flåt


(gammal bild)

LINNEA OCH JAG ÄR SÄMST PÅ ATT UPPDATERA, JADÅ!

Egentligen vet jag inte ens varför, för så mycket har jag inte gjort så att jag inte hade hunnit skriva något litet inlägg. Men av någon anledning har jag iallafall inte det, och jag vet inte vad jag ska berätta nu heller egentligen. En lite läskig sak är att jag har vaknat och kollat på klockan när den var 05.33 två nätter i rad... Nu ska jag fixa mig för att åka till stan och äta lunch med tjejerna på Delicious House, sen blir det geografiprov och en mattelektion innan jag sticker till GH. Puss

jag hjärta dig


weheartit

Efter 1,5 timme med näsan nertryckt i geografiboken känner jag att jag är värd att hoppa ner i soffan och sätta på tvn. Har ett ganska stort problem, om jag ska måla naglarna eller inte. Sjukt längesen sist, men samtidigt är det friluftsdag imorgon och jag ska bada på Karlslund så det kommer bara försvinna i vilket fall... Mina små vänner ska åka skidor men jag hade verkligen inte orkat/hunnit träna då, så det fick bli bad för mig, men nu får vi se om jag ens kan träna ju... Nu ska jag skära upp två apelsiner och lägga mig i soffan, och så imorgon är jag frisk och kan träna. Så är det bara.

nu har min klass idrott hehehehe



Dagens vill ha:
 Rosa velourbyxor till tröjan jag har på mig (kom på för någon vecka sen att jag ville ha dem också = ett helt set, och så var jag på stan igår men såklart finns det bara gröna kvar, finns såklart inga på internet heller)
Dagens klädsel: Bilden här uppe, inte speciellt kul men väldigt skönt. (observera att det är jeanstights, så sjuk är jag inte att jag hade satt på mig ett par vanliga jeans)
Dagens frisyr: Uppsatt i totte, mest för att jag hatar att ha det nersläppt för att det blir så elektriskt!
Dagens händelse: När min mobil bokstavligen flög ut ur min väska, landade på golvet och gick i tre delar (fast den lever, tack för det!) 
Dagens låt: Grenade med Bruno Mars.
Dagens planer: Kom precis hem från skolan, nu blir det plugg och bara ta det lugnt.
Dagens saknad: Världens bästa Sara, lätt.
Dagens dummaste: Snor.
Dagens sjuka: Förkyld som bara den.............
Dagens drog: Kan inte komma på något än, men känner på mig att en hel del apelsiner kommer bli uppätna idag.
Dagens roligaste: Känns hemskt att skriva, men det måste ju ha varit något i skolan... Bilden på Johannas tröja kanske, annars är det ju faktiskt alltid roligt med Johanna, Rebecka och Frida ♥
Dagens favorit: Hade förutsättningarna varit annorlunda så vet jag vem jag hade sagt, men nu är det inte riktigt så, så nu vet jag inte. Kan säga Shiralee då, mest för att hon alltid är himla bra.
Dagens köp: Ingenting alls faktiskt.
Dagens godis: En chokladboll precis, tänkte att det skulle bli rättvist och eftersom Albin åt två igår och då åt jag bara en, så nu när jag kom hem var jag tvungen att ta en till jag med. 
Dagens humör: Tråkig och gnällig, allt blir faktiskt jobbigt när man är så förkyld som jag är.
Dagens ord: Birgers - USCH vilket tråkigt ord, har sagt det ett antal gånger i meningen "MÅÅÅSTE vi gå till Birgers idag?" Det hjälpte inte, det var vi tydligen tvugna till och av någon anledning åt jag världens tråkigaste pastasallad med fetaost som jag aldrig ska ta igen.


inte lite sugen på bulle med bulle....


lite vår hade inte suttit fel!

Denna dagen har också varit lång och idag är klockan inte ens tre när jag skriver det... Suck. Kan bero på att jag inte alls mår bra, har varit i skolan endå men jag har ont i hals och huvud och hör skitdåligt eftersom jag har lock för öronen med, score! Dessutom tog det ca 55 minuter att komma hem efter att skolan hade slutat och det är verkligen inte okej så nu ska jag börja cykla! (så fort jag mår bra igen). Till råga på det borde jag verkligen börja plugga geografi och det ska jag idag japppp.

