wouldn't let you go



Kvällen har spenderats framför Luftslottet som sprängdes med familjen, sjuuuukt bra film, galet att jag inte har sett den tidigare bara. Imorgon blir det cykling på Ven med Frida och det ska bli trevligt och jag ska gå och lägga mig nu för det blir att gå upp tidigt. Mår lite bättre nu iallafall så det är skönt med. :) GODNATT!

stay for a while



Jag orkar verkligen inte sticka ut ikväll. Dagen har spenderats framför Sherlock Holmes och en snabb runda hemma hos Vera som jag inte kommer träffa på ungefär tre veckor :( ha det nu bäst i Höllviken och på er ET! Haha. Ska nog skriva en packlista nu och sen börja packa lite för det är bara fyra små dagar kvar tills vi är i Spanien!!!!!!!!!!!!!!!!!!

it's getting late



Idag är ingen bra dag alls. Jag mår skit och allt är bara allmänt jobbigt, har varit och kollat cykel nu på förmiddagen men jag kan inte bestämma mig och allt var bara jobbigt och jag är yr och ja. Ska egentligen grilla ikväll med lite gympafolk men får se om jag orkar. Förresten vi ska ha memories med David Guetta i vårt fristående, lite coolt.

i hope you don't mind




Mitt block är bäst för det finns alltid där för mig hehe. Ska ta och sova snart, äventyr på gång hela veckan. Kul som bara den är det att ha sommarlov och kunna göra en massa roliga saker men det kräver en hel del energi. Alice är fin och hon är min. Puss.

didn't know what to do



Orkar inte sitta vid datorn längre, hade sjukt gärna stuckit ut och sprungit men vill helst inte bli sjuk. Träningsvärken känns mer och mer för varje minut och imorgon kommer det göra ont tror jag. Jag har totte fläta totte för typ första gången ever och det är faktiskt helt okej. Känner för ett fett tänk-inlägg lite senare, men kan inte bestämma mig för om jag ska skriva det här eller på den hemliga bloggen.

jag älskar dig idag och jag vet att jag kommer att älska dig imorgon. men alltid är ett stort ord som jag inte kan svara på. kanske/kanske inte.

lights will guide you home



Idag har jag varit på Gröningen ungefär hela dagen med en massa trevligt folk, badade också, flera gånger till och med och det var faktiskt riktigt skönt! Nu har förkylningen dock blivit värre men det är sånt man får leva med. Färg har jag fått iallafall och det gillar vi. Tänkte sticka ut och springa en runda men vet inte riktigt hur det blir med den saken, har faktiskt redan cyklat fram och tillbaka till Gröningen två gånger idag...

know that you can always count on me





den du litar mest på - frida, alice och shiralee. ♥

den som aldrig har svikit dig - vera. ♥

den du aldrig trodde att du skulle sakna -  en... saknar dig sjukt nu ska du veta. ♥

den du alltid har roligt med - vevve och hultberg. ♥


den som du aldrig vill lämna - shiralee, vendela, alice, frida, julia, sandra, julia, klara, fay, fiona, oliwia, vevve, hultberg, vera. ♥
ni är mitt allt.

den du har känt längst som du aldrig vill lämna - vera. ♥

den du alltid kommer att älska - vera, agnes, frida, alice, shiralee, fay, fiona, sandra och julia. ♥

den som alltid får dig på bra humör - vevve. ♥

den som är gulligast av dina vänner - alice, ebba, linn, nellie, klara och julia. ♥

den som alltid säger att du är fin när du inte är det - gustaf och frida. ♥

i've got a problem



Tog en fika med Josse på stan och sen gick vi runt i  och kollade i affärer och jag fick med mig en bikini hem, nice! Var dock på jakt efter jeansshorts men det hittade jag inga så vi håller tummarna för att jag hittar det i Spanien istället. Efter det åkte jag ut till killarna och vi körde uteträning, dvs att vi tog ut redskapen på gräset utanför och det var sjukt roligt! Sen på min egna träning hade vi 1,5 timmes uppvärmning med styrka och stretch och det var sjukt skönt och sen en timme övandes på balanser. Direkt när jag kom hem stack jag ut och sprang en liten runda så idag har jag verkligen varit duktig! Imorgon har jag inga planer ännu men hittar säkert på något trevligt då med, puss!

