v e s t e r l u n d i m o r g o n



hola. förutom att jag inte känner igen mig själv så gillar jag min lilla förnying :)

nu står väskan packad och allt är klart för att åka iväg imorgon. okej, inte riktigt. men nästan. LÄNGTAR. ikväll blir det sova tidigt, alldeles för sent har det blivit på sista tiden. men i helgen måste jag va utvilad för jag ska orka tränatränaträna.

& på måndag slutar världens bästa lärare, helena. inte okej :(


hjälp

håller på att packa.
vesterlund på fredag.
jag längtar snart ihjäl mig.
inte okej.
ge mig fredag nu.

världens/bästa.


Josefin Sandra Frida Julia
Vera Fiona Jag Alice Oliwia
j a g ä l s k a r e r ♥













tack för en underbar kväll & natt tjejer, ni är så bra så det finns inte!

15 IDAAAAG!!

Världensbästadag, here i come.


1 timme och 59 minuter...

... Sen är det MIN bara MIN dag som ingen ska få förstöra. Pusssssssssss.


...

Jag har bakat lussebullar, med Vera idag. Svingoda blev dom, så va lite avundsjuka nu allihopa, vavava. För övrigt har jag bloggtorka och ingen motivation. Så vi hörs när vi hörs.

tired of all those lies in your freak show.



Godmorgon alla söta, idag är det bara TVÅ dagar till jag fyller år!!

Börjar ju tio idag vilket gillas, men endå satte jag klockan på 07.30, låg i sängen och drog mig en halvtimme och sen hittade jag hit. Borde kanske fixa mig men naaaje, snart. Kan iaf sminka mig idag, i förrgår tog min foundation helt plötsligt totalslut och sen hade jag typ ingen tid i måndags men igår köpte jag ny. Ni är nooog intresserade.

Iallafall, det är onsdag = det är Vera-dag. Idag blir det lussebullebak, wiihooo! :D Har ni tur kanske det kommer några bilder därifrån senare. Sen Greys och toast förståss. PUSS.

...

Jag har inget att berätta egentligen. Veckans värsta dag är överlevd, dock är måndagar och fredagar också HEMSKA. Annars vet jag inte alls vad jag ska berätta, det finns verkligen ingenting, förutom att jag längtar tills fredag och till Vesterlund. Vilket ni har hört förut. Jag och Fiona försökte plugga lite innan. Gick sådär, men vi har inte så mycket men det kommer väl bomba om någon vecka. Känns onödigt att bara sitta och pressa fram något att skriva. Så vi hörs en annan dag.


we'll make a better day.



Igår
gick dagen typ fort och den avslutades (nästan) med tjockisfight utanför GH mot Ida, sjukt kul. Jag blev en himla massa mobbad för mitt skratt, F&F tycker jag skrattar så: HA HA HA HA. Och hela den konversationen slutade i en enda stor skrattattack. Och sen blev jag mobbad igen, fast av Per, för att jag inte fattade Ior. Men nu gör jag det och kommer aldrig glömma!

Idag så är skoldagen rätt hemsk men efteråt blir det först stan med Fiona, och kanske Fay om hon orkar stanna kvar. Sen studtisdag, wooohooo, jag har saknat det!

T R E dagar tills jag fyller år och jag är så glad att jag inte vet var jag ska ta vägen! Hela veckan kommer bli bäst, för jag är glad och det kan ingen ändra på, så det så!

i'll find another way.

Du för omkring ett år sedan.


Du för länge sedan. 


Du och en bästa vän. 


En dag du minns.


En plats du saknar.


Någon du litar på.


Någon du saknar.


Någon du älskar.


Någon som betyder mycket.


Något som är viktigt för dig.


Dig själv nyligen.


Dig själv skrattande.


Dig själv som lyckligast.


Den du alltid har roligt med.


sånt här underhåller jag mig själv med när jag har tråkigt. (Y)


now i'm crashing.

5 dagar till JAG FYLLER FEMTON!
12 dagar till vi åker till VESTERLUND!
20 dagar till det är UNGDOMSCUPEN!
28 dagar till det är LUCIA!
33 dagar till JULAVSLUTNINGEN!
39 dagar till JULAFTON!
46 dagar till NYÅR!

några av de höjdpunkter som är kvar i år.

i don't care what you think.



Efter killarna igår sov jag hos Frida och Julia. Erika och Oliver sov också där, haha tack för kvällen :* vi spelade wii och jag sög rätt stort, sen kollade vi på två filmer, ensam hemma 3 och new york minute. Jag och Frida skrattade tills vi nästan dog i slutet av ensam hemma, asså gud. Sjuuukt roligt. Sen sov vi i samma säng eftersom vi inte orkade bädda till mig. Inte min dag på träningen, men så är det ibland. Tagga Vesterlund, om två veckor är vi dääääär! :D

my only wish.



Kom nyss hem från alla gymnasiebesök som var idag. Jag, Vera, mamma och Petra var på Olympia, Nic, Johannes Hedberg och Procivitas. Fortfarande så verkar nog SoS riktigt coolt, även om jag nog kommer förändras lite om jag går där, typ sova ute i minusgrader, love it (Y) vi cyklade iallafall dit och mellan allt och det blåste grymt mycket, rääättså jobbigt.

Killarnas träning om ett tag sen ska jag försöka ragga upp någon som vill hitta på något med mig ikväll, riktigt sugen på att hitta på något kuuul. Vi får la se hur det blir.

but i don't mean it.



Fredagen den trettonde har inte varit farlig alls, inte ens det minsta. Lite tråkigt på ett sätt, det ska ju hända en massa oturliga saker men som endå inte är allt för farliga.

Allting har varit bra alltså, typ iallafall. På idrotten sa vår lärare att vi skulle använda topperfingslag när vi spelade volleyboll. Och han sa det om och om och om igen. Ingen tillfällighet alltså. Men dagens roligaste:

Taotao: Fan vad jag har ont i magen, jävla thaibox!

Ni som inte var där förstår inte det roliga i hela. Men kul var det, jag looovar!

Träningarna gick också bra, tycker om mina små tjejpluttar :) och min egna träning gick också okej. Lite småcrascher men det gick bra.

Imorgon blir det öppet hus, Skolstaden, Johannes Hedberg och Procivitas!

when you lose something you can't replace.


Vera och Felix, Österrike 2007

Vi var på gymnasiebesök idag. Jag tror att jag har hittat hem. Olympia, SOS. Det kändes bara så bra. Jag tror att det kommer passa mig jättebra och vi har sagt sen vi var små att vi skulle gå på Olympia, Vera tyckte också att hon hade hittat hem när hon kom in genom dörrarna där igår. Har i och för sig Campeon kvar som jag är väldigt nyfiken på, men är det inte bättre än vad jag har förväntat mig, då, då blir det nog SOS! Julia och jag gillar detta till max och nu hoppas jag nästan att Campeon är sämre än vad jag har tänkt, annars kommer jag få en himla beslutsångest.

Hela gymnasievalet är jättestort och hemskt tycker jag, jag fattar verkligen inte att jag redan går i nian och ska söka in preliminärt om bara några få månader. Samtidigt ska det bli grymt roligt att börja i en ny klass och lära känna en massa nytt folk. Visserligen synd att lämna PeterSven och 9:6 bakom sig snart, jag kommer sakna det jättemycket men nu ska vi göra det bästa av den tiden som är kvar och i vilket fall som helst är jag så nöjd att jag bytte i sjuan. Det var nog något av det bästa jag har bestämt mig för att göra.

Annars har det inte hänt mycket.. Har mattediagnos imorgon så jag ska plugga lite sen men diagnoserna brukar inte vara de svåraste så vi hoppas att det går bra :) och idag är det bara ÅTTA dagar till jag fyller år! Snacka om att jag räknar ner, nästan så att man räknar timmar.

please don't go away, i need you now.



Jag hade kunnat sova mycket längre! Aja, nu är jag vaken iallafall och kanske lika bra det, ska träna engelskan nån gång innan jag sticker till skolan med. Slutar tre som vanligt och då blir det Vera som vanligt, fast längesen vi hade vår äkta onsdagstradition nu :( vi hoppas på det bästa idag, alltså toast och Greys. Så ska det nog bli med :D

you're an angel.

Idag gjorde jag något som inte är likt mig. Jag provade ett par jeans. Jag köpte dem inte såklart, så inte mig själv var jag inte. De var obekväma och satt fult, så jeans har inte förändrats. Jag kan alltså gå runt i strumpebyxor tills det blir förändring :D haha. Köpte förresten en typ tröja. Eller jag vet inte vad man ska kalla det, typ kofta fast i långarmad tröja - tyg. Vi har syslöjd imorgon förresten, första gången på två månader nästan eller nåt sånt, nu ska vi bli klara med våra kjolar, yeyeee :D

my face is gonna haunt you all the time.




Bild 1: Ringen jag fick av Vera i helgen <3
Bild 2: Armbandet jag fick av farmor idag, love it!


and you can't get another try.



Godmorgon, idag tar jag den sena bussen eftersom vi inte ska ha idrott, GÖTT. Men istället för att ställa klockan senare ställde jag den på 07.00 och snoozade istället, mycket skönare. Jag har blivit en snooze människa, innan tyckte jag bara att det var skönast att gå upp direkt, men ligga och dra sig 20 minuter till är ju helt sjukt skönt. Ja, iallafall. Efter skolan idag ska jag upp till Väla med farmor och köpa present till mig, jag antar att det kommer bli något i klädväg :) sen fick jag ju ett presentkort på vero moda med, så jag ska leta upp något där med. Så förhoppningsvis kommer jag hem några klädesplagg och kanske ett par julklappar rikare, hade varit ganska skönt att börja redan, men vi ska inte förhasta oss med julen, jag ska ju hinna fylla år först :D när man bläddrar i studieplanen är det bara en sida kvar till jag fyller 15! 10 dagar idag faktiskt, rätt ballt egentligen. Det betyder att pappa fyller år om två dagar också. Vi hörs.

i never really gave up.


sommaren, vera <3

Imorse var vi och besökte Filbornaskolan, där ska jag nog inte gå nepp. Skulle ju vara media isåfall, men jag är ju inte jätteintresserad av det så varför liksom. Även om det verkar rätt kul så blir det nog inte det. Annars har dagen gått helt fort och flytit på helt bra, har inte ens varit jättetrött, eller jo på svenskan höll jag på att somna, ögonen gick i kors bara för jag läste typ en sida ;s träningen var jättekul, vi hittade på egna små danser och sen gick igenom lite själva friståendet och tränade piruetter och splitthopp och sånt. Nu blir det snart sovdags. ♥

Och förresten, ja, jag ska nog va med i Greys Anatomy look-alike tävlingen! Tack alla söta som har sagt det till mig och sånt :) Vera måste bara hjälpa mig att hitta en riktigt lik bild :D

before i know what it feels like.

Uppdatering, jadååå (Y)

Iallafall, helgen har spenderats med Frida, hon sov här i fredags, sen tävlade tjejerna i Höganäs i lördags. Det gick väl helt okej, 7,95 i matta och 7,6 i hopp, vet inte placering eftersom det fanns tre pooler och det var liksom sammanlagt. Fast det var cuper också så det var liksom en vinnare i varje gren.

Sen sov jag hos Frida på kvällen, vi tittade på greveholm och get smart. Älska greveholm japp japp japp. Igår var det träning, gick bra. Och sen släktkalas. Jag fick en tunika, ett par tjocka strumpor, en ring, vero moda presentkort, ett linne och smink typ. Sen ska jag ut till väla med farmor imorgon och försöka hitta något fint med :) och på kvällen åkte jag och Vera med ut till GH och kollade på Agnes och Molly när de tränade.

Nu har jag precis skrivit ett personligt brev som vi ska lämna in idag, jag fattar noll men det är nog lugnt va. Idag ska vi till Filborna på gymnasiebesök, så hela förmiddagen går åt till det, sköönt. Haha. Slipper dubbeltimme i NO, tackar vi inte nej till. Efter skolan är det GH som vanligt. Puss.

it’s written all over your face.


Jag, Frida, Ida och Johanna på förra tävlingen :)

Har varit i skolan idag då, enda dagen denna veckan och det är GRYMT skönt för nu är det helg igen minsann när jag har varit ledig sex dagar innan dess ;D Frida är här nu och ska sova här inatt, eller snart rättare sagt för vi måste gå upp kvart i åtta imorgon, tjejerna tävlar ju :D vi har däremot lite panik, en av tjejerna som är med på alla varven är sjuk och kan inte va med. Men sen har vi å andra sidan fått in ett duktigt tvillingpar som ska vara med nu och det gillas starkt! Men ja, jag orkar inte skriva så mycket och vi ska sova snart. Men puss.

be careful what you wish.



Idrottslektionen är helt klar och jag kan franskaglosorna efter andra försöket, kan ju knappast bli bättre! Imorgon tänker jag i vilket fall gå till skolan för nu mår jag bra och jag pallar verkligen inte va hemma en dag till. Sen är det ju träning vilket jag verkligen inte kan missa. Pepp pepp pepp japp. I helgen är det ganska fullt upp också, mina tjejer tävlar på lördag igen i Höganäs och på söndag är det träning och släktkalas för mig, Albin och Agnes. Bara 15 dagar till jag fyller år! :D

what do you say?



Jag ville egentligen till Väla vip ikväll med de söta små prickarna på första bilden, Klara, Frida och Julia. Förra gången var jag där med dem och andra bilden är därifrån när Frida fick sitt hår fixat, så underbart fint! Men, ikväll blir det inget för mig eftersom jag är sjuk :( jag mår bättre nu men det är antagligen för att jag har tagit en tablett. Jag har kollat på Greys säsong 3 hela dagen, har inte så jättemycket kvar av den nu. Och nu måste jag lägga in bilderna i idrottsarbetet för det ska in imorgon. Vi håller tummarna för att Mudde gillar mitt helvetesarbete!

Puss och kram ♥


...

Vet inte om det är av sprutan eller vad det är. Men jag mår sämre idag. Nu ska jag parkera mig där nere i soffan och inte röra mig på hela dagen.



Grattis Agnes, 13 nu! Kusinvitamin ♥

when you try your best but you don't succeed.

Ett litet livstecken bara.
Men rätt äckligt var det. Typ halva ps2 i ett trångt varmt rum med två skynken där man fick sprutan bakom. Jag gick fram med Klara och det gick väl bra, fast min hand blev typ lila, speciellt pekfingret, och jag blev jätteyr. Kan till en del bero på att jag inte har ätit någon mat idag. Sen skulle jag och Frida få skjuts hem med Claes och eftersom vi tjatade så mycket (Frida tjatade) på att vi skulle sticka fick vi varsin ask läkerol så vi skulle va tysta. Hehe. Det snöar. Bara tre timmar till Greys. Vera!! Kommer du hit?


and i walk alone.

NU - vaccination mot svininfluensan på knutan. FRESH. ni får hålla tummarna för att vi överlever. sen kan vi ju slå vad om att jag kommer få feber av den dumma sprutan också eftersom typ alla har fått det och jag redan är sjuk, utan feber dock änsålänge.

plus att vi skickar en "stackars dig" tanke till vennala som har gått och fått körtelfeber. k r y a !

to live those happy thoughts again.



Grattis världens sötaste och bästa Fay som fyller femtoon! l o v e y o u ♥



Och grattis lillebror som blir tretton idag!

Fick bli hemma idag också, har ett huvud och en hals som gör ont och en kropp som inte orkar göra något. Så efter vi hade varit uppe och sjungit för Albin gick jag och la mig igen och vaknade vid elva. Drömde en massa konstiga och yra saker, jag var på gympaläger och allt var helt konstigt... Har precis ätit glass till frukost och i eftermiddag ska jag nog ner till stan och ta sprutan mot svininfluensan, och säga gratttttttis till Fay. Sen blir det tårta här hemma, och ikväll Greys :D


LINN&LINNEA



when you feel so tired but you can't sleep.



Har varit på utvecklingssamtal nu då, gick bra, inte för att jag va där så länge men ja, nu är det gjort. Sen blev det en runda på stan att köpa present till Albin, och även till Fay kan man säga på sitt sätt. Haha. Träffade Fiona lite snabbt också. Nu är jag typ död eftersom min ipren börjar gå ur kroppen så jag ska gå och lägga mig igen, har fortfarande samma smink och frisyr som jag har haft sen åtta imorse och jag har sovit/vilat en gång innan också. Känner mig söt. Inte.

i don't think that they'd understand.


saknaaaaaaaa

Jag åkte till skolan och var på idrotten, gjorde inte speciellt mycket dock. Satt ner på en bänk det mesta av tiden. Och sen åkte jag hem igen. Fyy för att må illa och ha ont i magen, riktigt jobbigt. Nu är jag hungrig också dessutom eftersom jag inte har fått i mig något mer än ett glas vatten idag. Egentligen har jag utvecklingssamtal i eftermiddag och jag kanske masar mig dit, får se. Jag måste iallafall göra idrottslektionen idag, men först ska jag nog försöka äta & sova lite.

Och från och med nu finns det inte längre några fysträningar för oss, dummmmmmma dem :( jag vill ha fys ju, det är nästan min favorit! