you're moving way too slow



På torsdag får vi våra skoldatorer!!!! Lite spännande faktiskt, även om man har hört ganska mycket negativt om de redan, får hoppas att jag väljer en bra ur högen! Har inte så mycket att berätta annars. Kan bara säga att Vera är världens bästa kusin, Shiralee är världens bästa vän, Oliwia är världens bästa klassis och Nellie är världens sötaste. Godnatt och sov så sött!

on and on



Hej mina kära vänner. Har precis kommit hem från en dansträning men vi har inget fristående så vi dansar vår juluppvisningsdans och nu sitter jag och pratar med Fiona på Skype, jag gillar den uppfinningen, det är nice.

Idag efter skolan gick jag och Oliwia ner och hälsade på PS, det var väldigt kul faktiskt att träffa en massa lärare, man saknar det endå väldigt mycket när man väl går runt i korridorerna och träffar lärarna, där är man verkligen helt trygg och kan allt om allt! Sen träffade jag Alice och vi gick runt lite på stan och pratade lite och så, det behövdes så det var bra :) sen träning då, och nu hemma. Puss.

vad jag bryr mig om är att se dig gråta, för jag har gråtit, och du ringde aldrig


titta vad jag hittade, detta var inte igår inte! jag är ju lätt den som ser minst ut dock, två år sen måste det vara.


Nu tänkte jag tacka för mig och dra mig mot duschen och sen också sängen. Det verkar som att det blir Alice imorgon så då hörs vi på kvällen. Förresten, om ni inte har märkt det har jag blivit helt galet kär i Håkan Hellström nu, han är ganska så magisk faktiskt. Pussen hejsan.

och världen förtjänar inte dig, du är det finaste jag vet, när allt annat är falskt och fel


vet att ni har sett den innan, men jag lite älskar den fortfarande

Nu har jag varit duktig och gjort båda mina läxor som jag har fått hitintills, en i franska och en i sos! Kan inte påstå att jag behövde överanstränga mig heller, haha. Ikväll ska jag göra absolut ingenting, kanske till och med ska försöka sova tidigt som bara den faktiskt. Imorgon efter skolan ska jag kanske träffa Alice en stund innan träningen och prata lite, annars ingenting (träna).

f-e-m månader idag, you are beautiful. gustaf ♥ linnea

och jag går bara ner mig, för det är så jag säger det till dig




En liten nyhet i mitt rum, nämligen en långsmal magnettavla med lite bilder på några fina vänner. ♥

jag sa inte förlåt, jag sa ingenting, vad skulle det tjäna till?



Har precis lämnat in min mobil eftersom den klyddar som bara den och så länge får jag ha denna skönheten, lovely. Den är kass på nästan alla sätt och vis men det funkar att skicka sms och det är två veckor det handlar om så jag hoppas på att överleva den tiden.

Iallafall - efter skolan stack jag och Oliwia ner i stan och fixade lite, sen blev det en fika på Ebbas med Fay, Fiona och Sandra. Pratade lite om våra nya skolor osv, och sen cyklade jag med Vera hem. Vi har kommit fram till att det gula man cyklar på när man cyklar på gatan i korsningar är awesome och det har varit ett hett samtalsämne idag, både imorse och i eftermiddags, hehe. Nu ska jag ta tag i lite pluggande tänkte jag, men vi hörs senare. Pussssss! (hehe kul för er som vet vad det betyder)

PS. Jag har spräckt mina byxor idag, för första gången någonsin.

all my troubles seemed so far away







Från och med nu ska jag inte ha killarna på måndagar. Det känns konstigt efter att ha haft det i 1,5 år. Nu ska jag säkerhetskopiera 11652 bilder till en extern hårddisk jao.

and i know







Bilderna från idagens. Det blir ingen springrunda eftersom vi inte orkade och det blir för sent så vi bestämde att nästa söndag, då så. Dessutom så har jag en galen huvudvärk så det kanske var lika bra. Nu har jag suttit och lyssnat på Håkan Hellström ganska länge och det är faktiskt fint.

i will always love you









Midsommar 2010, bästa midsommaren någonsin. Jag saknar er så mycket redan, vi passade så bra ihop. Det är sjukt jobbigt att inte träffas varje dag längre, jag behöver er... ♥

keeps coming back


någon bild från dagen kommer senare, sålänge får ni nöja er med en bild från julafton