a musical journey



Gick upp vid halv elva och klädde på mig, sen gick jag ut och gick ganska snabbt i nästan 40 minuter, duktigt gjort och väldigt skönt. :) har precis ätit frukost och om en stund ska jag ta mig ner till stan och träffa Josefin och ta en fika, det var längesen sist så det ska bli kul att träffa henne igen. Ikväll är det träning som sagt och innan dess killarna, känns lite drygt att behöva vara inne på gh mellan halv fem och nio när vädret är på topp men det kan inte hjälpas. Vi hörs lite senare, pusspuss.


waste the time










Var ute ungefär en halvtimme och på den tiden hann jag få ungefär sjutton miljoner myggbett. SWEET. Alice hade en del i huvudet också, tyckte lite synd om henne. Blev förresten aldrig av att jag badade idag hehe. För övrigt har jag bruna ben och vita fötter och det ser helt galet ut.

like a melody



Hemkommen efter ungefär tre timmar på Gröningen med Alice och det finns en viss risk att min rygg är bränd som bara den men det får vi reda på först senare eller imorgon. Ikväll tänkte jag ta mig ut och springa en runda ifall min förkylning tillåter det, och sen bara ta det lugnt. Ska bli ganska skönt faktiskt. Imorgon är det träning för första gången sen USM (förutom Lingvallen) men det är bara fristående så det ska nog gå att överleva. PUSS.

på sommarn är livet som bäääääst





Nu sticker jag till Gröningen med Alice, ska försöka att bada för första gången i år med. SO LONG!

skolavslutning 100615















Usch, det är tur att man aldrig behöver sluta nian igen. 7:6-8:6-9:6 ni kommer alltid att finnas i mitt hjärta. ♥

when the world is falling apart



Precis vaknat och sommarvädret hänger kvar så jag tror att jag ska lägga mig ute i solen och bättra på brännan en liten stund. Senare blir det kanske att hitta på något med Alice (hoppas!) Det känns som att jag har drömt en massa konstiga saker men jag kommer inte ihåg något av det längre, hatar sånt. Prick en vecka till Spain och snart borde man börja packa också :D hörs sen, tjingeling!

nikolaus






Sockersött. Jag smälter fullkomligt, denna söta lilla killen och hans lillebror lekte jag och Albin med i torsdags innan jag åkte till Stora Hult. Småbarnsskratt är något av det härligaste som finns. :)

Förresten... Bilder från skolavslutningen har jag fortfarande inte lagt ut kom jag på. Orkar inte redigera ännu fler bilder nu så det kommer troligtvis imorgon.

alice brockie ♥ linnea öster



Alice, jag vet inte var jag ska börja. Du är en så oerhört fin person, vi började prata först när jag började i elit, då var du min ängel, jag var helt ensam och du hjälpte mig och var med mig där. Hade du inte funnits där då vet jag inte vad jag hade gjort, det var en del tack vare dig jag började hos er. Vi blev bättre och bättre vänner och jag tror att när vi inte hade någon och behövde någon som mest, det var då vi hittade varandra på riktigt. Det var någon gång innan jul tror jag, och sen på jullovet hade vi en massa skoj ihop. Den träningen då du var så ledsen, du vet vilken jag menar, då mådde jag också sjukt dåligt. Att se dig vara så ledsen var något av det hemskaste jag har varit med om för jag kände mig så hjälplös, jag kunde inte göra något annat än att krama dig och gråta med dig. Nära vänner har motgångar och framgångar tillsammans, kommer du ihåg när Alice sa det? Jag kommer iallafall aldrig att glömma det, för det är så rätt. Är inte du glad så kan jag heller inte vara riktigt glad, och hjärtat, jag lovar dig att jag skulle göra vad som helst för dig när som helst. Det kommer kännas konstigt att inte gå på samma skola som dig för nu vet jag att du alltid finns så nära när jag behöver dig. Men oavsett hur långt ifrån vi är från varandra så kommer jag alltid att finnas där för dig, jag tänker aldrig släppa dig. Jag älskar dig massor Alice. Ballisen och Bollisen, det är så det ska vara. Alla bråkar och vi är inget undantag men tillsammans klarar vi allt. Bästavän. ♥

och det är min söta ängel som har gjort bilden.

the house with the bamboo door
















Hemma igen från morfars kalas där det bjöds på god mat och fina kusiner. Grattis morfar! Vi barn var ute en hel del och hade väldigt roligt, sen tog jag, Vera och Agnes bussen hem och tittade på Centralskolan igen, sjukt kul. Vi gjorde även upp planer på vad vi ska göra nästa gång vi åker buss, haha! Annars funkar det förutom att min förkylning vägrar att ge sig och att jag redan saknar Shiralee. Nu tänkte jag fortsätta med evighetsprojektet med bilderna, slänger in några söta bilder på Nikolaus senare. Puss!

