always and forever




Nu åker mitt hjärta, till Sydafrika, i tre år. Lycka till med allt snäckan, kommer sakna dig så mycket. ♥

in every nation


polen

Nicelodeon med Julia och Lina var fettttt, vi var nog de enda 15+ förutom en massa föräldrar men det var fint iallafall och Lina fångade en tröja i miniformat. Efter det stack vi till Sandra och tiggde nudlar och sen ner i stan igen. Gick runt och träffade folk och sen kollade vi lite på The Poodles. Sen stack jag och Frida hem för vi mådde skit och nu är det ny dag och jag mår sådär men förhoppningsvis kan jag sticka ner en runda ikväll iallafall och se Timbuktu. Vi hörs, puss.

mogenheten svämmar nästan över
eller hur det är typ så
det exploderar nästan
de har sjunkit som titanic
lägre
abba
HAHAHA Julia!

when i can



Då var det slut i rutan med jobb för denna sommaren och nu ska det bara levas livet i tre veckor innan skolan börjar, GÖTTTT. Ska snart ner på festivalen och träffa Julia och Lina och titta på Nicelodeon hehe om jag pallar. Igår var vi på Rix FM och det var sjukt kul och man borde gå på konsert med Julia oftare för det var galet. Och jag och Julia fångade tröjor! Min är lila och hennes är blå och dom är finfina. Nu ska jag börja göra vid mig, pussss.

can't be free




bara för att jag är kär i bilderna från denna dagen

OCH IKVÄLL ÄR DET FESTIVAL, WOOHOOO! Blir dock inget ränna hela natten ikväll med tanke på att jag har min sista jobbdag framför mig imorgon. Sista, det är sorgligt, jag kommer sakna alla barnen som bara den! Hade faktiskt kunnat tänka mig att stanna en vecka eller två till men det ska bli skönt att ha sommarlov på riktigt också. Nu först ska jag ta mig en liten powernap innan jag börjar fixa mig :) ha det fint, puss!

gonna be the one



Vi åt nere på Dunkers och sen gick vi bort till Gröningen och åt frozen yoghurt från Glassfabriken, mums! Just nu sitter jag och tittar på friidrotts EM men det ska bli en tidig kväll. Rösten är fortfarande kass och när jag har sagt några meningar på rad försvinner nästan alla ljud och dessutom strejkar örat också nu. Dock så får vi se om jag kan sova eller inte med tanke på att jag sov innan. Det ska bli riktigt kul med festival imorgon och träffa en massa folk, saknar bl.a Vevve och Hultberg galet. Och det var längesen jag träffade FFO och Alice med :(

if you wait too long

2003

Usch min kropp tillät inte Malmö idag. Direkt när jag kom hem däckade jag och sov 1,5 timme, nu är jag uppe igen och om en stund ska vi ner i stan och äta. För övrigt har jag nästan tappat rösten så vissa ljud kommer inte fram och det som kommer fram är hest som bara den. Imorgon börjar festivalen och vi tagggggar! :D

så dålig stil och vi är inte förvånade...

it's so good










Idag är jag frisk så då fick man passa på att hitta på roligheter! Sandra och Julia kom och hämtade mig, vi åkte till stan, åt lite på Mc, sen tog jag och Julia tåget med två luffare som vi hittade som hette Fay och Fiona. Vi åkte till Landskrona (jag och Julia då, för luffarna bodde i Glumslöv) och tog en buss till stan, gick in i tre affärer, tog bussen tillbaka till stationen igen. Sen tog vi ett tåg till Rydebäck och därifrån tog vi 219 till stan bara för att inte sabba ryktet liksom. Vi var bara snälla mot 219. Busschauffören började snacka med oss en massa och det var sådär normalt. När vi kom till stan satte vi oss på Mc igen och åt glass och snackade i en väldigt lång stund. Imorgon blir det Malmö med samma goding och förhoppningsvis Sandra också. Tack för en fin dag Julli, aj lav jo!


a long time ago...












