ST är bäst











Mästerskapen Skåne 24 oktober 2010. Ni är awesome tjejer, riktigt bra! Fridas bilder :)

saturday night

Just nu sitter jag hemma hos de söta barnen jag passar och tittar på Camp Rock, alla tre tjejerna sover och föräldrarna kommer hem vid tolv :) Dagens träning bestod av trampolin och lite tumbling, körde faktiskt en ny grej fast det var lite koko! Det är världens planer på gång och vi tagggggar :D nu har jag tappat bort mig lite i filmen så ska nog titta lite på den faktiskt. Vi hörs imorgon kväll förmodligen, på förmiddagen ska jag vara tränare och efteråt ska jag och Frida hitta på bus! Yrigt inlägg. Pussis!

smile!



Idag sov jag till kvart i ett. Lite sjukt men ganska okej faktiskt och väldigt skönt för den delen, även fast jag har världens skallebank nu. Ska försöka få i mig lite mat nu och sen ska jag iväg och träna, typ då var denna dagen förstörd också, mh kul. Ikväll ska jag passa barn och det ska bli lite roligt faktiskt. Jag saknar Ludde på bilden och så saknar jag sommaren och några andra fina Thailandsmänniskor tillexempel LOVISA! ♥ äh nu ska jag sluta svamla och göra något vettigt för tiden springer iväg ganska fort. Ha en bra dag, puss.

min mobil funkar (tyvärr) igen



Saker att se fram emot i november:
- ett helt höstlov
- släktkalas den sjätte
- trio mini med mina små den fjortonde
- JAG FYLLER ÅR! den tjugonde

Och dessutom, så fyller tusen till år.

Det sjukaste idag var att både jag och Alice hade våra rosa shorts utan att bestämma fastän båda hade tänkt skicka sms till den andra och säga att vi skulle ha dem. Någon flickis dubbelskruvar blev det, fast det var inte dubbelskruv för det var runt någon gång men då bortförklarar jag det med att det var till hårt och mattorna var en decimeter högre än tumblinggolvet... Hehe.

klubbmästerskapen i hopprep 2006



måste erkänna att jag saknar hopprepet och alla fina människor hur mycket som helst..! helt sick vad tiden går också, fyra år sen dessa bilderna är tagna och jag kommer ihåg det som om det var förra månaden.

Nu är det alltså officiellt lov. Det känns inte som det för det känns som att jag har gått i skolan bara någon vecka men jag har redan hunnit gå sex veckor på SOS, en vecka på blandade skolor och tre veckor på JHG. Det har varit sjukt krävande men jag ångrar ingenting och jag trivs hur bra som helst nu. Iallafall, slutade tjugo över tio och cyklade hem och sen la jag mig i sängen och slocknade i 2,5 timme. Stabilt. Om en stund ska jag iallafall till mitt andra hem där jag inte har varit på jättelänge och så ska jag ha mina fina tjejer som jag inte har haft på åratal och sen träna. Hade inte tackat nej till några dubbelskruvar bakåt nej, vi får se hur det går.

du gör min dag genom att bara finnas, du är allt, du är min värld, du är bäst.

rosa bandet galan



7/1-10, fin dag med fay och fiona.

Två filmer har vi hunnit se idag i skolan, I am Sam imorse, den var väldigt bra men ganska sorglig, de flesta satt och grät men som många vet kan inte jag gråta till filmer, vet inte varför men har aldrig gjort det. Efter lunch failade jag och Emelie lite, vi såg någon dålig tecknad film om muslimer i Iran. Kan dock inte påstå att jag såg speciellt mycket eftersom jag satt och sov den största delen av filmen... Upps. Efter skolan var jag och mamma en sväng på Väla och sen har vi varit och firat farmor, grattis! Jag vet om att min blogg är tråkigast för tillfället men ska försöka fota lite någon dag iallafall. Puss!

somewhere over the rainbow



Idag var det alltså invigning av filmfestivalen på Johannes Hedberg, woohoo! Så hela eftermiddagen idag plus hela dagen imorgon och på fredag ska vi sitta och kolla på film, ganska okej måste jag säga! Efter skolan har jag varit hemma hos min fina pojkvän och sen har jag självklart sett Grey's med kusinerna. Nu kallar sängen, puss!

i hate "göra egna danser i grupper"


jag & emelie utanför louisiana, fridas bild

Det var ganska kul i Danmark, jag lyckades till och med få svensk täckning på mobilen väldigt länge! Efter att ha tittat på konst en stund och sen ätit och varit ute tröttnade vi lite, så då gick vi och satte oss i barnrummet och byggde flygplan, superskoj! Ikväll har jag varit på träning och moppat golvet med K-H och sen har vi varit hemma hos kusinerna och ätit med mormor för hon fyller år idag, GRATTIS MORMOR! Nu ska jag sova efter en lång dag och imorgon blir det nya äventyr, bland annat så startar JHG's filmfestival, mer om det imorgon. Puss!

dagens skratt



örebro, europeiska mästare i dam-juniorer

Det är kallt, jag har knappt pluggat, jag kan inte släppa mina tankar och jag måste städa men det är ganska okej iallafall. Fay får priset som dagens sötaste och jag kan läsa tankar, det ni! Imorgon ska vi till Danmark med skolan och det ska faktiskt bli kul, och sen är det träääning och jag är fett taggad, även fast det bara är fristående men ja. Nej nu ska jag sluta yra, puss!

always attack life



Temaveckan har börjat med föreläsning, film och föreläsning igen, det var sååååå nära att jag somnade när vi tittade på filmavsnitten och jag var helt säker på att jag skulle somna på den sista föreläsningen men det gjorde jag inte, hon som pratade var riktigt duktig och inspirerade och väldigt rolig att lyssna på, tummen upp! Dessutom fick vi sluta tidigare så jag har varit hemma en liten stund nu, ska försöka plugga lite och annars har jag inga planer för dagen. Hörs lite senare, puss!

EM 2010









Bildbomb från två toppendagar som jag framför allt tackar Alice och Hultberg för, och sen tackar jag alla andra lite också. Fler bilder kan säkert dyka upp i framtiden, men nu säger jag tack (för tredje gången i detta inlägget) för en fin dag och helg och går och lägger mig. Imorgon är det skola igen men vi har temavecka så det blir nog toppen! Puss.

24.00



Är hur trött som helst efter denna helgen, ska nog gå och lägga mig snart, eller tidigt iallafall! Tävlingen idag gick jättebra utifrån alla förutsättningar, Hultberg skadade sig på förträningen så vi fick sätta in reserv på alla varv och lite sånt där, men det gick bra iallafall, jag är grymt nöjd med mig själv och laget! Känns som att jag personligen aldrig har tävlat så här bra. Hoppas att Hultbergs knä blir bra snart bara ♥ och så har jag träffat min fina bästa vän tre dagar på rad och det har varit ganska bäst faktiskt. Ska sätta mig och pilla lite med bilderna från EM nu, och om jag orkar slutföra det så visar jag sen :) puss!

gymnastikhelg


en av ca 600 bilder från EM, lovar att det kommer fler senare!

Två toppenbra dagar med fina vänner, nackdelen är väl att jag har väldigt ont i både rumpa och rygg och inte känner för att sitta ner igen på några veckor. Mycket fin gymnastik fick vi se också, men massor av bilder och mer om EM kommer så fort jag hinner, nu ska jag fixa matsäck och mig själv och försöka komma i säng så snabbt som möjligt för imorgon ska vi ju tävla! Puss

fullt upp

Har inte hunnit blogga varken igår eller idag och nu blir det inget ordentligt inlägg heller, och inte i helgen heller, SUCK på mig. Imorgon är det EEEEEEM :D och jag är taggad till tusen så nu ska jag hoppa ner i min supermysiga säng och förhoppningsvis få några timmars sömn innan det bär av till Malmö för två dagar fulla med gymnastik! :D puss


