mina pärlor



ni gör mig glad, ni betyder så mycket för mig.

mitt drömsamhäppe




Sorry för dålig uppdatering men har haft fullt upp både idag och igår. Känner inte att jag vill och orkar berätta allt, men idag var det iallafall friståendeuttagning och det gick väl sådär, bara att hoppas på det bästa nu. Imorgon är vi lediga igen men då måste jag plugga massor, vara på Nic och träna. Hörs mer då, puss.

min galna kusin

Sjukaste idag:

Jag står och sminkar mig, Vera ringer.
Jag: Hej
Vera: Hej, ehmn... Jag har försovit mig lite. Jag vaknade precis.
Jag: WHAT!? men hur gör vi, cyklar eller tar bussen?
Vera: Nja.. Vädret är sådär, vi tar bussen eller? Jag snabbar mig, den går 27. Men jag tror att jag hinner!
Jag: Ja, okej, kommer du in om mig då?
Vera: Ja det gör jag.
Jag: Okej, bra, hejdå!
Vera: Hejdå!

Jag lägger på och ser att klockan är 17 över. 17 ÖVER!? Bussen går alltså om tio minuter och jag brukar gå hemifrån vid 20, och hon hade precis vaknat... Så när hon kom hit var klockan 25 och vi fick springa till bussen men vi hann såklart, fick till och med vänta lite. Och när vi står där vid bussen ser jag att hon har sminkat sig och allt. Suck. Snacka om att den tjejen har turbo i sina ben.

Annars har allt flutit på. Kom hem från träningen nu för en liten stund sen, tror det kommer bli bra faktiskt, vi fick höra att det såg bra ut i alla fall och det är ju alltid kul! Imorgon är det Kick Off för alla ettor, så efter skolan ska jag och Oliwia ner på stan en runda och sen hem till henne och fixa till oss, mys! Vi hörs, puss.

ny design



Kan inte riktigt bestämma mig om vad jag tycker. Bakgrundsfärgen och headern byts nog ut inom det närmsta. Helt sick vad lång tid det tar att sitta och pilla med sånt här... Sitter och tittar på Idol nu iallafall, måste tänka ut vad jag ska ha på mig imorgon också, skolfoto första lektionen, wiho... Fast innan dess blir det frukost i skolan :) puss.


studknorr, we like it




Vad jag gillar att vi aldrig har mentorstid på måndagar! Fick sluta redan tjugo i två idag, riktigt skönt. Kom hem för en liten stund sen och har bytt och om sattit upp håret precis, det börjar bli en vana men det är en riktigt bra en, förstår verkligen vad Fiona menar. Nu hade jag tänkt avverka lite historia och sen får vi se vad mer dagen bjuder på. Håller mig nog inne i vilket fall eftersom det är världens storm ute. Sitter förresten på skoldatorn och det gjorde jag hela dagen igår med men det är fint. Puss.

jag saknar min fina lilla ebba



det saknas något fint och glatt på träningarna, det saknas dig. i love you. ♥

boire et connaître



Jag har nog aldrig kunnat en franska-läxa helt tre dagar innan jag behöver men det är ganska skönt och det enda som ska göras i läxväg imorgon är historia. Panikattacken som jag fick igår på träningen över hur mycket jag (trodde att jag) bevöde hade att göra är borta. Så nu lägger jag ner för idag, ska ta till mig lite ork och försöka springa en liten runda och sen skulle jag behöva röja undan i vardagsrummet och dansa lite fristående också. Uttagning på torsdag men vi vet redan vilka det kommer bli i och för sig eftersom Sofie inte kan det nya, så vår uttagning kommer handla om vilken plats i friståendet man får. Min hemliga blogg är den bästa som finns. Puss.

jag saknar dig, jag saknar det vi hade.

gf fram




Titta vad jag fick med mig hem från träningen igår, Kick-off shortsen! De invigdes idag på killarnas träning och jag gillar dem starkt. Och inom det närmsta får jag ett par andra shorts som är finast i hela världen, iiiih, kommer visa när jag får dem!

