har du förlovat dig?

IMORGON ÄR JAG LEDIG!!!!!

Tänkte att det var nödvändig information som jag väldigt gärna ville dela med mig av. Annars har jag inget kul att berätta. Puss.

-.- K660i



Jag glömde berätta om min sjukaste dröm inatt. Kommer inte ihåg varför det hände, men jag satt i en tvättmaskin och sen var det någon som satte igång den, jag fick panik och började banka på den rutan men det hördes typ inte. Till slut öppnade någon iallafall. Just nu är jag ganska uttråkad och min fula lånemobil funkar inte, det går inte att skicka sms. KUL.

idrott motion & hälsa





Jag kommer få en ny mobil, förhoppningsvis nu i veckan :D supernice, ni kommer nog märka när den har kommit faktiskt. Har varit på Väla en runda idag med, inga skor och inga julklappar, suck. En sak som är skönt är däremot att jag precis har skickat in mitt idrottsarbete och att vi har två ganska lugna skolveckor nu. Puss.

spanien/första advent





Alla dessa bilderna är från Spanien i somras (sakna, det var bäst ♥). Kolla mina kläder. Antingen var jag wannabe alla andra eller så var alla andra wannabe mig, måste vara det senare alternativet ;) Bild 1: Både jag och Fiona har hög kjol, vitt linne och ballerinaskor. Bild 2: Denna är den sjukaste. Jag och Oliwia har likadana linnen som är köpta där nere, mörka jeansshorts och vita nästan likadana skor. SWEET. Bild 3: Jag och Oliwia igen, hon har klänning och jag linne i och för sig men de ser exakt likadana ut upptill och båda är från Pull and Bear. Dessutom har vi likadana solglasögon också. Och så är vi ganska lika på den annars också ja, var bara tvungen att visa, haha.

Söndag idag, första advent, snön ligger fint på marken och det snöar lite dessutom. Har varit och haft mina finaste tjejer precis och om en timme ska vi adventfika hos Molly & co. PUSS!

snökaos






Var var det nu jag bodde igen? Nordpolen eller Sydpolen? Inte kan det ha varit Helsingborg iallafall...

Z A R A



Godmorgon! Ungefär elva timmars sömn blev det, hur skönt som helst! Nu ska jag göra liiiite idrottsteori, sen äta något och sen är det träning som vanligt klockan tre. Dessutom ska jag passa barn ikväll så vi hinner kanske inte höras förrän sent eller imorgon. Ha en jättebra lördag, puss!

konflikträdd



Känns sjukt gött nu efter träningen. Dock har vi uppvärmning/styrka/stretch i två timmar och tränar gymnastik en, men det känns endå helt okej för nu ska vi bli braaaaaaa. Trampolinen samarbetade med mig och det var riktigt roligt faktiskt :D nu känner jag att tröttheten tränger sig på ganska rejält så ikväll blir en tidig kväll (ska kanske inte säga för mycket...) och en ordentlig sovmorgon imorgon! Hoppas att ni har en finfin fredagkväll, puss!

ordet perfekt




Det är såsåsåsåååå skönt att denna skolveckan är över!!!!!!!!!! Denna helgen ska jag inte ens tänka på någonting som har med skolan att göra (förutom liiite idrottsteori, men det räknas inte). Ingen kan gissa vad jag åt till lunch idag tror jag nej, absolut inte chicken nuggets iallafall. Nu måste jag nog läsa ut min bok och ikväll blir det GH, wiiiiiiii! :D

skoproblem


dessa finisarna ville jag ha men hur bra satt dom på en skala? superdåligt kan jag berätta

Jag är jättejätteglad att jag inte hittar några skor som jag kan gå runt med i vinter, verkligen... Men detta betyder att allting är precis som vanligt, vinterskor är det värsta att köpa och idag har jag gått runt och letat i hela stan, helt utan framgång... Åh, suck. Har varit hemma en liten stund och varit superduktig och gjort klart det sista på mina inlämningar tills imorgon så nu ska jag belöna mig själv med att läsa i min bok som jag har totalfastnat i. Puss :)


kyckling och broccolisoppa



Jag behöver inte ens skriva vad jag ska göra nu för det kan ni nog lista ut själva. Ett prov avklarat iallafall, hur det gick har jag ingen aning om så det återstår att se... Puss

Bruno Mars – Talking To The Moon - hur fint som helst

det var aliens som fick liv att uppkomma på jorden


charmiga bilder på mig&felicia sen i onsdags ohyeees.