upp med hakan och försök se självsäker ut



Imorse var vi på Allers med skolan, ganska kul endå att se hur allting funkar med att göra tidningar och jag visste inte att det var de som gav ut massa andra tidningar också. Sen fick vi tre stycken tidningar också, kuligt! Efter lunch hade vi prov och det gick väl sådär, vet inte riktigt men efter det fick vi iallafall sluta så då åt jag och JP lite innan träningen, sen själva träningen gick väl sådär den med, ganska mycket kaos och stress... Ahja. Imorgon är en ny dag och då har jag bara två lektioner eftersom jag struntar i hälsobanken. Onsdag och torsdag i skolan, och sen på fredag åker vi till Malmö :D awesome, längtar som bara den som ni redan vet. Puss.

miss the summer



Ikväll har jag ätit med stickgänget och sen suttit och pratat med Agnes och Molly en stund, trevligt :) nu sitter jag fortfarande nere i soffan med stickarna, dvs mamma, Petra, Mi och Marie. Imorgon börjar vi klockan nio (en timme senare än vanligt) men vi ska till Allers och kolla på hur tidningar blir till osv, ska bli rätt kul. Sen måste jag åka direkt till träningen, näst sista fristående! Jag är taggad till tusen inför helgen, EM hela fredag och lördag sen tävling i Höganäs på söndag! Underbart :D puss.

spotify är min ängel



Tiden typ springer iväg som vanligt. Jag har fått lite gjort men mer behövs, imorgon har vi ingen vanlig pol och det är lite sämst för jag hade behövt det. Nu ska jag få i mig något att äta iallafall, längtar till helgen som bara den. Och jag vill träna och det är ganska dåligt att vi inte har några mattahopp träningar mitt i veckan. Jag är bra på att klaga det vet jag om. Puss.

4 s 4 life, 79365!


love you!

Åkte till NaHum, gjorde ett G-matteprov kändes sjukt onödigt för det var riktigt lätt.. Ahja, kom hem för en stund sen och nu ska jag försöka trycka in riksdagen och regeringen i huvudet eftersom vi har prov på det imorgon. Andra planer för dagen är bara att jag ska gå bort och träffa de söta barnen som jag ska passa lite senare, annars ingenting. PLUGGPLUGGPLUGG och sen ska jag försöka hinna städa och packa lite mer också. Ha en fin måndag, puss.

men jag ville va bättre, men då blev allting sämre


innan gh

Jag älskar att läsa på bloggar (folk som bor långt upp i Sveriges bloggar) och se att de har fått snö. Typ skadeglad, efter förra året så HATAR jag snö. Nu ska jag börja packa lite inför EM för i veckan blir det nog fullt upp med annat, plus att jag älskar att packa så. Årets drygaste är att vi är lediga imorgon men jag (och Emma och Emelie) ska till NaHum och göra matteprov klockan 8.15. Lovely.

bilden är tagen igår, promise



Kom nyss hem, har varit en fullspäckad dag på GH med först busiga småkillar och sen en massa bus, fix och pyssel med ST! Kan tyvärr inte säga mer än så eller visa några bilder eftersom JP läser min blogg... Hehe. Men jag visar nästa vecka när det är officiellt för omvärlden ;) efter att vi blev klara på GH gick vi bort till nya McDonalds och åt. Gott, såklart. Och nu sitter jag här.

Sjukt idag
1. Jag glömde min mobil hemma imorse och har varit utan den sen halv elva.
2. En tränare på GH blev sjukt arg på oss för att vi råkade titta när dom strömmade och sen kom hon in när vi satt på mc... Rätt normalt och så.

