close your eyes, clear your heart.

Har lite bråttom egentligen men hinner med ett litet snabbt inlägg :D

Ska sticka alldeles strax och nu sitter jag och borstar tänderna, det enda som ska fixas innan jag sticker är att jag ska sminka mig helt klart och packa. Alice du är bäst, jag älskar dig. <3

Detta blir det som jag har på mig ikväll;


can't sleep through the pain.



GRATTIS VENDELA SOM FYLLER 16 IDAG! :D hoppas du får en toppendag! :D <3<3

Klockan är 13:13! Puss på det va. Men det kommer den inte va när jag har skrivit klart detta inlägget, typ 13:20 då eller nåt.

Aja. Iallafall. Just nu har jag ganska tråkigt och borde göra min idrottslektion, men det är ju sååå tråkigt. Man blir inte gladare av det liksom.

Ikväll ska jag på 20 års kalas. Sara, min tränare fyller år. Det är Alices syster om det är någon som inte vet ;) och sen ska jag sova hos världensbästaballice :D <3

HAHAHA. Jag vet nåt som inte ni vet. Eller jo, kanske vissa som bryr sig (tillexempel Vera) men iallafall. JAG VET VAD EGOINA HETER PÅ RIKTIGT! :D visst är jag cool?

Neh. Men idrottslektionen. Puss.

13:22 är klockan nu. Gud vad jag är långsam. Eller så är det för att jag gör annat samtidigt.

ey, you figure that out.


Loser Force Three, jag saknar er :(

Jag kan inte bestämma mig för om jag är trött eller inte, jobbigt beslut.

Men ja, träningen. Jag har nog sagt det 1000 gånger innan och jag säger det igen. Jag förstår mig inte på gymnastik alls. Först går det totalt skit men sen lossnar det, blir bra en gång och efter det så blir det bara sådär. Helt omöjligt.

Och nu mitt i alltihopan blev jag läskigt sugen på julmust, gaah, så längesen det var. Med skumtomtar. Gud. Bättre finns inte, man drar ut skumtomtarna så mycket det går och sen doppar i julmust, mumselimumsmums. Världens godaste på riktigt! Men vem kommer inte få äta en enda skumtomte till jul? Jo, det är Linnea det. Så jag får nog samla på mig en massa som jag får äta sen i januari, hihi.

Nu är klockan över 00.00 = det är den 31 = bara 20 dagar till någon fyller år. Nanana. Duschen nästa. Pusshej.

run just as fast as i can to the middle of nowhere.



Jag kom hem för en stund sen, har haft grymt kul i Ystad med Shiralee och Vendela :) vi har snackat en himla massa och sen har jag kollat på deras träning igår, dom är duktigaaaaaaa :) tack för helgen v&s, älskar er. <3

Om en timme ska jag typ sticka iväg på träning, hoppas på att det går bra fast jag är ganska trött, gick och la oss fyra inatt. Sen gick vi iofs upp vid tolv men iallafall ;)

Vet ni! Min trupp ska tävla ungdomscupen i Göteborg 5-6 december, och jag och Frida ska dit och kolla! Aaaah, ska bli grymt roligt :D

Egentligen. Verkligen. Iallafall. Nog. & lite borde.

'cause there is a light in your eyes.

januari 2008

Jag kommer ihåg att vi firade nyår i Höganäs hos Henrik, Ingrid och Helene, och att Albin inte gjorde annat än att smälla smällare hela kvällen. Vi bodde hos mormor den natten tror jag. Annars kommer jag inte ihåg mer från just nyår, det är endå bara mindre två år sen men minnet sviker ganska fort.

Den fjärde kommer jag däremot ihåg tydligt. Det skulle ha varit min sista träning i RM-elit men jag fick inte gå på träningen eftersom vi skulle på avskedsmiddag hos Vera med familj. Vi bodde hos Anders där några nätter. Jag och mamma gick till Vera, sa ingenting på vägen har jag för mig. Det var riktigt kallt. När vi kom dit öppnade Vera dörren och jag klagade nog något om att det var kallt ute. Vera ledde mig in i vardagsrummet och det sa pang. Där stod Amalia, Ellen, Josefin, Rebecca, Clara, Isabell, Agnes, Sofia och Frida och smällde sånna party poppers samtidigt. Jag blev sjukt chockad, Vera och Amalia hade fixat en överraskningsfest för mig, så fint. Hela den kvällen var så grymt mysig, vi åt en massa, satt och pratade, hade thailand-tipsrunda, "jag har aldrig", med mera. Kvällen tog slut ganska fort och det var dags att säga hejdå till de jag träffade minst två gånger i veckan, för vi alla gick fortfarande kvar på hopprepet då.

Femte var nog den sorgligaste dagen. Jag träffade världens bästa, nämligen Frida, Sandra, Julia och Josse. Vi träffades i stan, där inne vid glitter och där, Frida hade nästan tappat rösten och kunde nästan inte prata alls. Sen gick vi och åt på Haket, och jag kommer fortfarande ihåg att jag och Frida åt kebab i bröd utan lök. Vi satt och pratade och Sandra och Josse hade gjort världens finaste presenter till oss allihopan, likadana armband. Det var så oss, och det tog jag inte av mig på jag vet inte hur länge. Sen fick jag även en ram med ett foto på mina favoriter där det stod "Vi saknar dig Olle!", ett kuvert av Sandra som jag inte fick öppna förrens jag var på planet och ett kort av Julia med en bild på mig och där hon hade skrivit lite. Efter vi hade ätit åkte vi hem till Julia och spelade guitar hero och sjöng singstar. Jag var tvungen att åka hem ganska tidigt och när vi sa hejdå, det var nog det värsta jag har varit med om nästan. Jag kramade alla flera gånger, men kunde inte gråta, det gick bara inte. Sen åkte jag hem till Vera på den riktiga avskedsmiddagen med släkten.

Och sen var det helt plötsligt den sjätte, dagen vi skulle åka. Det snöade på natten. Vi gick upp tidigt och packade ihop det sista, tog våra stora väskor och satte oss i bilen. Vi åkte till Lund, tror jag det var, och hämtade upp pappas kollega. Sen åkte vi till Malmö och tog tåget därifrån över till Kastrup och pappas kollega tog bilen. Där var grymt trångt på tåget och vi med världens största väskor fick sådär mycket plats. Vi kom till flygplatsen och jag tror att vårt första flyg till Frankfurt var försenat så vi fick fördriva ännu lite mer tid på Kastrup. En stund senare åkte vi iallafall därifrån, och i Frankfurt fixade vi så att vi inte skulle behöva hämta ut väskorna i Doha utan att dom skulle komma hela vägen till Bangkok. Sen var det bara att vänta igen, jag läste brevet som jag fick av Sandra, världens gulligaste brev och jag kunde bara läsa lite i taget för att inte börja gråta. Det var då jag började fatta att jag faktiskt skulle vara borta i över fem månader, utan att träffa mina kompisar eller släkt eller något. Mellan Frankfurt och Doha åkte vi med Qatar airlines, grymt bra. Man hade sån skärm framför sig så man kunde kolla på vilken film man ville och sånt. Men Dohas flygplats mitt i natten var nog det tråkigaste nånsin, där fanns i och för sig ett internetrum kan man väl kalla det. Där fick man stå 10 min, men ofta nån lydde det va. Sen därifrån åkte vi till Bangkok. När vi skulle hämta ut väskorna kom min och Albins nästan direkt, sen väntade vi och väntade och till slut stod det "final bags" och mammas och pappas hade fortfarande inte kommit. Vi gick runt och snackade med massa olika folk för att försöka få reda på vart de var men vi kom inte fram till något så vi satte oss och åt. Alla ni som har varit på Bangkoks flygplats, ni vet där uppe på typ femte våningen, där man köper sånt kort som man handlar mat för, där satt vi ett bra tag. Det var länge tills vårt flyg till Krabi skulle gå så pappa gick och försökte kolla om vi kunde ta ett tidigare plan men det gick inte så vi fick bara vänta. En lång stund senare gick vi på planet, och väl framme i Krabi fick vi tag på en taxi som kunde ta oss till Koh Lanta. Klockan var runt åtta och färjorna till Koh Lanta stänger tio, och resan tar ungefär två timmar. Men det kan även ta fem om man har otur. Vi hann iallafall över men de kör verkligen som idioter i det där landet. Taxichauffören hade lite problem med att hitta, men till slut kom vi fram till Ban Sawadee där vi skulle bo, bungalown bredvid familjen Rick och allt. Mi kom ut när vi kom och först gick vi in där och sa hej, Molly vaknade när vi kom också. De hade varit där sen november så det var längesen vi träffade dem också. Vi gick in och la oss ganska snabbt, klockan var mycket och vi skulle till skolan redan nästa dag.