smiling next to oprah and the queen


förra midsommar


Allt jag kan säga om midsommar är: AWESOME! Bästa midsommar någonsin med finaste vännerna, sjukt roligt hade vi och Spanien kommer bli grrrrrrymt. Midsommarlåten är lätt Billionaire, vi cyklade runt och sjöng den i flera timmar kändes det som hehe. Bilder kommer, vi har fotat massor men på Fays kamera. Snart ska jag sticka iväg och fira morfar, puss!

Det finns inget som går upp mot Gästblogggggg

Cha-Cha Fiona här! Tänkte jag skulle gästblogga litegran, just nu så städar Fay och Linnea smsar som vanligt;) Nu är midsommar över och vi hade skitkul igårkväll, hoppas ni också hade det. Det blev lite strand och lite dans. Lite trötta idag, Fay var ute och sprang imorse och jag och Linnea cyklade bredvid. MIHIHIHiIHII
Okej det va allt för mig, ni kan ju besöka min blogg om ni känner för det. http://fionaaa.blogg.se/
Puss o kram

like a satellite



STORA HULT HERE WE COME :D Blir hämtad om sisådär 45 minuter och jag tror att allt är färdigpackat och klart, kommer bli en awesome midsommar känner jag på mig! Tack för att ni är så bra, äälskar er! Hemma lördag eftermiddag, hörs då. Glad midsommar, puuuuuss.

couldn't tell you














Åh vad jag kommer sakna dig hjärtat. Tre år borta i Sydafrika, det är inte okej... ♥

played my favourite song



Vädret är helt och hållet på vår sida så idag blir det fotodag med Ebba :) lite senare blir det sötistjejerna och ikväll åker jag till Stora Hult med Fay och Fiona där vi ska fira midsommar, kommer hem på lördag eftermiddag någon gång, kommer blir nice :D bilder från dagen kommer sen, puss!

i must pass this test
























Bilderna får tala för sig själva, TACK FÖR EN UNDERBAR DAG! Jag älskar er Frida, Julia och Sandra. ♥ har varit glad precis hela dagen och det var längesen sist, sommarlovets hittills bästa dag. Imorgon ska jag vara med sötaste Ebba och det ska bli kul :)


i am flying



Har åkt på världens förkylning eller något, innan jag somnar och när jag vaknar har jag sjukt ont i halsen och huvudet och är helt täppt... Och det är sommarlov, då ska man vara frisk! Jag överlever nog, annars är det så att jag har räknat fel och idag är det bara 11 dagar till Spanien! :D vid tre ska vi vara nere vid Örby och sen har jag ingen aning om när jag kommer hem eftersom jag och Julia fortfarande inte har lyckats lista ut överraskningen. Vädret sviktar så jag kan nog inte köra på shorts och linne idag, illa. Och jag lär verkligen inte bada vilket det stod i mailet att man kunde om man vill, haha. Ha det kalas så hörs vi ikväll eller imorgon, pussään!

everyone's watching



Orkade inte redigera och hålla på, är inte ens klar med allt ännu men det får det bli en annan dag. Hittade dock denna bilden som jag inte hade sett innan tror jag, jag och Molly är faktiskt riktigt lika på den till och med. Interner krånglade innan och nu gör mobilen det också, jobbigt jobbigt. Imorgon blir det Örby med GF Fram (fast det är typ bara jag, Frida, Julia, Sandra, Felix och Guzze hehe) och sen överraskning som Frida och Sandra har fixat på kvällen, ser vi spänt fram emot! :)

Spanien: 13 dagar

we're unforgettable



Tänkte göra om designen på bloggen men lägger ner det projektet igen, blir för jobbigt. Istället ska jag fortsätta med ett annat stort projekt, sortera bilder och göra om i alla mappar på datorn. Puh! Har precis ätit och fått lite energi i mig iallafall och nu sitter jag med en tallrik full med frukt framför mig, mums! Redigerar nog lite random bilder senare också och lägger in här, så håll utkik. Bilden i detta inlägget är bara för söt, Marcus, kusin, 9 år.