Det har varit ganska trevligt idag faktiskt, och sen fick vi ihop lite pengar också, skadar ju aldrig med lite extra. Vissa småbarn är galna har vi fått lära oss också, där var nog fyra stycken som åt två kladdkakor tillsammans, sjukt. Och där var så söta barn så man smälte! Lite senare blir det kanske (!) en springrunda med Vera om vi orkar och annars har jag inga planer förutom att rummet ska städas. Vi hörs, puss.

i think i know how you're feeling



Supermysig kväll med finisar, Djävulen bär Prada och två Bones-avsnitt, kan knappt bli bättre. Nu ska jag alldeles strax fixa till mig och hoppa ner i sängen, jag och min kära kusin räknade ut att vi kommer behöva gå upp ungefär klockan åtta, underbart... Och för allas information så gör det ajaj av träningsvärk när jag drar axlarna bakåt, lovely. Sov gott alla söta!

jag saknar den natten när vi sov ute och tittade på stjärnorna, kommer du ihåg?

so come on



Ändrade planer för kvällen, istället för kräftskiva blir det film och mys med dessa fina tjejerna om en liten stund! Trevligt värre, och träningen gick riktigt bra idag måste jag säga så humöret är på topp! :D träningsvärken börjar redan smyga sig på också, så vi får se hur kroppen mår imorgon.

Idag har jag både vunnit och förlorat, men det känns ganska bra iallafall. Jag vann över mig själv och känslan efter det var helt enorm, det var så skönt att lyckas. Och jag förlorade över dig, men det gör ingenting. Ingen är perfekt, varken du eller jag.


open up the dirty window




Två plåtar kärleksmums, en sockerkaka och en kladdig tröja senare är jag klar med bakningen för tillfället men det blir en plåt till med kärleksmums nu. Vera har för övrigt bakat sex kladdkakor och Albin och Agnes ska köra igång med hallongrottor och kolasnittar lite senare. Massor med kakor inför imorgon alltså då vi ska ha loppis på gatan och vi barn som vanligt står för caféet. Yes nu ska jag försöka fixa någon mat och sen om en timme ungefär ska jag tralla bortåt för att åka och träna. Ha en bra dag, puss!

can't read my mind







Vet inte hur det kommer sig att jag inte har visat bilder från detta innan, men här är dem iaf, från fotodagen i vita klänningar och gummistövlar med Amalia, Vera, Agnes, Vendela och Rebecca :)

Har sovit hur gott som helst inatt, riktigt skönt, det behövdes verkligen! Idag ska jag och mamma baka, sen blir det träning och ikväll står kräftskiva hos familjen Pihl med de vanliga familjerna på schemat, ska försöka få med mig kameran dit. Men vi hörs lite senare, puss på er!

& statistiken har legat högre än innan nu i över en vecka, sjukt kul! keep it up finisar!

-

- Men tänk inte så mycket då. Tänk bara på att du ska köra.
Lättare sagt än gjort. När jag hänger upp mig på sånna små saker och när hjärnan leker tvärtomspråk och det gör så att ingenting funkar så vet jag inte vad jag ska ta mig till för att kunna köra igen. Det är så hemskt frustrerande, och därför blir jag ledsen. Det händer nästan varje träning och det är skit. Varje gång önskar jag att jag hade kunnat stänga av hjärnan och bara använda precis det som behövs för att kunna köra varvet. Men det går inte och istället måste jag störas av saker som att jag inte vet vilken fot jag ska springa över tröskeln med och att det blir fel hur jag än gör, att jag tänker på att jag ska spänna benen i stämmet och då blir det istället handvolt kullerbytta, med mera med mera med mera. Jag önskar verkligen att jag hade kunnat tänka rätt och kunnat göra det annorlunda, för jag älskar gymnastik, det gör jag, men när det sätter sig sånna spärrar nästan varje träning blir det bara jobbigt.


can almost see it



Lång dag och det är skönt att vara hemma och bara ta det lugnt. En schemaändring också, på onsdagar slutar vi också tio i två och det är nice. Skola och träning och så har gått helt okej, det är ett rent helvete att tänka bara och det gör mig galen.

