sista dagen av 2010



Ville bara med en två år gammal nyårsbild på Agnes och Molly önska er ett

riktigt GOTT NYTT ÅR! Ha så kul och ta det lugnt ikväll :D


bloggtips

Nu när jag redan har berättat om min dag har jag egentligen inget speciellt att skriva så istället tänkte jag tipsa lite om några bra/fina bloggar som jag brukar titta på.

Egoina såklart! Oslagbar, världens bästa blogg. Blir alltid så glad av att titta in där och bli fullproppad av en massa av hennes energi!

Othilias, sjukt härlig tjej som tar riktigt fina bilder. Spontan, härlig och glad blogg.

Madde Modig och Ronja, (vars en blogg men de är ganska lika) två tjejer som bor i/runt Helsingborg och har gått media på Filbornaskolan, riktigt fina bilder som jag kan sitta och titta på hur länge som helst ibland. Sitter man och tittar på någon av deras bloggar för länge blir man typ indragen i deras värld. De är bästa kompisar också, dessutom.

Vendela Hugossons blogg är sjukt fin och jag vet inte egentligen vad det är som är så bra med den men jag vet att jag tycker den är så himla fin och allt är så fint. Hon är dessutom en väldigt fin person som jag saknar ganska mycket japp. ♥

Så nu får ni kolla in dessa fem bloggarna om ni inte redan brukar göra det! Jag läser såklart även många fler av mina vänners bloggar och ganska många foto/vardagsbloggar också men dessa är mina favoriter som utmärker sig mest. Puss

Dag 06 - Min dag

Haha denna dagen har varit sjukast på riktigt länge. Vaknade vid nio, fixade till mig och så, tog tåget till Malmö med Vera, Agnes och Molly. Spenderade väldigt många timmar i affärer och fick med mig sex påsar hem, wohooo! Åt lunch på ett ställe där det var Thai/Kina/sushi buffe, gott och mätta som bara den var vi efteråt. Agnes slängde ur sig världens replik: Alltså i Kina, då säger dom ju inte att dom ska äta lite Kinamat. Då säger dom bara "nu ska vi äta lite mat!". Haha. Sen glömde Molly en påse i Monkis provrum och när vi väl skulle hem var tåget inställt och nästa var försenat, då var vi rätt sockerchockade. Vi var hemma först mer än tio timmar efter att vi åkte. Väl hemma tyckte vi det var en superbra idé att fixa klart våra citronkolor (=julgodis) så nu har vi gjort det också och kvällen blir förhoppningsvis lugn. Speedad dag. Puss



finns inte mycket att säga

Jag har vaknat en morgon och vetat, försökt att vänja mig vid vad som kommer att hända. Det var ingen dröm, det är verklighet. Till slut kommer allt att lösa sig och kännas okej. Även om jag absolut inte ville att detta skulle hända så kommer det också att bli en vardag. En förändrig i livet. En stor en. Men varför rasa? Så många andra har klarat detta, varför skulle då inte jag göra det? Vi klarar detta precis som alla andra och just nu finns det ingen anledning att vara negativ, för det blir bara värre. Detta kommer att göra mig starkare. Alla förändringar är positiva på ett eller annat sätt, allt har något bra med sig. Kämpa. Det lovar jag.

-

På ett sätt saknar jag dig, saknar allt och saknar oss. På ett sätt vill jag aldrig mer se dig, aldrig mer höra ditt namn, aldrig mer prata med dig. Jag vet att jag klarar mig utan dig, jag vet att du klarar dig utan mig. På ett sätt tycker jag det är skönt att ha det som vi har det men på ett sätt önskar jag att jag hade kunnat ringa dig och prata för jag vet att du alltid fanns där, alltid förstod och alltid lyssnade. Men jag vet också att det tar så mycket energi att göra någonting åt det som är och att det krävs mycket från oss båda. Dessutom tror jag att bollen ligger på min planhalva och att det är jag som borde göra något, men jag vet inte vad jag ska säga eller göra. Jag vet inte hur jag vill ha det. Samtidigt vet jag också att inom en snar framtid måste vi kunna umgås, inte bara vi två men med fler, vi måste kunna vara så pass trevliga mot varandra att vi inte förstör för andra och att vi kan ha kul själva. Du vet vem du är. Någon man en gång har varit så nära och som en gång har betytt så mycket kommer alltid att ha en plats i ens hjärta, vare sig man vill eller inte. Minnena kommer alltid att finnas kvar. Jag önskar att man hade kunnat spola i tiden. Att man hade kunnat radera en msn-konversation och fem skolveckor från sin hjärna. Jag älskar dina fina skor. Och när jag tittar på bilder från i somras vill jag att vi hade kunnat prata som då. Även fast vi inte har sagt ett ord till varandra på flera månader nu.