Gissa vem som har varit duktig och pluggat hur effektivt som helst i tre timmar? (en ledtråd, Olivia gissade på jultomten med det var fel...) Känner faktiskt att jag är på rätt väg för allt som kommer dessa tre skoldagarna som är kvar av veckan. Imorgon bitti blir det step och sen slutar vi redan tjugo över ett, meganice. Annars har jag inget att säga mer än att ni får ha en trevlig kväll och sen sova så gott :)

-7 grader på fredag

Valde jag SP för att ha naturkunskap i tre timmar en tisdagförmiddag? Svar nej. Vi fick iaf sluta tidigare så nu ska jag sätta igång att plugga som vanligt. Geografiprov imorgon, engelskaglosor till torsdag, dubbel samhällsinlämning + matteprov på fredag och idrottsinlämning på måndag. Yey.

hejdå fina pippiskor.



Jag har precis varit på familia och:
- tagit förväl av mina pippiskor
- köpt tass-salva för tanten på apoteket sa att det var samma som försvarets hudsalva
- köpt en mascara som jag inte har en susning om hur den är
- bytt storlek i myströjan som jag fick när jag fyllde år
- letat efter nya skor utan att hitta några
- åkte till väla och letade efter skor men hittade inga där heller

Så nu ska jag:
- försöka leta upp ett par skor som jag kan tänkas gilla på internet

demografiska transitionen



bästis i love u.

Har inte jättemycket att berätta. Still träningsvärk och still en massa plugg, dessutom har mina pippiskor gått sönder så vi hoppas på att vi kan åka ut och fixa det idag. Annars saknar jag en ny mobil väldigt mycket för lånemobilen flippar och jag tycker inte om den längre och jaaa.. Nu ska jag äta apelsin. Puss

fler presenter



Kolla vad mer jag har fått, den finfinfinfinfina ringen som jag blev avundsjuk så fort jag såg någon annan med och nu sitter den på mitt finger, wiho! Och västen på andra bilden också och den är superfiiin den med! Harry Potter var precis så bra som jag trodde och nästan ännu bättre men det var lika störigt som jag trodde att den slutade mitt i också, åååååh. Nu måste man vänta till juni och det är lite sämst men ja. Nu ska jag snart sova för jag har sovit ganska dåligt denna helgen och det är en jobbig skolvecka som kommer nu så det kan vara bra att ha sovit ut innan dess då. Godnatt, vi hörs imorgon. Puss ♥

harry potter and the deathly hallows part 1



Ska se denna ikväll med Frida och Gustaf, är sjuuukt taggad! :D har alltid älskat Harry Potter, vi har alla filmer och jag har läst alla böcker, synd bara att denna är delad i två så efter att man har sett denna kommer man ju längta sönder till nästa... Suck. Men det ska bli grymt iaf!

en liten groda


kolla vad jag fiiiick, världens sötaste halsband av fay & fiona!

Jag hade en jättebra dag igår, tusen tack till alla som har sagt grattis, ni är fina! Hade en jättemysig kväll med världens bästa Fiona, mat, snack, film, prinsesstårta och godis. Idag kan jag knappt gå, på GH blev jag mobbad både av gymnaster och av flickor tävling, denna träningsvärken är verkligen den värsta på så himla länge och det kommer vara jättejobbig styrka i några månader till... Great. Nu ska jag plugga lite geografi, puss!

synd att ni inte kan gilla som på facebook

Nu i denna minut är det precis sexton år sen jag kom till världen. WIH! :D

(mitt första tidsinställda inlägg, hoppas det funkar som det ska. i själva verket sitter jag nog i en bil på väg hem från en träning just nu)

SWEET 16



Förutom att jag hade beställt blå himmel och att det ligger en massa snö utanför mitt fönster så har dagen börjat väldigt bra! Något samtal, några sms och några som har skrivit på facebook redan, underbara ni! Familjen var här inne och sjöng för mig precis, jag fick bl.a lite kläder, en ring och pengar som ska användas till ett par fina converse. Lite senare kommer mormor hit och fikar, sen ska jag träna på det och ikväll kommer finaste Filli hit, kommer bli hur bra som helst! Nu ska jag lägga mig och vila lite till, puss!

träningsvärk imorgon



ABSOLUT INTE OKEJ.