live your life



Får bli ett snabbis inlägg, ska gå till bussen om 7 min :) dagen ska börjas med ett mattetest, och min hjärna är verkligen inte den snabbaste och smartaste efter ett långt sommarlov. Och då ska man ju såklart starta teminen med ett mattetest! Ahja, det får gå som det går. Hoppas det inte går alltför katastrof iallafall. Efter träningen ska jag ju som sagt till GH direkt så vi hörs ikväll någon gång, ha en fin dag allihop, puss!

running around



Har nog fått ett av Europas sämsta scheman... Nä, men det var inte speciellt bra. Börjar halv nio varje dag och går till 15.00, 13.50, 15.10, 15.30 och 15.30. Det är mest att man slutar så sent på fredagen och igen kommer jag behöva åka direkt till träning både måndag och fredag och kanske någon mer dag. Och vi har idrot tisdag torsdag vilket betyder att jag har dubbla väskor varje dag utom onsdag. Yäääy. Äh. Kunde varit värre.

Iallafall - träningen idag gick bra, det var skönt att träna igen, känns som längesen. En timmes uppvärmning och en timmes dans till juluppvisningen (gäller att vara ute i tid ;p) plus lite annan dans som vi lärde oss i helgen. Om en liten stund ska jag hoppa ner i sängen och ladda inför en ny lång dag imorgon. Hemifrån 08.00-21.30, lovely fredagar! Vi hörs, pusspuss!

while you are looking for yourself



Att sova en liten stund var lättare sagt än gjort och nu ger jag upp. 

Fem sanningar om mig själv:
- Jag måste skaka mina kuddar och mitt täcke innan jag ska sova.
- Jag har typ fobi för kräk och tycker att det är det äckligaste som finns.
- Jag saknar min gamla klass väldigt mycket...
- Jag tänker alldeles för mycket och det är jobbigt ganska ofta.
- Min hjärna leker tvärtomspråket med mig nästan alltid.

you don't have to wait


thailand

Hemma och sliten som bara den. Tiden har gått väldigt långsamt men vi har endå haft ganska roligt och det känns som att man har känt klassen (iallafall en del) väldigt mycket längre än fyra dagar. Första natten regnade det in i tältet och då sov jag ungefär tre timmar och nu inatt har det varit bättre, sov nog sex till sju timmar men det har varit så galet varmt. På dagarna har vi gjort en massa samarbetsövningar och lekar och så, förresten så något sjukt är att vi har fyra Sebastian i vår klass. Men jag tror att detta kan bli riktigt bra med klassen och så, hoppas det :) om tre timmar och 20 minuter ska jag träna och innan dess måste jag nog sova lite annars kommer jag aldrig klara det. Puss.

is that alright?



Om en liten stund sticker jag, är helt nervös för att vara ifrån min mobil så länge. Och för tillfället ser vädret väldigt okej ut, håll i sig!!! Jag förstår mig inte på Julia som säger att hennes väskor är nästan tomma, jag fick till och med dissa rånen för att inte allt fick plats... Äh det löser väl sig, vi hörs. Lycka till till mig!

it's so clear to me



Tror att jag är klar med packningen inför lägret - en stor fullproppad bag, liggunderlag utanför plus en ryggsäck. Pjooh, men med tanke på det dåliga vädret så känns det ganska bra att ha lite i reserv. Önskar att vädret kunde vara som det var på bilden, tredje juni är den tagen och då var det världens högsommar. Men vi får väl göra det bästa av situationen, jag tror att vi kommer ha roligt iallafall. MEN nu kommer jag vara mobilfri fram tills jag kommer hem i och med vädret plus att det inte finns någon täckning där vi ska vara... Får se om jag skriver något mer ikväll eller imorgon bitti, annars hörs vi på torsdag! Ha det fint för nu ska jag titta på fångarna på fortet :)

i'll follow you



SOS1C, hellooooo! Och Oliwia, Julia och Lina kom i samma så det var perfekt! Klassen kommer säkert bli bra också, nu första dagen har man ju inte direkt hunnit lära känna folk och så. Men imorgon åker vi på läger tills på torsdag och det blir säkert kul. Ska dock spöregna och vi ska vara ute hela tiden, haha. Så nu ska jag börja packa lite, och sen blir det GH och killarnas träning. Hörs ikväll, puss och kram!

watching you walk away





Tolv timmar tills jag börjar och jag är lite nervös faktiskt.

i invite you to a world







Du är så fin mitt hjärta, jag älskar dig. ♥

all i want to do


hey honey, imorgon börjar vi förhoppningsvis i samma klass! HELLO SOS!

