobbigt att springa med tjocktröja (dom tvingade oss för att det va så kallt) så sa Sara (vår tränare) att vi kunde springa med en långarmad t-shirt istället, så var det någon som frågade var det var, det är då en vanlig långarmad tröja.
Hanna: Ja men det är ju fortfarande t-shirt för den ser ju också ut som ett T.
Emma: Jahaaaaaaa, är det därför det heter t-shirt? Det fattade ju inte jag! Hahaha.

Och i bilen så pratade jag, Ebba och Vera om djur. Så skulle Ebba berätta något som hon hade sett på tv.
Ebba: Det var en katt som fastnade med benet mellan en mur och en mur, så dom va tvugna att adoptera det.
Linnea och Vera: HAHAHAHAHAHAHAHAHA

Nu ska jag in i duschen och sen plugga igen. Blä, det tar livet av mig, seriöst.

dödödödödööööö

Den som sa att nian är lättare än åttan kan ju typ dö. Jag har läxor upp till öronen och gör inget annat än skola, plugg, träning, plugg och sova. Och om igen från början.

hjälp.



Efter en timmes plugg så lever jag fortfarande faktiskt. Men nu måste jag ta paus och baka, men sen blir det på det igen. För tillfället så gör jag en miniordlista med alla orden i konflikterhäftet fast jag vill inte påstå att den är så mini för jag är liksom på tredje sidan nu. När jag är klar med det ska jag göra franska (35 glosor + fem frågor) och sen lite uppgifter i engelskan. Alltså, skolan tar död på mig. Och nu har jag inte ens börjat med blodomloppet som jag har prov på på fredag, och lite till franska med för den delen.

rollercoaster.



Igår var niice. Pojkdagen var jätterolig och en av miina killar körde sträckt på en station och en annan körde sträckthalv på trampolinen, wihuu :D så direkt efter det åkte vi till Julia och hade en trevlig kväll, vi var bla ute och gick på husensjö med en sverigeflagga och flummade.

Och imorse va det då träning igen och det gick faktiskt bra och va kul, jag körde tzuka för första gången på GH (jag har bara kört det på lingvallen, typ nån gång) men massa pass men endå. Sen körde jag nästan handvolt 1,5 med fast inte riktigt. Ja typ. Och nu ska jag plugga hela dagen.

ja... ? :D

Godmorgon alla söta, själv har jag varit vaken nästan 1,5 timme ;) idag blir det en fullspäckad lördag som vanligt nästan, haha :) först GH mellan två och sex, sen hem till Julia och fira henne och sen hem nångång typ ikväll/natt. Och träning imorronbitti. Haha, som det ska va alltså ;) dock har jag lite problem, jag har INGEN ANING om vad jag ska ha på mig. Hjälp, någon? Jag tror det kommer sluta med att jag har strumpebyxor iallafall, men man kan ju iallafall försöka variera sig lite ibland? Haha, men vi får se hur det blir ;) och egentligen hade jag velat vara nere vid hamnen nu och kollat på Fay + folk som hoppar trampett, men eftersom jag inte hade någon att åka dit med och jag ska till GH så blev det inte riktigt så.

trio maxi -08

Det var nog den roligaste, eller iallafall en av de roligaste tävlingarna nånsin, lag päronen gjorde den lätt bäst och sen var det den sista tävlingen med "oss" (Jag, Sandra, Julia, Frida och Josse), Fiona var med och kollade, inga stora fel och sen plus att vi vann :D haha, men sen hände lite konstiga saker med som att larmet gick och vi fick gå ut ur hallen i bara dräkt och trikåer och ute var det INTE varmt, det var den 26 oktober liksom. Men fy vad kul vi hade, och här kommer lite bilder :D


Josse Sandra Linnea Julia Sandra

Sandra Emma Mei-Ling Frida Annie

Ida


förlåt


Rix FM Båstad, massa folk.

För tillfället så är jag ganska död men annars lever jag nog. Efter skolan gick jag och hälsade på Julle lite snabbt på H&M där hon praoade och va duktig :) sen GH, miniorer RM som tjejerna heter nuförtiden, idag är det prick en månad till tävling så vi körde lite tävlingsvarv och jag måste säga att jag tycker att de är ganska duktiga för att vara sex-sju år. Egna träningen gick också bra, stationer som vanligt men det börjar nästan bli kul nu, haha. Och sen blev det bort till Adrians kalas där jag åt och åt och åt. Först mat och sen efterrätt, jag, Vera och Agnes åt upp en hel typ "tårta" eller vad man ska kalla det, typ en sån fryst bärtårta grej. Mycketmycket gott. Jag ska gå och lägga mig snart för trött är det minsta man kan säga om mig just nu. Godnatt!

det bevisade du direkt.