De närmsta månaderna kommer bli de värsta i våra liv. Stackars lilla oss ska bli starka igen och nu är vi ungefär svagast i Sverige och det är inte kul i början, det var jobbigt idag kan jag lova er ja. Det roliga är sen när vi är starka och ska bli svaga igen innan tävling hihi men det är länge tills dess ja. Om en liten stund är jag sexton. Puss.

måste ha



Jag blev nyss kär. I dessa. Alltså ååååh, detta är det finaste jag har sett på riktigt riktigt länge. Men de är tyvärr ganska dyra men jag är väldigt sugen på att önska mig dem i julklapp faktiskt. Känner att det nog kommer bli så ja. Snodde bilden från Fashion By Elin japp.

Och i know jag skulle inte skriva något mer innan träningen MEN nu är det så att jag har varit hur duktig som helst i 1,5 timme utan att få huvudvärk eller någonting. Så nu ska jag börja fixa mig inför träning och sen åka upp och ha mina fina tjejer! Det snöar som bara den och det ogillas lite faktiskt. Hörs sen, puss!

läxor? vad är det för något?


ungefär såhär + lite till ser den kommande veckan ut. SWEET.

Tänkte mest berätta att mitt liv är under kontroll igen, jag har fått i mig lite mat och det snurrar inte. Nu måste jag däremot sätta igång med läxberget, nästa vecka är en jobbig vecka. Jag ska inte hinna skriva innan träningen för jag ska använda all tid till att vara duktig och plugga mhm. Så vi hörs efteråt, jag håller tummarna för att min dag blir lite bättre än vad den har varit hittills. Puss!

äckliga snö

Det var längesen jag mådde såhär dåligt. På väg både till och från skolan har det haglat/snöat/regnat som fan och dessutom var det världens äckligaste motvind och uppförsbackar på vägen hem. För en kvart sen när jag kom innanför dörren såg jag typ suddigt och allt snurrade och hela jag skakade. Nu är det lite bättre men jag har jätteont i huvudet och det snurrar fortfarande lite. Dagens diss - vädret. Riktigt kass sista dag som femtonåring verkligen.

26 timmar & 15 minuter


kommer ni ihåg när jag hade denna som header? längesen, men den är rätt fin :)

Jag har kommit på en supermegasmart grej. Ikväll ska jag va uppe länge. Då är jag trött hela dagen imorgon och speciellt på kvällen efter tjejernas och min egna träning. Och då somnar jag tidigt på kvällen utan att behöva anstränga mig för det ens. Sen är det min födelsedag och då är jag pigg, utvilad och SUPERGLAD! Haha, ni märker nog inte alls att jag är en sån som älskar att fylla år? :))))

fantasilöst



Jag kommer inte på något kul att skriva. Efter skolan har jag varit hos Gustaf och kollat film med honom, kom hem för en liten stund sen och ska slänga mig framför tv:n om tio minuter och titta på Harry Potter - behind the scenes. Kan verkligen inte komma på något annat att berätta. Sorry. Puss


dagens outfit



Såhär ser jag ut idag när jag drar mig iväg mot skolan för att njuta av mina två sista dagar som femtonåring. SWEET! Vi hörs senare, ha en bra dag! :)

random



Skallebankbankbank. Krönikan är nog 99% klar nu, YES. Nu - Uppdrag granskning och sen Grey's.

inte lite skillnad eller så nej


skillnaden mellan mina laddesladdar, 1. min dator, 2. skoldatorn. MINI

Nu ska jag vara lite duktig och ta tag i lite plugg. Mår bättre nu och det är skönt även fast jag fortfarande har huvudvärk och ont i halsen och så, men ja. Ikväll är det Grey's, loooove it!

det är alltid roligt att göra någon glad! ♥

sjukis


saknade hjärtis.

Jag har gått och blivit sjuk, superkul... Dagen har spenderats nerbäddad i soffan framför Harry Potter och halvblodsprinsen, hade nästan glömt bort den filmen och ikväll är det premiär för sjuan del ett och jag vet inte när det ska bli tid till att se den men inom den närmsta framtiden hoppas jag på. Nu ska jag nog bädda ner mig igen och se om det är något roligt på tv. Puss

väx upp



Smått irriterad efter dagens träning, det här funkar verkligen inte! Orkar inte med sånt här och om det inte blir bättre tänker jag inte komma dit heller, så det så. Annars har dagen varit helt okej och jag har hunnit nästan klart med min krönika = duktig jag. Ikväll orkar jag inte plugga och imorgon orkar jag inte gå på hälsobanken vilket betyder sovmorgon till tio, mycket bättre. Är dock sur fortfarande och har inget kul att skriva så detta inlägget slutar nu.