PUSSlinneAösteR

Jag har bytt header. Precis som att ni inte hade sett det ifall jag inte hade skrivit det. Äh. Nu ska jag sova iallafall för imorgon kommer bli great och tiden har sprungit iväg precis som den alltid gör. Suckkkk.

har du någonsin haft en vän som är så bra att du inte kan beskriva henne eller honom med ord?


molly & en halv lydia, 2009

Ändrade planer, Frida kom tyvärr inte hit så jag har sysselsatt mig med plugg varvat med att jag har kollat lite annat på datorn. Ganska skönt faktiskt, det är väldigt okej att skriva släktsaga för det är intressant på riktigt. Jag är helt nervös inför tävlingen också, idag när jag stod uppe på tumblingrampen i dräkt tillsammans med de andra i mitt lag och väntade på att musiken skulle komma igång pirrade det ordentligt i magen, men det är bara kul! Ska bli riktigt roligt att tävla denna tävlingen (till skillnad från USM, usch).

Låtar som är helt underbara för tillfället:
Bruno Mars – Just The Way You Are
Daniel Adams-Ray – Gubben i lådan
Miley Cyrus – When I Look At You
Eminem – Mockingbird

disturbia & waka waka


kan inte låta bli att sakna detta lite, trio maxi -08!

Träningen idag gick SUPEDUPERTOPPENBRA och var hur rolig som helst, sånna här träningar älskar vi till tusen och det kändes skönt att ha en sån träning sista innan tävling! Om några timmar kommer Frida hit och det gillas i massor men innan dess ska jag hinna duscha och förhoppningsvis plugga litegrann, blev inte att jag gjorde det innan. Imorgon är det ST-träff på GH och där blir det lite busigheter, superskoj! Puss.

ny dag, nya tag



Vaknade med världens skallebank trots att jag har sovit i mer än tio timmar... Suck. Om två timmar sticker jag iväg på sista redskapsträningen och det är helt crazy för vi tävlar inte förrän om åtta dagar. Lite suck på det också. Innan dess tänkte jag hinna med en stor frukost och lite plugg. Vädret är helt underbart, såhär fint ska det vara på min födelsedag (om en månad och 4 dagar) Ikväll ska min fina Frida sova här men vi hörs nog innan dess för hon kommer inte hit förrän efter nio. Ha en finfin lördag allihop, puss!

sex dagar kvar, det var längesen jag saknade såhär mycket. i love you bff.

fredag kväll 23.06

...Och här sitter jag och skriver på My favourite person. Men jag fick världens snilleblixt och vred om hela och håller på att fixa om det helt nu. Känns mycket bättre, detta vill jag verkligen lämna in och vara nöjd med för det är något som betyder så otroligt mycket för mig.

life is a bitch


våruppvisning - tema LOVE

Träningen gick faktiskt bra för en gångs skull nu såhär innan tävling, däremot var det annat som sket sig, men jag antar att det inte kan bli för mycket av det goda. Kanske dags att börja se sig omkring igen, jag vet inte riktigt. Har ätit hemmagjord pizza precis och det var gott och nu sitter jag framför Idol. Om en vecka är vi på EM och det ska bli så roligt, jag längtaaaar. Puss.

fredagsmys



Kom hem för en liten stund sen, tre lektioner bara sprang iväg och efter det gick jag en snabbrunda på stan och fixade lite smått. Har precis lagat mat och nu ska den ätas. Chicken nuggets, har en väldigt stark känsla av att det kommer bli ungefär såhär varje fredag. AWESOME. Sen måste jag plugga massor innan träningen, inte riktigt lika awesome... Vi hörs senare, pussis!

ta ert ansvar


olle&hultberg, kick off 2010

Jag är så sjukt frustrerad och åh, förstår mig verkligen inte på vissa saker och människor! Allting handlar inte alltid om sig själv...

Idag kom jag hem 40 min innan jag skulle åka på träning, sämst. Imorgon slutar vi 11.15 och det är superdupermegabra. Jag saknar mina fina småtjejer hur mycket som helst och imorgon kan jag inte ens ha dem. Har verkligen inget positivt att skriva idag så nu tar detta inlägget slut. Puss.

my favourite person


mitt skolfoto i ettan

Ibland är det så svårt att hitta ord för vad man vill ha fram. Jag håller på att skriva en text nu på engelska om min favoritperson och jag vet verkligen inte hur jag ska formulera mig. Hade kunnat skriva hur långt som helst men det går ju inte.

when my world is falling apart
when there's no light to break up the dark
that's when i look at you.

fina gamla låtar



måndags, underbara väder!