Två roliga saker att berätta har jag i och för sig.
1. Det verkar som att Cissi med stor sannolikhet kommer hit på påsklovet :D
2. Jag & kusinerna (plus våra små mammor) har bokat biljetter till Robyn på Sofiero i sommar!!!

Dag 17 - Mitt favoritminne

Favoritminne och favoritminne, kan inte komma på något speciellt så just nu som verkligen är det bästa minnet jag har, men ett fint minne är från en väldigt fin dag i somras. En dag i augusti på Bakken med Vera, Agnes, Adrian, Molly, Joel, Shiralee, Albin och Cissi (& mamma, Petra & Åke). Det var nog en av sommarens bästa dagar, vi åkte ganska tidigt och kom hem sent, inte alls mycket köer på Bakken så det blev en massa åkt och när man är med så många fina människor blir det automatiskt bra! En massa skratt, en konstig kille som jobbade där (som typ var helt kär i Shirren haha), god skitmat, roliga karuseller.... Jaa, en riktigt rolig dag, hade varit så grymt om vi hade kunnat göra om det i sommar igen med samma gäng, fina ni.




fyra fina



Sjukt-bra-dag!

Började med frulle (bilden, mummmmmms) med Vera, hur gott som helst. Sen blev det lite mys och lite muffinsbakning med Gustaf, efter det en god fika på stan med finisarna Fay och Fiona, lika mycket att snacka om som vanligt. Nu är jag hemma och klockan är bara sju trots att jag har hunnit med så mycket, har till och med hunnit med att äta och allt här hemma också. Nu ska jag fortsätta med rensa bilder. Puss

livstecken 15.12

Slutade för 20 minuter sen men sitter kvar och gör utvärdering av min och Johannas idrottslektion förra veckan, snart kommer Sandra hit och då ska vi ta bussen upp till GH. Håll tummarna för att mina killar är snälla mot mig idag! Var förresten hos skolsköterskan innan och fick bekräftat att jag är 166 cm lång, men tänker inte berätta vad jag väger haha. Vi hörs senare, pusssssss!

vecka fyra, välkommen.



Godmorgon mina små kycklingar! Måndag igen, ny vecka och allt det där. Känns dock fortfarande som helg eftersom jag gick upp vid tio, tummen upp! I och för sig har vi ändrat schemat så vi börjar 12.15 och slutar någonstans runt 15.00 istället, passar mig perfekt för då hinner jag ut till killarnas träning i tid och dessutom andas lite däremellan. Imorgon är vi lediga och det ska bli helt okej. Nu ska jag fixa till mig & göra lite lunch. Puss

vill ha vår




27 maj 2010.

PAGGELICIOUS









Nu var jag snäll för dessa bilderna var ju fina och där fanns så många jag hade kunnat lägga ut om jag kände för att vara taskig. Känner att jag behöver sortera bilder och grejer på min stackars laptop, så jag ska nog göra det nu. Mest för att ni är intresserade av att veta det.

23/JANUARI/2011






Lite av min dag, bilder på Agnes kommer om en liten stund så håll utkik efter det! (tog över 100 bilder på bara henne, de flesta väldigt roliga och oseriösa dock) ikväll blir det kanske lite Bones med Vera. Puss

vinna vadet


weheartit

Idag:
- Vaknade bredvid mitt hjärta
- Tränade mina fina småtjejer
- Tränade själv utan mat i magen
- Åt på restaurang med familyn

Snart ska jag sova och imorgon SKA jag fota. Vad vet jag inte och inte med vem, men ska försöka ragga upp någon trevlig person (mina kusiner kanske) puss

jag förstår verkligen inte hur man kan göra så, men det är ert val...  

Dag 15 - Mina drömmar

Jag tror att alla människor har mycket drömmar om framtiden, hopp och visioner och så. Och precis som alla andra, har jag också det. Egentligen vet jag inte så mycket om vad jag vill göra med mitt liv än, men jag har en stor dröm som jag SKA uppfylla, om det så ska vara själv. Efter att jag har tagit studenten ska jag resa, en lång resa runt i världen, uppleva nya platser och träffa nya människor. Jag älskar att resa, gärna ganska enkelt. I min drömresa vill jag bland annat uppleva Thailand igen, men även se mer av Malaysia och några fler, nya länder i Asien. Indien, Kina, Singapore, listan kan göras lång, men Australien är ett ställe jag väldigt gärna vill komma tillbaka till också. Dessutom vill jag till USA, men det blir förmodligen i en annan resa.