Detta var inte igår nej.

Har bytt tillbaka till min gamla mobil för tillfället. Den som man inte kan ringa eller svara på men jag hade saknat den.

can't stop me now



Mår lite bättre nu iallafall men är fortfarande inte på topp. Jag har hunnit med två filmer redan idag och båda var väldigt bra. Låt den rätte komma in och Taken. Värda att se båda två tycker jag! Nu tänkte jag redigera lite bilder och sen kanske en till film eller något. Detta inlägget har tagit sjukt lång tid att skriva nu för jag sitter och kollar samtidigt på gamla inlägg på min blogg. Snacka om sickkkk att jag har haft denna bloggen i ett år och fem månader.

GRATTIS världens sötaste och underbaraste Hedvig på 15 årsdagen idag! Love you! ♥

things you need to hear

har varit sjuk sen i fredags kväll, jag skojar inte när jag säger att jag nog har ont i varenda kroppsdel och så helgen har mest bestått av att sitta i en fåtölj. sen har jag sovit sjukt dåligt två nätter så vi hoppas på ändring inatt och imorgon blir det inget jobb. buhu. hoppas ni mår bättre, puss.

the time is now



Det var längesen jag fotade moln så det måste jag göra någon dag för moln är nästan det finaste som finns fast denna bilden är gammal för jag orkar inte riktigt göra det nu.

Jag var ute och sprang innan och det gick seeeeegt men jag ska springa på lördag igen så hoppas det går bättre då... Imorgon fyller Vera år, och detta blir nog det sista inlägget tills på söndag kväll för vi ska till Staffan och Berit på lördag morgon och imorgon är det kalas hos Vera efter jobb och sen ska vi till Frida och Julia :) så jag lovar en massa bilder någongång i nästa vecka, ha det fint!

the most beautiful



Dagen igår med Hedvig var sjukt rolig och jag saknar henne redan... Först gick vi en runda i stan och sen tog vi oss bort till Gröningen där det blev bland annat grill, bad och kubb. På kvällen sov jag hos kusinerna som nu har kommit hem och idag är jag nog så slut man kan bli. Mamma hämtade mig efter jobb och sen har vi varit en runda på Väla, nu ska jag sova en stund så orkar jag förhoppningsvis med en springrunda ikväll. Hörs senare, puss.

nothing to lose



Några timmar efter jobb spenderades med Sandra, Frida och Julia på Gröningen, mysigt mysigt :) skulle ha planerat inför vårt stugan-besök men det blev inte så mycket planering utan mest allmänt prat och kortspelande. Men vi fick iallafall bestämt (preliminärt) att det blir stugan i Fridas hästhage den 3-4-5 augusti :D vi var där en natt för två år sen och då hade vi väldigt roligt så det kommer alldeles säkert bli grymt nu med! Nu tänkte jag sticka ut på en springrunda och sen blir det tidigt ikväll med. Imorgon ska jag som sagt vara med saknade Hedvig och det ser jag fram emot som bara den. Puss i pannan.


see the pain in your eyes


kick off 08, snart dags igen!

Jag börjar gilla dagis på riktigt, sex timmar bara flög iväg idag och barnen är så härliga! När jag slutade stack jag hem till Frida och Julia och vi har gjort mest ingenting tycker jag men det har varit väldigt mysigt endå, sjukt att jag inte hade träffat dom på två hela veckor! Dagens roligaste var iallafall Drutten, det heter Frida numera enligt mig. Imorgon blir det Frida, Julia (den andra) och Sandra och på onsdag Hedvig så jag har två fina dagar framför mig, och snart ska jag besöka sängen för mina krafter är snart sååå slut. Puss.

dance with me





Tjosan, längesen sist nu. Men nu har jag flyttat tillbaka hem en vecka för tidigt för familjen kom igår, så nu ska jag skärpa mig lite. med bloggen Sen vi hördes sist har jag hunnit med en massa saker, bland annat så är bilderna från fredagens träning som började seriöst men som flippade ut totalt men roligt hade vi iallafall. Eira, Alice och jag. Efter det sov jag och Alice på hennes balkong halva natten och inne andra halvan, igår stack vi till stan med Eira och Gustaf och sen sov jag och Gustaf här. Ikväll blir det filmkväll här med lite folk och Alice kommer väldigt snart, nicenice :) imorgon börjar allvaret (jobbet) igen men det funkar good så det är okej och sen ska jag till Frida och Julia :D puss

always the same


saknar dig linnea!