Morgonen började väldigt bra, nämligen med avspänning, hur skönt som helst. Sen hade vi en lektion, sen lunch + håla och sen en lektion till. Men gissa vad, jo, vi var tio minuter på sista lektionen sen fick vi gå eftersom det inte fanns några datorer, lönt! Nej, men har haft trevligt iallafall och efter skolan har jag umgåtts lite med båda mina fina F fast inte speciellt mycket tillsammans, haha. Riktigt kul att träffa dem i vilket fall, kom hem för en liten stund sen och nu ska jag stoppa näsan i läxböckerna. Det är onsdag = GREY'S! Lovely. Puss.

ROSA



(nej jag är tyvärr inte såhär brun men den rosa färgen blev mest lik sig såhär)

Jag har fått mina shorts, IIIH! Visst är de helt underbara och fina och underbara och.... ALLT! Färgen sitter som en smäck dessutom, åååh vad jag älskar. Kunde tyvärr inte ha dem på träningen idag eftersom vi måste vara svarta fram till tävlingen. Skolan gick bra och jag fick massor gjort på släktsagan, riktigt skönt. Och träningen gick bra den med, tre fristående och två matta hopp kvar, jag börjar bli rädd på riktigt. Ska sova snart, är tröttare än tröttast. Puss.

misslyckad eller miss lyckad?


väldigt gammal bild...

NU:
- hitta något att ha på mig imorgon
- packa träningskläder
- duscha
- sova

Filmen var faktiskt bra, vi såg Wall street: money never sleeps. I och för sig är jag sämst på det där om filmer är bra eller dåliga, tycker att det mesta är bra. Har sett bättre, har sett sämre. Bra underhållning en måndagskväll i vilket fall! Godnatt på er alla fina, puss.

magiskt




Solnedgången igår var, ja magisk helt enkelt.

jakten på sanningen



Inatt har jag drömt hur konstigt som helst och helt fel drömmar också för den delen med helt fel personer, det är nästan läskigt ibland det där med drömmar, vad betyder det egentligen?

På bilden ser ni vad jag har på mig idag, slängde på mig favorit jeanstightsen och en av tröjorna som jag har Susanne att tacka för, och bara ett vanligt vitt linne under, som jag för övrigt köpte i Spanien. Dagen har varit hittills toppen, trivs redan med det nya och jag hoppas att  den känslan kommer sitta kvar. Maten klagar vi inte på heller, för er som inte vet, så har vi matkort och kan välja mellan flera olika restauranger att äta lunch på, idag blev det thaibuffé, mumsigt! Och idag fyller min fina pojkvän år så ikväll ska jag på bio med honom :) vädret är för övrigt helt underbart också, klarblå himmel och solen skiner, och lite höstkyla till det, mys!

förgiftad luft



från allt till ingenting på så kort tid. var är ni?

17 1A



Igår efter träningen blev det film och sen åkte jag hem till Frida J och sov hos henne, sjukt längesen men det var mysigt. Inte jättemycket sömn, upp och ut till Väla, hämta mobilen, träna killarna. Nu på eftermiddagen har vi haft släktkalas för mamma, Susanne hade med sig en stor påse kläder så några nya plagg i garderoben plus att jag och Vera har bytt lite kläder, så nu har jag kläder för nästa vecka iallafall. Imorgon börjar jag på Johannes Hedberg och det känns väldigt bra. Puss.

101010 idag, tufft.

ge oss ögongodis!