Kvällen igår var hur bra som helst med Alice och Linn, pratade i massor och det behövdes verkligen, känns så skönt nu efteråt. Idag har jag som sagt varit uppe och tränat killarna och hunnit plugga lite, ska fortsätta med det nu igen. Ha en fin söndag. Puss.

regnbågens barn



Sitter hemma hos Fay och kollar på Ondskan, Fiona har åkt för en timme sen och om två timmar ska jag och Fay åka upp till GH (och Oliwia hem) så ska jag kolla när Fay tränar innan min träning. Det var sjukt kul igår, rosa, lila, grön och blå ♥ när vi tog alla tusen webcam-bilder hade Oliwia somnat, därför hon inte är med på bilden! Vi hörs, pusspuss.

visst känns det fint att va vid liv, en dag till

Det är potatismos idag igen, jag vill bara lägga mig ner på golvet och gråta. Funderar starkt på att äta något gott istället och Oliwia är nog på mhm. Nu - SOS. Arbete om väktare och ordningsvakter. Som ska redovisas om ungefär tusen veckor. Och det är en enda människa som ska redovisa i 20 minuter och vi får reda på vem samma dag, love it. Längtar gumpen av mig tills denna skoldagen är slut.

UPDATE 10:43. VI FÅR SLUTA NU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

fake it til you make it



Friståendeträningen gick hur bra som helst, uttagning nästa vecka fastän vi redan vet hur det blir :D imorgon är det en månad till tävlingen och idag är det då en månad till EM, tiden går fort när man har roligt. Nu blev jag helt sjukt trött så jag ska duscha och packa inför imorgon och sen lägga mig och samla krafter inför en lång och rolig helg, ser riktigt mycket fram emot att träna mina tjejer imorgon också! Puss och sov gott alla fina!

torsdag: lära det sista av friståendet



Har precis haft idrott, jag sprang coopers idag igen eftersom jag inte ville spela frisbee och så fick jag springa istället. Förbättrade min tid med en halv minut (på två km) så jag är nöjd :) nu blir det SP-intro och sen slutar vi halv fyra. Fristående ikväll och jag taggar, är så sjukt träningssugen så jag vet inte var jag ska bli av, tur då att det snart är helg! :D (=mycket träning). Helgen kommer bli så grym, Fay, Fiona, Oliwia imorgon och Alice på lördag! Vi hörs senare, puss!

Dagens:
Jag: Jul är inte svenskt!
Julia: JULIA ÄR SVENSK!

nytt




Här har ni det. Mitt korta hår och mina Pippi Långstrump-skor. Jovars, jag gillar det. Ska snart hoppa i säng och fortsätta tänka, kan inte släppa detta ur mitt huvud nu :) puss.

22 september


detta var inte igår, haha! hade precis börjat åttan här. saknar strumporna, det var mina favoriter... :(


Efter skolan gick jag till stan och mötte upp mamma och så var jag och klippte mig, topparna bara men det känns som att hon tog massor... Ahja, behövdes verkligen. Sen var vi och fikade lite snabbt och sen åkte vi hem, Gustaf kom hit och nu har han precis åkt igen. Var jättefint väder innan så vi var ute en stund, skönt :) annars har jag inget att berätta, har förresten köpt nya skor också som jag ska fota och visa sen. Och sen ska jag drömma mig bort lite igen. Vill att allt ska bli som jag vill och sen att ett år ska gå fort. Puss.

när man försöker och inte får något tillbaka så orkar man inte försöka längre.

muhammed tacklade mig så jag gjorde en volt i luften



Jag slår vad om att ingen annan stad fick värre mat än oss idag. Jävla potatismos, jag hatar dig. Nu ska vi ha svenska och sen slutar vi, dagen har gått ganska fort idag faktiskt.

1. dra ner tröjan
2. ha en annan tröja
3. stå för vad du gör

svartvitt/adrians kalas











Dessa hade jag ju nästan glömt bort att jag skulle lägga in också, ooops. Det var längesen jag redigerade svartvitt så det fick bli så idag. Ska ta mig i kragen och göra lite franska nu och sen kolla upp och drömma mig bort lite till, det måste bli av! Imorgon ska jag till skolan mmh. Puss.

att våga chansa



Hemma och sjuk idag, massa tankar har börjat snurra i mitt huvud och jag har börjat kolla upp lite saker och mycket mer ska kollas, hoppas på detta till tusen nu. Vad det handlar om vill jag inte berätta riktigt än eftersom allt är så osäkert, men det kommer. Nu ska jag kolla lite till, hörs ikväll, hihi. Puss.

grattis anna idag!



Vad trött jag är, helt sinnes. Har legat i soffan och kollat på tv sen halv tre ungefär och har hunnit sova lite också men är fortfarande jättetrött... Fattar inte hur det kan gå till. Ska försöka lägga mig tidigt ikväll och imorgon är det vandring på Söderåsen med alla ettor. Vi hörs väl, puss.

PS. Jag fyller 15 år och 10 månader idag. Bara två månader kvar tills jag är 16!


2007-2010, 7:6, 8:6, 9:6.


ribban cup, emelies bild. s a k n a r .

Trevligt (och gott) på kalaset, sen har jag och Vera turbocyklat till HK och köpt godis och sen tittat på valvakan. Väldigt intressant faktiskt, men det är helt sjukt att SD kommer in... Fattar verkligen inte hur människor tänker! Ahja, nu ska jag och mina tankar gå och lägga oss, någon bild från dagen kommer förmodligen imorgon. Sov gott, pusspuss.

det är inte lätt när det är svårt...


gammal bild, s a k n a .

Riktigt kul att vara ute på tjejernas träning, de har blivit så duktiga och jag blir så glad av dem. Lyckopiller för att klara av nästa skolvecka. Ska börja göra mig i ordning snart inför Adrians kalas, ska gå över dit om en timme ungefär och jag tänkte ta med mig kameran så bilder kommer senare :)

Dagens tips: Pasta med grillkrydda och paprikakrydda, galet gott!

alice. <3

man behöver inte alltid visa att man bryr sig



Supermysigt och roligt allt det där med Hultberg igår och idag, fattar inte hur man kan ha så kul med en människa alltid och hur en människa alltid kan få en att skratta, hur dåligt allt runt omkring än är... Jag älskar dig Linnea, du gör mig så glad. ♥

Kom hem för en stund sen, så skönt att vara hemma igen. Träningen har gått upp och ner, jag älskar skruvar bakåt för tillfället och hatar bord. Ska snart sova, imorgon ska jag träna mina fina tjejer och på eftermiddagen blir det kalas för Adrian. Puss.

utan födelsedagsgris idag



Ska sticka till GH om en halvtimme, då blir det mental träning och sen vanlig träning och efter det - fredagsmys hos Hultberg, hur bra som helst. Nu i brist på annat att göra sitter jag och spelar Bricks Breaking på facebook, riktigt roligt faktiskt kom jag och Oliwia på igår hehe. Ska nog fortsätta med spelandet nu, så vi hörs imorgon kväll, lycka till på tio timmars träning innan vi hörs nästa gång Linnea...

puss




NU - (om 10 minuter) en halv samhällelektion - mat - andra halvan av samhällen - sluta. Fina fredag.

tiden går så fort




2008 - 2009 - 2010

Vi fortsätter på födelsedagstemat och säger grattis till Adrian! 10 år idag och idag igen måste jag säga hur fort tiden går... Hoppas att du har haft en bra dag knåde, du hade fått mycket fint ju!

Dagen har varit väldigt vanlig idag och jag har ingenting att berätta om den förutom att jag tror att jag börjar bli förkyld = SEGT. Ska egentligen börja packa lite nu, imorgon hinner jag hem lite snabbt efter skolan och sen är det mental träning och vanlig träning, sen ska jag sova hos Hultberg och åker direkt därifrån till Rune-träningen på lördag, mycket på gång men kul ska det bli! Dock känns det mer lockande att sova än att packa nu för jag är grymt trött så vi får se hur det blir. Hörs förmodligen något litet imorgon, annars får ni ha det så bra! Pussar

sen måste jag bara säga att jag har världens finaste bästavän. jag älskar dig shiralee!

suck



varför ska det finnas så mycket fint som man måste välja mellan!?

joel! ♥






Åh skrutten lille. Grattisgrattisgrattis, idag är det 9 år sen du kom till världen och jag har känt dig nästan hela den tiden, varit med hela din uppväxt, dansat i vardagsrummet med dig när du var liten, jag kommer ihåg när vi fick ha en massa kodord för glass för att du inte skulle fatta, att du lärde dig springa innan du gick, att jag var ute på promenader med Mi med dig i vagnen, att jag ibland gick hem till er bara för att vara med dig och en massa annat. Och det är så mysigt att du fortfarande kan komma och lägga dig i mitt knä när vi kollar på film eller att du tar mig i handen när vi går bredvid varandra. Tiden går så fort och du har blivit så himla stor men du är fortfarande min lilla prins och det kommer du alltid vara. Puss på dig Joel och hoppas att du har haft en jättebra nioårsdag!