dance around this empty house



Har haft fullt upp och inte hunnit blogga men är det sommarlov så är det, och jag antar att hela sommaren kommer uppdateringen vara lite sådär ;) igår vaknade jag tolv, åkte till stan och väla med pappa och åt och fikade, sen åkte jag ut till gh och tränade killarna. På kvällen åkte jag hem till Julia och träffade hennes übersöta valp, vi gick ut och gick en lång runda och bara pratade, sen gick vi och hämtade Sandra, gick och satte oss på ett gräs och pratade. Sen gick vi hem till Julia igen och kollade film och sen sov jag hos Sandra. Imorse gick vi upp tidigt, kollade lite på tv, sen åkte jag hem, åt och fixade mig sen stack jag till Guzze och nu har jag typ precis kommit hem, puuuh. Det har varit väldigt trevligt iallafall :)

och vad vet du om mig? inte ett skit, och du, man ska inte kasta sten i glashus.

förlåt, det var inte meningen alls... du betyder m a s s o r, glöm aldrig det.


if i play my cards right











Fay och jag för några veckor sen. Aj lav jo bejbi. ♥

don't worry about what they said



TRÄNINGSVÄRK HEJHEJHEJ. Kommer inte kunna resa mig ur sängen imorgon och det är ju fint, eller inte. Vi skulle ha stannat ett läger till, det hade varit riktigt awesome. Nu ska jag duscha och sen funderar jag seriöst på att sova men vi får se, kanske blir en film eller något.


you know that i love you


USM

Har precis kommit hem från fyra fullspäckade dagar med en massa gympa, några nya varv, några som det var längesen jag körde, plågning och fina vänner. Shiralee var där iallafall och det blev jag grymt glad för. Totalt har vi tränat 13,5 timme ren gympa och sen plus en massa uppvärmningar och styrka och så på det, så kroppen är ganska slutkörd nu och huvudet med för den delen. De nya varven blev dubbelhalv och dubbelpikhalv på trampolin och pik öppna handvolt sträckt på luftkudde, sen körde jag även flera dubbelsaltosar vilket jag bara hade gjort en gång innan och det var för sju månader sen och massa tzukor som var bättre än vad de har varit innan. Orkar inte berätta så mycket mer nu, ikväll blir det en tidig kväll. Puss.

i feel the pain you hide



Fick en liten stund över faktiskt, ska vara hemma hos Molly om 25 minuter och hon bor på gatan här bredvid så det är gott om tid. Väskan är packad, träningskläderna på och jag är riktigt taggad på fyra dagars träning :D och sen eftersom jag ska dit med väldigt fina människor så blir det bara ännu bättre, skönt att inte behöva lämna Fay och Fiona när man lämnade 9:6, hade jag inte klarat. Sen så vill jag att Shiralee ska dit men allt blir inte alltid som man önskar sig :( nu ska jag sätta upp håret, hörs på söndag!

i look at you and smile



Idag har jag varit utan min mobil längre än någonsin innan tror jag och när då detta händer blir folk helt oroliga, det är ju nästan hemskt hur mycket jag använder min mobil då... Har iaf varit ute och gått en lång runda och pratat med Vera, sen åkte vi till stan och jag hjälpte V&A med flaggorna. Efter det var det säsongsavslut för Grey's som vi redan hade sett men det var grymt endå. Nu är jag hemma och snart ska jag sova, upp tidigt imorgon ju. Ni får ha det så bra så hörs vi på söndag igen. PUSS!

du är så bra, jag vet inte vad jag hade gjort utan dig. tack för att du finns för mig. <3

doing it on purpose


söta emelie, göteborg 2008


Mysig kväll i Olivers bod igår med klassen plus Sara och någon till. Sen sov jag, Fay och Fiona hos Sara, åkte hem någon gång i förmiddags och sen har jag legat ute i solen resten av dagen och råkade till och med somna, håll tummarna för att jag inte brände mig. Nu ska jag packa eftersom jag inte har gjort det än, åker till Lingvallen imorgon klockan nio och kommer hem på söndag eftermiddag, gympa för hela slanten med Fay, Fiona och Filippa! :)


left without a choise



Och då var det SOMMARLOV! Kommer aldrig mer gå på en lektion på PS och det skrämmer mig massor och jag är väldigt ledsen för det faktiskt. Tre år på PS har varit en väldigt fin tid men nu är det nya utmaningar som väntar och det ska också bli kul! Middagen igår var trevlig och likaså natten med mina fina vänner. Avslutningen var väldigt sorglig och det var nog ingen som inte grät. Mina betyg kan jag dock inte annat än att älska, så skönt att allt slit har lönat sig! Bilder kommer senare, ikväll blir det Råå med klassen och sen sova hos fina Sara :)

hoppas att du har det bra där du är nu. livet är orättvist, allting är orättvist. VILA I FRID JULIA! du verkar ha varit en jättefin människa som var och är älskad av så många.