Annars vet jag inte riktigt hur mina drömmar ser ut. När jag blir stor vill jag självklart skaffa familj, ha ett jobb jag trivs med och allt det där men det är ingenting jag riktigt har planerat än, hehehe...


tröttast


galet vad jag saknar bästa veckan i mitt liv med världens finaste tjejer ♥

Vad skönt det är att komma igång med träningen igen, bara fristående än dock men eftersom vårt nya fristående inte är klart har vi lång uppvärmning och idag var temat hopp, sen styrka, mjuka och avslappning, såå skönt! Fick förresten reda på att en superduktig tjej ska göra hela vårt fristående, och att detta kommer ske inom det snaraste, tummen upp! Annars har dagen varit bra faktiskt, jag och Jojo har idrottslektionen avklarad och förutom en liten grej och en Steffi med otur gick det bra. Nu ska bokanalysen kollas igenom och skickas in, nästa vecka blir nog lite lugnare i skolan ser det ut som, g r e a t !

Dag 14 - Vad hade jag på mig idag?



Vit stickad tröja - svart tubkjol - mörkrosa strumpbyxor. Allt från Gina.

Supertrevlig dag, började med en frukost (lunch?) på Ebbas med Elin, två lektioner och sen en eftermiddag och kväll med Gustaf. Just nu är jag trött på folk och funderar på att stänga av mobilen i en vecka eller två, vad sägs? Stänger in mig i en massa fin musik iallafall. Puss!

små/tjejer



bild 1: fjärilsdag i tvåan, ellen, matilda, jag & vera
bild 2: läger i trean, jag, ellen & emilia

Hade ganska mycket att berätta, men nu känner jag inte för det längre. Blev två väldigt gamla bilder, nu ska jag stänga av datorn och packa upp.


du har det bättre där du är nu, visst har du det?

fet förmiddag med 2,5 h prov idag

Sitter i skolan och har pol, effektivare eftermiddagar har jag varit med om men allt annat är så distraherande och väldigt mycket roligare än en bokrecension, suck... Ska dock försöka få lite gjort, ju mer jag gör nu desto mindre behöver jag göra i eftermiddag och det hade varit grymt nice att slippa så mycket som möjligt då. Sjukt tråkig och bildlös jag har varit på sistonde, bättring senare idag lovar jag. Kan inte lova att det blir några nya bilder men ska försöka skrapa fram någonting att visa iallafall. Jaaaa men nu ska jag jobba lite. Puss.

Dag 13 - Den här veckan

Jag förstår inte hur det ens är möjligt att vara trött när jag har sovit nästan tio timmar, men det var det tydligen så nu kör vi igång en ny vecka. Har egentligen inte jättemycket planer, ganska mycket plugg och träning. Sjukt tråkig vecka för det händer absolut ingenting speciellt. Nu måste jag sätta igång med religionsplugget om jag ska ha tid att äta lunch (frukost?) med Frida vid kvart över tolv, puss!

schema VT-11



Vårens schema är endå helt okej måste jag säga, tre halva och två hela dagar känns ganska bra endå. Nu tänkte jag hoppa i säng vilket verkligen behövs, det är helt galet hur lång den här helgen har varit, som en hel vecka nästan. Funderar på att sticka in till stan redan vid elva imorgon och äta men har inte bestämt mig än, i vilket fall så ska jag direkt till GH efteråt, så vi hörs när vi hörs. Sov gott, pussss.

hittar inget svar på min stora fråga; varför?

jag förstår inte, kan inte tänka mig någonting och är så chockad. önskar att jag hade fått lära känna dig bättre, vi umgicks lite när vi var mindre men ingenting nu på senaste, har knappt träffats sen vi slutade sexan och jag bytte skola. första och enda gången vi pratade sen dess var nog på skolavslutningen nu i nian, du och vera var och tittade på vår avslutning i mariakyrkan och efteråt pratade vi litegrann. och sen vet jag att jag har sett dig på ebbas en lunch under hösten, vi log mot varandra då och jag vet att jag aldrig kommer att glömma hur ditt ansikte såg ut den dagen. jag önskar så att jag hade fått lära känna dig nu, alla dina nära vänner säger att du är helt underbar, och det är jag helt säker på att du var, och är, jag vet att du är en jättefin människa. vila i frid, fina du. ♥