Ska snart iväg till skolan men just nu sitter jag under täcket fullt påklädd men fryyyser iallafall. Inte nice. Dagen kommer väl bli som andra fredagar, direkt upp till GH efter skolan och så, men jag börjar bli van nu och jag hade det så nästan hela åttan också bara det att då hade jag bara gymnaster och ingen egen träning efter, men det gör detsamma egentligen. Träning är kul. Men skola va det först dåva, mhm.

si = dh <3 hahaha



Dagen har gått fort som vanligt, jag tror helt serreman att det är nån som har skruvat om hur snabbt sekunderna ska gå? Ja iallafall, ni skulle ha sett vår klass på lunchrasten, hahahahaha. Fy fan vad roligt det var, alla flippade totalt och det var allmänt skoj och Fiona hade vaknat lite på fel sida och det var väldigt roligt det med. Sen hade vi dubbeltimme med Jon. Tänk er den segaste människan på hela jorden och gånga det med hundra. Där har ni vår musiklärare, som hade oss i bild också idag. På musiken höll vi på att somna, sjuuuukt tråkigt.

Efter skolan iallafall blev det stan med Sandra, Frida och Marie, köpte present till Julliiis :D haha, nu blir du allt nyfiken Julia, vavava? Sen stack Frida med tåget och då var det tänkt att vi andra också skulle åka hem men det råkade visst bli en fika på espresso house, upps (a) haha, rätt kul där med faktiskt. Hur blir en liten chailatte till en stor cappuchino? Det undrar jag minsann.

Nu måste jag fixa mig inför friståendeträningen, den börjar ju om en timme :o ojsandå, men jag skriver mer ikväll :D <3


grattis knådis baby!


Hela nio år idag plutten, älskar dig! <3

Imorse lyckades jag tappa bort mina nycklar. Eller, det spökar rättare sagt. Jag letade i min soffan fyra gånger och sen på den femte gången låg de där. Läskigt. Så jag missade bussen men trots det kom jag nästan inte för sent, deprimerande. Slöjd först då, vi fortsatte på våra kjolar Fay och jag, haha jag tror att min kommer bli sådär om vi nu säger så. Sen lunch, blev MC och sen svenska där alla grupper fick redovisa i halvklass FÖRUTOM min som skulle redovisa inför alla. Men det gick faktiskt ganska bra iallafall hoppas jag :) och engelskan gick fort den med och sen var dagen slut.

Jag åkte hem till Vera och hela dagen sen dess har spenderats med henne, mysigt värre! Vi har fixat lite på hennes blogg, ätit toast, ätit tacos, ätit tårta och tittat på Idol. Våga inte påstå att vi är tjocka! ;o jag älskar min Vera förresten. <3

Vid matbordet (ja, när vi åt tacos då)
Petra: Linnea, vill du ha mer?
Linnea: Nej tack
Petra: Vera, du då?
Vera: Nej tack, jag är mätt
Petra: Är ni redan mätta? Har ni ätit innan eller?
Linnea: Det beror på hur man ser det
Petra: Jaså?
Vera: Ja, vi var lite hungriga så vi tog en macka
I själva verket hade vi ätit vars två toast ungefär en timme tidigare ;D haha.

Jag, ehmn, borde plugga.


hej, jag har lockigt hår idag.



Jag ska snart bege mig bort till bussen, vi börjar med syslöjd och sen har vi svenska och engelska efter lunch, rätt jobbig eftermiddag med redovsning och så. Men vi hoppas att det går bra, även om jag inte har varit världens bästa på att plugga till det. Improvisation kallas det då. Och sen längtar jag tills skolan är slut, för då ska jag va med världens underbaraste Vera. :*

hoppashoppashoppas, fan vad underbart det hade varit. <3

one in a million.



Jag kom nyss på att jag börjar inte förrens tio imorgon. Yeeey :D och sen är det ju min lediga dag och den ska spenderas med Vera älskling :* och tänka sig, att Knådisen fyller år imorgon med, längesen man träffade honom :o men jag träffade Agnes idag och det gjorde verkligen min dag, det var bara hej och en kram. Men endå, det är helt sjukt vad jag älskar mina kusiner. 

Tro det eller ej, men jag har pluggat lite. Eller försökt snarare, och det går iallafall en liten bit framåt även om jag avbryter mig själv hela tiden. Det är väldigt mycket tur att jag brukar få in sakerna i skallen ganska fort, annars vet jag inte hur jag hade gjort. Men en sak jag vet är att sista minuten plugg inte är något bra och att jag ska försöka bättra mig.

kolla, en bild på en katt. men jag gillar ju inte djur hallå?



JAG DÖR! Min dator är seg och jag har en himla massa plugg till imorgon eftersom jag tyckte det var en fin idé att skita i att göra något igår. Och man ska ju KUNNA all engelskan och kunna berätta om nån himla text som jag knappt har läst (jag fattade iallafall inget) och sen dessutom till råga på allt, svenskaredovisning. Lycka till med betygen Linnea ja. För det kommer ju nog gå bra, det gör det nooooog. Först ska jag iallafall duscha och sen får jag väl sätta igång med helvetet då. För jag har iallafall varit duktig och vatt på fysträning, det var faktiskt kul. Men vi var bara elva stycken. Nu ska jag försöka aktivera mig lite.

grattis jullsanbullsan! <3<3<3<3


sötaste födelsedagsbarnet :D

Jahapp. Idag har varit en ganska bra dag, först hade vi typ en halv svenskalektion och vår redovisning är nästan klar, redovisa imorron, taggade till 1000 såklart. Sen hade vi rast eller nåt i en timme och en kvart, och sen var det dags för bambambambam, SKOLJOGGEN! Gick ganska så bra faktiskt, 5,5 km på 26,33. Fast jag är inte riktigt säker på sekunderna så det hittade jag nog på själv egentligen. Men 26 något iallafall. Sen stack jag och Frida hem till henne och nu sitter jag här mätt efter pannkakor och ska alldeles strax sticka iväg på fysträning, vi får se lite hur mycket kroppen orkar. PUSS!

kram.



Måndag, ny vecka. Skolan gick ganska fort och vi har minilite tid på oss med konflikter grupparbetet och Fiona särskriver allt förutom det som ska vara särskrivet. Sen har jag varit och tränat elva duktiga killar, men vi har bestämt att vi skiter i att tävla denna terminen eftersom vi inte riktigt får ihop varv osv.

Felix: Nu ska vi leka killerboll, det går till ungefär som spökboll men det är alla mot alla.
Casper (typ 8 år): Ungefär som andra världskriget?

Nu har jag precis ätit och ska snart duscha och plugga, får se vilket jag gör först.

aldrig utan er.



jag - älskar - er !

Vi har bara känt varandra i två år, det är helt sjukt. Och ett halvår av dom två åren pratade jag inte med er en enda gång, och halvåret innan dess kan jag inte påstå att jag var speciellt bra kompis med er heller. Men hela åttan så har det varit vi, och kommer vara hela nian och resten av livet också. Ni betyder så gymt mycket för mig så det finns verkligen inte, utan er hade jag inte klarat mig. Vem skulle jag diskutera allt oviktigt som finns med? Vem skulle få mig att skratta varje dag i skolan? Hur skulle jag klarat av att leva? Vad skulle jag ha gjort utan er, helt allvarligt. Jag tror inte att ni förstår hur mycket ni betyder för mig, varje gång jag ser er blir jag glad och jag litar på er till 100%.

el trio, loser force three, eller nåt.
faystensson, fionahay, linneaöster. alltid. <3

jag kom på nån bra rubrik innan, men jag kommer inte ihåg längre.

Nu har vi precis kommit hem från farmor och jag ska sätta mig och plugga, det blev inte riktigt så innan. Men det visste jag egentligen själv innerst inne ;p så jag ska sitta minst till klockan nio utan att stanna mellan, om jag inte blir klar såklart. Hos farmor iallafall så åt Albin 30 köttbullar ;o jag åt 14, det är med vääldigt mycket men 30, hur sjutton går det ens ner? Mamma tyckte att jag hade lite no life som satt och räknade hur mycket han åt, haha. Sen prinsesstårta och vaniljbullar då, omg. Jag åt nog tre bitar prinsesstårta och en vaniljbulle. Men är man hos farmor så är man, och med tanke på att jag inte äter godis blev det endå mindre än vad det brukar bli. Fast jag satt och krängde vindruvor istället, väldigt många. Och nu måste jag börja med den jävla matten.

vår klass var utriven ur skolkatalogen på GH. haha. fay! :p



Dagen igår var riktigt nice! På killarnas träning körde vi luftkudde, igen och det var sjukt roligt. Sen kvällen/natten nånting hemma hos Fay var väldigt kul, tack alla! Vi satt typ och pratade hela kvällen och halva natten, jag somnade nångång vid fyra eller lite senare, och sen skulle jag upp och träna igen kvart över åtta. Men det var det värt, lätt!

Jag var på GH helt tidigt så jag gick in till Sandra och hennes gymnaster, hoppade lite luftkudde igen (a) tre dagar luftkudde på rad nu, det ni! Innan dess var det typ... Början av sommaren, och innan dess typ väääldigt länge sen, men det är sjukt roligt ju :D sen tränade jag själv då, det gick faktiskt väldigt bra för mig, jag körde dubbelsalto på en station ner i gropen!! Med pass då men jag vågade, och det är jag riktigt glad för :D tyvärr var det en tjej som landade på nacken (på dubbel till mattberg) och fick åka ambulans :/ hoppas att det inte var så farligt för hon är verkligen en glädjespridare.