Nog om Joel även fast han är typ sötast i stan, jag har en annan sak att berätta också. Jag trotsade höstvädret som bjöd på regn, rusk, blåst och mörker och tog mig en liten springrunda. Blev ganska jobbigt och jag fick en illamåendeattack och var tvungen att gå lite men bara någon minut, men var ute ungefär en halvtimme så jag är nöjd! Sen fastnade jag framför Uppdrag granskning som handlade om olika skolor osv, rätt sjukt... Äh nu ska jag ta mig en dejt med duschen, puss och godnatt! ♥

alltså vet ni !


h&m

Vi satte oss på EH, riktigt riktigt mysigt att bara sitta där och snacka jättemycket om allt möjligt, bästa på länge, fast vi saknade vår lilla Fi. Och det är helt sjukt hur mycket jag saknar att gå i samma klass, fattar inte hur vi tänkte när vi valde olika skolor men på ett sätt är det bra för då uppskattar man tiden när man träffas mer... Kom hem för en liten stund sen och nu ska jag ta tag i lite plugg och ikväll blir det antingen en springrunda eller powerwalk. Puss så länge.

nu avslutar vi lektionen, tack för att ni finns!


här sitter vi i korridoren och har det bra!

Haha, jag diggar våra lärare, rubriken idag är från när kriminologilektionen slutade, för övrigt är kriminologi typ världens roligaste ämne, tummen upp! Idag är det Julias, Elins och Joels födelsedag.. GRATTIS! Igårkväll efter en helt okej friståendeträning blev det skype med finaste Shiralee en stund, skönt att prata av sig lite, tack! ♥ nu ska vi ha sp-intro och sen ska jag och Oliwia ner i stan en runda och träffa Fay, mys! Puss


norge, union, reformer, liberalismen, rösträtt.....


kolla korkskruven, den blev så av regnet.. coolt istället.

Jag och Oliwia är klara med historian = vi fick sluta en halvtimme tidigare idag och en timme och 40 minuter tidigare på fredag, gillasss. På idrotten idag var vi 10 av 32, ganska härlig uppslutning måste jag tycka, vi sprang coopers och det gick ganska långsamt för mig tyckte jag nog. Sen hade vi lite fotboll och jag fick specialhjälp av Maja, tacktack! För övrigt är jag ganska trött, det kliar ganska mycket i mina ögon, vädret är ganska tråkigt och om ungefär en timme ska jag åka till stan och möta upp Julia och sen ta bussen till träningen med henne. PUSS&KRAM.

-

jag förstår verkligen inte hur man kan vara så taskig mot någon som är så liten, ensam och oskyldig. hur man bara kan fortsätta att trycka ner personen hela tiden, göra en massa hemliga tecken mot någon som bara vill vara snäll och som bara vill väl. jag förstår mig verkligen inte på det, jag tycker det är väldigt dålig stil att göra så.

nellie mitt hjärta, du är så fin. ♥

love you lånemobil



Min mobil gick isönder IGEN efter mindre än en dag, så nu har jag denna (bilden) som lånetelefon, och om inte min bebis blir frisk nu tänker jag kräva en ny telefon. Jag var nere en liten runda på stan innan och nu har ni fått se en massa bilder från det redan, det blev faktiskt ganska mycket fint och Helsingborg är typ världens finaste efter Thailand.

kärnan








en liten gul stuga





stan







norra hamnen





fria bad







pålsjö skog





nu slutar vi, lyssna gärna på lite franska låtar hemma!