Är trött i både kropp och huvud efter lägret. Det har gått lite upp och ner som det alltid gör men i det stora hela har det varit bra. Jag har haft sjukt roligt med Hultberg och Hanna så det är dem jag får tacka för att helgen blev vad den blev. Vi var tysta ungefär två timmar efter det att vi skulle ha sovit men det var riktigt kul fast vi saknade resten av våra pippisar. Så vi ringde dem, haha. Nu är jag iallafall HELT slut och imorgon kommer jag troligtvis inte kunna röra mig.

Och på tal om imorgon, vi börjar skolan. Sick, men sommarlovet har varit grymt och jag har hunnit med massor även om det finns väldigt många fler man hade velat hinna vara mer med. Som vanligt. Men det ska bli sjukt kul med nya människor, ny klass, ny skola och nya ämnen.

why can't you see me?



Har hunnit med allt det jag skulle idag, lite stolt. Nu sticker jag iväg till GH, kick off, let's KÖTTAAAAA! Vi hörs imorgon och för allas information så är jag och Hultberg coola. PUSS.

keep smiling for me



Vi hoppade trampett och trampolin men lekte mest för att våra kroppar ska orka hela helgen. Stod på ett varv jag aldrig har stått på innan iaf. Men jag klarar inte av all denna orättvisan, även om det bara handlar om småsaker så blir jag så frustrerad. Jag vet att det bara tar en massa energi och att det är onödigt, men jag klarar verkligen inte det. Snart dags för dusch och säng, ska ju som sagt orka helgen... Noll motivation för tillfället men det ändras förhoppningsvis under natten och morgonen.

Ebba, det är så jobbigt att träna utan dig. Du är en sån person som kan få mig att le på min värsta dag, och det hade jag behövt idag. Så fort någon nämner dig känns det som ett hugg i magen. Och det ska gå tre hela år till utan dig min lilla prinsessa. Det gör ont. Jag saknar dig alldeles för mycket för att det ska gå att härdas ut i tre år.

Inlägg 888

that's for sure





1; armbandet jag köpte igår, awsm, h&m's barnavdelning 19:50:-
2; nu, träningspepppppp!
3; träningsfrilla med tottebandet jag köpte igår, ur & penn 29:-


NU KÖR VI SÅ DET RYKER!

show you around



Idag är det den 20 augusti = jag fyller 15 år och 9 månader! Grattis Linnea, tack Linnea! Om tre månader fyller jag sexton och det är sjukt, för det känns redan som jag är det. Kändes likadant förra året när jag skulle fylla femton, haha. Nu känns femton litet men så är det när man fyller år sent.

En av favoriterna för tillfället:
Follow me down - 3OH!3 & Neon Hitch

if i only could


innan bakken

Så idag har jag varit på Ullared för första gången i mitt liv. Där var helt sjukt. Ganska lite folk endå men så extremt mycket grejer och allt var så himla billigt. Jag handlade för 1008 kr, och då var det ganska mycket som inte var till mig själv också men för det fick jag massor även fast jag knappt kommer ihåg det nu. Men jag är väldigt nöjd!

Om en timme och 20 minuter ska jag åka iväg till den första redskapsträningen på fem veckor och det känns lite konstigt. På ett sätt känns det som att det var bara några dagar sen den där träningen, men samtidigt känns det också som att det var hur längesen som helst. Det ska bli roligt i vilket fall men jag är lite nervös. I och för sig har jag hoppat lite trampolin sen dess, men det var en gång i ungefär en kvart så det räknas inte riktigt.

Äh, NU: uppackning och sen tänkte jag börja packa inför helgen. En hel helg till på GH väntar men denna ska det bli massor med träning! Puss

-



you have to believe it to see it

statistiken stiger, keep it up!


i'll carry this flag



Dagen började på Väla med Oliwia och det var mycket trevligt, jag fick med mig en bikini, ett armband och ett totteband hem, väldigt billigt dessutom så tummen upp för det! Och tack för några mysiga timmar Oliwia, det ska bli sjukt härligt med tre år till med dig!
 