Om typ två timmar ska vi åka till farmor och äta, köttbullar med potatis och sås och sen prinsesstårta! Bättre kan det nog inte bli, helt allvarligt. Iallafall prinsesstårta är det bästa som finns. Jag kommer komma hem och må illa, som vanligt. Men nu ska jag försöka jobba lite matte.

mest för att jag har världens bästa vänner.

Mina föräldrar tjatar att vi ska sticka, haha. Men ett snabbt inlägg till hinner jag med, jag har nyss packat och kommit fram till att den största väskan behövdes. Dock var det täcket som tog störst plats, annars har jag nog inget annat med min förutom sånt vanligt ;) jag har dock inte riktigt bestämt mig för vad jag ska ha på mig ikväll så där finns två alternativ. Båda är strumpebyxor-alternativ, som vanligt. Förresten, jag sov med många flätor inatt så mitt hår är helt lockigt, haha. Lite kul faktiskt, men det är ju inte direkt så att jag tänker ha det såhär alltid. Men nu får jag nog dra mig faktiskt, puss!

jag vill !



Just nu sitter jag och sörplar i mig en smoothie, även kallat frukost. Snart ska jag fixa till mig och packa osv, för idag är det pressat schema!

Mellan 13-15 ska jag ta spruta, min sista mot livmoderhalscancer. Sen ska jag befinna mig på GH 16-18 och träna mina killar och det kanske bara blir jag, Frida och Felix, får se, i och med att långa farbrorn (Thomas) inte kommer. Sen ska jag fixa mig lite snabbt på GH för att sen sticka hem till Fay på tjejkväll med massa folk, Fay, Fiona, Oliwia, Sandra, Elin och Josse i think? Ska bli väldigt trevligt iallafall! Men nu måste jag börja göra mig klar! Ha det toppen så hörs vi imorgon :D

förresten, mina bilder har kommit! :D



och några minuter senare...


& folk förändras.


UT final Helsingborg, 2009.

Fredagar är bra dagar. Så är det bara. Julia, min engelsklärare i Thailand kallade fredagar för världensbästa dag och hade alltid kjol eller klänning på sig då, gulligt :)

Skoldagen är inte mycket att berätta om, matte, NO, idrott, lunch och franska. Asså heyy, när man skriver det såhär känns det som att det inte var idag allt detta hände. Men iallafall.

Jag mötte Frida efter skolan och vi gick och köpte bulle med bulle, tjockisar som vi är :D sen åkte vi upp till GH och tränade tjejerna. Vi hade bestämt oss för att köra luftkudde idag och så blev det, plus en handvoltsstation. De tyckte att det var väldigt kul och det tyckte vi med, haha på fruktpausen började jag, Frida och Hanna leka på luftkudden (a) :D Filippa, en av våra gymnaster, sa också att detta var världens bästa dag för att båda stationerna var så roliga. Aaaaw. :)

Sen så hade jag egen träning, bara stationer som vanligt men det var faktiskt riktigt roligt, jag klarade helskruv bakåt på en station och varje gång jag klarar nåt nytt så tycker Per att det är väldigt kul att skrika det i hela hallen + berätta det på slutet. Helt hemskt. Men ja. Allmänt kul bara, och vi slapp styrka. Yeeey :D


-

Jag har målat om mina naglar nu, dom är fortfarande rosa men lite ljusare. Ville bara berätta det.


ibland passar det sig visst. ?



Nu har superviktiga jag kommit hem från ett superviktigt möte! Två grupper har blivit en och lite flyttningar hit och dit men det blir säkert superbra nu, vår grupp kommer att bestå av ungefär 15-16 tjejer tror jag, ganska liten grupp endå men det kommer gå hur bra som helst. :)

Snart ska jag kolla på Idol. ;o det ni, jag ska inte va lika mobbad som jag alltid brukar va ;) men om det är nåt med Idol som är bra så är det ju bara i början ;p så snart ska jag bege mig bort till tv:n för det börjar om sådär några minuter, men som vanligt blir det väl så att det är mest fokus på datorn endå (a)

Oliwia Eriksson, jag älskar dig <3

för att jag och oliwia ska va siamesiska tvillingar.




den andra bilden är mina moln och regn. haha, fail.
och dom två sista är fionas, fiendedödaren och vatten-nånting.
det ska tilläggas att båda två är goda.