proud of me




Det är lite fin himmel. Just nu pratar jag i telefon med Shiralee och det är fint. Detta blir nog sista inlägget innan jag har slutat nian och det är sjukt om något. Ha det fint för imorgon och i övermorgon ska bli världens bästa dagar! :D

the right things to say



Har precis varit ute och sprungit en runda och ganska långt blev det, grymt jobbigt under tiden men väldigt skönt nu efteråt! Funderar på att gå ut en liten sväng med kameran nu men får se hur det blir för egentligen måste jag packa. Direkt efter skolan imorgon sticker vi till Oliwias lägenhet i stan och fixar oss till middagen, sen är det avslutningsmiddag och efter det sover vi hos Fay och fixar oss inför skolavslutningen där men sen ska jag hem om också och fika med släkten innan själva avslutningen. Så lite grejer lär behövas ;)

you will make it





1. Skolavslutningen, klänning från Reserved i Polen och kofta från Saint Tropez, skorna visade jag för någon vecka sen.
2, 3. Avslutningsmiddagen, klänning från Vila och skorna är Veras och grymt snygga.

Sen har jag däremot lite beslutsångest hur jag ska ha håret, jag vet att jag ska ha det uppsatt på middagen, men med eller utan flätor? Och på avslutningen ska det vara nersläppt, lockigt eller inte? Hjälp, någon? Färgerna på kläderna är förresten lite annorlunda i verkligheten med.

through the underground



Fay, Fiona och Sara har sovit här inatt och igår kväll hade vi besök av några fler och tittade på världens konstigaste film och jag skojar inte. Efter den tittade vi på Greveholm och de andra hade stuckit hade vi massage och snackade en massa, sjukt mysigt! Jag och Fay har lyckats sova båda två i min lilla säng utan att sparkas eller ramla ner eller något, starkt jobbat tycker jag. Imorse gick vi upp tidigt och följde Fiona till Maria Station eller vi var ute och sprang/powerwalkade i 45 minuter då, sjukt. Efter frukosten kollade vi på Greveholm igen och däckade i soffan och sov typ två timmar hehe. Idag ska jag packa till allt som händer den närmsta veckan och sen inte göra så mycket mer, kanske fixa om designen på bloggen om jag orkar :) puss!

but you're wrong



Har varit i Malmö med min pannkaka på bilden, sjukt mysigt! Pratade konstant i över tre timmar och jag vet inte mer vad jag ska skriva än att Shiralee är så sjukt underbar och bra på alla sätt och vis att det inte ens går att beskriva i ord. Nu är Fiona här och ikväll blir det film och mys :)

used to go with the flow



Tackar mina underbara kusiner för en väldigt trevlig kväll som började hos Olivia och slutade i min soffa framför Notting Hill som vi skrattade konstant till i början och sen däckade jag på slutet. Dagen har varit fin och mina gymnaster var väldigt söta och duktiga som vanligt och jag slapp vara själv. Imorgon blir det Malmö med världens finaste Shiralee och nu ska jag sova för att det ska gå fortare tills vi träffas!

DAGENS ROLIGASTE; Åke på web-tv <- länk

crazy but else


måndags

Idag är jag då som sagt ledig! Om en liten stund kommer Gustaf och underhåller mig en liten stund och sen blir det fix inför kvällen och sen ut till gh och träna tjejerna, antagligen själv, och efter det ska vi iväg till student hos Olivia, trevligt :) Vera och Agnes underhåller mig ikväll och vi kommer dessutom få träffa vår andra nästkusin Gabriella som bor i Australien, längesen! Kameran kanske hänger med, kanske inte, vi får se :) puss!

and i fired away



Från Boken om mig, sjuan.
Linnea! (av Frida Johansson)


Linnea heter Linnea. Såklart :P Hon är bäst. Och nu säger hon: Kollegieblock och fick pluspoäng. Det hade jag också kunnat om jag inte hade suttit här och skrivit om dig!

Hon är världens bästa! Men hon har stora tänder... Eller så är det jag som har små. Hon babblar väldigt mycket.

Pappa blir lite småtokig när vi sover över och han vill sova. Och så ska hon flytta till Thailand. Väldigt onödigt tycker jag...