Väckarklockan ringde och vi gick upp och fixade oss och åt frukost och gick ut för att leta upp en taxi som kunde ta oss till skolan. Ban Sawadee ligger på Long Beach och skolan vi gick på - Lilla Svenska Skolan ligger på Klong Dao, stranden bredvid, men det är ändå ca 7 km mellan ställena. Det var kolsvart ute och svårt att få tag på en taxi men efter en liten stund kom där en, vi berättade vart vi skulle men han hittade inte riktigt utan körde oss till ett resort. Vi sa att det var fel och han körde oss till ett annat resort (som vi sen kom fram till att det var Southern Lanta, där semesterskolan ligger) vi hoppade av där och gick ner till stranden då vi hade fått för oss att skolan skulle ligga vid stranden. Det var fortfarande mörkt och vi undrade om det verkligen var rätt. Det enda som var öppet var en reggae bar och vi gick in och frågade efter skolan. Han bara skrattade åt oss och berättade att klockan var tre på natten. Det var alltså någon *hoost, mamma* i min familj som hade glömt att ställa om klockan från svensk till thaitid. Det var bara att åka hem igen men inte det lättaste att hitta en taxi så vi fick gå in på 7eleven och fråga om de visste någon. Vi gick ut på gatan igen (Koh Lanta är ungefär en lång väg som går över hela ön) och började gå bortåt, efter en liten stund kom ett ungt par som vi fick skjuts av. Vi berättade hela historien och de tyckte så synd om oss att vi fick åka gratis. Vi kom hem och gick och la oss igen.

Nästa dag (när det väl var morgon på riktigt) gick vi upp och stack till skolan, nu var det mycket ljusare ute och vi tog en tuktuk till skolan, de släppte av oss vid semesterskolan igen men därifrån frågade vi oss fram till lilla svenska. Det visade sig att det 7eleven vi hade varit på några timmar tidigare låg precis över gatan från skolan. Vi skulle först ha samtal med våra lärare, så jag och mamma gick in och pratade med Maria och pappa och Albin med Mia. Jag tyckte att Maria verkade bra, hon kom från Malmö och berättade att en tjej, Louise som gick i klassen också kom från Skåne, Jonstorp utanför Höganäs. Hon var den enda tjejen kvar som hade varit där hela hösten, medan jag, Tove, Fanny, Elin och Jessica var nya. Killarna som gick där då var Martin, Robin, Anton och Victor. När vi hade pratat med Maria var det en liten stund till skolan började. Lousie bodde då på Baahra, det området där skolan låg och hon satt ute och åt frukost. Jag kände mig ganska bortkommen och där satt hon, brun som en pepparkaka och verkade vara hur van som helst vid det livet, vilket hon också var. Klockan nio var det morgonsamling i Salan, detta var den dagen vårterminen började så där var mycket folk. Jag satte mig bredvid Tove i Salan, hon var den enda jag visste vem det var eftersom hon är Mollys kusin och vi hade träffats flera gånger innan. Redan från början blev det så att jag, Tove och Louise hängde ihop. Klassrummet var en liten bungalow och utanför stod en vattenmaskin där man fick gå ut och dricka när man ville. Vi åt lunch på en restaurang bredvid skolan, jag vet dock inte om vi hade kallat det för restaurang hemma, det såg ut som ett skabbigt litet skjul och man satt på plaststolar. Vi fick pastasallad, men det var bara färgglada pastaskruvar och lite gurka. Det var en av de vanligaste maträtterna på skolan, och det smakade speciellt, Thailand. Redan efter första dagen kändes det som att jag hade känt Louise så länge jag kunde minnas.

Onsdagen den veckan åkte Martin i min klass hem. Då var också min första gympaträning a la Thaistyle. Först hjälpte jag Louise, Malin och Emelie med de små, en riktigt stor grupp faktiskt med svenska barn, vissa hade gympat lite hemma men de flesta var helt nybörjare. Sen hade jag egen träning, vår grupp bestod då av Louise, Emelie, Elinore, Amalia, Jennifer och Alice, och mig. Våra tränare var Malin och Annika, Malin är Louise och Emelies mamma och Annika är Amalias. Vi övade på ett litet akrobatikprogram och sen körde vi lite varv på stranden. Den kvällen åt vi på Marina med Mollys och Lydias familj, det var egentligen då jag började lära känna Lydia, även om jag hade tränat henne några timmar tidigare. Fried rice with vegetables åt jag, och jag har ingen aning om varför jag kommer ihåg det men det gör jag iallafall.

Hela januari bodde vi på Ban Sawadee och då badade vi mycket i poolen på Nakara. När sen alla började få öroninflamation på grund av att den var så skitig slutade vi med det.

Den första gympauppvisningen var på vår skola, i slutet av månaden. Då hade Alice redan åkt hem och ett tag efter det kom en ny gymnast, Louise hette hon också men eftersom det var lite krångligt började vi helt enkelt kalla henne för Lisen. Kämpinge kom hon ifrån dessutom. Lovisa började också i vår grupp. Vi tränade gympa två gånger i veckan, onsdagar på stranden och söndagar uppe på gymmet. Där körde vi på en judomatta och bara efter några träningar hade jag kört både flickis salto och handvolt frivolt, inte själv såklart men.

Precis i slutet på månaden, jag vet inte vilket datum, så skulle Tove åka hem. Då var det typ avskedsfest nere på Nautilus, resortet som Mollys familj ägde. Det var tråkigt att hon skulle åka då, när vi började bli bra vänner. Tove Linnea Lousie, ToLiLo och vårt egna bord i skolan var inte längre fullt. Då hade jag också blivit bra kompis med Lydia. I skolan spelade vi även pingis mycket men eftersom jag var sjukt dålig gick jag och lillebror till Sanuk, den stora svenska skolan och spelade på helgerna eftersom den ligger precis där vi bodde då.

Väskorna kom tillbaka men det dröjde ett bra tag, tre veckor tills vi fick den sista tror jag.

Där finns så mycket mer att berätta egentligen, men nu orkar jag inte och jag tror inte att någon kommer orka läsa heller, plus att det har tagit flera timmar att skriva detta nu.

16.46;



Har suttit nere i soffan och lyssnat på musik och varit inne på msn hela dagen. Har även fotat lite bilder till mitt idrottsarbete men det blev helt fail så jag vet inte hur jag vill ha det. Jag vill hitta på något ikväll men så blir det antagligen inte heller. Men imorgon ska jag antagligen till Ystad och sova över med Shiralee och Vendela :D <3<3

one, two, three, four.