Jag orkar inte berätta om min dag, den har varit ganska tråkig. Bilden var dock ganska kul som ni ser på bilderna, jag målade med kol och min hand blev ganska svart. Jag, Fay, Fiona och Oliwia åt pizza iallefall eftersom det va korv och potatismos i skolan och vi gillar pizza 1000 gånger bättre, fast Fay ville äta i skolan men iallafall.

Jag är hilmans trött idag igen, som vanligt då alltså. Träningen är inställd och jag har varit utan gympa måndag tisdag onsdag. Så idag ska jag iallafall till GH på möte, även om jag inte direkt hade tackat nej till träning. Fast redskap skulle det vatt isåfall. Imorgon blir det så iallafall och då är det en vecka sen jag tränade sist. Hjälp.

jag saknar min vera. <3



45 dagar till höstlovet
72 dagar till jag fyller år
100 dagar till julavslutningen
106 dagar till julafton
113 dagar till nyår

Eller nåt sånt, om jag har räknat rätt.
72 dagar är inte så himla mycket faktiskt, det är redan 24 dagar sen skolan började och det känns inte som så fruktansvärt mycket. Tiden har gått snabbt samtidigt som den har gått väldigt långsamt.

Jag är uttråkad, som vanligt. Tror faktiskt att jag kan franskan, iallafall nästan. Utan att ha tränat till och med, det räcker tydligen att bara tänka på det lite. Nice.


det finns en sak jag vill, allt annat orkar jag inte.

linnea
linnea
linnea
linnea
linnea
linnea
linnea
linnea
linnea
linnea

linnea

nu ska jag tvätta bort äckelsminket och sätta mig och plugga framför teven. jag har inte kollat på tv på evigheter så då är det väl på tiden att jag gör det nu, och jag kan ju iallafall ha franskaboken framför mig, om jag tittar på den lite ibland så borde det sätta sig nån gång.


niondeseptembertvåtusennio. 090909.



Idag är det onsdag, börja tio-dag. Det tycker vi om! Och de första två timmarna är slöjd dessutom så det är helt skönt. Jag och Fay skulle göra en kjol, typ ballerinakjol med tyll och sånt, och ja. Vi har börjat klippa ut tyg iaf. Och vi har frågat om hjälp ganska många gånger. Det blir säkert fel iallafall. ;p

Ungefär hela lunchrasten gick åt till att platta håret, sminka oss och bla bla bla. Sen hade vi svenska och engelska, eller en halv engelska och sen skolfoto. Aaaaaah!! På klassfotot fick jag sitta ner. Hallå!? Sitta!? Jag har alltid stått enda sen sexårs och nu ska jag plötsligt sitta? Hur fan ska man sitta? Men hon himlans fotografen ville att jag skulle sitta ner PÅ GOLVET. Där går gränsen. Aldrig i livet. Aja. Sen enskilda, och tror ni inte att hon säger: Ja nu för ovanlighetens skull så tar vi klasslistan bakifrån! Detta betyder bara en sak. Att Linnea är först ut. Yeeey. Inte. Jag såg helt äckligt efterbliven ut och jag hoppas att inte en enda människa nånsin ska få se det. En sak var iallafall positivt. Jag fick sluta tidigast av alla i hela klassen. Inte för att det kanske är så positivt egentligen med tanke på att jag måste plugga. Suck.


to be the one.



Detta ska jag ha på mig imorgon på skolfotot, och med en svart kofta till tror jag :) ignorera dock bollen mitt på huvet, håret ska va nersläppt och plattat såklart. Nu ska jag läsa igenom konflikter-häftet en gång till och sen ska jag fixa till mig och sova, godnatt!

et pourquoi?



Har man tråkigt så har man. Jag har suttit och ritat med rosa penna på alla länder på världskartan i studieplanen som jag har varit i. Fast jag tror att jag har glömt några. De som är ifyllda just nu är; Sverige, Finland, Danmark, Lettland, Polen, Tjeckien, Österrike, Bulgarien, Grekland, Thailand, Malaysia och Australien. Har jag varit på fler ställen? Vet ni vad, jag har faktiskt ingen aning. Men antagligen inte. Fast jag har mellanlandat i Schweiz och Qatar, men det räknas väl inte? Herregud, jag borde skaffa mig ett liv. När jag orkar ska jag ta upp franskablocket ur väskan som ligger ungefär en meter ifrån mig. Vad allt ska vara jobbigt ibland. Och dessutom så hatar jag franska. Men jag har missat en franskalektion idag. Tummen upp.

Mamma: Ska du gå till skolan igen imorgon då?
Linnea: Jaaaaaa.

Jag är uttråkad. Men det har ni nog redan märkt.

ny design



Jahapp, jag har inte haft något att göra idag så jag underhöll mig själv med att fixa en ny design. Jag tycker väl att det blev finare än det var innan iallafall, det var så kluddigt. Hoppas att ni gillar det :)

Det är helt skönt för jag mår helt bra så det är bara en sån chilldag, skulle kunnat vara en söndag eller något. Och sen slipper jag fysträningen ikväll, hade dock varit skönt att träna men nej, skönt att göra ingenting också.

rubrik?