Rubriken var så vår franskalärare slutade lektionen idag, mhm visst det är säkert många som gör det bara sådär ja. Och bilden är från svenskalektionen när vi gjorde absolut ingenting på hela lektionen, sjukt onödigt. Kom hem för en stund sen, efter att vi hade slutat åt vi i skolan och sen cyklade jag hem. Ska försöka få gjort en del plugg idag så slipper man förhoppningsvis det senare i veckan. Men vi hörs, puss!

jag kunde haft det så för alltid



Oliwias inlägg om vår skolvecka gjorde precis min dag, först nu fattade jag hur skönt det kommer bli och jag hade till och med glömt att vi slutar tidigare på fredag. Så veckan ser ut såhär:
Måndag 8.30-11.30
Tisdag 8.30-13.50
Onsdag 8.30-13.50
Torsdag 8.30-15.30
Fredag 8.30-13.50
Tisdag-torsdag är iofs som vanligt men det känns endå som att det kommer gå att genomlida. Och så har vi fått våra matbrickor och det är sjukt coolt. Man sätter brickan mot en stor vit klump och då kommer det ner en tallrik!

Det har varit en mysig eftermiddag och kväll med min fina som åkte för en liten stund sen, just nu sitter jag och knarkar Håkan Hellström och inser hur mycket jag måste få någon att följa med mig till Lund och titta på honom på min födelsedag!!!!!!!!!

kärlek vid första ögonkastet


V I L L H A ! monki, mhm.

min bebis är hemma igen!



Väldigt mysig kväll igår hos söta små flickor! Kom hem vid halv två och nu när klockan är halv två igen har jag precis kommit hem från GH, cooolt! Dagens planer stavas Gustaf, lite plugg och mycket ta det lugnt, ganska mycket i skolan nästa vecka känns det som. Jag längtar redan till nästa helg för då blir det mys med Vevve och Hultberg och Runeläger. NU - duschen. Puss.

losers force three



ni kommer aldrig förstå
hur mycket jag älskar er
hur mycket jag saknar er
och hur mycket ni betyder för mig

never forget 9 11



Nio år sen idag. Kolla detta, sjukt läskigt.

1) New York City har 11 bokstäver

2) Afghanistan har 11 bokstäver

3) Ramsin Yuseb (en av terroristerna vid Twin Towers 1993) har 11 bokstäver

4) George W Bush har 11 bokstäver

Detta hade kunnat vara en ren tillfällighet, men det blir mer intressant ...

1) New York är den 11:e staten

2) Flight nummer 11 hade 92 passagerare (9 + 2 = 11)

3) Flight nummer 77, som också rammade Twin Towers, hade 65 passagerare (6 + 5 = 11)

4) Tragedin skedde 11 september, eller också känt som 911 (9 + 1 + 1 = 11)

5) Datumet är likt US emergency services telefonnummer 911 (9 + 1 + 1 = 11)

Fortsätter tillfälligheterna? Läs vidare ...

1) Totalt antal offer på flygen som störtade var 254 ( 2 + 5 + 4 = 11)

2) 11 september är den 254:e dagen på året ( 2 + 5 + 4 = 11)

3) Bombningen i Madrid skedde 3.11.2004 ( 3 + 1 + 1 + 2 + 0 + 0 + 4 = 11)

4) Tragedin i Madrid skedde 911 dagar efter Twin Towers-tragedin.

Men nu kommer det som är ännu märkligare ...

Den mest kända symbolen för USA, efter Stars & Stripes, är örnen.

Följande vers är tagen från Islams mest helaga bok, Koranen:

For it is written that a son of Arabia would awaken a fearsome Eagle.

The wrath of the Eagle would be felt throughout the lands of Allah and while

some of the people trembled in despair still more rejoiced:

For the wrath of the Eagle cleansed the lands of Allah and there was

peace.

Det var vers nummer 9.11 i Koranen.

Tror du fortfarande att det är en ren tillfällighet?

Prova nedanstående och se vad som händer ...

Öppna ett Microsoft Word-dokument och gör följande:

1) Skriv med stora bokstäver: Q33 NY. Detta är flightnumret på det första plan som rammade Twin Towers.

2) markera Q33 NY

3) Ändra storleken på texten till 48

4) Ändra fonten till Wingdings

lördag

  
mmm, detta i min garderob hade inte suttit helt fel, allt från Zara.