Nu är jag uppe efter att ha vaknat två gånger, nio och tjugo i elva. Så tio timmar har jag sovit sammanlagt, gryyyymt skönt! När jag vaknade tjugo i elva trodde jag dock att jag bodde bredvid ett dagis, men det visade sig vara att grannarna var ute i trädgården. Men iallafall, nu är jag själv hemma och kommer vara det rätt länge tror jag, skööönt. Så just nu lyssnar jag på hög musik och ska snart käka frulle. Agnes kommer inte heller, förresten. Vi hörs sen.


you don't know what you got 'til you're missing it a lot.

godnatt, sov så gott och dröm så söta drömmar.

imorgon ska jag sova, sova och sova. kanske måla naglarna också om jag hinner. sen är det ju greys på kvällen, veckans höjdpunkt! och plus hjälpa agnes med några bilder. annars inga planer.

jag glömde berätta en sak innan. de frågade inte hur gammal jag var på bion. och vi såg en 15 års :D

so tell me that you don't think i'm crazy.



Idag har jag först varit hos Sandra, väldigt trevligt, det var alldeles för längesen sist. Sen stack vi + Julia på bio, flickan som lekte med elden. Den var riktigt bra och alla som varken har sett den eller män som hatar kvinnor, sen båda två! Jag vet inte vilken jag gillar mest, nog denna tror jag, denna var iallafall läskigare och vi satt och tryckte sönder varandras händer ungefär hela tiden. Men ja. Se se se iallafall för den är väldigt bra och tänka sig att jag kunde lista ut en sak :D men då sa såklart Julle att hon också hade listat ut det för längesen men bara inte sagt det, dumma henne. Fast jag tror endå inte på det. Sen satt vi på Max och flummade ett tag innan vi blev hämtade och nu är jag hemma igen, ska knarka Greys hela natten. So long.

when you're at the end of the road.



Sitter och lyssnar på musik som vanligt, mitt nya liv! Älskar det nu, helt sjukt, att för bara några veckor sen kunde jag knappt lyssna på en endaste låt utan att få spel. Konstigt. Precis som jag är.

Kom nyss hem från träningen, eller för en liten stund sen. På killarnas träning var de fyra stycken + en liten som inte borde vara där men som alltid är där iallafall, på tre tränare. Lite AG-varning på det, så det blev lite skojträning. På friståendet så var vi som inte ska tävla med Malin och gick igenom från början, faktiskt ganska bra att göra det, speciellt eftersom jag inte riktigt kan det. Vi hann inte jättemycket men iallafall. För sen skulle vi hoppa splitthopp på satsbräda :D haha, fast jag pallade inte så många.

Ikväll händer ingeningenting men imorgon blir det en hel dag med Sandra :D <3 blir nog riktigt nice, det va alldeles för längesen sist :( blir ingen fys ens, jättetrist. Men vi var typ bara fem som tänkte komma så då blev det inte.


in the happyland.



Sommargardeoben har åkt fram igen. Eller shortsen och linnet iaf, men alla höstkläder är redan helt överanvända känns det som, suck. Jag vill ha nya kläder! Får väl leta upp en massa som jag kan önska mig när jag fyller år, bara 25 dagar kvaaar :D

Igår sov jag ju hos Vera, men det blev inte att Vendela var där men iallafall, jag och kusinvitaminerna kollade på Greys precis som vanligt och jag somnade precis som vanligt, men vi stängde typ av vid ett (då hade jag nog redan sovit ett tag) och somnade, alla tre i Veras säng. Lite trångt men ganska mysigt ;)

Idag vaknade vi dötidigt, typ åtta -.- för Vera skulle vara på ringstorp 09.30, herregud säger jag bara. Och vi skulle träffa morfar vid bowlingen en timme senare. Vi kollade lite till på Greys och fixade oss, jag tror att vi har blivit helt beroende av Greys och jag skojar inte. Iallafall, sen blev det bowling då, Paggelicious mot Linneanana på en bana, Paggelicious vann alla serier ;p sen åt vi där och nu är jag hemma igen, om lite mer än en timme sticker jag igen, killarnas träning & sen fristående :) P U S S


when it's good, then it's good, it's so good.



Vi tränade ju inte idag, så jag hade tjejerna istället, rättså tur att jag va där, för annars hade Frida varit ensam i början, okej, de var inte så många men en gnutta ofokuserade och lyssnade inte alls. Sen blev det hem snabbt, och nu hela dagen har det varit kalas för mormor som fyller 70 imorgon! Så Gunnel, Affe, Staffan och Berit, och såklart Vera med familj har varit här. Vi barn har mest suttit vid min kära dator och kollat på massa youtubeklipp och Greys, typ fyra avsnitt, eller fem, jag kan inte räkna. Iallafall, nu ska jag snart typ packa och sen sticka hem till Vera, sover där inatt (eller vi ska va vakna hela natten men dock, HAH) men hon är på bio för tillfället och kommer hem vid halv tolv. Och Vendela ska också sova där faktiskt, trevligt :)

Imorgon blir det bowling med morfar...


just in case there's just one left.


& en lagom gammal bild på mig och Molly ja.

Usch, jag håller typ på att dö. Eller spy. Eller nåt.

Iaf. Lägret då, i början gick det riktigt dåligt. Framåt på tumbling, hate it för tillfället, jag hatar att jag inte kan spänna mina ben och jag hatar att jag är klenis plus att jag har börjat få ont i ryggen när jag stämmer, antagligen för att jag är alldeles för klen. Jag måstemåstemåste skaffa mig muskler, kommer inte klara av det annars. Sen bord - gick sjuuuuukt bra. Riktigt roligt var det :D snurrade många tzukor och det kändes riktigt bra :) och på slutet blev det dubbelsaltostation till skumgummigropen. Nya kuddar behövs, asså helt seriöst. Hostar man inte innan man har kört så gör man det definitivt efter, och sen har man ludd över hela sig. Speciellt i håret och på trikåerna. Men det gick rätt bra det med, haha jag tycker det är så kul, allt där man snurrar mycket i luften är kul ju :) när alla andra skulle äta stack jag hem för vi skulle ha gäster, familjen Rick. Har haft det rätt trevligt nu ikväll, med Mobbelobbe, som för övrigt ska åka upp till Lydia i Jönköping imorgon.

Snart (väldigt snart) blir det sova, jag ska ha gymnaster imorgon halv tio eftersom vi inte har någon träning men tack vare att det tydligen är trio maxi helg och ställa om klockan helg så får jag sova en timme extra. Mums på det :) p u s s s s s s .

gå inte runt och tro en massa, hah.

om ungefär 52 minuter ska jag vara hemma hos Vera (och det tar en kvart att gå dit) så jag borde börja göra mig klar för Runelägret, jag sitter fortfarande i pyamas och det enda jag har gjort är att äta frukost. Sov till 20 i tolv, muums. Typ mer än 10 timmar. Sova är skönt. Men nu MÅSTE jag börja fixa mig, även fast det är kallt och hemskt. Kanske blir nåt inlägg ikväll, kanske inte, för Molly med familj kommer hit. PUSS.

tänk att en annan dag kommer det kanske bli så.


hos Gunnel, jag saknar på ett sätt.