Dag 03 - Mina föräldrar

Jag bor tillsammans med båda mina föräldrar, min mamma Malin och min pappa Benny. Jag tycker inte att jag är speciellt lik någon av mina föräldrar men pappa säger att jag är jättelik honom när han var liten, men en gång när jag och mamma var på stan träffade mamma en hon kände som tyckte att jag var jäääääättelik mamma. Så jag vet inte riktigt. Mina föräldrar gillar att resa och det har jag fått från dem, om det är någon som inte vet så tillbringade vi bla ett halvår i Thailand/Malaysia/Australien för snart tre år sen. Båda mina föräldrar gillar också att träna, pappa tränar kampsport (fullt normalt för någon i hans ålder ohja...) och mamma tränar på gym eller springer i skogen. Pappa brukar alltid köpa en massa dyra saker som han aldrig använder sen och mamma är ganska tvärt om. Mina föräldrar är väldigt bra endå mhm.



JUL -10









Lite bilder från lillejul + julafton. Bild 2 är grötpaketer, vi har alltid typ 100 små paket istället för ett till gröten (på lillejul hos mormor) och så öppnar vi i tur och ordning och sen byter man. Sjukt kul. Är riktigt nöjd med mina julklappar från själva julafton också, orkar inte ta bild på allt men jag fick väldigt mycket smycken och kläder, och sen ett bäddsett, morgonrock, headset, datorfodral, nagelsaker, hål i öronen (har redan tre men ska ta två till!!!!), bodysplash och lite annat smått. Totalt 19 paket men vissa var fyllda till toppen med massa olika saker i. Och på tredje bilden ser ni mitt morgonpaket, finfint. Bilden med julklapparna under granen stämde inte riktigt heller för det kom fler paketer efter det också.

PS. Det jag skulle ha gjort idag failade ganska så mycket.

Dag 02 - Min första kärlek

Vad finns det nu att skriva om detta då? Känner att det kanske var dumt att ge mig in på detta. Ahja. Min första kärlek är/var (hur man nu ska säga) Gustaf. Precis som de flesta andra har jag också "varit kär" när jag var liten men det räknas inte, för nu i efterhand förstår man att man inte var det. Som nog de flesta vet träffades jag och Gustaf genom gymnastiken och när vi fick en grupp med småkillar tillsammans hände det något. Och några månader senare blev vi tillsammans, kort sagt. På torsdag har vi varit tillsammans i nio månader och det är ganska länge och han är väldigt väldigt fin. ♥


rörelseapparatens anatomi



Bjuder på en bild från julen -08 sålänge, har inte lagt in årets bilder än och dessutom fotade vi inte så mycket plus att bilderna inte blev speciellt bra, får se om det blev någon som går att använda sen iallafall. Skriver ett separat inlägg om jul, julklappar osv senare.

2 do 2day:
- Plugga lite idrottsteori
- Fixa lite på bloggen
- Blogga
- Komma ifatt (hyfsat) på bloglovin
- Lägga in bilder från julen
- Fixa mig själv
Detta ska hinnas med på ca fem timmar för sen ska vi till farmor. Puss

freak



Nu ska jag spendera några timmar med julkalendern-maraton eftersom jag inte har tittat på det sen den femte eller något sånt. Fy skäms Linnea verkligen verkligen inte okej!

Dag 01 - Om mig

Jag tror att de flesta vet ganska mycket om mig redan. Linnea Öster, 16 år, Helsingborg. Går på Johannes Hedberggymnasiet på dagarna och tränar gymnastik på fritiden. Suck. Detta var svårt. Det som gör mig allra gladast är att umgås med människor jag tycker om, då kan jag vara mig själv. Som person är jag nog ganska utåtriktad, tycker det är kul att träffa nya människor om jag känner att det funkar, gör det inte det så håller jag mig till de jag känner. Jag älskar att skratta och försöker göra det så mycket som möjligt, varför inte ha kul när det är så himla kul!? Något annat jag tycker väldigt mycket om är att fotografera men det hinner jag tyvärr inte med så mycket... Det värsta jag vet är att sakna så mycket att man inte vet var man ska bli av och en annan sak jag hatar är att känna att man inte räcker till och inte kan hjälpa någon fast man så gärna vill. Vet inte vad mer jag ska skriva, undrar ni något får ni helt enkelt fråga. Kan bjuda på en grymt charmig bild på mig också.