Stannade hemma från skolan idag, haha kändes ju bäst efter Filips uppmaningar igår ;p men mig gör det ingenting, det är typ megaskönt att slippa va i skolan. Jag gick upp för sådär en timme sen och har inte gjort mycket, förutom ätit fyra rostemackor ;o nästan ikapp Julle ju! Fast inte riktigt, för hon åt fem härromdan.

Dock måste jag plugga lite idag, eller renskriva klassråds protokollet och skicka in det och öva på de dära franska fraserna. Biologiboken ligger i skolan, lyckat Linnea. Men skitsamma, det är till fredag och jag hade tänkt gå till skolan innan dess så, och imorgon har vi skolfoto ;o åånej, vill inte. :| men om vi har tur är jag sjuk då med. Men endå, sista skolfotot vill man endå va med på, jag har aldrig missat ett skolfoto vad jag vet. Jag är lite bumbi.

Förresten, bilder börjar det bli ont om så typ alla är gamla, men skitsamma.

Och med tanke på att det var ungefär en timme sen jag skrev detta och jag fortfarande inte har kommit på en rubrik fick det bli såhär. Iofs har jag inte tänkt så mycket på en rubrik utan läst en massa på Egoinas blogg istället. Underhållande måste jag säga.

sweet dreams.



Jag somnade och sov i två timmar. Helt sjukt skönt. Ikväll ska jag inte resa mig ur min soffa alls förutom när jag vill ha äpple sen. Och så ska jag sova ganska tidigt, som vanligt. Jag har blivit sjukt beroende av sömn men det är alldeles för skönt att sova.

en ängel. <3



Julle och Sandra i lördags :)<3

Skolan idag har faktiskt varit okej, först klassråd, jag fick va sektererare :o haha sen typ två världens roligaste NO lektioner, skrattade väldigt mycket. Först på genomgången, om ja typ allt möjligt, var inte riiiktigt fokuserad på det som hände på tavlan faktiskt. Och mitt i allt kom Filip in och började snacka om att ifall man var förkyld, hade ont i huvet osv skulle man stanna hemma för ifall det skulle va svininfluensan. Haha, uups Linnea! Sen på andra när vi satt i datasalen och jobbade om blödarsjukan hade vi med kul. Det är sjukt intressant och det första på NO:n som jag tycker är kul! Mat, sv, SO, det är kul det med ju, typ diskussion om konflikter osv.

Nu är jag hemma och det blir inte att åka till killarnas träning idag, har fortfarande väldigt ont i huvet och är förkyld. Såg att det hade kommit mail om tävlingar för killarna till hösten, Frida och Felix skulle kolla hur det ser ut idag för vi vet nog inte riktigt om vi ska tävla eller inte eftersom ganska många har försvunnit och så, men jag hoppas att det kan bli trio mini eller något :)

Funderar på att sova en liten stund nu faktiskt. Hörs senare, puss.

:)




Dessa bilderna + 78 till ligger snart i min brevlåda hoppas jag :D sen nån dag när jag orkar ska jag köpa en stor ram och göra ett kollage som jag ska ha på den vita väggen till höger när man kommer in i mitt rum, typ inne i hörnet nästan fast inte riktigt :) fint blir det nog, med tanke på att alla mina kompisar är fina.

Sen har jag lite svårt att bestämma mig för vilken av dessa två bilderna här nedanför som är mest mig. Det ser nästan ut som olika personer tycker jag, fast dom är tagna typ dagarna efter varandra. Dock så är jag osminkad på den ena. Men endå.

 eller  ?


justitieminister, kiropraktor, kaffebryggare och sånt.


bild på mig och Faysan, vet inte varför ;) för att den är så sjukt fin :o

Jag och Frida har tävling om vem som kan svårast ord via sms, hon är på ett ganska tråkigt kalas. Jag vinner såklart, jag kan sånna helt sjukt svåra ord, det trodde ni inte om mig va? :o vi ska göra en ordbok av alla orden sen, och ni får köpa om ni vill :D fast vissa ord är nog lite påhittade, Frida skrev nyss prislappsillustratör, det kan ju iallafall inte finnas? Och Tjejen-i-Ginatricot-reklamen är inget ord heller. Jag vann. Slut.

Nu ska jag snart äta, min frukost bestod av chips. Hahahah. Jag är sjukt uttråkad och har ont överallt, och sen har jag inte blivit klar med bildbeställandet heller.

snart har du ett inte kul rykte, men det är nästan rätt åt dig.

Tjejerna har åkt till GH nu och jag ligger i sängen, förkyld och ont i huvet så ingen träning för mig idag :( istället blir det plugg, ååh, jag vill träna!

Igår hade vi hur kul som helst, började med att vi fixade mat (tacos) och åt och snackade en massa om olika människor, hahaha. När vi hade tömt alla skålarna, typ en låång stund senare skulle vi sticka och hyra film, men när vi kom utanför dörren kom vi fram till att det regnade ganska mycket och var svinkallt, så vi gick in igen och bakade kladdkaka tittade på någon film som gick på tv och efter det såg vi Crash. Sandra som sov halva filmen fattade mer än mig, haha, jag är sådär smart. Men den var typ helt yr. Jag ska kolla på den och koncentrera mig, men det blir en annan dag. Efter filmerna var klockan kanske ett och vi gick upp och fixade oss och låg och pratade en stund, sen blev det godnatt eftersom vi skulle upp tidigt. Tack för en jättemysig kväll/natt/morgon tjejer, älskar er <3 lägger nog upp någon bild lite senare men jag tog inte jättemånga och de blev inte jättebra.

Nu ska jag börja med min engelskaläxa, 80 glosor som vi ska kunna förklara på engelska, skitsvårt ju. Och jag är inte världens bästa på engelska heller... Jaja, vi får se hur det går.

då får det va.

Puuh, jag är mitt i värsta storstädandet :o typ dammar och allt, och fint blir det :) är inte riktigt klar dock, ska sortera lite saker och sen dammsuga också. Men plus i kanten till Linnea faktiskt. Sen ska jag nog kanske bädda och ta in en till madrass osv inför ikväll om jag hinner det innan jag måste åka iväg till GH. Har inte alls lust egentligen men ja...

Vet ni förresten? Igår på uppvärmningsstyrkan skulle vi gå 250 steg på händer och eftersom jag suger på det så står jag alltid mot väggen, men med magen innåt. Och eftersom det inte finns jättemånga lediga väggar inne i grophallen (Alice hade snott den bästa) så fick jag stå lite ihoptryckt mellan en matta och en hylla typ. Så när jag skulle gå ner så gick jag ner lite åt sidan eller vad man ska säga och slog i hyllan och välte ner två balansbrädor :o och typ skrapade upp benet så nu är jag helt öm där och det är typ en bula :s haha. Så kan det gå när man är klumpig.

Men nu ska jag fortsätta vara duktig! Ha det megabra idag så hörs vi imorgon för jag kommer nog ha fullt upp med att snacka en massa skit och ha kul ikväll så jag lär inte hinna sitta vid datorn! Puss&Kram.


thailand 08 <3




Jag har varit vaken typ två timmar. Helt sjukt. Men iallafall. Jag har ont i halsen och det suger, tänk om jag inte kan träna imorgon, det skulle ju vara helt jättetråkigt! Jag villvillvill. Men vi får väl se hur det blir. Är iallafall sjukt sugen på att ha riktigt kul ikväll med favorittjejerna, det va längesen vi gjorde nåt nu tycker jag! Skärpning på oss alla. Och jag har inte ens träffat Julia och Sandra förutom bara hej på GH på hur länge som helst. Riktigt dåligt. Så ikväll blir det nog en toppenkväll :D och nu måste jag städa men jag orkar inte.

på sitt sätt så, ja. men endå. nej.



Halsen = ajaj! :(

Annars har dagen varit nästan FÖR bra, allting har bara varit så som jag ville att det skulle vara och bara allmänt nice! Vi började med matte, okej, typ dagens sämsta. Men jag och Oliwia bytte mobiler :D väldigt trevligt, jag gillar hennes typ mycket. W715 har hon för er som inte vet ;) sen hade vi NO och då satt vi och försökte klura ut saker som blödarsjukan och X och Y kromosomer (stavning?) och det va väldigt komplicerat men sjukt coolt och intressant när vi väl kom fram till hur det var. Sen idrott, friidrott rättare sagt och vi hoppade bara höjd så när man åkte ut fick man göra typ vad man ville och jag och Oliwia lekte på tjockmattan och plinten och hade väldigt skoj :) efter det va det typ världens godaste lunch, jag skojar inte. Schnitzel med potatis och sås, asså vi åt hur mycket som helst. :o haha. Sista lektionen franska, rätt chill :) men palla att ingen kommer ihåg siffrorna? Hahahaha.

Efter skolan blev det en snabb runda på stan, fick byta min tröja till mörkblå istället, den var väl fin den med men det kanske blir att jag köper den i vit också när den kommer in i rätt storlek :) kan visa den mörkblåa imorgon, sen blev det favoritnagellack också, ett rosa wondernail. För mitt gamla tog slut igår!