Inte den korta dagen idag om vi säger så. Började med att jag träffade Fay snabbt, pratade lite och vi stör oss på två väldigt stora saker ;o sen kilade jag bort till praon, idag har jag snittat, följt med Amanda (en praktikant som går i 3an på rönnowska) och gått ett bud, och gjort en bukett till mig själv, rosa såklart :D efter att jag hade blivit fri blev det ut till GH och tjejerna, lite ofokuserade och jobbiga var de idag, men men. Sen blev det lite fixelifix på GH med Johanna, Filippa och Emilia innan vi åkte till Per och tacokvällen. En väldigt trevlig kväll iaf, haha Alice och Jenny är bäst :D dansdans och egna gympafilmer på youtube, jadåååå (Y) hahahahaha. Kom nyss hem, & det blir nog sova snart, är trött! Runeläger imorgon ju :D och nu har jag LOOOOOOV!

Men en sammanfattning av praon:
Egentligen har det nog varit ganska roligt, jag har fått testa på mycket saker och de har varit hur snälla som helst mot mig. Det är nog bara själva prao grejen jag inte gillar - nu extra dåligt dessutom eftersom vi inte har lektioner med hela klassen på tre veckor, jag saknar dem. Men jag ångrar inte att jag valde att praoa i en blomsteraffär, det har varit lärorikt och eftersom florist endå är ett ganska brett arbete (vilket jag inte trodde innan) så har det funnits något att göra den mesta av tiden och de har hela tiden sett till så att jag har fått testa på nya saker och så.

det blir inte alltid som man har tänkt sig, gilla läget.



Ett himlarns snabbt inlägg får det bli, om 14 minuter går bussen och innan praon ska jag först träffa Faysaaaan en liten stund :D gjorde det igår med, mkt trevligt. Sen blir det prao - SISTA DAGEN!!! Gilla, japp. Direkt efter ska jag till GH och träna tjejerna (shit, jag måste komma ihåg att ta med diplomen!) och sen fixa mig lite där och sen blir det tacokväll med hela truppen hemma hos Per. Dagen blir förhoppningsvis rätt bra, synd att inte alla kommer till Per bara men Alice är där så jag ska nog klara mig fint :D <3 nu får jag nästan ta och rusa, eller snart iallafall. Ha en fin dag, puss på er!

men gör som du vill istället.



Praon var faktiskt rolig idag. Snittade blommor fram till lunch, och sen gjorde jag en bukett till morfar och planterade lite. Knappt någon städning så långt ögat kunde nå, bara litegranna. När jag slutade skulle jag gå till skolan och ha utvecklingssamtal, vi väntade på Per-Axel en stund, sen frågade pappa hon läskiga på expeditionen om hon typ kunde ringa han eller nåt, det hela slutade med att han hade glömt bort det och åkt hem. Riktigt lack är jag på min mentor nu, detta är inte första gången han är yr och gör en massa fel, visst, det är kul till en viss del men inte längre. Vi åkte inom farmor och sen hem, och direkt åkte jag och mamma ut till Väla för att leta upp stövlar till mig och present till mormor. Jag hittade inga stövlar men vi fick iallafall till en present. Jag var helt seg och efterbliven, typ i en egen värld. Sen åkte vi till Maxi, och då var jag likadan. Och det är jag fortfarande. Nu ska jag kolla runt efter lite kläder och annat smått och gott jag kan önska mig när jag fyller år :) puss <3

för egentligen, på ett sätt, är tid överskattat.



Inlägg 444, tjoho!

Godmorgon, idag är det näst sista dagen på praon. Y E S ! Fast det hade gärna kunnat va sista också, jag är så trött på det och vill bara bort därifrån. Sen är det ju lov på ingång vilket vi inte heller klaga på. GE MIG FREDAG EFTER KLOCKAN 15.00 NU!

Jag glömde förresten berätta att igår kollade jag på Greys hemma hos Vera. Vi blev läskigt sugna på saft och skull gå ner och hämta, och eftersom vi inte hade så mycket tid fick vi köra på teamwork. Agnes - isbitar, Vera - glas, jag - saft. Och jag visste inte vart den fanns så jag bytte med Agnes. Men eftersom vi inte hittade någon saft och hittade sånt rosa istället, och fick ta det så gjorde vi det :D mums, men efteråt hade vi ganska ont i magen. Bara så alla vet har jag döpt om sånt rosa till ontimagen-dricka.

Nu måste jag se till att sminka mig & bli klar. Ha en fin dag, puss. Och jag måste tillägga att jag är ganska avundsjuk på Shiralee som har studiedag.

ibland, när det inte finns ord.

Min dag med Frida och Julia i bilder, eller efter praon. Jag har varken orkat eller hunnit redigera, så de är som de är. Stå ut bara ;)



Först var vi på Knutan. Eller, inte först. För först av allt var vi på Bomb. Och vi åt faktiskt inte på McDonalds också, vi var bara på den våningen och fotade. Härifrån såg vi även Fays syster. Och så sa jag det rätt högt, och hon kollade på mig. Men jag tror inte att hon hörde. För sååå högt sa jag det faktiskt inte.



Nere vid tågen, där är läskigt tycker jag. Och Frida höll på att ramla ner. Eller, nästan iallafall.



Sen åkte vi hem till Frida och Julia. Efter att vi hade suttit inne lääänge och snackat gympa kom vi äntligen ut, och fotade lite igen ;) det fanns fina rosor i deras trädgård :)





Julia ♥





Frida ♥





Linnea.





Julia Frida Linnea när vi hade gått in igen :)







Hahahahahahaha, dagens bästa bild, LÄTT! Kolla Julias blick bara.



LÄSKIGASTE :O Frida är ett spöke, Julia och jag är fiskar :D



Denna får avsluta. Sött att blixten gör oss blekare än vad vi redan är ja :* bilden är också sweeeet.

Tack för dagen Frida & Julia, älskar er. ♥


allt man gör är en tävling, på sitt sätt.


jag vet att ni älskar min söta träningsoutfit.

Jag myglade inte. Jag blev lite varm. Jag kom ner i spagat på båda benen och nästan i splitt. Ganska bra träning alltså, och rätt kul. Jag gillar fys. Man känner sig duktig efteråt.

När vi stretchade (grodan):
(lilla) Alice: Ska man pressa framåt eller bakåt?
Vera & Sara: NER!
Hahah.

Imorgon efter praon blir det fotodag med Frida :D det gillas i massor!

love.

jag saknar er. då när allt var som bäst, vi var oslagbara och kunde gå genom allt tillsammans. när vi träffades hela tiden, så många dagar i veckan. träningarna och oftast fler. nästan varje helg när vi hittade på något tillsammans, inget behövde egentligen göras för att det skulle bli kul. för med er blev det alltid det, iallafall. alla gånger vi har haft tjejkvällar, alla träningar, alla gånger vi har fikat på ebbas, alla gånger vi har gått på stan, och alla gånger vi har skrattat tillsammans. och alla tävlingar, läger... listan kan göras hur lång som helst. jag saknar det, mest av allt. den tiden då vi var som bäst var den bästa. men nu när vi inte tränar tillsammans träffas vi nästan aldrig längre heller, jag hatar det. alla har mycket och det finns ingen tid, vi går på olika skolor och umgås med olika människor och det gör inte det hela lättare heller. hade det gått så hade jag spolat tillbaka tiden och tatt vara på tiden mer, skitit i alla onödiga bråk som alla bara mådde dåligt av och gjort nåt riktigt bra av den tiden istället. men det går inte, och det kan vi inte göra något åt nu. inget är som det var, och det kommer det nog inte bli heller. men ni ska veta, att jag kommer alltid att älska er, vad som än händer. jag saknar er mer än något annat. och på lovet tycker jag att vi ska hitta på något riktigt kul tillsammans, som liknar det vi brukade göra så mycket som möjligt. utan er hade jag aldrig varit den jag är nu.

fridajuliasandrajosefin. ♥
tillsammans blir vi en hand.



liten.


joel & adrian i veras *host* städade rum

Idag har jag snittat blommor, sopat golvet, vattnat blommor och slått in i kassan en gång. Typ det. Inte ens ätit, för jag var inte hungrig och hade inte lust att äta. Så det gjorde jag när jag kom hem istället, och höll typ precis på att spy men det var nog för att jag råkade trycka lite hårt på halsen när jag var proppmätt. 1,5 timme till fysen börjar och jag hoppas att där kommer lite kul folk idag. Ska bli skönt att träna i vilket fall och jag ska inte mygla nåt allt idag, kan försöka iaf. Hoppas att det kommer gå bra, & jag vill bli varm och få träningsvärk för det har inte hänt på sjukt länge nåt av det.

bortglömd.