ljuset i advent










Tre dagar till julafton, detta halvåret har gått så sjukt fort. Ska bli helt okej med lov iallafall och jag hoppas på att få träffa en massa saknade människor och ha en massa KUUUUL!

på mitt eget vis

Nu tänkte jag vara lite wannabe alla andra i bloggvärlden och köra på en sån här 30-dagars lista. Kommer kanske lägga in någon sån här varje dag, vissa dagar kanske det blir två osv, här är listan iallafall! Vissa är överstrukna och det är för att jag tycker att de är tråkiga och ointressanta, yes. Kommer börja med den första om en liten stund men innan dess ska jag redigera lite snöbilder och lägga in!

Dag 01 – Om mig

Dag 02 – Min första kärlek

Dag 03 – Mina föräldrar

Dag 04 – Det här åt jag i dag

Dag 05 – Vad är kärlek?

Dag 06 – Min dag

Dag 07 – Min bästa vän

Dag 08 – Ett ögonblick

Dag 09 – Min tro

Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag

Dag 11 – Mina syskon

Dag 12 – I min handväska

Dag 13 – Den här veckan

Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?

Dag 15 – Mina drömmar

Dag 16 – Min första kyss

Dag 17 – Mitt favoritminne

Dag 18 – Min favoritfödelsedag

Dag 19 – Detta ångrar jag

Dag 20 – Den här månaden

Dag 21 – Ett annat ögonblick

Dag 22 – Det här upprör mig

Dag 23 – Det här får mig att må bättre

Dag 24 – Det här får mig att gråta

Dag 25 – En första

Dag 26 – Mina rädslor

Dag 27 – Min favoritplats

Dag 28 – Det här saknar jag

Dag 29 – Mina ambitioner

Dag 30 – Ett sista ögonblick


christmas tree





Idag har jag hunnit med massssor.
- Handlat och pyntat julgran med mamma
- Lunch på Haket med Vera, Agnes, Olivia, Sophia & Jordan
- Fika med fler kusiner hos Vera & Agnes
- Skrivit klart NK-hemtentan
Så jag är endå sjukt nöjd! Imorgon blir det den sista julklappsshoppingen med Vera & Agnes och någonstans ska jag hinna klart med min historia-hemtenta också men det löser sig, har inte alls mycket kvar på den. Och nu ska jag snart sova och ladda upp inför sista skolveckan som dessutom bara är halv. Jullov ska bli helt okej. YAY! Puss

skoldatorn = inga bilder datorn

Idag har jag hunnit med 3,5 julkappar, sjukt gött endå. Just nu sitter jag med mina hemtentor igen och funderar på hur många timmar jag har lagt ner på detta, suck. Sjukt många. Ikväll blir det julknytis hos Amalia med alla vanliga familjer, mysigt! Och imorgon ska jag och Vera träffa vår nästkusin Sophia från Australien, ska bli riktigt roligt det med. Om sex dygn har Kalle Anka precis börjat. Puss

haha, fay, jag har inte en susning om vad det där var för ett konstigt inlägg du hittade, men det var lite roligt faktiskt haha. saknar allt sånt :(

finfinfint

Ladda upp en bild på någon...

du saknar - ebba


du tycker är fin - alice


som är din bästa vän - shiralee


med fint hår - vera


som är rolig - hultberg


som är snäll - frida & sandra


som du har många minnen med - 7:6-8:6-9:6


som betyder allt - oliwia, fay & fiona


som du känt länge - linn


du vill träffa - louise & emelie


du älskar och aldrig kommer lämna - agnes & vera

äh det kvittar



Från och med idag dissar jag kryckorna, kan gå ganska fint fastän det gör lite ont och kommer man liiiite snett så märker man det, för då gör det megaont. Två grejer inlämnade idag och nu blir det hemtentaplugg i 2,5 timme innan jag sticker ut till GH. En vecka till julafton och jag har köpt tre julklappar, bra Linnea. Ciao.

julmys med röda kryckor

Idag har jag iallafall lyckats ta mig till skolan, hoppandes på kryckor, superskoj. Eller inte, har inte bara ont i foten nu utan i händerna och armarna och det andra benet nu också, det är sjukt jobbigt. Nu ska jag och mamma dricka chokladglögg och äta pepparkakor och sen ska jag fortsätta med mina hemtentor, har hunnit med en del idag men det går långsamt framåt... Har iallafall lämnat in krönikan som egentligen inte behövde vara inne förrän på fredag, tjoho! Puss.