Ojojoj vad detta rasar, suck. Hur som helst, idag fyller mamma år. GRATTIS! ♥

Hur mysigt som helst att få tid med Sandra igår, alldeles för sällan nu för tiden! Det blev en massa prat, en kladdkaka och en bussresa till GH, väldigt trevligt. Tjejerna var duktiga och min egna träning var sjukt rolig, själva gymnastiken gick dock sådär men det gjorde inte så mycket. Sen var jag, Hanna och Kajsa kvar en timme och väntade på sega tränare efteråt, väldigt roligt det med, blev en hel massa med skratt! Just nu sitter jag och försöker tagga till inför dagens träning men jag känner mig helt seg så vi får se hur det blir. Puss.

du hade rätt




Igår lyckades jag med något väldigt klumpigt. Vet inte riktigt hur det gick till men jag skulle sparka över Hultberg och sen låg jag på golvet. Slog i sidan på höften/rumpan och det gör ont när jag går, rätt sjukt egentligen. Ahja, bara det inte blir värre än såhär så ska det nog gå att klara av.

Om fyra timmar ska jag åka till GH och innan dess ska jag hinna äta, städa mitt rum, måla naglarna och prata med Sandra. Puss.

så jävla onödig kommentar, sköt du ditt så sköter jag mitt. är sjukt besviken.

Update 11.47: ändrade planer, ska äta nu och sen drar jag hem till Sandra!

finis



truly great friends are hard to find, difficult to leave and impossible to forget.


cecilia lind, du är helt underbar. i love you. ♥

inga brev idag

Dagarna går helt galet långsamt framåt. Nu ska jag kolla på Harry Potter och ikväll är det Grey's.


vänner är livet

SÄG EN PERSON

.. den finaste du känner - shiralee
.. som är den smartaste du känner - frida j
.. som alltid får dig på strålande humör - vevve
...som får dig att le när allt känns tungt - fay fiona
.. som är den omtänksamaste du vet - jp

.. som du känt en kort tid men ändå betyder mycket -  cissi
.. som du kan berätta allt för - shiralee frida
.. som du tycker mycket om - gustaf
.. som är envis - jag själv haha
.. som är snygg - jp vendela olivia fay
.. som är en riktig vän - shiralee frida alice osv.
.. som är den galnaste du vet - ebba är en av dem, haha
.. som är underbar - cissi oliwia fay fiona vera frida shiralee alice osv.
.. som är din barndomsvän - vera frida j linn osv.
.. som du saknar - frida j
.. som betyder mest - shiralee
.. som du har spenderat mest tid med under livet - vera
.. som du tycker är snäll  - alla mina vänner är snälla
.. som du har sportat med - frida sandra julia josse osv.
.. som du skulle vilja krama just nu - shiralee fay fiona alice
.. som du inte har träffat på länge - vendela
.. som du vet saknar dig - shiralee hehe
.. som du träffade idag - alla pippisar
.. som du tycker är söt - fay alice nellie
.. som du ska träffa när du gjort klart den här listan - ingen
.. som du har de bästa minnet med - fay fiona oliwia
.. som du alltid har kul tsm med - hultberg
.. som du tycker har fin kläd stil - emma
.. som hatar hästar - julia
.. som är duktig på att springa långt - fay
.. som du saknar mest - beror på vilket sätt. saknar vänskapen, frida j, saknar allmänt, shiralee och ebba
.. som du älskar att va med - frida julia sandra josse

då gör det ju inget om jag craschar!



Gissa vad? GISSA VAD!? :D jag står megasuperduperlångt fram i friståendet och jag är såsåsåsåsåååå glad! :D även om det inte var riktigt meningen att det skulle bli så, men det bryr jag mig inte om, för nu har jag fått denna platsen och det ska bli hur roligt som helst att tävla på den! :D

Johannes Hedberg idag var riktigt bra, får besked senast på fredag eftermiddag och om jag får platsen så är det ingen tvekan om saken, då tar jag den direkt. Får jag inte någon plats blir det Trade and Service, och det kan nog också bli bra. Efter skolan gick jag en snabbrunda i stan och sen träffade jag JP och åt lite innan vi åkte ut till en riktigt rolig friståendeträning och det var väldigt roligt för alla i yngre att de ska dansa på 12 också :) puss.

en bild säger mer än tusen ord








denna dagen var nog den finaste av alla. en dag med mina favoriter efter mer än fem månader ifrån varandra, bilderna väcker så mycket känslor och jag blir så glad när jag tittar på dem.