clementiner och apelsiner



...och så hittade jag denna bilden på mina finaste, så då var jag såklart tvungen att lägga in den också. ni betyder otroligt mycket för mig tjejer! ♥

MÅN/15/NOV/2010/21:18



Har massor med tankar som snurrar runt runt runt i huvudet. Jag förstår inte riktigt, jag förstår mig inte på mig själv och jag förstår mig inte på andra människor. Men det känns endå okej. Och så har jag hunnit med att städa mitt rum superfint och så har jag fått gjort lite plugg då. Nu ska jag dejta dusch + säng och imorgon åker jag direkt från skolan till träningen. Det ska bli roligt att dansa, ser fram emot det ganska mycket. Och så ser jag fram emot lördag eftersom jag fyller år då och jag vet inte riktigt vad jag ska göra av den dagen men något litet roligt ska jag nog lyckas hitta på. Nej nu är det godnatt. PUSS!

ungdomscupen 2010











inte alls som man kan tro.



Har varit hemma från skolan i någon timme och sitter och pluggar lite franska nu, hela eftermiddagen hade jag tänkt spendera med att få undan lite plugg, men jag vågar nästan lova lite bilder här också från ungdomscupen i helgen. Återkommer med det lite senare, puss!

det är så jag säger det



ingen kommer någonsin förstå hur mycket jag saknar det här och hur glad jag var när det alltid var vi. ni vet sånna vänner som man inte ens behöver säga någonting till och de ändå förstår hur man menar, så var det verkligen med oss. ni var mitt allt. det enda jag behövde. saker och ting förändras, jag vet att jag har sagt att jag alltid kommer att älska er och det kommer jag. någon gång i framtiden blir det som det en gång var, eller?

stoltast

Jag har inte så mycket att säga. Är världens stoltaste tränare, verkligen. Mina gymnaster är finast i världen och jag är bara så stolt. Guld och brons i tjejer, guld och silver i killar och guld och silver i mix. Alla lag tog medalj, och jag är så glad. ♥

Igår var världens störigaste dag för världens finaste trupp var 0.1 poäng ifrån en finalplats i ungdomscupen. Så störigt och så sorgligt, ni tar igen det på USM tjejer!

grattis till pappa som fyller år idag!


exempelbilder i mitt ♥

Och nu sitter vi här meeeed, damdamdamdamdaaaaaam, skoldatorn! Den är sjukt liten och väldigt söt, jag har nog aldrig innan sett en sån här liten dator faktiskt. Sick. Den är lite jobbig att skriva på och jag gillar min vanliga bättre så jag kommer inte att viga mitt liv åt denna faktiskt på samma sätt som jag gjorde med Skolstaden-datorn. Måste faktiskt erkänna att Skolstadens var hur mycket bättre som helst. Aja, strunt samma i det.

Nu ska jag fixa mig lite mat, packa och sen åka till GH om sisådär tre timmar. Men först av allt ska jag ändra klockan på denna datorn för den är typ 18.23 hehehe. Jag vet inte riktigt när vi hörs men förhoppningsvis imorgon. Ha en fin helg för det ska jag verkligen ha! Puss.

radio egoina





Sommar.

jag borde nästan vara odödlig till och med



Hahahaha, jag har precis suttit och skrattat här för mig själv nu sjukt länge efter denna kommentaren (från förra inlägget såklart), hahaha. Jag tackar Frida för att jag kommer leva lite längre (om ett gott skratt förlänger livet såklart), haha, det sjuka är, att det är typ så och jag tycker så synd om Julia!

Iallafall, ja, visst syftade jag på er, hur härligt ser inte detta ut!?


Men jag tänkte lite på dessa fjöntarna också, älskar denna bilden!


Men det finaste av allt är, att dessa är två av de syskonparen som jag älskar absolut mest så det är så skönt att kunna umgås med båda systrarna på samma gång!

Och - en sista sak. Jag börjar från och med nu lägga upp bilderna lite mindre igen (600 istället för 700), anledningen är att jag tycker att bilderna blir för stora när jag lägger upp bilder som är tagna på höjden.

hela själen var bruten


mitt livs bild, måste det nästan vara iallafall.

Sick att jag var hemma klockan fem idag... Riktigt drygt, och nu måste jag plugga eftersom jag lovade min lärare att lämna in My favourite person imorgon, suck. Har inte så mycket kvar dock så det ska nog gå. Annars tänkte jag nog rensa bilder på datorn och kanske redigera om jag hittar något gammalt, fint och bortglömt. Imorgon får vi skoldatorer, ganska awesomeeeeeeee.

