9:6, året med er kommer bli så bra <3

Sen jag skrev sist har jag hunnit med en massa saker, kan vara för att det var ett tag sen :p 

I fredags var jag på Bakken med Vera, Agnes, Adrian, Albin, mamma och Petra. Sjukt kul hade vi, åkte mktmkt karuseller, till och med Vera ;) man satt helt löst och det kändes som man skulle flyga av ibland men det var fett kul :D men jag måste bara varna er, akta er för aporna. Åkte hemifrån tio och kom hem 14 timmar senare.

Gårdagen började med bunch med Louise & co, trevligt, hade ganska kul med Olivia 91 ;) sen var det att fixa mig inför bröllopet och F&F kom hit och vi var där vid halv fyra, sen hade vi kul ungefär hela kvällen och var duktiga med, fick massa beröm (a) det roligaste var nästan när vi var ute i köket och Fiona skulle visa lite av sitt fristående, så låg hon på golvet och så kommer Maries (brudens) pappa in och bara: Oj, tränar ni? Låt inte mig störa! hahaha. Och typ 10 min senare ska Fay visa den dansen de har dansat med Viktor och precis när hon vänder sig mot dörren och gör en sak som ser ganska kul ut kommer han igen. Asså omg, som vi skrattade. Hahaha.

Och idag då, kick off läger. Gick väl sådär, hade kunnat gå bättre, hade kunnat gå sämre. Nu är jag helt sjukt trött och ska sova tidigt idag (vet att jag säger det hela tiden, men idag SKA jag verkligen det) för imorgon är det skola, börjar dock halv elva, but still lixom. Ska bli kulkul, träffa klassen och resten av skolan igen. Sen ska jag åka direkt till GH och första träningen med killarna. puss på er! <3


Kommentarer
Postat av: vera

watch out for the monkeys!

och jag är fortf ganska stolt över mig ;)

ja jävlar vad kul det va :D<3

2009-08-17 @ 18:06:20
URL: http://veiras.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0