Mycket sömn = mycket nice. På dagens schema står träning och efter det barnpassning, ska bli så kul! Innan dess ska jag försöka göra något åt de tusen klädesplaggen som ligger i högar i min soffa också, mindre kul. För övrigt så är vädret helknas, när man tittar ut genom fönstret ser det ut som ett foto som är alldeles för ljust. Inte någon blå himmel så långt ögat kan nå heller... Och så är min mobil klar (!) men såklart kan jag inte ta mig ut till Väla och hämta den eftersom mina päron inte är hemma, kul.


så lika på alla sätt



"Hej, jag heter Linnea, jag går på Olympiaskolan, jag gillar gymnastik, innan gick jag på PS2 och hade franska, jag har blondt hår och jag hade svarta byxor på träningen idag"
Hahaha let's säga tack till Hultberg för en galet rolig träning idag, gick väl sådär med själva gymnastiken men vad gör det en fredagkväll när man skrattar sig igenom träningen istället? Waka waka är min favoritlåt för tillfället, jag blir sjukt glad av den. Massa sommarkänslor plus att jag är kär i danslängan vi har hittat på till den, haha! Nu är jag trött(are än tröttast) så ska nog stänga av datorn och sova faktiskt. Imorgon väntar en massa nya äventyr, vi hörs då! Puss

all makt åt tengil

2 timmar och en kvart kvar i skolan. Jag vill bara träna NUNUNU men det tar 4 timmar och 45 minuter tills jag får det. Bull.


ikeaglass

Jag har glömt att berätta en sak faktiskt. I onsdags när vi var på Väla gick vi in en sväng på världens nyaste (coolt huh?) IKEA. Vi köpte glass som kostade 5 kronor. Så gick man till kassan och sa att man ville ha en glass, och så fick man en strut, och sen en bit bort fanns där en maskin som man stoppade in struten i och tryckte på en knapp. Så blev det en glass! Är jag helt efter eller är detta något nytt? SJUKT COOLT iallafall.

"detta gjorde min dag, min vecka, min månad, mitt år!"



VIII SKA TÄÄÄVLAAAA!! Tjoho, jag är så glad så glad så glad! :D den 24 oktober i Höganäs så det är snart och allt och då ska jag bannemej ge igen från USM! Hoppas bara att vi hinner få friståendet och allt på plats, gjorde en massa ändringar idag och det ska säkert bli bra. Nu är jag bara såå taggad på träningen imorgon och på lördag, då börjar vi på semihårt och åååh. Och nu ska jag snart sova för det gör jag nästan redan, ligger i sängen med datorn och så. Fredag imorgon = SKÖNT och = åka direkt till gympan så vi hörs kanske under dagen i skolan annars på kvällen. Pussssar och kramar!

9/9-10



två av hur många som helst maten-på-ps-bilder på mig och elin, jag saknar ps!

Hemma och allt det dära, motvind idag igen och jag förstår verkligen inte hur det går till. Iallafall - nu tänkte jag hinna kolla lite kläder på internet, göra fyra matteuppgifter, skriva klart engelskan och äta lite innan jag ska sticka iväg på träning vid halv sex, kommer nog lyckas sådär. Puss.

skoldatorer = gaalet

Rast och vi sitter på golvet i korridoren, HELA klassen har sina datorer på och det är ingen underdrift, helt sjukt. Vi har precis haft skolval men vi har inte jobbat något alls om valet så det är lite konstigt men om fem minuter ska vi ha samhälle så vi kanske gör någonting om det då. Har inget annat kul att berätta för tillfället men nu vet ni att jag lever och så iallafall, puss på er!
Förresten, byxorna har redan töjt sig lite så nu är dom perfekta, haha!

37 skoldagar kvar till höstlovet



Besöksrekord igen, detta är verkligen helt underbart och dagen är inte slut än! Men jag tänkte faktiskt hoppa in i duschen och sen sova, hann komma en bra bit på engelskan också så det var skönt, bara lite kvar att skriva imorgon då. Då blir det skola 8.30-15.30, jobbigt nu när man har varit bortskämd och slutat 13.50 tre dagar i rad. Vi hörs när jag kommer hem iallafall, puss och sov gott alla fina! ♥

så kan det gå!




Jag råkade tappa den mobilen som jag använde för tillfället när min andra är på lagning och den gick bokstavligt talat i två delar som ni ser på första bilden. Jag hamnade typ i chocktillstånd och började skratta. Så nu får jag ha puddingen på andra bilden och det är inget roligt alls så låt det bli måndag snabbt som bara den och låt min älskling vara klar då! (om jag inte skriver några smilisar är det för att det är sjukt jobbigt att infoga och jag vet inte hur man gör hjärtan. bara så ni vet)

tittatittatittatitta!



