15 MÅNADER



Supermysig eftermiddag/kväll i Malmö igår, älskar sättet som vi kan prata med varandra på. Fick med mig två linnen hem, det på bilderna som kommer från Monki och ett annat från H&M. Pollenallergi suger och jag nyser typ hela tiden, men nu ska jag i alla fall ner till Gröningen och steka och träffa lite trevliga människor. Vi hörs sen, puss.

JA, VI GJORDE KRANSARNA SJÄLVA


(midsommar 2011!)

Yeyeyeeee, livet rullar på och fint väder har det varit både idag och igår, vilket har inneburit sol och bad! Sen vi hördes av sist har jag firat en mysig midsommar med Shirran, tränat gånger två, tränat småtjejer, myst med Gustaf, och som sagt solat och badat och inte så mycket mer som jag kan påminna mig om för tillfället. Ätit, sovit och det där vanliga ni vet. Sommarlov är helt awesome och imorgon ska jag till Malmö (igen) och träffa Shiralee (igen), toppenbra alltså. Är sjukt trött och ska nog snart sova. Puss

LINGVALLEN 2011

Är så trött så jag vet knappt vad jag heter, har träningsvärk, är seg i kroppen men är också grymt nöjd och sjukt glad! Har varit fyra helt underbara dagar på Lingvallen med fina människor, massa gymnastik och en massa massa skratt. Helt underbart har det varit och jag hoppas verkligen att det blir ett sånt här 14+ läger nästa år med. Imorgon är det midsommarafton och jag har absolut inte vetat vad jag ska göra, men bestämde precis att jag ska ner till Shiralee och bara mysa och ha det gott, känns sjukt bra. Puss

NELLIE





(sötnos!)

Solade lite, det började regna, gick in, Gustaf kom hit, chillade mest, åt mat, Gustaf åkte igen, bilder inlagda och nu ska jag göra det där som jag skrev i förra inlägget att jag skulle.

MITT INTRESSANTA LIV

2 dagar och 16 timmar sedan ni sist hörde av mig. MEN DET ÄR SOMMARLOV så det här med uppdatering kommer bli som det blir. På dessa 2 dagarna och 16 timmarna sen vi sist hördes har jag hunnit med en mysig tacokväll med trassel och wii, varit med Nellie, tränat gånger två, packat en fet väska och passat barn ännu en gång. Sommarlov gillas helt enkelt!

Imorgon bär det av till LINGVALLEEEEEEEN och det kommer bli awesome men jag har en hel dag idag att fördriva först. Eftersom jag städade igår kan jag inte göra det, så istället får jag sysselsätta mig med att raka benen, måla naglarna och lite andra nödvändigheter. Gustaf kommer förhoppningsvis och underhåller mig en liten stund också, och jag ska lägga in bilder på mig och Nellie.

Förresten - det sjukaste var ju endå att jag vaknade imorse, tittade ut och det var ljust, trodde att klockan va typ 10 men kom på att det kunde den inte va för mamma låg fortfarande och sov (och hon skulle iväg typ kl 9 idag). Men ja, jag kände mig pigg iaf och var nästan på väg att gå upp, råkade slänga ett öga på klockan och ser att den är 20 över 5 på morgonen, uupps. Fick snällt sussa en stund till.

JOJO SOMMARKORT <3



(jaaaag nuuuuuu)

Jättekul att träffa Olivia i Malmö igår, en massa prat och skratt och massa annat blev det. På kvällen hade jag friståendeträning och jag kan hela friståendet med alla ändringar, woohoo! Sov hos Gustaf, idag har vi hoppat studsmatta ganska så mycket och jag har passat barn igen, och nu sticker jag strax iväg igen, tacokväll med Gustaf, Felix och Elin står på schemat ikväll. Myyyys! Puss

SUPERBRA






Med dessa bilderna sammanfattar jag gårdagen. Lunch/fika med släkten slutade med att jag, Albin, Adrian och Gustaf nästan delade på en hel jordgubbstårta med sked från vars ett håll, SJUKT GOTT. Agnes tyckte det var äckligt att äta så, så hon tog och åt på tallrik istället, tråkmåns. På kvällen stack jag till Viken för att fira Johanna, det blev tacos, jordgubbstårta (igen), och en massa skip-bo och uno. HUR mysigt som helst att sitta ingosade i varsin filt på altanen med en massa musik och spela spel. Kan inte annat än att tacka för en riktigt bra dag igår! Nu ska jag göra vid mig för att åka till Malmö och träffa fina Olivia!