Lite planer inför helgen då:
Imorgon: Skola, få datorn, hem, GH - tjejerna, sova hos Frida
Lördag: Halmstad med Frida (och förhoppningsvis Hultberg) och kolla på U-cupen
Söndag: Tävling med alla mina små!
SUPERDUPERTOPPENHELG för det är mycket gympa och det gillas! :D förhoppningsvis kommer bilder från allt detta lite senare :)

En sak som jag tycker är väldigt fint också, syskon som är bra vänner och sådär gulliga mot varandra hela tiden.

julias avkomma-skor








en sån dag man bara önskar att man hade kunnat uppleva om och om och om igen. den 23 juni 2010. ♥

jag förstår verkligen inte hur du bär dig åt för att lyckas göra mig så glad varje dag. det är crazy. du är crazy du med men du är väldigt väldigt fin också.

det är mörkt när man cyklar till och från skolan...



Nytagna bilder, woohoooo Linnea! Dagens inköp (eller rättare sagt födelsedagspresenter från farmor), en grå halsduk och en ljusrosa tröja. Me like! Tack farmor :)

Imorse sa jag till Klara att det nästan är helg. Tänk att tänka så på en onsdag morgon, att det snart är helg. Sjukt, men ganska skönt. Om man tar ut helgen lite i förskott så känns det ju som att den varar lite längre. Kom dessutom på att vi nästan har tre dygns helg varje vecka eftersom vi slutar 11.15 på fredagar och börjar 9.55 på måndagar. Najs.

Iallafall. Dagen startade med en massa motion, cykling till skolan och sen ett pass streetdance, superkul! Till lunch åt jag, Emma, Fanny, Frida och Johanna på hälsovisionen och jag, Emma och Fanny satt kvar hur länge som helst och pratade. Efter skolan var jag då i stan med farmor, köpte det på bilden och fikade och sen cyklade jag hem med Klara. En bra dag enligt mig, hoppas att er också har varit det :) ♥

alla har en historia som är värd att berätta. allas historier är unika på sitt sätt och alla människor som finns och någonsin har funnits har betytt mycket för någon. är du någons favoritperson?

plugga plugga plugga


någon vecka gammal bild, har bildbrist som bara den...

Och då var släktsagan över! Grymt skönt måste jag verkligen säga, och vi fick respons idag också och det kändes väldigt bra! Vi fick dessutom tillbaka ett prov och det gick över förväntan, vi gillar. Det enda jag har hunnit göra sen jag har kommit hem är att plugga, jag har inget liv längre. Nu ska jag fortsätta ännu mer med pluggandet och vi hörs kanske lite senare. Roligt inlägg. Puss.


i mitten av ett kaos



Suck, vilken låååång dag det har varit. Helt sjukt. Mixträningen/killträningen var mest kaos men de var duktiga och det ska bli roligt att tävla med dem på söndag! Nu måste jag plugga, har fet redovisning imorgon. SUUUUCK. Vi hörs när vi hörs. Puss

var är du ikväll?







(orkar inte redigera)

Jag och mamma åkte ner till Leena och tittade på HIF matchen med henne, synd om dem men samtidigt är det ju bra med ett SM-silver också. Det känns sjukt jobbigt att det är skola imorgon för jag orkar verkligen inte men samtidigt ska det bli kul att träffa alla igen. Egentligen har jag ju inte gymnaster på måndagar längre men imorgon ska jag dit och få lite lyckopiller i mig, mina killar och tjejer ska mixa på en tävling nu i helgen så det är samträning inför det, HUR gulligt? Nu ska jag faktiskt snart gå och lägga mig för det börjar göra sig påmint att jag bara sov fem timmar inatt...

-

jag önskar att man kunde blanda tiden. så att vissa saker är precis som det är nu, och att vissa saker är som det var förut. och jag önskar att man hade kunnat låta någon annan vara en själv för en dag och göra saker så att den andra hade förstått hur vissa saker känns i vissa lägen. hur hårt vissa ord tar och hur rädd man kan vara för saker och ting.

det enda jag vill är att aldrig förlora dig för om jag hade gjort det hade ingenting kunnat bli bra igen. hade det inte varit för dig hade jag aldrig varit här jag är idag för utan dig hade jag hade aldrig förstått hur viktigt det är att vara ärlig. rosa är min favoritfärg, även fast jag säger dumma saker ibland.

då var lovet slut


apornaaaa!