MITT HÅR HAR BLIVIT SJUK LÅNGT! Och nej det är inte oranget egentligen fastän det ser ut så på denna bilden...

det var nästan alltid svart i tankarna



Fick med mig detta hem från Väla idag, min älskade rosa tigertröja från Gina Tricot som jag har velat ha hur länge som helst (nästan) men som jag aldrig har hittat i min storlek, men nu är den bara min! Och sen sprang jag på dessa sköna byxorna på H&M, ett par byxor som för en gångs skull sitter bra, de är lite tajta nu men förmodligen töjer de sig lite och då blir de perfekta! Sen köpte jag två par trosor också, sånt som alltid behövs. Nu ska jag visa två saker till i separata inlägg och sen börja lite på engelskaläxan. Puss!

this time for africa

Sitter i cafeterian med Oliwia och varsin dator, socialt! Hehe, nej men vi pratar lite också faktiskt. En lektion kvar för dagen, svenska, sen slutar jag tio i två och då ska jag bara snabbt hem om och sen sticker jag ut till Väla med Julia, Lina och Sandra :) annars inget tror jag, vi hörs ikväll och då har jag kanske något nytt att visa. Puss!

can't hide it


hade inget annat kul att visa, så det fick bli denna. från spexfotot, saknar oss fyra! saknar polen, saknar spanien!

Träningen gick bra men det känns som att jag håller på att bli sjuk eller något, har en himlans huvudvärk och är jättetrött redan fastän jag sover bra om nätterna. Ska hoppa in i duschen och sen ska jag sova tidigt, imorgon blir det kanske en runda till Väla med Julia, Lina och Sandra men vi får se. Och på lördag ska jag förmodligen passa världens sötaste Hilma och Frida, woho :D

-

Jag tror att jag har en fobi. Eller åtminstonde så finns det en sak som jag är riktigt rädd för, som jag tycker är väldigt obehagligt. Ni vet broar, där det kör bilar uppe på och man ska gå/cykla/åka under? Det är min fobi. Att gå/cykla/åka under. Där vi tränar på tisdagar är en jättestor sån bro, bred och lång. Den måste man gå under och man måste köra under den på längden en bit. Idag var jag så rädd så jag visste inte var jag skulle bli av, jag började nästan gråta. Det går bättre när jag sitter i en bil, för då är jag iallafall lite skyddad. Men att gå eller cykla under är hemskt. Jag vet knappt varför jag är rädd för det ens, men jag har varit det jättelänge. Är det en liten bro väntar jag alltid tills det inte är någon bil just på bron innan jag går under. Men som vid Jutan går inte det, för bron är så hög så man ser knappt upp och eftersom den är så bred och det kör så mycket bilar på den hade man inte hunnit i vilket fall som helst. Från början när jag var mindre och började tycka det var läskigt så tänkte jag att bron skulle rasa och jag skulle krossas under men jag vet såklart att det inte är speciellt troligt, och det konstiga är att det blir bara värre och värre, jag tycker det är läskigare och läskigare för varje gång.

got lost in the game





Besöksrekord igår igen, WOHO! :D ni är underbara!

Kom precis hem från skolan och det var ingen nådig motvind jag cyklade i på vägen hem! Det känns som att dagen är så kort när man bara har tre lektioner även om varje lektion är längre, skoldagarna går mycket fortare alltså och det är skönt. Nu ska jag ta något att äta och köra igenom franskaglosorna en gång till och sen klockan fem står fristående på Jutan på schemat. Vi hörs, pusspuss!

nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig













Läxorna gick fort som bara den så nu har jag varit ute och fotat lite som ni ser. PUSS&KRAM.

the story of who i am




Idag; Linne - Pull and Bear, Shorts - Pull and Bear, Kofta - Saint Tropez

Slutade tidigt idag igen, stack ner till stan och träffade mamma, satte in pengar och provade en massa kläder men ingenting satt bra, blö. Fick med mig en bikiniunderdel och två par leggings hem... Nu ska det pluggas lite historia och lite franska och sen får vi se vad som händer därefter. Förresten, statistikrekord (tror jag) igår. AWESOME! Puss så länge.