ollerup


ollerup 07 med rm-elit som jag gick i då, HAHA

Är hemma nu efter en väldigt lång helg, all tid bara flyter ihop och gårdagen kändes som minst fyra dagar... Har varit ganska kul, blev inte riktigt som jag hade tänkt mig men det blev bra iallafall tack vare Ida, Frida, Alle, Josse och Sandra, tack ni! Har passat ganska mycket på söta småtjejer från rosa och tittat lite på duktiga stora gymnaster. Förstår mig dock inte på vissa saker och vissa personer men så är det! Blir nog en ganska tidig kväll idag eftersom jag ligger rätt back i sömnen men det är helt okej att börja halv två imorgon alltså.

15 timmar och 27 minuter



Ååååååh om ett dygn är vi här och det ska bli SÅ bra! Så detta blir det sista inlägget för veckan, eller kanske skriver något litet på söndag men vi får se. Åker direkt från skolan ut till GH imorgon i och med att det löste sig med platser i bussen så jag och Alice slapp åka bil med tränarna hehe.

Har nyss kommit hem & ätit efter friståendeträningen, så nu är jag sjukt sjukt riktigt mätt för andra gången idag och jag som sa till Jojo idag att; "Det är ju faktiskt bättre att man äter ordentligt på lunchen i skolan så man orkar jobba ordentligt på lektionerna, och sen kan man i så fall äta lite mindre på kvällen." Justde Linnea, vi kör på det va. Syftade på matkorten för er som inte förstod. Nu ska jag duscha och packa ner det allra sista (om det får plats) och sen sova, kommer trots allt bli en väldigt lång helg! Jag ser det snöar utanför fönstret, skoj. Ha en riktigt bra helg, pussss!

systeryster


Kom hem och såg att Nellie hade lagt till mig som syster på fejjan, hon är ju för go. ♥

Idag har jag umgåtts med två människor, först åt jag med Jojo, gick på en lektion med Jojo och fikade med Jojo. Sen träffade jag Gustaf, åkte hem till Gustaf, var med Gustaf hela dagen. Åkte hem. Imorgon har vi inställd franska och börjar 10.15 men jag ska endå försöka sova och tagga inför att träffa Alice på träningen. Pusssssss

sista för dagen

Kände att det blev sjukt många inlägg idag nu, men detta är sista jag lovar. Ville egentligen bara säga godnatt och så, kanske inte blir något inlägg imorgon eller vi får se.

Och sen skulle jag tillägga också att jag glömde att jag har en syster som heter Vendela :D haha. Hon är grymt bra och det har varit riktigt skönt att prata lite nu ikväll! Dagens ♥ till dig vennapenna, l o v e u.

sjukt besviken.

MARCUS






Söta kusin Marcus som fyller tio om en vecka, grattis i förskott! Bilderna är från i somras när vi firade morfars födelsedag, en riktigt rolig dag där vi tog massor med bilder. Och bilderna blir helt fula när man lägger upp dom här, mycket finare i photoshop...

Iallafall... Imorgon ska jag och Jojo vara vuxna och coola och ha LUNCHMÖTE på Fuji. Sjukt. Måste planera vår idrottslektion som vi ska hålla i nästa vecka! Sen blir det en lektion pol, en liten runda i stan och en eftermiddag med Gustaf :) puss!

jag förstår inte hur folk kan vara så okänsliga och säga saker på det sättet som de gör... ska bli så skönt att träffa alice hela helgen, det behövs verkligen ♥

Dag 11 - Mina syskon

Eller, mitt syskon. Jag har bara en bror, han heter Albin och är 14 år. Kan inte påstå att vi har speciellt mycket gemensamt, vi är inte alls lika och han sitter mest och spelar dator fast ibland spelar han badminton också. Han har växt sjukt mycket och är typ längst i familjen, ganska sjukt för bara för något år sen var han helt liten. När vi var i Thailand/Malaysia/Australien pratade vi ganska mycket mest för att vi inte hade någon annan än varandra när vi reste runt men annars har vi aldrig umgåts speciellt mycket. Han är ganska söt, ibland.



olleruppackning





Helt galet vad fort det gick att packa, har nästan fått med allt nu och det gick på kanske en halvtimme max. Kommer dock på lite saker hela tiden som jag har glömt så jag får väl försöka gå upp och trycka ner det innan jag glömmer det igen, och sen är det vissa saker som jag inte kan ta förrän på fredag morgon. FAN VAD KUL DET SKA BLI! För nu ska världens finaste Alice också med :D

linnea gånger två


(mest för att vi var ganska söta på träningen igår)