Efter två dagar på dagis är jag helt slut... Bara tretton kvar då, jadåååå. Träningen igår var grym, mitt linne var helt blött och det är rekord så det stänker om det. Och det nya friståendet kommer bli så bra! Ska bara hämta lite grejer och sen ska jag sticka bort till mormor igen. Puss och kram.

b-e-s-v-i-k-e-n

all day long



Funderar på att sätta på en film och sen sova, jag har lyckats få sommarjobb och det innebär jobb på dagis i tre veckor mellan halv nio och tre från och med imorgon, ska faktiskt bli helt okej. Imorgon kväll flyttar jag till mormor och kommer bli utan internet igen, jag kommer ju hem här lite då och då och skriver lite men det blir nog lite sisådär iochmed jobb, sen kanske man vill hitta på något och sen sova hos mormor. Vi får se, det blir som det blir och nu yrar jag bara endå så ska stänga av datorn och lägga mig i soffan. Jag saknar gympan som bara den så det ska bli götttt med träning imorgon. PUSS!


like a dream


oliwias bild

Då var man hemma igen, tiden har gått alldeles för fort men samtidigt så har vi hunnit med sjukt mycket och haft sjukt kul! Men jag hade gärna stannat en vecka till... Orkar inte berätta om allt vi har gjort men shopping, sol och bad har det bestått av till störst del och med sånna underbara tjejer kan det inte bli annat än grymt, och det blev ändå över förväntan och tro mig, jag hade sjukt höga förväntningar på denna resan. Allt har varit galet, detta är en av de bästa semestrarna någonsin. Älskar er tjejer, även fast vi börjar på olika skolor nu kommer det alltid att vara vi. ♥

save yourself



Efter en lång cykelrunda är jag SJUKT taggad inför Spanien! :D ska hoppa in i duschen nu och sova lite drygt fem timmar innan vi far iväg på vårt äventyr. Ha det bäst här hemma för det kommer vi ha, kommer kanske någon uppdatering men det är inte säkert alls. Så ha det fett och lev livet. PUSSSSSSSSSSSS!

aj miss jo venna.

don't call my name


lingvallen, fays bild. fay jag fiona filippa :)

Nyss kommit hem från Alices konfa, väldigt trevligt :) en sak som är lite mindre trevligt är att min väska väger prick 8 kg vilket är det den max får göra, woopps... Illa. Men nu är det bara 10 timmar kvar innan vi sticker och det är GAAAAAALET! Tänk hur länge vi har längtat efter detta och nu är det äntligen här... Kommer bli BÄST! Och så saknar jag Oliwia så det ska bli kul att träffa henne igen. Ikväll ska jag nog cykla en liten runda på min nya cykel! :) slänger in något inlägg lite senare också, puss!

thinking about you



Bilderna igår blev ju riktigt somriga, me like! Nu är jag mitt uppe i packningen, imorgon bitti sticker vi! Planet går klockan sju från Kastrup så det blir en tidig morgon... Idag har jag redan hunnit med mycket, en powerwalk/springrunda och så har jag fått en cykel! :D så när jag är hemma från Spanien så kommer jag att cykla som en galning. Lite senare är det Alices konfirmation, och nu ska jag bli klar med packandet. Så vi hörs ikväll, puss!

just like you














Underbar dag med underbara flickor. Fler bilder kommer, så länge får ni stå ut med dessa oredigerade men nu är det läggdags så vi hörs imorgon. Godnatt!

RSS 2.0