Och tack till alla söta som bryr sig och frågar hur det går med skolbytet osv, ni är underbara!

inlägg nummer ett tusen


typ heeeeej old pic, förra sommaren!


Alltså jag typ smälter lite över barnen som jag ska passa, tre sjukt söta små flickor :D en stund efter det var jag ute och sprang, en halvtimme blev det, vet inte hur långt eftersom jag är sämst på det där men en bit iaf, sprang hela tiden också! Sen har jag ätit och duschat och nu hamnade jag visst här, ska hinna med lite matte till innan jag ska sova tänkte jag. Puss.

Tusen inlägg fulla med mitt liv. Det är ganska kul att kolla tillbaka på gamla månader och det mesta kommer jag faktiskt ihåg när jag läser det, riktigt roligt att ha allt detta samlat och sparat!

NSP1E


forever 21

En dag i Trade and Service klassen (NSP1E) avklarad, verkar vara en riktigt härlig klass måte jag säga! Väldigt liten också, bara 11 st som går där men om vi börjar blir det ju 13, det hade säkert kunnat bli brabrabra. Imorgon ska jag ju som sagt till Johannes Hedberg och på onsdag hit igen, så på onsdag ska vi bestämma oss helt. Ett litet minus är dock att de (vi?) har matteprov på onsdag och på två dagar ska jag hinna jobba in väldigt mycket, så ska nog sätta igång med det på direkten. Åt en kanelbulle precis förresten, kanelbullens dag idag ju! Klockan fyra ska jag iväg och träffa tre söta barn som jag ska passa några gånger i november, så vi hörs ikväll. Puss.

Kom förresten på en till sak jag hatar; att sakna.

något som inget kan ersätta

Idag har jag haft en toppenbra dag, började med att träna mina killar som var väldigt duktiga, sen åkte jag, Frida och Julia hem till dem. Åt, fixade oss och stack ut till Väla. Jag köpte ingenting men vi gick runt en stund och kollade, fanns verkligen ingenting som jag ville ha, förutom de ringarna som jag ska önska mig när jag fyller år. Sen stack jag och Frida hem till dem och Julia skulle på kalas, och sen kom Josse för vi hade träffat henne utanför Väla innan. Massa prat och skratt, sjukt roligt och mysigt, och kul att träffa Josse, det var väldigt längesen! Love you girls! ♥ ska gå och lägga mig tidigt idag och imorgon ska vi ju till Trade and Service, nervöst men det ska bli kul. Puss.

(min dator är segast i världen och det funkar typ inte att ladda upp bilder nu, därför ett bildlöst inlägg)


tur att jag har något bättre för mig!

Skriv fem saker du älskar

Gymnastik
Mina vänner
Sms
Godis
Foton

Skriv fem saker du hatar

POTATISMOS!
Framåt på tumbling
Kräk
Broar
Att ha ont

Skriv fem färger du gillar

Rosa
Svart
Vit
Grå
Turkos

Skriv dina fem bästa vänner

Shiralee
Frida
Alice
Fay
Fiona
Oliwia
(det var 6 bästa vänner men det gör inget)