Första skoldagen avklarad och vi har redan ett prov och två inlämningar inplanerade nästa vecka, yaay. Nä men det ska nog gå bra, fick tillbaka våra krönikor och jag är nöjd! Nu ska jag ta någonting och äta och sen blir det plugg, såååååå sjukt kul. Taggar Ollerup på fredag även fast jag bara ska dit som tränare, kommer bli en superbra helg! Sjukt tråkigt inlägg förlåt.

VT 2011 here we come!



Himla kul att träffa denna lilla söta tjejen och hennes söta systrar idag! Vickan har dock växt hur mycket som helst sen denna bilden är tagen och är bara såååååå söt. Sjukt störigt sen när jag kom hem skulle jag skynda mig för att hinna ut till gh för killarnas träning. Tog bussen, kom ner i stan & bytte till tvåan. Och halvvägs ut får jag reda på att de inte har någon träning men att jag har träning 2,5 timme senare, KUL! Åkte tillbaka till stan och hem till Hultberg vilket i och för sig var trevligt det med :) nu ska jag duscha och sedan bege mig vidare mot sängen för att orka med en ny termin som startar imorgon, ska bli sååå kul att träffa alla igen!

PS. jag blev godkänd på piksittande och balansen med vänster ben upp 120 grader framåt och åt sidan direkt efter varandra :D kände att ni behövde veta det!

Dag 10 - Det här har jag på mig idag



Skjorta - Zara
Baslinne - Gina Tricot
Tights som är glansiga fram och vanliga på baksidan - Lindex

Så här ser jag ut och snart sticker jag och mamma till Hyllinge för en fika med Malin, Louise och Emelie, tjooohooo!

julia+sandra/julia+lina



sjukt söt tjej! mc donalds en helt vanlig fredagkväll.

Har varit hemma lite drygt en timme, skönt att ha provet gjort! Gick lite sådär men kan inte göra något åt det nu iallafall. Idag ska jag träffa Louise och Emelie, ska bli riktigt kul och ikväll blir det småkillar och egen träning, skönt att komma igång igen. Och min fina Alice kommer hem idag eller imorgon, SÅ bra

ibland är en lögn det finaste man har

.
världens lättnad att hitta tillbaka till en vän man aldrig trodde att man skulle prata med igen. och världens lättnad att kunna prata med någon som förstår vad man yrar om när man knappt vet själv vad man menar, någon som känner en så väl att den förklarar ens tankar för en. tack jullan.

marionettdockshållare



Uppvisningen avklarad, gick helt okej för mig men tror att själva uppvisningen var ganska bra i sin helhet även fast det är sjukt tråkigt att sitta och titta på småbarn som gör kullerbyttor och blir lyfta upp på plintar. Bilden är tagen precis innan marionettdansen och är Idas. Hoppas på att jag får tag på fler bilder från uppvisningen och får jag det så lovar jag att visa er såklart! Nu blir det plugg inför provet imorgon, håller tummarna för att det ska gå bra. Puss.

LINNEA ATM



Såhär ser jag ut för tillfället, JAG HAR FÄRGAT HÅRET! Rött och blått, är det inte sjukt coolt? Solade lite för länge igår också, därför jag ser lite röd ut i ansiktet... Bara så ni vet liksom.

Dagens planer är att plugga tillsammans med Håkan Hellström och ikväll ska Sandra firas! Det var ungefär allt. Ha en fin dag mina vänner, för det ska jag och jag längtar ganska mycket efter att prata med en viss person vilket jag ska göra ikväll :) puss

-

Var vaken till sex imorse, borde sova, vill inte sova ensam, saknar bästa vän som jag träffade för tio timmar sen, vill inte vara ensam. Världen rasar, bygg upp allt så fort som möjligt igen.