Hon bor typ hos oss ibland... Hon går på hopprep och gympa. Och så har hon ganska gröna byxor... Och så har hon lite mat mellan tänderna just nu... Hon är... Oj! Nu skrek hon!

Hon är 1,64 lång eller alltså 3,98 enligt mig... Hon är snäll men ibland är hon dum, kanske... :P

Hon är trevlig för det mesta, men när hennes pappa är pinsam så är hon inte alltid så trevlig... :P Puss <3


Hahahahahaha jag dör lite. Outfitbilder till avslutningen och middagen kommer imorgon! :D


did you sail across the sun?










Kom på att jag inte har lagt upp något alls från Auschwitz/Birkenau så tänkte göra det nu lite. Det är mobilbilder så de är sådär men det får funka. Får rysningar och mår dåligt bara jag ser det, hemskaste ställena jag har varit på, lätttt.

the reason i breathe is you



Hittade denna minibilden på Knåd på Veras dator, sitter nämligen här och knarkar Grey's lite. Har kollat avsnittet från igår, AH! Och sen kollar vi på nästa veckas som också är säsongsavslutning, MEGAAH! Hela dagen har spenderats ute och jag är sjuuukt pissed off eftersom vi kom DUMMA DUMMA tvåa i Ribban Cup och vi gissade ett litet enstaka år ifrån att ha vunnit, ååååååh. Om en timme blir det konsert på MP med Vera och Matilda, trevligt värre, och innan dess ska vi försöka hinna kolla klart på Grey's. Annars är jag ledig imorgon och det är grymt.

around the world





Sitter hemma hos mina pärlor nu, så fint så. Bilderna är sen i vintras och ignorera mig på dem och titta på mina fina favoritsystrar istället. Just nu sitter vi och degar framför Greveholm och det gillas. Imorgon slutar Frida skolan och jag och JP har ribban cup och grytan, sista ordentliga lektionen ever på ps är över och vi har fått tillbaka boken om mig själv och mitt brev så skriver kanske lite utdrag från det här senare hehe. Sen fick jag hemkunskapsbetyget med, finfint (A)

to the sky



Imorgon ska jag sova hos denna pärlan och hennes finaste syster, ååh UNDERBART! :D

i've seen your face before




Spexfoto, på första bilden är det hela klassen minus någon entaka, på andra är det VIP minus Sara. Jag kommer sakna er väldigt mycket 9:6 endå. ♥

and it makes me smile



Hann inte skriva något igår, när jag kom hem från gh blev det Shiralee i telefon två timmar istället, TACK för allt finaste du! Idag har varit en ganska konstig dag, på maten gjorde vi risbollar, på engelskan satt vi och pratade och på matten fick vi åka hem istället men jag åkte hem till Guzze, mysigt :) men nu skulle han träna så jag är hemma igen och ikväll händer absolut ingenting. Känns så konstigt att inte behöva plugga, betygen blev satta idag klockan 12.00 och jag fick reda på fina betyg i svenska, so, teknik och säkerställt i franska, tummen upp :D

du betyder världen för mig, utan dig hade jag varit... ingenting.

where are you gonna go?




Titta vad som fick följa med mig hem från väla idag! ME LIKE :D

i keep doing my own thing

USM bilder

Förträning:


1,5 fail skruv

överslag

flickis hel

Tävling:




fristående

innan hopp

1,5 skruv fail fail fail

enormt söta Klara

flickis sträckt varvet

flickis hel

innan framåt, Josse och Julle

Helgen har varit väldigt fin om man räknar bort tävlingsdelen, jag är nöjd med tumbling men inte det andra. Jag har trillat för första gången någonsin på en tävling och det var väl bra på sitt sätt för någon gång ska vara den första men endå drygt. Tack alla som har gjort helgen till vad den blev för jag har haft väldigt roligt innan och efter tävlingen. Inatt slog dock allt, vi sov fyra timmar och resten hade vi bara kul kul kul, det får jag tacka Emma, Madicken, Caroline, Ida och Ebba för. Roligast av allt var när vi hoppade ut genom fönstret, sprang runt där inne och sen skulle in genom fönstret igen. Orkar inte berätta mer för tillfället.