Både Aprikos och min egen träning gick bra, väldigt roligt på egna träningen idag faktiskt :D körde dubbel upp på ett mattberg med 6 tjockmattor, pass dock men endå. Jag vågade faktiskt.

Imorgon blir det sova länge, killarnas träning och sen kommer Frida, Sandra och Julia hit på kvällen! Puss på det :*

i belive in miracles.




Godmorgon, jag har vaknat på väldigt rätt sida idag och det är väldigt gött :D så fort man tittar ut genom fönstret blir man dock lite deprimerad, typ värsta mörka molnen på himmelen. Hur stavas det förresten? Himmelen, himmeln, himlen, himelen, himeln...? Aja, skitsamma. Snart ska jag sticka bort till bussen, skolan idag är dööö. Idrotten pajjar hela dagen, vi har det mellan 11.30 och 12.30, då är man fan hungrig ju. Och sen får vi äta på ps1 och sen ha franska där. Helt läskigt ju. Men vi överlever nog. På matten måste jag iaf va lite seriös, jag gjorde inte så många tal igår för jag och en viss Oliwia satt bredvid varandra och smsade hela lektionen. Upps! :p haha.

tro på dig själv. hah.


bilder: midsommar


Då har man varit på ännu en träning, haha. Vi dansade inte så mycket fristående utan mest rörelseskolning, längor och lite så, bra enligt mig som inte kan friståendet. Men jag fick faktiskt lära mig början och som Vera sa, det är alltid en början. Just nu är jag glad och har inte lika ont i huvet och halsen längre, skönt!

Imorgon är ju en helvetes-dag, åker hemifrån 08.17 och är inte hemma förrens vid halv tio på kvällen. Och jag vill verkligen att det ska gå bra på träningen! Sen är det snart helg, bara en dag kvar :o veckan har gått sjukt snabbt samtidigt som den har gått vääldigt långsamt hur det nu går ihop. En ganska jobbig vecka har det varit iallafall. Och i helgen har jag inga planer, men familjen skulle iväg lördag kväll så jag kanske ska passa på att ta hit lite kompisar eller något? Vill någon hitta på nåt är det bara att höra av sig :D 

En sak till bara. På söndag ska vi fotas i dräkt till hemsidan, enskilda bilder :o ohnej säger jag bara, söndag morgon klockan tio, vackrare har man nog varit faktiskt. Nu ska jag duscha, måla naglarna och sen hoppa i säng!

P U S S S S S S S S S S S S

every smile you fake.




Känns som att varje dag är likadan, skola, hem, träning, sova. Ungefär. Och så lite dator mellan varje typ. Det roligaste som har hänt idag var när vi skulle gå till ps1 i ösregnet och jag och Fay skulle gå i samma sopsäck nerför trappan, sådär lyckat. Och senså har vi 79365 jättemånga gånger idag, wiih :D nu sitter jag och laddar upp inför träningen, friståendet jag inte kan med ont i huvet och halsen. Lyckat. Jag orkar inte och jag vill inte men antar att jag måste.


tänk dig för.




Chill skoldag, syslöjd där vi bara satt och klippte och klistrade precis vad vi ville i två timmar, sen mat och sen svenska, typ diskussion och sen engelska där vi bara satt och förklarade ord. Sånna dagar passar mig fint. Sen gick jag till ps1 och mötte Madicken och vi åkte hem till mig, hoppat, pratat en massa och lockat hennes väldigt fina hår. Ikväll har jag ingen träning så istället blir det slappa och lägga mig tidigt igen tror jag, har fått väldigt ont i huvet och halsen :( orkar inte bli sjuk! Förresten, jag har inget smink idag (förutom minilite solpuder), mest för att det bara är skönt och för att jag inte orkade.

för helt perfekt kan ingen vara.

Jag somnade igår innan träningen och var helt död när jag väl kom dit också. Ganska många påpekade att jag såg trött ut och Sara frågade flera gånger hur det var med mig. Jag gick och la mig nio, somnade kanske halv tio och gick upp åtta idag, rätt skönt. Dagen är det sjukt soft dag i skolan, slöjd/HK fram till lunch och sen svenska och engelska. Sen är dagen slut och då ska jag va med Madicken :)

they came a) a b) an hour ago.




Jag orkar verkligen ingenting, igår sov jag nog vid halv elva och gick upp igen tio över sju men nu är jag redan så trött att jag hade kunnat gå och lägga mig och sova bort hela denna veckan, eller nåt sånt. Och jag får panik på musik, det bara stör mig och är allmänt jobbigt. Sen ska jag träna ikväll, fys. Döda mig långsamt. Och dessutom är det varmt och jobbigt med, skönt dock men endå. Inte att ha fysträning i. Jag orkar inte yra mer nu.

RSS 2.0