Jag fryser och just nu känner jag för att va sjuk hela lovet, fråga mig inte varför. Men det är lov nästa vecka, jag kom på det ungefär precis. Eller, jag har inte tänkt så noga på det innan rättare sagt. Jag har inga planer. Vet inte något alls mer än vad jag vill göra. Dessutom sticker Fay och Fiona till London och Oliwia till Spanien. OGILLA. Jag vill träna tills hela jag går isönder men det känns som att vi aldrig tränar längre. Denna veckan blir det två träningar. Två. Inte okej. Den ena är iofs sju timmar. Men den andra är fys vilket nästan inte räknas. OGILLA. Igen.

tagen.



En av fem praodagar avklarad, bara fyra kvar och tiden går nog ganska fort. Idag har jag snittat blommor, sopat, snittat ännu fler blommor, sopat en massa igen och igen. Och på slutet fick jag även prova göra en kompakt bukett, rätt kul :) fast där är en sak jag inte fattar. Min handledare har jobbat med blommor i 27 år. Ja. 27. Det är ju helt sick, jag är nästan redan uttråkad, det är ju himlarns enformigt. Jag är imponerad. 27 år. Men florist är nog inget jag ska bli heller. Prao är rätt bra på ett sätt. Varje gång jag har praoat har jag tänkt att nej, detta skulle jag inte vilja jobba med. Okej. Jag har praoat typ en gång innan. Tre om man räknar en dag i femman och en i sexan. Dagis, frisör och resturang/café. Egentligen var det bara resturang/café jag totaldissade. Varför? För att jag mådde äckligt illa av att luka mat hela tiden, till och med precis efter att jag hade duschat. Men en sak som är minus med prao är att ens handledare tror att man tycker att det som man testar på är det roligaste som finns och är typ säker på att man ska jobba med det när man blir stor och sånt ;s no way.

Iallafall. På killarnas träning dansade vi lite på slutet. Vi trodde att de skulle tycka det var sjukt tråkigt och bara tramsa och hålla på. Men ibland har man fel. De tyckte att det var kul. Försökte hela tiden och var sjukt fokuserade. Riktigt roligt att se :D

& nu ska jag packa upp mina väskor. Sen blir det Greys :D puss & kram, skumbanan.

reality.

Första praodagen idag, håll tummarna för att jag inte skämmer ut mig redan första minuten eller så. Neh, men hoppas att det går bra & blir kul. Jag hatar prao och allt som har med det att göra... Men... Ja. Ikväll ska jag inte träna heller, bara ha killarna eftersom det är uttagning i friståendet och jag kan det inte riktigt. Tråkigt och sen är det inte träning på fredag heller men Rune-läger på lördag iaf! Nu måste jag ner och fixa, puss.

favoriter.






stjärna.


& jag känner mig sååå söt i defileringsstället, går inte att beskriva

Jag är trött fastän jag har sovit en timme sen jag kom hem och jag fryser. Förkylning på gång kanske?

Idag var jag då i Ängelholm med tjejerna. Riktigt duktiga var dem! Så kul att se, stolt Linnea japp. De kom 8 av 18 lag och de har tävlat en gång innan, vissa aldrig. Och förra gången gick det inte speciellt bra, men nu hade de bra poäng och var så duktiga.

Plint: 7.85
Trampett: 7.9
Matta: 7.95
Totalt: 23.7

En sak var lite roligt tyckte jag. Många av gymnasterna frågade om jag hade plattat håret. Många gånger. Och varför jag hade gjort det. Jag fattar inte riktigt? Jag brukar väl platta håret?

Bilder kommer nog senare om Frida skickar, vilket jag hoppas på.

orättvis.


agnes på usm

Idag har jag varit med Fay och Filippa på Lingvallen och kollat på skånska mästerskapen, riktigt roligt. När splitt ledde i bästa hejarklack bestämde vi oss för att vinna, och det borde vi ha gjort om man räknar hur mycket varje person skrek. I och med att jag var med dem, så var det turn som vi hejade på. Fram hade inga lag och turn hade typ tre tjej och två mix. Fick också träffa Shiralee och Vendela - jag har saknat! Nu ska det inte dröja lika länge igen tack.

Nu på kvällen har Louise, Emelie och Victoria varit här. Vi har ätit, spelat guitar hero och kollat på Flight 93 (jag, Lis och Eme då). Kulkul med ninjas, moonwalk och bli störda 1000 gånger av en söt liten Vickan. Snart blir det sova eftersom mina tjejer ska tävla imorgon, lite nervös är jag allt men innan det blir sov så måste jag se till så att jag får med mig allt som behövs. PUSS.


-

på bara några sekunder blev en bra dag skit. orkar inte förklara & är inte på humör för något nu, skriver kanske imorgon.

behöva.

Och nu, precis när jag har börjat gilla musik, då ska spotify inte funka. Såklart.

Hjälp, jag får panik. Vilket betyder att jag måste ha musik = jag har blivit normal. Det skrämmer mig. Mycket.

simsaladan.



lite gammal bild japp, claes elin och jag på liseberg 06.

sista dagen med framtidspiloterna, GÖTT. Bara imorgon kvar. Egentligen borde detta ha varit sjukt kul, men nej inte när det känns som att man får göra det mesta i en grupp som består av fem personer eftersom vissa vägrar göra något. Jag sa att det antingen skulle bli sjukt kul eller rena helvetet i början på veckan. Men det blev det faktiskt inget av det, något mellanting nog.

Aja. Efter skolan stack jag hem till Fiona, söt som hon är hade hon städat (händer inte ofta) och fixat en massa igår för att jag skulle komma, naw :) vi tränade hennes småttingar, haha rätt gulliga men lite smått jobbiga också. Det var även världens finaste himmel! Jag vill också bo likadant som Fiona med världens finaste utsikt och solnedgångar. ORÄTTVIST!

mixat.

kulrum är bollhavet på mcdonalds. - PAK

Hallåja. Mamma tror att jag håller på att bli sjuk eftersom hela eftermiddagen har jag legat i sängen med datorn, sovit 1,5 timme med vilket var sköööönt. Blev bara ett avsnitt Greys, var för trött för flera. Men det blir ju ett till, om en timme när det är på riktigt haha :) fast jobbigt värre att jag kommer blanda ihop det totalt nu ju.

Glömde berätta innan att vi var hemma hos Hans idag igen. Hans son och vår musiklärare spelar i samma band och det är han som äger det skivbolaget, så gissa vad vi fick? En skiva och tre singlar med Gustav and the seasick sailors ;) haha. Det ni!

& sandra ska med till vesterlund :D det kommer bli bästbästbäst, snart är hela listan med världens bästa människor med om det ska fortsätta såhär :)

ångest.



Dagen är seg, jag har ont i huvet och halsen och måste plugga eftersom vi inte gör vad vi ska i skolan. Och det är inte ens träning idag vilket suger, fast iofs när jag tänker närmare på saken hade jag nog inte orkat så mycket heller. Fick tillbaka NO sjukdomar testet, VG+ på det också vilket betyder att jag fick VG+ på detta området och då höjer jag inte mig till jul heller. Nu ska jag hämta sockerkaka och sen vill jag krypa ner i sängen och titta på Greys.

trassel.

Det har tagit mig typ fem minuter att logga in nu! Aaah!

Iallafall, jag gick upp lite tidigare idag. Typ tio minuter. För idag har jag sminkat mig vilket inte har hänt de senaste två dagarna men Fiona saknade mig med smink, då får man väl ställa upp! ;)

Nu blir jag hämtad om typ några minuter, så jag måste kila. Blev inget långt inlägg. Haha. Puss.

sanningen.

ålivija och linea e best!

om det var en nyhet för någon ;)

Träningen var kul, lite tävlingsstyrka och sen mest lekar och så, vi var bara elva stycken av 31. Ganska många som aldrig är där, synd om dem att de kommer skada sig mer än oss ju ;) PUSS


verklig.

Nu drar jag till träningen - eller om typ 25 minuter. Pepp. För att köra styrka. Faktiskt. Som vanligt när jag det är fys (eller fristående på torsdagar) så har jag knappt nåt batteri på mobilen. 16%, stort. Neh. Nu ska jag sluta yra och göra mig helt klar. Pussssssssssssss i pannan.

Förresten, jag börjar bli lite duktig i skolan.
Fick tillbaka tre prov idag;
NO blodomloppet: VG+
Engelska: MVG
Musik klassisk historia: MVG

Mitt största mål är att gå ut nian med 300 poäng.
Och det ska jag klara!

längtan.


julle!! :D <3

Framtidspiloterna är igång! Men jag fattar inte meningen? Varför vill ett företag ta på sig värsta stora saken genom att samarbeta med ungdomar där många av dem är helt tröga och oengagerade. Det tar en massa tid för dem, tid som vissa företag som är med inte verkar ha. Så jag fattar inte poängen av att vara med då? Aja, det är rätt kul iaf. Eget ansvar hela tiden och igår var vi och snackade med Hans som har företaget minibussen (Y) men han var riktigt kul, lite yr & så. ;) hela veckan blir nog ganska skön men det blir antagligen som vanligt att man får mycket att göra på fredag. Inga läxor iallafall, bara ifall man inte hinner i skolan får man väl göra lite hemma.

Ikväll blir det fysträning och idag ska jag inte missa det. Ska faktiskt bli megaskönt, har inte varit där på ett tag nu och jag vill köra en massa styrka och känna mig duktig. Fast kanske blir nåt avsnitt Greys först.

i love you too. soonish. :D

airhead.

Vera har varit här - vi har precis tittat på ett avsnitt av Greys. Jag har fått låna tredje säsongen av henne, mkt trevligt. Det jag ville komma till var att jag har sovit ungefär hela avsnittet. Fick tvinga mig själv att vakna typ var tredje minut. Ska gå och lägga mig senast halv nio, känns som att sömn behövs. Sova är skönt.

paket.

& bilder från den mysiga gårdagen kommer här! :)



Såhär såg jag ut, kläderna är fina och dom är Veras japp.



Förrätt - toast av Agnes (och Molly, men hon va på träning)




Sen fixade vi Agnes och Molly




Resultaten ;) Agnes har blivit sjukt otroligt söt och ser mkt äldre ut tycker jag!




Dessa två är världens sweetaste ungar :D



Vi är gööölliga jaoo :D



Efterrätt: Snabbcheesecake med granatäpple. Vi fick tvinga Adrian och Joel att äta upp. Hah.



Syskonen - sweet.



Denna bilden får avsluta. Från typ tio till tre satt vi och kollade på Greys, myys.
Tack för kvällen ! <3


mina.


Agnes & Molly, stylade av oss på nyår.

Molly har nyss varit här, vi gjorde lite scrapbooking och hoppade litta. Nu ska jag till Vera och vi ska fixa maten till ikväll, det är ju cykelfest så jag, Vera, Agnes, Molly, Adrian och Joel ska äta och kolla film och sånt mys. Sen ska jag och Vera styla Molly och Agnes som vanligt, sjukt kul för vi kan göra vad vi vill, och det brukar bli fint men dom brukar se lite äldre ut än vad dom är, heh. Kan även berätta att jag är sjukt utvilad, sov till 20 över 12 vilket blev ungefär 11 timmar. SKÖNT. Nu ska jag springa bort till Vera. Puss.

lycka.


Australien 2008.
Grattis mamma idag!

Dagen har varit brabättrebäst och lite ännu mer bra.


1. Utvärdering på datorn, heela klassen satt på facebook eftersom vi inte behövde göra nåt. Rätt nice (Y)

2. Provet kändes riktigt bra, första gången det känns så typ. Kommer säkert gå pannkaka bara för det, men det känns riktigt bra när det iallafall känns bra, resultatet spelar ju inte så fruktansvärt stor roll egentligen.

3. På idrotten hade vi fotboll men jag höll inte på att dö, nästan lite kul till och med, på sitt sätt då förståss.

4. MVG- på franskaprovet, tjohoo :D riktigt nöjd och hela den lektionen var sjukt chill och helt jätterolig till och med.

5. TRÄNINGEN GICK BÄST! 1,5 skruv på trampolin till semihårt och det lossnade totalt, stod mångamånga gånger i rad vilket jag aldrig har gjort innan. Riktigt skönt! Sen snurrade jag en tzuka men strömmade inte. Plus att dubbelpik på trampett till skumgummigrop är det roligaste jag vet för tillfället, och går sjukt bra med. Sen på gympan finns även sjukt underbara människor. Puss på er :*

Imorgon blir nog också en fin dag. Hoppas att eran dag också har varit bra.


9:6 <3



Oliver Oscar Daniella Fiona Louise Anna Johan Sandra Mattias Axel
Jakob Frida Linnea Oliwia Kim Fay Mikael Elin Taotao
David Emelie Johannes


Måste säga att jag gillar klassfotot i år också :)
Puss på min underbara klass, älskar er. <3

parantes.



Hela förmiddagen gick åt till filmen, väldigt skönt. Och den var riktigt bra! Ni som inte har sett den tycker jag absolut ska se den, handlar om en kille i slummen som får chansen att vara med i vem vill bli miljonär. Låter helt tråkig men jag tyckte väldigt mycket om den iaf. Där var en massa klasser och jag träffade Sandra, Emma, Clara, Ellen och Sofie :)

Musikprovet sen var väldigt enkelt, lite surt när man kan typ allt. Så är det bara prov på det mest basic av det basic liksom. Bortkastad pluggtid :( sen satt jag och Fay kvar igen och pluggade på sjukdomar, vi börjar kunna det faktiskt.

Nu ska jag snart sticka iväg på fristående, från och med nästa vecka har vi fristående på måndagar istället för torsdagar vilket betyder två gympalediga dagar i veckan, dessutom dagarna efter varandra så hur jag ska klara mig vet jag inte riktigt. Men ganska jobbigt med egen träning fre, sön, mån, tis. Fast en väldigt stor förbättring, endå. Jag måste börja göra mig klar nu. Vi hörs ;)

inställningar.


sommarbild :*

Snart blir det bio - ska se slumdog millionaire (stavning?) med skolan. Samling på filmstaden 9.20 och om jag inte har helt fel för mig så börjar filmen 9.45. Detta betyder att vi missar båda lektionerna innan lunch, svenska och NO, vilket då betyder att NO-testet på sjukdomar inte blir förrens först imorgon. Det gillas, med tanke på att jag inte har börjat plugga på det än. Musikprovet har vi dock idag som vanligt men det ska nog gå bra, Vera förhörde mig igår och då kunde jag det mesta, sen läste jag igenom det några gånger till innan jag somnade. Det sägs ju att det som man läser precis innan man somnar kommer man ihåg mest av, stämmer det? Nu ska jag ner & äta frulle, hoppas ni får en fin dag. Puss&Kram.

synvinklar.

Vera är här nu, vi har bakat väldigt goda snickerskakor, fast vi hade för lite sirap ;) haha, någon bild kommer nog sen. Och sen har vi (jag) pluggat på klassisk musikhistorian, jag tror att jag kan det, weeeeii (Y) rätt bra faktiskt, förutom symfoni 40 men nu kan jag nog den med. Sen åt vi hos Vera och då sjöng Åke alla symfonier så vackert för oss ;) om en halvtimme är det Greys och då ska vi bänka oss i soffan med snickerskakorna. Ciao.

upplevelser.



Om typ 20 minuter sticker jag ner till stan & fixar present till mamma som fyller år på fredag och sen möter Vera när hon slutar halv fyra. Jag hinner nog med en sväng in om lite andra affärer med, höhö. Jag har precis ätit chicken nuggets och ris, något jag hade kunnat leva på & jag skojar inte. Sjukt gott och jag är så duktig att jag faktiskt kan fixa det själv. Så nu är jag proppmätt och ska packa ihop mina grejer, haha. Behöver prata lite också, har inte sagt ett enda ord på hela dagen så snart börjar jag väl prata med mig själv... Hörs senare, PUSS!

angels.



Idag är jag LEDIG LEDIG LEDIG hela dagen! Både från skola & gympa, faktiskt väldigt skönt. Vaknade precis så jag har hunnit sova ut med.

Mina planer för dagen är att sticka ner till stan i eftermiddag nångång och sen möta Vera, hon praoar ju på annorledes denna veckan också. Sen ska vi gå till min prao och hämta lappar & sen handla. Efter det åker vi hem, antingen hit eller till henne, spelar ingen större roll. Vi ska i varje fall baka snickerskakor :D och ikväll är det ju Greys, då ska vi kolla på det, antagligen här, och äta våra goda snickerskakor.


bored.

Jag kommer från: Helsingborg 
Jag heter: Linnea
När fyller du år? 20 november, det är snaart :D
Tycker du om någon just nu? Nepp
Om sex månader: Är det bara någon månad till jag slutar nian, helsick.
Jag samlar på: Minnen
Gröna eller röda äppeln: Gröna, gröna, gröna men jag börjar tröttna, så ibland röda.
Vem ringer du när du är arg/ledsen? Ringer nog inte nån, smsar snarare. Vem beror ju på vad som har hänt.
Gillar du golf? NEJ! Eller har aldrig testat, men verkar sjukt tråkigt.
Vilken tid gick du upp idag? Sju
Har du sovit i din egna säng inatt? Jadå
Har du sovit ensam inatt? Mhm
Har du strumpor på dig nu? Jao, vita om ni ville veta. Med söta små typ "diamant"-hjärtan bak på sidan.

Hur svarar du i telefon? Hej det är Linnea
Vad ska du göra ikväll? Borde plugga lite, annars typ datorn ?
 Vad ska du göra imorgon? LEDIG! :D:D så först ska jag sova länge, sen ner på stan & sen va med Vera och baka snickerskakor.
Var vill du bo när du blir stor? Thailand, kanske. Nej det hade jag nog inte stått ut med, eller kanske ett tag. Vi får se.
Är det okej att gråta? JAA !?
När grät du senast? Igår :$ alla vet redan varför & ni som inte vet, synd.
Vilken årstid tycker du bäst om? Alla, på sitt sätt.
Laddar du ner musik och film från internet? Nepp
Skulle du göra om du vann en miljon? Åka till Thailand, åka till Thailand, åka till Thailand, & sen shoppat en massa tror jag.
Bär du glasögon eller linser? Nej

Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder? Nej palla bry sig?
Har du piercing? Ett i det ena och två i det andra örat
Har du tatuering? Nej
Vill du gifta dig? Kanske, kanske inte.
Vill du ha barn? Ja, jag vill ha en Sebastian-unge ;D
Solar du ofta? På sommaren?
Är du bra på att laga mat? Haha, fråga Sandra vem som alltid får laga mat på tjejkvällarna.
Gillar du att dansa? Vad för något? Haha.
Hur vig är du? Jag är ju gymnast, men det finns vigare.
Vilken är din favoritglass? Twister :D eller sandwich ibland, eller B&J. Vet inte.
Tror du på ett liv efter döden? Kanske
Bor dina föräldrar tillsammans? Japp
Är du morgon eller kvällsmänniska? Kväll tror jag, fast brukar inte va uppe speciellt sent iaf.
Vilken ögonfärg har du? Grön typ, vissa säger gul.
Vilka hårfärger har du haft? Bara min vanliga.
Har du någon gång gråtit dig till sömns? Det har jag nog, men det va ett tag sen.
Är du beroende av något? Mina vänner. Annars inget tror jag.
Brukar du bädda sängen? Om vi har tur slänger jag täcket någorlunda rätt.
Har du kysst någon den sista veckan? Nej
Var du glad igår? Ett tag var jag, ett tag var jag inte.
Sminkar du dig? Ja, men det finns dagar då jag inte gör det också.
Känner du dig värdelös? Ganska ofta, ja.

forever.

Jag missade ju träningen totalt, den var tydligen inte flyttad utan helt som vanligt, så ja, nu är jag hos Sandra igen fast jag egentligen borde träna då. Detta är bara sånt som händer oss, i promise. Men aja, fler chanser kommer väl kan vi lugnt påstå. Jag känner mig lite förkyld anyway, eller näsan rinner och jag har lite ont i huvet så det var nog lika bra det ja ;) och nu ringde Per (-Hej det är Linnea. -Hej, jag skulle komma till Olle. Haha, kul han är då) och undrade vart jag hade tagit vägen, bara så jag inte var bortrövad eller något. Haha, nej inte bortrövad minsann, bara lite snurrig :)

Sandras pappa sa innan att han tyckte vi va megalika. Men ja, vi är nog det ;) haha, vi är twinisar ju så why not :)



Vad tycker ni? Lika? :D

fin.



Sitter hos Sandra och ska iväg på fysen om typ en timme, det är ju nästan bredvid här hon bor. Dagen har varit seg, först idrott där vi hade fys typ, vi skulle göra kullerbyttor men jag och F&F körde typ hjulningar och strömmade och sånt, haha :) sen svenska, vi fick nya betyg på provet och denna gången blev det betydligt bättre, VG+ och jag är nöjd :) och sen på franskan hade vi en vikarie som var helt konstig, typ seg och sånt så vi gjorde inget den lektionen. Efter det var det lunch, snacka om fattigskola. En halv fisk fick man ta och där fanns ingen mjölk. Haha. Sen engelska prov ;o nej, men det var faktiskt lätt och det går nog bra hoppas jag, och sista lektionen matte gjorde vi nästan inget. Ringde till vårt företag och bestämde att vi ska dit på måndag, hela nästa vecka har vi ju framtidspiloterna, veckan efter det så är det prao och sen lov! Riktigt skönt. Nu är jag då hos Sandra, måste säga att hon har världens grymt sötaste lillebror, love på Sebastian. <3

krav.



Hallåja, hela dagen har varit heelt koko.

Vi började med klassråd, okej, rätt vanligt. Oliwia ordförande och Fiona sekreterare, muhaha. Och Helena sa att det protokollet som jag hade gjort förra veckan var MVG, DET NI!

Sen hade vi dubbellektion i NO och Per-Axel tog min mobil ;o jag snodde iaf tillbaka den efter första lektionen, och allmänt var han nog inte så glad på mig. Jag fick inte sitta bredvid Fay och inte prata teckenspråk med Fiona tvärs över klassrummet.

& Sen lunch. Goooottt. Typ chicken (titta Louise, jag kan stava det ;)) sweet and sour med ris, Thaifeeling jaoodå.

Efter lunchen hade vi dubbeltimme sv/SO, framtidspiloterna började vi med och imorron ska vi ringa vårt företag som vi samarbetar med - minibussen (Y) tjoho. Sen typ mitten av andra lektionen går brandlarmet ;s vi hade övning i torsdags ju, så gick det på riktigt idag, så ut utan skor och allt ja. Sen fick vi reda på att det var ett tekniskt fel och vi fick gå in igen och fick tillbaka proven, riktigt surt. Ska snacka med Helena imorron för det är helt koko typ ;s

Sen GH - killarna var duktiga och efter det gick jag in och kollade en timme på min gamla trupp. Miss them alot. Eller, typ Frida, Emma, Montana, Olivia och Filippa kanske. ;p mest de tre första.


lalala.

OJ!

På vad jag längtar till, jag glömde två saker.
Studiedag på onsdag och VESTERLUND i slutet av november!!
För er som inte vet, Vesterlund är ett ställe i Danmark, typ
gympahall & så, min trupp + några andra grupper från fram
ska dit, och sen ska även Fay, Fiona, Sara, Frida och Elisabeth med.
Wihooo!! Inte för att jag känner hon Elisabeth men ja, dom andra
är typ mega tummen upp :D

jobbig.



Godmorgon ja, kallt som fan är det och det blir segare och segare att ta sig upp ur sängen på morrnarna nu, det gillas inte. Dagen kommer väl att bli precis som alla andra måndagar, lika seg och tråkig. Klassråd, NO, NO, svenska, SO & sen killarnas träning. Kan hoppas på att få tillbaka lite prov & så iallafall. Inte för att jag tror att jag kommer vilja ha tillbaka dem så som det gick, usch. Men då har man det överstökat iaf. Nu ska jag ner och äta frukost, om en halvtimme blir jag hämtad eftersom Kalas kör oss till skolan, göööött. Vi hörs senare, ha en fin dag. Puss på er!

jaså.



Saker jag längtar till:


18/10 Tjejernas tävling
v.44 Höstlovet
20/11 Min födelsedag
18/12 (?) Jullovet
24/12 Julafton
v.8 Sportlovet
v.14 Påsklovet
v.15 Frankrike - skidsemester med familjen
? Polen - Auschwitz (eller nåt) med alla 9or på alla PS tror jag
Sommarlovet;
USA - med familjen
Spanien - med världens bästa FayFionaOliwia :D <3333

smuts.

Jag har precis läst världens mest gripande text typ. En tjej hade skrivit om fyra år av sitt liv på bilddagboken, och jag blev helt tagen, så hemskt och så konstigt, plus att hon är väldigt duktig på att skriva. Så jag vet inte riktigt vad jag ska skriva här nu, för hela hjärnan är inne i det.

Jag har iallafall tränat idag, det gick bra i början och sen sämre på slutet, plus att det var tre skador idag, ajaj. :( Vevve och Jenny med vars en fot och Malin blev knockad på näsan. Nu ska jag in i duschen och sen ska jag sova/plugga hela dagen. Skriver kanske mer sen om jag känner för det.

moget.




Träning om elva timmar ;D pepp pepp, jag längtar redan, sjuuukt träningssugen! För tillfället ÄLSKAR jag gympa riktigt sjukt mycket och det är sjuukt bra :D

Frida är ju här då. ;) hela kvällen har vi suttit vid vars en dator och pratat med varandra lite ibland, haha och så har vi käkat ben&jerry's. Och jag har gjort två minikollage, som ni ser på bilderna där över, myycket nice. Och så har vi lyssnat på musik - jag satte på musik helt av mig själv ;o och för er som inte vet det, Fridas musiksmak är... Lite speciell ;)

kaos.



Idag har jag redan hunnit göra två goda gärningar.
1. Sätta in smöret i kylen.
2. Tänka på barnen i Afrika.

Vi har nyss ätit köttbullar och stekt potatis. Och vi åt ganska mycket, för vi var så fruktansvärt snälla och tänkte på barnen i Afrika. Typ hela morgonen. Maten btw, det var frukost. Om sådär en timme ska jag pallra mig hem och sen åka till GH och träna killarna, blir nog ingen tävling iaf.

Men Vera tävlar i hopprep idag individuellt, lycka till baby!

retarded.

Ni skulle inte våga påstå att jag och Frida inte har något liv hoppas jag. Men jag tycker att hon ska skaffa sig en blogg, ska nog starta en grupp på facebook om det, jadåååå. Fast hon borde skaffa facebook först kanske, fast hon har iofs redan det, men hon har EN vän. Och det är inte jag. Men jag har lagt till henne, och hon accepterar mig inte, BITCH! Hade hon skaffat en blogg hade jag endå inte länkat henne. MOHAHA! För jag har ju så extremt många läsare japp. Och ingen av mina många coola läsare skulle bry sig om henne, så det så! KÄNN DIG D-D-D-DISSAD FRIDA!!!!!!!!!!!!

flashbacks.


remember?

Sitter hemma hos Frida och sjunger singstar, hoho ;) väldigt treeevlans.

Dagen har varit gooooodie ;) franskaprovet gick bra tror jag :D några smågrejer jag vet att jag hade fel på men inte så mycket tror jag (och hoppas). Träningen var sjukt roligaste på läänge, jag skrattade sjukt mycket. Vevve är typ sjukt rolig + sjukt snäll :) vet ni att det finns råttor och en död människa i gropen? En råtta kröp ner i dens mun ;o och sen sjöng vi barnsånger och ja, jag vet inte allt :D men en kokogrej hände. Vi körde bord, typ rondat, eller alla andra körde tzuka och jag rondat, men skitsamma, så satte jag händerna helt långt nere och kom inte över hela bordet typ så jag satte i foten och tryckte iväg mig, hahaha måste ha sett sjukt roligt ut och det var faktiskt rätt kul med ;)

Vilket tråkigt inlägg. Aja. Ni ser att jag lever iallafall. Man vet ju aldrig ifall jag hade blivit uppäten av råttorna i gropen. Nej. Nu ska jag sluta. Jag skriver mer imorgon och förhoppningsvis är jag inte lika övertrött då. Puss.


losing.



Det regnar. Jag var bara tvungen att skriva det.

Idag har vi haft brandövning. Det var väldigt hemskt och vi visste till och med när det skulle vara, men endå när det började ringa så skrek jag, Fay och Fiona som jag vet inte vad. Högt var det iallafall. Brandlarm är något av det värsta jag vet tror jag och jag har aldrig varit med på någon brandövning på PS. Fast en sak var positiv, vi fick gå med skor inne hela förmiddagen. Annars har dagen varit seg. Jag tog bussen hem med Vera för tredje dagen på rad och nu ska jag egentligen plugga franska, prov imorgon. Och ikväll är det friståendeträning halv sju till nio. Nu ska jag gå ner och äta något.

Skadeglädje är den enda sanna glädjen.

RSS 2.0