sweet dreams


gammal bild

Efter en springrunda med Vera på ca 4-5 km och att ha pratat genom hela plus att ha stått ute och pratat länge efteråt också är jag ganska trött. Ny vecka och nya äventyr väntar så nu ska jag krypa ner i sängen. Imorgon ska jag ner till stan med mamma och fixa lite och sen blir det nog plugg för hela slanten eftersom jag inte fick så mycket gjort idag. Men vi hörs, sov gott! <3

lately there's been too much of this





Himmlen är det finaste finaste finaste som finns.

-

Det är lätt att ta det man har för givet utan att tänka på det och utan att tänka på omgivningen.

we belong together





Råkade somna till en liten stund i solen efter tjejernas träning, himlarns vilket fint väder det är idag, och varmt är det också! Riktigt skönt, snälla sommar håll i sig lite till, allt blir så mycket bättre då.

Träningen igår gick toppen och kanon på alla sätt och vis och idag har jag en galen träningsvärk i vaderna. Kvällen hos Frida och Julia var väldigt mysig, vi satt och åt och pratade hur länge som helst och sen tittade på Remember me, måste erkänna att jag inte fattade den riktigt. Och sen såg vi lite av Djävulen bär Prada också innan vi gick och la oss. Jag älskar att vara där, för allt är så lätt med dem. ♥

leave your fears behind



Har suttit och pillat lite med en ny header och nu är den klar så byebye denna (bilden) och hello den nya! Lite nyare bilder på fina vänner också, ni får gärna berätta vad ni tycker om den! Nu ska jag ner och äta lite och sen packa och göra mig klar för träning. Vi hörs när vi hörs, pusspuss!


it was warm in the night



Vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frulle, innan träningen orkar jag nog inte göra någonting och egentligen vill jag inte träna alls men jag antar att jag inte har något val. Får se fram emot efter träningen istället, sjuukt längesen jag sov hos Frida och Julia! Illa. Det är sjukt fint väder igen så jag hade väl fel då, hoppas nu att detta håller i sig för man blir så glad när vädret är bra. Igår skypade jag förresten med Shiralee mitt i natten och det var fint som bara den. Puss på alla fina.

have to go



Enda sen jag satte mig på bussen imorse har jag bara velat hem. Träningen gick så galet hemskt dåligt så det finns inte. Imorgon ska jag träna igen och sen sova hos mina finaste favoritsystrar. Orkar inte skriva mer för det kommer bara bli något negativt. Vi hörs när jag är på lite bättre humör.

Cissi du är fiiiiin!

so much time

Och då inviger vi skollaptopen, yeeeah! Har dock inga bilder här, men ni får stå ut. Fick den sista lektionen idag och jag gillar den. Den är fin och har sköna knappar :) men änsålänge är alla datorerna opersonliga och typ ingenting funkar men det kommer funka om ett tag, ingen vet riktigt när. Dagen har varit ganska seg, riktigt skönt att vara hemma. Ska äta lite nu och sen ska jag sticka till träningen om lite drygt en timme, ska bli riktigt kul! Hörs ikväll, puss.

better be ready

Det går inte att ladda upp bilder för tillfället, great...

Iallafall, idag börjar jag halv nio precis som alla andra dagar så om bara några minuter ska jag cykla, vädret ser sämre ut idag (det var ju det jag sa!) så man kanske ska dra på sig en jacka då. Kommer hem om lite snabbt innan träningen och skriver nog något litet då, och då har jag ju fått min dator! :D puss


looking for myself






Dagens outfit; Linne - Spanienmarknad, Tröja - New Yorker, Kofta - Gina Tricot, Strumpbyxor - Gina Tricot.

Idag har tiden nästan flugit iväg... Vi hade vår första kriminologilektion och det verkar som att det kommer bli en rolig kurs! Fick sluta lite tidigare också för den delen, så då åkte jag hem till Gustaf och vi har tagit tillvara på det fina vädret och varit ute jättemycket, kanske sista gången i år det är så fint? Nu är jag hemma och har varit det en liten stund iallafall, och jag kan inte låta bli att längta lite efter den nya datorn. Imorgon så! Puss.

RSS 2.0