Gårdagen var riktigt bra! Började med släktkalas där jag fick lite smått, sen var jag på en träning utan att köra ett enda varv förutom på uppvärmningen, och sen på kvällen var vi då som sagt hos Fay. Hade sjukt roligt där, TACK ALLA! Blev dock inte så mycket sömn så nu är jag väldigt trött men måste sätta igång med lite pluggande också. En powerpoint och några talkort ska göras och en text ska läsas igenom... Vi hörs, jag har lite bilder från släktkalaset att visa senare också. Puss

detsamma vännen


hur mycket glädje är inte detta? julavslutningen förra året, kan inte säga något annat än att jag saknar min gamla klass väldigt mycket!

Det var hur fint som helst att vara i Malmö idag, det blev som vanligt en lång fika på Espresso House och sen gick vi en snabb runda i några affärer, fick köpt present till Fay faktiskt! Åkte direkt från Malmö till GH, det blev en lite konstig träning för min del. Totalt 14 varv på hela träningen (väldigt lite alltså) men det kan ha ett samband med förkylningen jag har åkt på... Inte kul! Morgondagen bjuder på släktkalas, träning och sen 16 årsfest för Fay. AWESOME! puss.

L OVE YOU



Malmö med bästavän imorgon! Glad? Njää...
:D

sony ericsson x8



Snälla Sony Ericsson, acceptera att min mobil har gjort sitt och ge mig den här istället (med rosa skal såklart), då hade jag blivit ganska glad på er faktiskt mhm. TACK!

älska min uppdatering



GRATTIS PÅ SEXTONÅRSDAGEN VÄRLDENS FINASTE FAY! ♥ & grattis lillebror som fyller fjorton idag!

Lovet är helt okej. Jag orkar inte berätta allt vad jag har gjort men kan iaf berätta att igår var det med halloweenmys med finisar, riktigt kul, tack för det! Har precis varit på Väla och lämnat in min mobil för tredje gången och det är ganska kasst så nu hoppas jag till tusen på att jag ska få en ny. Och imorgon hoppas jag på Malmö, men vi får se. Puss

himmlen är grå



Jag har lite bildbrist så nu fick det bli såhär, en bild från förra sommaren, Emelie, Victoria och lite jag. Kom nyss hem, idag har jag, Frida och Elin cyklat och ätit lunch på McDonalds, det satt finfint i magen måste jag säga. Nu ska jag packa och sen gå och hämta tjejerna, inatt sover jag hos Alice så uppdateringen blir kass för imorgon kommer jag inte hem heller och blablabla, ja vi får se när vi hörs helt enkelt men nästa gång hoppas jag att jag har lite roliga bilder att visa er. Puss.

första officiella lovdagen








love you lite smått sådär!

sista bilden är lätt bäst och det roligaste var att jp bara: "åh den blev ju asbra! :D" hahahaha. barnpassandet gick bra och det där förutom en lite ledsen minsting men det blir väl bättre med tiden, ska passa dem imorgon igen faktiskt! nu ska jag packa lite grejs och sen möta upp frida j för en liten mp-promenad ikväll igen och sen spenderar jag natten hos henne. sov gott sötnosar!

för all tid

Det dummaste jag har gjort? Att bli alldeles för bra vän med någon som bor alldeles för långt borta för då måste man sakna precis hela tiden. Samtidigt är det något av det bästa som hänt mig, för en sån fin vän är det inte många som har. Om vi bara hade bott närmre varandra eller om man hade kunnat stanna tiden hade allt varit okej, men det är det inte, för att sakna hela tiden är för jobbigt. Ibland drömmer jag mig bort och tänker på hur bra allt hade varit om jag hade sluppit sakna dig hela tiden. Du har det som ingen annan har. Jag älskar dig, jag ser upp till dig och jag saknar dig alldeles för mycket. Du är bäst.
shiralee, bästavän. ♥

preeego



Okej... Jag är sämst jag vet och det kommer inte ens bli bättre, så ni får helt enkelt stå ut. Igår efter killarnas träning var jag hos Frida och Julia, bilden, och fler bilder kommer förhoppningsvis ikväll. På kvällen skulle jag egentligen ha åkt till Fay och kollat film med massa trevliga människor men så blev det inte så istället var jag ute och gick en runda med Frida J och sen kollade vi på Änglar och Demoner hemma hos henne. Nu har jag precis vaknat och idag MÅSTE jag plugga häcken av mig, och så håller vi tummarna för att jag blir hyfsat klar och får hålla lov sen... Ska hinna med att passa barnen idag också. Men vi hörs ikväll, puss!

RSS 2.0