Efteråt stack jag hem till Frida och vi började planera vår resa! När jag tar studenten eller lite efter ska vi två ut på en långresa och vi började skriva upp lite till vilka länder vi vill åka till, vad vi vill göra osv. Änsålänge vill vi åka till Sydostasien och Australien men det hinner säkert ändras, hihi.

Nu ikväll efter mina duktiga tjejers träning så har Vera varit här och vi tittade på Låt den rätte komma in. Har för mig att jag har rekomenderat den innan men jag gör det igen för den är väldigt sevärd! Nu ska jag snart sova för imorgon ska jag, sötnosen på bilden och hennes storasyster till ULLARED! Första gången för mig så det ska bli tur och sen på kvällen väntar träning. Vi hörs när vi hörs, pussssss!

i'm so sorry


















you only live once











Frukost och bak med Vera, Agnes, Molly och lite Albin. Väldigt trevlig start på dagen måste jag säga. Orkar inte skriva mer för tillfället för jag känner mig bara tom och äcklig, men det kommer fler bilder sen.

hit the ground



Huset är helt tomt, kan ni inte komma tillbaka igen!? Jag saknar er helt galet redan, hur ska detta gå? Varför måste ni bo så långt borta båda två?

hurry up



Det blev en filmklassikerkväll med kusinerna och idag var det Chocolat som stod på tur. Längesen vi såg den men lika bra är den endå, om ni inte har sett den så måste ni verkligen se den! Vi bara älskar den. Har sett den tusentals gånger. Nu ska jag krypa ner i sängen för imorgon ska jag, Vera och Agnes laga storfrukost och sen står Gustaf, Sandra och Julia på schemat. Bara fem dagars sommarlov kvar och jag har något planerat varje dag, men lika bra att ta vara på det medans man kan! Vi hörs imorgon, sov sött. Puss och godnatt finisar. <3

-

Om man berättar något för någon, och om det är något lite mer speciellt än bara vanligt bullshit, då hoppas man nog att ingen annan ska få veta det. Men oftast så säger man inte, eller iallafall inte jag, att personen inte får säga det till någon, det gör man bara om det är något väldigt speciellt. Jag tycker det känns så dumt att säga det hela tiden. "Du får inte säga det till någon, lova! Lovar du?" Det är precis som att man inte litar på den andra personen. Men i vissa tillfällen ångrar man efteråt att man inte sa något. När personen berättar vidare det till andra. Och så går det led efter led efter led och till slut vet alldeles för många alldeles för mycket. Jag blir besviken, och tänker att man kanske borde tänka efter lite innan man berättar vidare men samtidigt kan jag komma på mig själv med att göra liknande saker och det skrämmer mig. Det är sånt som jag vill förändra, och som jag ska börja kämpa lite mer med för att klara.


Och sen ville jag bara säga att Oliwia, du är helt underbar. Älskar dig något enormt vännen. ♥

it was just a dream




oliwias bilder

TACK FÖR EN GRYM DAG IGÅR! Lite regn, lite folk, ganska mycket tåg, massa karuseller och massa skratt med fina människor gjorde gårdagen helt underbar!

- Vi åkte Balder mitt i ett spöregn och det gjorde sjukt ont i ansiktet så jag och Oliwia satt och höll för det, haha.
- Vi började prata med två random människor på tåget. De hette Jesper och Sebastian.
- Vi tittade på 3D grej och jag somnade.
- Vi sjöng en massa och ganska högt så folk tyckte nog vi var normala.
Och en maaassa annat, jag hade riktigt riktigt roligt! Och så skickar vi en liten tanke till Fiona som inte kunde följa med pga sitt knä. Hoppas att det blir bättre snart! ♥

Idag åt vi megabrunch med pannkakor och micromackor och hela köret. Sen åkte jag hem till Julia och hon har en väldigt söt vov. Vi har tagit det lite lugnt och sen gick vi hem till Sandra och fick träffa världens sötaste lilla kille, Sebastian är så sjukt härlig så det finns inte. Nu har vi tre varit nere i stan och ätit kinamat, mumsigt! Ikväll händer absolut ingenting och det ska bli skönt. Fler inlägg kommer, puss!

like a shadow on me


(du är mobbad men vi gillar dig endå)

Isch vilken lång och jobbig helg det har varit, men samtidigt väldigt rolig. Mina gymnaster är ju bara för underbara (oftast) så det har varit himla skoj att vara med dem. Jag var på GH i 25 timmar och var vaken 20 av dem, så jag tackar Ida för allt trams vi höll på med också, sjukt kul. Ikväll blir det fototime med Vera, Agnes, Vendela, Rebecca och Amalia och sen imorgon blir det Liseberg med Fay, Oliwia, Alice, Kajsa och Filippa! :D

don't stop me now


bakken med Hedvig, Hugo och Albin 2007 (?)