Skriv fem frukter som e goda

Äpplepäpplepirumparum
Nektarin
Clementin
Banan
Jordgubbar

Skriv fem saker du gillar att göra på datorn 

Facebook
Blogga
Läsa andras bloggar
Msn
Photoshop

confession time

Jag vill berätta en sak. Vissa vet det, vissa vet inte det. Men jag ska byta skola och linje. Innan jag började kändes det verkligen som att det var detta jag ville och allt kändes hur bra som helst. I början kändes det sådär, men det gör det väl alltid i början? Jag tänkte att det skulle bli bättre, när folk frågade hur allt det nya var svarade jag att det var hur bra som helst, även fast det inte var det. Jag ville intala mig själv att det var bra, men det funkar inte i längden. Vad det är som inte funkar vet jag egentligen inte, men det är något som inte stämmer, och det är antagligen flera saker som spelar in. Jag trivs inte riktigt i klassen, alltså folk är snälla och så, men jag stämmer inte riktigt ihop med dem. Och jag har ångrat mig, jag vill inte lägga ner en massa tid utanför skolan på att åka på olika övningar där man får högar med läxor efteråt. Var jag ska ta vägen är inte riktigt klart, på måndag och onsdag ska jag gå med Trade and Service på Nic/Tych (vet inte hur det räknas) och på tisdag ska jag vara på Johannes Hedberg. Om ingen av dem känns bra blir det förmodligen samhälle/juridik på Nic på torsdag och fredag. Och förmodligen finns det ingen plats på Johannes Hedberg heller, men jag hoppas verkligen på att Trade and Service blir bra, känner redan några i den klassen och så, och det är en liten klass vilket är skönt. Det är egentligen bara en sak jag vet säkert, och det är att jag inte vill gå kvar på SoS.

Och det är inte detta som jag menar med att jag har drömt mig bort en massa om och kollat upp en massa saker kring, det är en annan sak som jag vill hålla på lite till eftersom det är osäkert, även om jag redan har berättat lite smått för vissa ;)

bla bla bla


örebro

Ganska kul träning idag med förutom att jag hatar framåt. Jag vill bara visa att jag kan och bara köra det helt enkelt, men grejen är, att jag kan inte. Det går verkligen inte. Aja... Har bara varit hemma ikväll och kollat på film med mamma och Albin, ganska skönt endå. Imorgon ska jag träna mina små (killar eller tjejer) och sen ska dagen spenderas hemma hos Frida och Julia, wiiih! Puss.

en lördag


thailand 2006

Vaknade halv tolv efter tio timmars sömn, inte helt fel faktiskt. Träning klockan tre och efter det blev planerna inställda, så nu vet jag inte riktigt vad som kommer att hända. Hoppas på något iallafall, orkar inte sitta hemma och stirra i taket en kväll till. Puss.

sov gott



Ny header igen mhm, gillar denna bättre än den förra iaf. Klockan är 00.47 och jag ska snart duscha och sen sova, börjar bli ganska trött faktiskt. Imorgon så vet jag inte riktigt hur det blir, eller jag vet att jag ska träna men sen är det ganska oklart. Jag hör av mig. Godnatt, puss.

gymnastik i mitt hjärta



Sånna här träningar borde vi ha oftare, riktigt riktigt roligt att komma hem med denna känslan. Vi skulle egentligen strömma seriösa varv men ingen orkade så det blev bestämt att vi fick strömma precis vilka varv vi ville, hur lätta som helst. Sånt här skapar sammanhållning och sånt här behöver vi för att orka med. Vi tränar fyra gånger i veckan, då ska allting vara helt seriöst och vi ska verkligen prestera. Någon gång ibland behöver man bara få släppa loss, ha kul och bara tramsa helt enkelt. Vi behöver dessa skratten, även fast vi har roligt på träningar annars också så är det på ett helt annat sätt. Man brukar skratta med dem man alltid umgås med men träningar som idag skrattar man med de som är i ens grupp, oavsett vem det är. Det behövs, och det var så otroligt roligt idag. Tack tack till min fina trupp som gör det värt att lägga ner såhär mycket tid och energi på detta, ni är helt underbara! ♥

Har egentligen inget mer att säga, är riktigt glad just nu :D

weheartit.com


ny månad, nya utmaningar, nya möjligheter



Vaknade klockan nio helt utvilad efter nio timmars sömn, hur skönt som helst. Ska sticka iväg till Nic om en liten stund och resten av dagen ska spenderas med huvudet nertryckt i matteboken, lovely. Och jag kommer inte ens kunna träna mina tjejer eftersom vi har mental träning. I och för sig är den mentala träningen också hur bra som helst, men endå. 6 matta/hopp till tävlingen och jag är hur taggad som helst.

& GRATTIS JOSSE som fyller 17 idag! :D ♥

Så många tankar, så mycket osäkerhet men så mycket vilja. Hoppas detta blir bra!


RSS 2.0