LIV kallas det

SENASTE:
Drycken: Te
8. Har du varit otrogen: Mh..
9. Förlorat någon speciell person: För många
10. Varit deprimerad: Ja
11. Varit så trött att du somnat sittandes: Joo
DINA TRE FAVORITFÄRGER:
12. Svart
13. Röd
14. Grön, blå, vit
I ÅR HAR DU:
15. Lärt känna en ny vän: Flera
16. Fått ditt hjärta krossat: Halvt
17. Skrattat så att du har börjat gråta: Haha mh idag!
18. Träffat någon som förändrat ditt liv: Jadå
19. Insett vilka som är dina äkta vänner: Jo
20. Fått reda på att någon har pratat om dig: Mhm..
21. Pussat en kompis: Ao
BLANDAT:
22. Hur många av dina msn-kompisar har du träffat IRL: Vet inte
23. Hur många barn vill du ha: 2 kanske
24. Har du några husdjur: Min emogris (marsvin)
25. Vill du ändra ditt namn: Ja, Alexandra eller Angelica vore himla fint
26. Vad gjorde du under din förra födelsedag: Hade emopartajj med Drugdealers
27. Vilken tid vaknade du idag: Halv 6, somnade sen om till 7
28. Vad gjorde du igår runt midnatt: Sov gott
29. Någonting som du längtar till: Bättre tider
30. Senaste gången du träffade din pappa: Ett år sen.
31. En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Massor
32. Vad lyssnar du på just nu: Three Doors Down
33. Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Hahah ja
34. Vad gör dig irriterad just nu: Att allt går åt helvete
OM DIG:
36. Vad är ditt namn: Sanna
37. Singel/upptagen: Singel
38. Stjärntecken: Stenbock
39. Kille eller tjej: Tjej
40. Grundskola: Vaa
41. Gymnasie: Om ett år!
42. Högskola: Nej
43. Hårfärg: Brunett
44. Lång eller kort: Ganska lång
45. Längd: 172 kanske
47. Vad gillar du gällande dig själv: Att jag överlever allt
48. Piercings: Vill ha i ögonbrynet
49. Tattoos: Inte än
50. Höger eller vänster: Höger
DIN FÖRSTA:
51. Operation: Vet inte
52. Piercing: Inte än
53. Tatueringen: Inte än
54. Bästa vän: Min första riktiga bästa vän var Stina..
55. Sporten du spelade: Kommer inte ihåg!
56. Husdjur: Nöten och Cola, marsvin
57. Vaccination du minns: Något som alla var jätterädda för och sen kändes det inte ens nåt
58. Konsert: Jadu.. Mora Träsk säkert hahghah.
59. Förälskelse: Min första riktiga förälskelse var i Filip
60. Alkohol du drack: Öl
JUST NU:
61. Äter du: Choklad
62. Dricker du: Juice
63. Är du på väg att: Somna
64. Lyssnar du på: MEN bög har redan svarat
65. Väntar du på: En förändring
DIN FRAMTID:
66. Vill du ha barn: Jag tror det
67. Vill du gifta dig: Nä tror inte det
68. Karriär i åtanke: Något med musik tack
VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
69. Läppar eller ögon: Både och
70. Kramar eller pussar: Både och!
71. Kortare eller längre: Längre än mig tack
72. Yngre eller äldre: Beror väl på hur mogen han är
73. Romantisk eller spontan: Va
74. Snygg mage eller snygga armar: Snygg insida
75. Tatueringar eller piercingar: Piercing i ögonbrynet är hett
76. Känslig eller inte: Lite känslig iaf
77. Ragg eller förhållande: Beror på
78. Bråkstake eller tveksam: Mittemellan
HAR DU NÅGONSIN:
79. Kysst en främling: Nja
80. Gjort något sjukt spontant: Haha mh
81. Tappat glasögon eller linser: Nä
82. Haft sex på första dejten: Nä
83. Krossat någons hjärta: Jaa
84. Har någon krossat ditt hjärta: Inte helt
85. Har du blivit arresterad: Nej
86. Dissat någon: Jo
87. Gråtit när någon dött: Jaa
88. Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Inte kompis, men bekant jo
TROR DU PÅ:
89. Dig själv: Inte idag
90. Mirakel: Ja
91. Kärlek vid första ögonkastet: Nä, fast vore fint om det fanns
92. Himlen: Nä
93. Tomten: Haha nää
94. Att kyssas på första dejten: Beror väl på om man känt varann innan och massa
95. Änglar: Nä
SVARA ÄRLIGT:
97. Haft mer än en pojkvän på samma gång: På sätt och vis jo
98. Tror du att det är möjligt att vara trogen hela livet ut: Jodå
99. Vad kan du verkligen inte leva utan: Kärlek
100. Att posta det här är 100% sanning: JSENASSENASTE:1. Dryck: Smoothie
Telefonsamtalet: Mamma
SMS: "Bara det i sig är taskigt" från Gustaf
Sång du lyssnade på: California
Gången du grät: Inatt vid tre hehe