aj min fot



Ligger i soffan med en stukad fot efter gårdagens äventyr, yeeey... Är glad att jag gjorde det i vilket fall även om det var synd att det slutade som det gjorde. Sjukt störigt men ja, sånt är livet. Nu har jag inget mer att berätta. Puss

b ä s t

du är mitt allt, den finaste jag vet, den som gör mig gladast. du är min bästa vän och det kan ingen ta ifrån mig. det finns så mycket jag önskar för jag vet att det hade kunnat vara bättre, men så länge det funkar så funkar det. mitt liv hade aldrig varit detsamma utan dig. du betyder mest. jag älskar dig så mycket, du förstår verkligen inte hur mycket jag behöver dig. bästavän föralltid och lite till. världens finaste rosa ängel. förlåt.

dagen innan lucia



En vecka sen sist, men jag har inte orkat skriva något. Kommer nog bli lite halvkass uppdatering framöver också. Fick rapport om att mina finaste tjejer tog brons i fristående idag, GRATTIS! Och mixen (med mina killar) tog både guld och silver, hur kul som helst! Ser sjukt mycket fram emot ikväll men vill inte avslöja vad jag ska göra än, det får ni reda på så småningom. Håller alla tummar och tår jag har för att detta ska bli riktigt bra!

i'm so sorry...

snö igen...


bildbrist helluuuuuuu.

Har egentligen ingenting att berätta, tänkte bara klaga lite på att jag inte vill att Alice och Sara ska åka till Indien på fredag, Alice i en månad och Sara i tre. Och jag orkar inte att det är skola imorgon för jag är sjukt förkyld. Håll tummarna för att jag vaknar helt frisk imorgon är ni snälla. Puss.


andra advent



Tittar ut genom fönstret och ser snön vräka ner, och kan inte låta bli att sakna en mysig vårkväll som den på bilderna... Halmstad i maj.

Helgen har varit g r y m t bra! Massor med gymnastik, en del som har varit väldigt fint men förvånande många som har failat faktiskt. Idag (killarnas och finalen) var det riktigt fint iallafall, och grattis Höganäs till ett väldigt välförtjänt guld! Dessutom fick jag träffa min fiiina bästavän igår och det kan jag leva på ett tag också. Inatt har jag och Hultberg sovit hos Vevve och vi har haft kul som vanligt, spelat in en massa filmer och sånt, haha! Och sen ska helgen avslutas bra också, min pöjke kommer hit och tittar på en film eller något med mig om en stund, mys. Imorgon blir det tillbaka till verkligheten och en fullspäckad vecka. Vi hörs, puss!

pik öppna




Hoppas hoppas hoppas på att jag kan åka och titta på en massa fin gymnastik imorgon, det måste jag kunna! Har legat framför tvn hela dagen och bara tagit det lugnt men mår fortfarande inte helt bra... Ahja, nu är det snart utröstning i Idol och jag hoppas på att se Jay och Minnah i final! Pussis

det bubblar


sommmmaaaar! (09)

Tänkte skriva ett inlägg från mobilen innan, men det funkade inte, såklart. Är iallafall sjuk idag och har inte varit i skolan och det blir alltså inte heller någon träning ikväll. Håller dock tummarna för att jag mår tillräckligt bra för att kunna åka och titta på JSM imorgon, men vi får se. Nu tänkte jag försöka plugga lite. Puss.

hotell gyllende knorren




miss you finis.




& vi får ju inte glömma bort att Frida fyller år idag heller. GRATTIS! (och en bild på henne här under också såklart, ett år gammal bild)


det sticks


m,m&l, söööööta.

Världens finaste Sony Ericsson X8 har varit min i snart ett helt dygn och jag är LYCKLIG! Den är så fin, så bra, så underbar... Tänk själv, en vit och rosa mobil, kan nog inte bli mycket bättre. Väldigt svår att skriva sms på dock men som tur är rättar den orden själv, hehe. För tillfället ligger jag nerbäddad i soffan och mår inte alls bra, kunde knappt andas innan när vi simmade, bra Linnea. Nej, nu ska jag ge all min uppmärksamhet till tvn i några timmar framåt. Puss!

hur fint som helst




världens finaste ♥

Ååååhhh så fint väder idag! Snön ligger faktiskt fint på marken, helt vitt överallt och himlen är blå och solen lyser, man kan inte annat än att vara glad och dessutom är jag ju ledig! Nu ska jag plugga lite och sen ska jag hem till Gustaf, och ikväll blir det såklart Greeeey's med kusinvitaminerna. Ha en toppenbra dag, puss!

RSS 2.0