Helgens citat: "Hon får foootmassaaaaage" - Alice K-H

I lördags hade jag mina tre absolut finaste vänner på samma ställe för första gången någonsin, det var fint. ♥

everywhere i turn

Har precis kommit hem från en fullspäckad helg, jag berättar och lägger in bilder lite senare. Just nu är jag sjukt hungrig och sjukt trött så vi får se hur lång tid det tar innan jag däckar. PUSSHAJ.

can you feel it?


oliwias, påväg till polen


Fick en liten sekund över iallafall eftersom jag hann med någon mellanbuss hem, antingen var den sen eller tidig, jag vet inte riktigt. Vi slapp iallafall uppsatsen och fick göra muntliga ute i solen istället, betydligt trevligare. Fick reda på två fina slutbetyg idag också i matte och franska, det gillar vi. Om en halvtimme åker vi och sen är det bara att köra så det ryker. Nervös som satan är jag också, men antar att det hör till.

and you said




Nu sticker jag, först till farmor, sen till skolan och sen till Lund, hinner inte uppdatera mellan så ni får ha en grymt bra helg och håll tummarna för oss imorgon mellan halv ett och halv tre! Bild ett är idag, shooooorts är det :D och andra bilden ser ni svaret på vem smset var ifrån och ifall ni inte ser nu är ni dåliga ;) känner mig mycket bättre nu och det är skönt. Bamsekram!

inlägg 777

when i'm with you


så tråkiga bilder, jag vet, förlåååt!

Satsade på att stanna hemma idag med eftersom kroppsdelarna fortfarande inte riktigt sitter på plats och jag vill gärna vara så pigg det bara går imorgon eftersom det är tävling tävling tävling, även om det känns som att det går åt rätt håll. Hade iallafall tänkt åka ner till skolan vid ett och lämna arbetet till Fay och göra nationella. Innan dess ska jag och pappa åka en liten sväng till farmor och äta, annars finns det inte så väldigt många planer. Väskan är packad och redo för en långhelg i Lund med en massa gymnastik, vi ska samlas på GH fyra och åka till vårt vandrarhem, sen kolla JEM kvalet och sen förträna i fristående. Imorgon blir det tävlingar hela dagen och på söndag finaler och killar. Hoppas på en trevlig helg med fina vänner, puss.

we're still the greatest



Velar mellan:
- Gå till skolan imorgon
- Inte gå till skolan imorgon
- Bara komma till sista lektionen och göra nationella
- Komma vid elva och redovisa non, ha maten och göra nationella
Hmmm tuffa beslut här. Hjälp mig att välja!

everytime i see your face






SOMMAR! ♥
Tio poäng till den som ser vem smset är från på sista bilden.

then i might miss you



Sommarväder idag igen, lite härligt men jag har inte varit ute en enda sekund hehe. Har legat nere i soffan och tittat på Grey's eftersom internet kraschade och sen har jag packat lite men jag ska nog snart gå ner och lägga mig igen och titta på någon annan film. Det var så längesen jag var sjuk så jag hade nästan glömt bort hur jobbigt det är och jag får inte åka till stan med Ida och fixa hemlis utan hon får fixa det med någon annan istället. Buhu.

i can't hear a thing



Att träna igår var nog inte det bästa jag har gjort för nu är jag ännu mer förkyld med en ännu värre huvudvärk, men jag hade trots allt inget val. Imorgon åker vi ner till Lund och det hade varit en fördel om jag hade mått bra då men annars får jag knarka ipren på lördag för jag måste tävla, annars funkar det inte. 12 dagar till skolavslutning, vi taggar ganska rejält.

nothing left for me to say









Halmstad för två helger sen. Agnes, Molly, Adrian och Joel är fina varelser ♥

come on now





Nyss hemkommen från träning, kändes att min kropp inte riktigt satt på plats. Var helt yr och lost på det mesta men förhoppningsvis mår jag bättre till helgen. Då var det alltså inga träningar kvar och två dagar till avfärd, hujedamig. På bilderna ser ni iallafall sommarvädret som Helsingborg bjöd på idag, och sista bilden är mina fräknar som vi gillar liite. Eftermiddagen med Ida var väldigt trevlig och imorgon ska vi till stan och fixa det sista inför tävlingen, en liten hemlis (: Frida borde även ta tag i sitt fjärilsliv. DO IT NOW!

sleepless long nights



Vaknade och mådde skit, gick till skolan och gjorde provet sen åkte jag hem. Har legat ute i solen en liten stund men började frysa så nu tänkte jag inviga Voddler och kolla på en film, sen kommer Ida och ikväll blir det träning vare sig jag mår bra eller dåligt. Är snurrig som fan så får försöka bota det på något sätt iallafall... Och sen håller vi alla tummar och tår för att Klara ska kunna tävla. ♥

you know who you are



GÅ OCH DÖ ÄCKLIGA HALS! Och kom fram alla äckliga meningar jag skrev till bilden, orkar verkligen inte detta. Jag har seriöst lust att förstöra en massa saker men får försöka behärska mig. Ska rensa gareroben istället.