Nu har Shiralee åkt. Det är så tomt, det var mindre än en timme sen hon åkte men endå så saknar jag henne så mycket redan. För när man har umgåts konstant i ungefär 3,5 dygn så blir det så konstigt att inte träffas mer, och när man dessutom bor så långt ifrån varandra så man inte vet när det blir av att man träffas nästa gång. Ofta så går det ungefär två månader mellan gångerna vi träffas, det kommer jag inte stå ut med fler gånger. När man känner att man verkligen har någon som man kan berätta precis allt för och vara 100 procent ärlig mot hela tiden, då räcker det inte att träffas så sällan. Tack tack tusen tack för allt bv.


Dessa dagarna har iallafall varit sjukt underbara. Vi har hunnit med massor men samtidigt har vi inte gjort så mycket, det har bara varit skönt att ta det lugnt och prata och så. Igår blev det Bakken och vi var nio barn, det var så sjukt roligt. En av årets bästa dagar, lätt, det tackar jag alla som var med för! ♥ Nu ska jag packa, för klockan två ska jag befinna mig på GH och stanna där i 25 timmar. Vi hörs imorgon, pusspuss.


-

Visst är det konstigt, med saker som går i vågor, som vänskap. Ibland kan det vara hur bra som helst och sen nästa dag tog det slut. Man bygger upp något, under en lång tid, och sen rätt som det är så försvinner allt. Vi behöver inte vara vänner längre om du inte vill, för det verkar inte så. Jag kan inte tvinga dig till något.

all of the time













Några timmars sol och bad i Domsten med Vera, Agnes, Molly, Lydia, Adrian, Albin, Cissi, mamma, pappa, Petra och Allan var väldigt trevligt och när man väl hade kommit ner i vattnet var det väldigt skönt även om det var jobbigt att väl gå i. Till allas stora förvåning badade både Lydia och Vera, stort. Lite gympa hann vi också med såklart, och mat, och fika. Om någon timme eller så kommer Shiralee. Puss.

when you're looking for yourself


underbara mallorca, underbara utsikten från hotellrummet ut mot underbara charterområdet. charter i mitt hjärta för alltid, eller inte.

Idagidag, var jag en stund hos Gustaf och det var trevligt, sen åkte vi iväg på småbarnsträning. 8 gymnaster och 7 tränare, det kallar jag... Typ onödigt. Den egna träningen var härlig, skönt som bara den att komma igång igen, vi hade uppvärmning, styrka och mjuka i nästan två timmar! Sen dansade vi en liten dans i en halvtimme ungefär och det var väldigt kul! Himla kul att träffa Hultberg efter sådär några månader.

Min blogg är tråkig. Känns tråkigt att bara berätta om mina dagar, egentligen vill jag antingen bli lite djupare (dock inte som en annan person) eller bara skriva om något roligare. Har ni förslag så är det ju inte fy skam om ni berättar för mig vad ni tycker, mhm puss.

it is the feeling



IDAAAAG SKAAA JAAAG TRÄÄÄNAAAAAA!!!
& Hultberg är saknad som fan men hon ska också träna, tjaalalaaa :*

i need you more than ever



Vaknade för ungefär en timme sen och tänkte att oj, vad tidigt att vakna klockan tio. Men sen kom jag på att jag endå hade sovit i nio timmar och då kändes det ganska okej. Just nu håller jag på att måla naglarna, om några timmar ska jag hem till Gustaf och ikväll ska jag till GH för första gången på evigheter och jag kan inte låta bli att längta lite. Håll tummarna för att jag kan träna! Och en annan sak att hålla tummarna för är Fiona som har pajjat sitt knä igår, hoppas att det inte är så farligt och krya på dig snutti! ♥ Imorgon kommer förmodligen och förhoppningsvis världens finaste människa hit och stannar till på lördag, mhm i love you Shiralee det vet du.