PICS




utspring i stan





studentfest hos sandra



myskväll på gröningen

FULLT UPP



Ännu en gång kan vi konstatera att jag suger på att uppdatera - yeah! Har iallafall haft en underbar start på ett långt sommarlov med bland annat PS-konsert på Grytan, studentfirande, fyra nätter på rad med Gustaf, poolparty med finisar, myskväll på Gröningen, 70-års middag och en massa god mat och fika. Bilder från dessa tillställningar ska snart redovisas både här och på fejjan tänkte jag, nu när jag ändå inte gör något bättre. Hela denna och nästa vecka kommer bli såå braa, imorgon kör vi på skolavslutningslunch och fika med släkten, lite barnpassning och födelsedagsfirande för Johanna!

EN "LEKTION" KVAR



Dagen blev inte alls lika händelselös och tråkig som jag trodde, fick först fint besök av Alice, två ganska trötta tjejer hamnade i soffan framför Jurassic Park som jag av någon anledning inte har sett innan, men den var faktiskt ganska bra. När hon åkte stack jag över till kusinerna där det blev bak och skratt, supermys. Har även bestämt en runda till Väla på torsdag med dem, härleeeet. En lektion imorgon där lärarna föreslog att vi skulle gå upp till Grytan och fika eller så, lät helt okej tyckte jag. Efter det blir det Gustaf + lite fristående. Puss

NÄSTAN SOMMARLOV




(tre bilder till från studentbalen)

Norrvalla från 9.30-12.20 idag, när vi frågade läraren när man fick gå sa han: Ni får gå när ert samvete tillåter er, och då gick vi direkt. Skönt att vara hemma tidigt, men vad ska man nu göra av denna dagen då?

EN BILD PÅ NÅGON...

Tentan är klar (tror jag) och livet leker. Uttråkad dock så sysselsätter mig med detta en liten stund:
(Texten över passar till bilden under)

Någon du umgås väldigt mycket med. - goossssi

En bild på dig själv.


En gammal bild på dig själv. - 2004

En bild på dig och en vän du inte varit med på länge. - jullan

En person som du saknar. - lydia

Någon i din släkt. vera, jag & agnes

En person du kan berätta allt för. - shirran

En bild på din vardag. - skooool

Du och någon klasskompis. - jag, bex, jojo & frida

En bild som påminner dig om gamla tider. - frida

En bild på din fritid. - gymnastik ♥

En bild på dina närmaste. - oliwia, fiona, fay (+ några fler)

En bild på en tid du saknar. - thailand! (louise, lovisa, jag, ellie, amalia, jennifer, emelie & lisen)

En bild från i somras.

En bild som gör dig glad. - frida, sandra, jag & julia


Någon som alltid gör dig glad. - nellie

Någon som du alltid har roligt med. - hultberg

En bild som du alltid skrattar åt. - hahah seriösa tjejernaaaa

En tokig bild.

Någon du aldrig kommer släppa taget om. - vera & agnes

USM 2011 - PART 2






fristående - elit ♥
sjukt snygga tjejer i sjukt snygga dräkter!



prisutdelning - silver till mini elit pojkar!



+ 0.10 - fiiiinaaaaaaal! - sjätte plats.

SLUTSPURTEN

Desto fortare hemtentan går, desto mer tid har jag över till att göra annat idag...
Om tre dygn har jag ett 75 dagar långt sommarlov!

SOMETHING NEW



(mina nya fina convisar från NY!)

JAG ÄR SÅ UTTRÅKAD SÅ NI KAN INTE ENS TÄNKA ER DET. Har iallafall lyckats åstadkomma en sida hemtenta än så länge idag, men lite mer borde göras innan jag får åka och gympa! T r ä n i n g s v ä r k som bara den idag, men det är skönt att börja komma igång igen och det är så kuuuuul. Sommar är det också för den delen men fröken bränd-face (aka jag) får inte vara i solen så här sitter man inomhus jaa. Puss

USM 2011 - PART 1




mini elit




förträning - elit ♥



bromma

SMIDIGT IDAG

Hej hej från en superbränd och osmidig tjej som ursäktar för en otroligt dålig uppdatering på denna ruttna lilla bloggen. Från i onsdags eftermiddag fram tills för några timmar sedan har jag varit med min fina pojkvän och vi har bl.a ätit chokladfondue, cyklat sightseeing runt Dalhem och varit på stranden. Badat har jag till och med gjort, ett snabbt dopp dock. Och bränt mig som bara den. Tränat för första gången på år och dar känns det som har vi gjort nu ikväll också, såååååå skönt att röra på sig men också lika jobbigt. Bilder från USM kommer snart (ikväll) puss.

såhär smidig har jag varit idag:
för tredje gången i detta inlägget - bränt mig - onnnnttttttt
x antal stillastående flickisar på huvudet när armarna inte orkade mer - AJ!
superunderroterad stillastående salto - ajajaj dålig fot.
trillat i duschen - AAAAJ höft!

RSS 2.0