DINA TRE FAVORITFÄRGER:
ROSA
ROSA
ROSA

I ÅR HAR DU:
Lärt känna en ny vän: Nä inte på dessa sex dagarna men förra året gjorde jag om man får räkna det (bla Cissi och Olivia)
Fått ditt hjärta krossat: Nej
Skrattat så att du har börjat gråta: Nä har bara gjort det en gång någonsin (Fay du vet gympafilmen med plinten)
Insett vilka som är dina äkta vänner: Jaaaaaaaaa verkligen
Pussat en kompis: Ehmn... Tror inte det

BLANDAT:
Hur många barn vill du ha: Fyra :D
Har du några husdjur: Nej men jag vill ha en kiiiiise
Vill du ändra ditt namn: Varför?
Vad gjorde du under din förra födelsedag: Åt tårta, fick paket, tränade, va med Filli
Vilken tid vaknade du idag: Vid elva
Vad gjorde du igår runt midnatt: Satt i en soffa med Shirren tror jag
Någonting som du längtar till: En resa utomlands
Senaste gången du träffade din pappa: Nyss
En sak du skulle vilja ändra om ditt liv: Bytt för länge sen
Vad lyssnar du på just nu: Shirrens spotifylista
Har du någonsin pratat med en person vid namn Jens: Jaojaojaojappjapp
Vad gör dig irriterad just nu: Ingenting faktiskt!

OM DIG:
Vad är ditt namn: Linnea
Stjärntecken: Skorpion
Kille eller tjej: Tjej hallå
Hårfärg: Typ blond, eller något
Lång eller kort: Lagom
Längd: Runt 167 skulle jag tro
Piercings: Tre (och snart två till!!!!!) i öronen
Tattoos: Nej
Höger eller vänster: Höger

DIN FÖRSTA:
Operation: Ingen
Piercing: Öronen
Tatueringen: Ingen
Bästa vän: Beror på. Riktiga bästa vän, Frida J
Sporten du spelade: Spelade!? Har aldrig spelat någon sport ever tror jag. Första sporten var nog sån typ barngympa som inte räknas
Husdjur: Vandrande pinnar, så sjukt tufft
Vaccination du minns: Oj... Fyran, stelkramp tror jag

JUST NU:
Äter du: Nada
Dricker du: Inget heller
Lyssnar du på: Den frågan har redan varit ju
Väntar du på: Bättre tider ;)

DIN FRAMTID:
Vill du ha barn: JAAAAAAA såklart!!
Vill du gifta dig: Vet inte
Karriär i åtanke: Har nog kommit på att jag vill bli något där man har fina kläder

VAD ÄR BÄST MED MOTSATTA KÖNET?
Läppar eller ögon: Åååh men hallå.. Både och ju
Kramar eller pussar: Både och, här med
Kortare eller längre: Längre såklart
Yngre eller äldre: Vet inte
Romantisk eller spontan: Vet inte
Snygg mage eller snygga armar: MAGE MAGE MAGE hehe
Tatueringar eller piercingar: Inget, egentligen
Känslig eller inte: Inte jättekänslig men kanske lite
Ragg eller förhållande: Förhållande

HAR DU NÅGONSIN:
Kysst en främling: Neh
Gjort något sjukt spontant: Det har jag säkerligen
Tappat glasögon eller linser: Har aldrig haft något av det
Gråtit när någon dött: Oj... Nej, faktiskt inte
Gillat din tjejkompis (mer än som vän): Men hallå nej

TROR DU PÅ:
Dig själv: Hahah ja det gör jag väl
Mirakel: Vet inte
Kärlek vid första ögonkastet: Neeeeh
Himlen:
Tomten: JAJAJAJAAAAAA!
Änglar: Vet inte

bästa





SJUKT BRA DE SENASTE DAGARNA HAR VARIT!!! Riktigt kul att träffa FFO och den kvällen/natten/morgonen behövdes verkligen! Har alltid lika kul med er tjejer, ni är så sjukt bra ska ni veta! Inte alls random att alla fyra hade gröna täcken eller så, nä. På förmiddagen stack jag ner till Malmö, träffade Shiralee, fikade, tittade, åt. Bestämde väldigt hastigt och lustigt att vi skulle sova över. Sagt och gjort, inatt har jag sovit någonstans ute på landet med min bästa vän. Inte för att det blev speciellt mycket sömn den natten heller, men mjaaaa, man får väl ta vara på tiden! Så efter dessa dagarna känner jag mig påfylld med skratt för ett bra tag framöver, har lättat hjärtat väldigt mycket och det är sjukt skönt, och har till och med lyckats gråta någon skvätt. TACK till er alla fyra för dessa underbara dagarna, ni är så bra ♥