Update 21:35 Kroppen är inte på min sida och inte något annat för den delen heller. Däckar nu, godnatt.

something innocent

1. Det första du tvättar i duschen? håret
2. Gillar du kaffe? nej
3. Hur mår du just NU? har varit mycket bättre kan jag lova
4. Vad är sista bokstaven i namnet på personen du gillar? f
5. Berätta om din senaste dröm - kommer knappt ihåg mer än att vendela var med
6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en hel månad utan att tröttna på det? haha det har jag typ redan gjort, nästan iaf, chicken cashew for life ♥
7. Vad vill du ha just nu? sommarlov & vendela & shiralee
8. Har du räknat till 1000 någon gång? japp.
9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den? olika
10. Använder du smileys? japp
11. Har du träffat någon kändis? jess
12. Gillar du keso? ja det är as gott
13. Vilken låt hade du sist i huvudet? har låtar i huvudet hela tiden typ
14. vilka länder har du besökt? sverige danmark finland tyskland polen tjeckien österrike spanien thailand malaysia australien lettland grekland bulgarien
15. Är dina föräldrar stränga? sådär
16. Skulle du kunna hoppa fallskärm? tror inte det
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu? jao smyckena och glasisarna
18. Brukar du hyra film? händer
19. Var kommer du vara på lördag? varför varför varför denna fråga? USM. ångest
20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY? kommer ihåg det men var inte precis där
22. Vad åt du till lunch? panerad disktrasa med potatis och chillisås och gurka
23. Har du lockigt hår? lite vågor
24. När grät du senast? igår nog
25. Har du gått in i en vägg någon gång? tror inte det
26. Favoritårstid? SOMMAAAAAAR
27. Vem höll du senast i handen? oh vet inte
28. Sover du med TVn på? nej
29. Tycker du att du är gammal? ja
30. Är du mörkrädd? ibland
31. Gillar du ditt liv just nu? efter helgen gör jag
32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha? inte ofta men ja

33. Har du bra syn? ja speciellt när det gäller att se vilken buss som kommer. mongo i know
34. Var är dina föräldrar just nu? mamma där nere och pappa på träning
35. Vad har du på dig just nu? strumpebyxor tröja linne underkläder
36. Vad var det senaste du köpte? dodis
37. Hatar du mer än 3 personer? tror inte det, inte hatar
38. Använder du sushipinnar? och det är?
40. Äger du ett vapen? nej
41. Gillar du ditt hår?nej det är äckligt
42. Gillar du dig själv? vet inte.
43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa? vet inte
44. Hur ofta använder du MSN? varje ledig sekund typ hehe


are you feeling beautiful?


kusin ♥

Imorgon kommer Ida hit efter skolan och sen ska vi på sista träningen ever innan USM, fristående. Så längesen jag var med henne, saknar dig jättemycket Ida. Fristående är för övrigt det roligaste på gympan just nu och efter USM ska jag lova mig själv att inte stressa mer för träningarna längre. Annars längtar jag sjukt mycket till sommarlovet för denna sommaren ska bli den bästa någonsin och den ska spenderas med världens finaste vänner. Puss på er, ni vet vilka ni är.

anything other than me


polen, älskar denna bilden på mig och liwi även fast den är så ful haha. snodd från oliwia :)

Idag har jag och Fay varit sjukt duktiga och suttit och pluggat HK och teknik på bibblan ungefär två timmar, så nu kan vi nästan provet till imorgon och det är himla bra ju. Det känns som att dagen har varit oändligt lång och att det som hände imorse lika gärna kunde ha varit förra veckan. Jag har iallafall hunnit med att ha min idrottslektion som gick väldigt bra, varit hos tandregleraren och fått reda på att jag inte behöver ha tandställning, gjort nationella läs i franska som gick bättre än katastrofhör, haft maten, haft oseriös engelska, gjort mattediagnos och varit på bibblan med Fay då... Puh, skönt att denna dagen snart är över. Har precis satt upp tävlingsfrillan och det ser helt okej ut för att vara första gången faktiskt, får öva lite så kommer det se helt perfekt ut till helgen!

RSS 2.0