you belong to me


coowlingh utanför maxi

"här har jag aldrig cyklat innan!" sa vi i mun på varandra

helsingborg ♥

nyckelflaggorna, aka mina och veras flaggor

första flaggan är estland har jag lärt mig, stoooooolt

random människa: "vilken flagga är det du tar ner nu?" vera: "eeehmn... *tittar på flaggstången* irland!!"

random människor: "nej men gud vad smart!" "ja, visst är det smart!" "himla smart ju!" "är det ert sommarjobb?"

mobbelobbe och paggelicious på brooooon

MH!

sötizzzar

flaggmänniskorna minus påke

"sesam, öppna dig!"

solnedgång

denna bron tycker jag om och här nedanför ekar det roligt

mumsi

"meeeen viiii ska ju köpa gooodiiiiis!"

norra hamnen, hit ska jag flytta när jag blir stor

molly pajade sina skor och sen fick jag gå runt i dem. titta noga på min söta bränna på fötterna

Pjoooh, det där blev många bilder minsann. En helt sjukt fin kväll var det igår som ni ser, idag är det bara en massa regn. Fikan med Fiona blev ett McDonalds besök och sen träffade vi Johan och Viktor lite. Trevligt var det iallafall och sen skulle hon på träning så då åkte jag hem, och har haft storstädning och varit duktig. Hittade även en försvunnen kofta bakom en byrå, trevligt. Nu vet jag inte riktigt vad som händer, men det blir nog Snabba Cash lite senare iallafall. Puss.

start the countdown



NU: Fika på stan med Fiona, känns som en hel evighet sen vi pratade så det ska bli himla mysigt. Efter det kommer förmodligen Gustaf hit och sen ska jag hinna städa klart också innan mamma och pappa kommer hem från Stockholm. Har faktiskt varit duktig och gjort rummet himla fint nu, bara damsugning kvar och lite fix i vardagsrummet. Tråkigt inlägg, men det kommer ett roligare ikväll med bilderna från gårdagen. Ha en bra dag, puss!

Idag är det söndag och då är det snart både tisdag och onsdag.

bright eyes



Jag och Vera blev lite wild and crazy så vi satte oss på våra cyklar och åkte iväg till Maxi för att handla godis. Sisådär 45 minuter senare var vi hemma igen med ett gott samvete och varsin stor godispåse :) sen har vi varit nere och tagit ner flaggorna och ätit glass, bilder från det kommer imorgon, mest för att jag inte orkar nu. Sålänge får ni nöja er med denna bilden på mig och twiniSandra från stugan, fler kommer kanske någon annan dag, eller inte, vi får se. Efter flaggningen har vi ätit toast, tittat på film, ätit godis och sjungit singstar. Vera, Agnes, Molly, Albin och jag. Imorgon blir förmodligen en trevlig dag, har lite planer men det får ni reda på då. Sov gott alla fina, pusspuss ♥

what it feels like



Love the way you lie - Eminem & Rihanna
Airplanes - Bob & Hayley Williams
Wavin' flag - K'NAAN

Och friståendelåt 1 som är awesome;
Intro - The xx

in the night sky





Imorse åkte jag och Alice till Norrvalla och tittade på Lydia när hon spelade fotboll, sen stannade vi där och träffade Klara, Johanna och Julia och satt och snackade lite och hade trevligt, tittade på en match där Eskil utklassade något annat lag (10-0 tror jag det slutade). Sen åkte jag hem, har ätit lite och ikväll blir det förmodligen att hjälpa kusinerna med flaggorna igen och sen någon film :) puss!

if you go, i'll go



Efter en mysig kväll med pizza, DN-galan, världens snabbaste nerflaggning på en kvart och till slut Benjamin Button med kusinvitaminerna och Molly så tror jag att jag däckar snart även fast det är läskigt att sova i ett hus där man är äldst. Imorgon blir det nya äventyr och då ska jag b.la. träffa både Lydia och Alice och sen slutar dagen förmodligen med en film tillsammans med Vera igen, men vi får se hur det blir. Jag hör av mig i vilket fall, pusspuss.

call a taxi





Det var himlarns fint ljus vid fönstret precis, därav egobilderna. NU: Hemmakväll. Puss.