Dag 08 - Ett ögonblick

Okej, ett ögonblick. Nu ska jag vara lite töntig igen hehe. Ett väldigt väldigt fint ögonblick var för nästan två månader sedan när jag var och tävlade med mina småtjejer (och killar). Jag och några av tjejerna var inne i andra hallen och åt lite när några andra tjejer kommer in och ropar: VI FICK 8.8 I MATTA!!! Jag tänkte direkt att de måste ha sett fel, det lät lite för bra för att vara sant. Så jag gick ut och kollade, men visst hade de sett rätt! Det var bara så fint att alla var så glada. Sen att lagen slutade som etta och trea av något på 30 lag (om jag inte minns helt fel?) var ju bara som grädden på moset. Världens finaste småtjejer. ♥





Eftersom jag gör detta på mitt egna vis så bestämmer jag att jag får skriva om ett ögonblick till. Ett bildbevis, rättare sagt. Tror att jag har visat bilden innan, men iallafall så var det 2009 när vi var på vår årliga tur till mormors bror, där hoppade jag och Agnes i en backe och vi tänkte att det skulle bli coola bilder och det skulle se ut som vi hoppade ashögt. Så vi ropade på Vera och sa till henne att fota oss. Så när Vera hade kommit och jag och Agnes skulle hoppa, så snubblar jag. Och här kommer bildbeviset på hur lyckat det slutade. "SJUKT COOLT!"


favoritkväll



Uppdatering och sånt där ja, går ju fint... Nej, men jag känner faktiskt att jag vill njuta av lovet, göra en massa saker och ha kul istället för att sitta och skriva tråkiga blogginlägg om allt jag inte hade hunnit göra! Orkar inte berätta om allt jag har gjort när jag inte har bloggat men kan däremot berätta att ikväll blir det mys med världens bästa Fay, Fiona och Oliwia. A W E S O M E. Innan dess ska jag hinna med lite plugg. Puss

Dag 07 - Min bästa vän

Det finns så himla mycket att skriva men samtidigt vet jag att jag kommer inte få fram allting på något bra sätt för att få folk att förstå, hur himla bra min bästa vän är. Ska bara tillägga också att jag har väldigt många nära vänner som betyder massor, men rubriken heter min bästa vän, inte mina närmsta vänner.

Min bästa vän heter Shiralee och bor så himla långt bort härifrån. Det är sjukt jobbigt att det ibland dröjer flera månader mellan att vi träffas men eftersom vi skickar sms ungefär 24/7 så funkar det endå. Hade jag fått tre önskningar hade den ena varit att vi skulle få bo närmre varandra, helt klart, för ibland när allting är så jobbigt känns det så sjukt att inte ens kunna få en kram av sin bästa vän. Vi träffades för snart två år sen på en gympakurs men vi började inte prata förrän några månader senare men då gick allting så himla fort och vi blev jättebra vänner på bara några veckor, det var som att någonting klickade, som om att det var meningen. Jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan henne, det finns ingen annan i hela världen som jag kan prata med om så mycket. Varje kväll innan jag somnar och vi skriver godnatt så känner jag mig trygg, vet att så länge jag har Shiralee kommer jag aldrig behöva vara ensam även om det kan kännas ensamt att inte kunna träffa henne när jag vill. Hon är verkligen så bäst på alla sätt och vis och hade jag inte träffat henne hade jag inte varit den jag är idag. Utan henne hade jag aldrig förstått varför det är så viktigt att vara ärlig. Det skulle ha funnits ett pris för världens bästa vän, och så skulle hon ha fått det. Du är guld värd min alldeles egna rosa ängel. Jag älskar dig så mycket och du kommer nog aldrig förstå hur mycket du betyder för mig. Allt.


01/01-11






En helt ny start.

RSS 2.0