can really use a wish right now


mhm thailand, i love you

Kom hem för några timmar sen och det har verkligen varit HELGALET. Sjukt roligt, mysigt, underbart, och en massa andra ord. TUSEN MILJONER TACK för allt tjejer, bilder kommer senare. Det blev inga kärleksbrev så jag blev lite ledsen men vi har spelat en massa spel, pratat och lekt med mina nya bästisar. Det är två katter som heter Drutten och Oskar :)

Om en timme ska jag och Vera sticka till HK och hyra en film och sen blir det DN-galan och efter det ska vi då se filmen. Egentligen skulle jag ju ha tränat men det fick jag inte nej. Kan jag inte träna på måndag kommer jag förmodligen göra det iallafall. Och sen längtar jag som bara den tills tisdag eller onsdag när Shiralee kommer, mhm.


away in the night



Då var nästan allt fixat och klart. Det blev alldeles för mycket packning (en stor väska och två stora påsar) men det får funka för jag måste ha med mig allt. Nu hade jag tänkt fixa till mig och det allra sista och sen sticker jag om ungefär 1,5 timme. HA DET FINT PUSSHAJ.

envecka.

watching you is the only drug i need



Vet att jag har lagt upp bilden innan, men det är från sist vi var i stugan. Imorgon smäller der igen, och denna gången blir det två nätter, mitt i en hästhage, med tre av världens finaste tjejer. Vi ska hitta på en massa roliga saker och kanske lite tråkiga. Det kommer bli grymt iallafall det är jag säker på. Slänger in något inlägg imorgon innan jag sticker också, puss.


can't have you here


















Malmödagen med kusinerna idag. Det blev lite shopping och det gillar vi men grejerna visar jag senare i ett separat inlägg. Det har varit en väldigt trevlig dag och vi var hemifrån i tio timmar, gick till Entré från stan, var inne i tre olika Monki, blev bjudna på kaka som vi sen aldrig fick, tappade bort varandra på Zara, träffade Vevve och Sofia, lämnade tillbaka saker som vi köpte och en massa annat. Tack för dagen kusinvitaminer, jag älskar er och det vet ni. Pusssssen.

it's just a rumor



Jag är verkligen seg idag... Nu ska jag duscha och äta frukost (lägg märke till att klockan är fyra) och sen blir det att hitta på något med kusinvitamin! Ikväll blir det bad i Domsten och sen övernattning för imorgon bär det av till Malmö! Allt detta med underbara Vera och Agnes! Superfint måste jag säga, och så får jag också säga att vi hörs när vi hörs. Imorgon kväll skulle jag gissa på, men vi får se helt enkelt. Ha det bra, poooooousssssss.

om man inte vill ha något svar är det onödigt att ställa en fråga.

all that noise



Blev en riktig sovmorgon idag, gick upp vid tolv men det behövdes verkligen. Idag är planerna inte så mycket planer, jag tänkte faktiskt beställa lite bilder och köpa ny(a) ram(ar) och göra fler fototavl(a)(or). Kanske skulle hitta på något med Vera men det blir bara något lugnt i så fall, jag får inte träna ikväll på grund av den satans förkylningen, och jag hostar som jag vet inte vad. Vi hörs lite senare igen, puss.

enochenhalvvecka. galet!

could be the best













Himla trevligt hos Susanne faktiskt, kom hem för ungefär en timme sen och nu är det friidrott som står på schemat!

i've got a soul




Sista festivaldagen igår blev också den roligaste, precis som det ska vara alltså! Först åkte jag ner och mötte Fiona, vi stack och mötte Johan, sen åkte vi ner i stan igen och åt och då kom Lukas, sen gick vi runt en liten stund och sen kom Sandra, Julia och Lina så då gick jag med dem och kollade när Marie åkte Booster. Sen var det Timbuktu och efter det gick vi runt en liten stund och sen gick jag till FF och dem lite, sen till SJL igen och då var Philip och Max också med. Och jag och Julia dansade till Timo Räisänen och sen gick vi en liten sväng innan vi åkte hem. Sandra har sovit här och hon åkte precis och jag är trött som bara den men nu ska jag sätta mig och göra lite armband och sen är det kalas hos Susanne. Vi hörs senare, pussssssspuss.

RSS 2.0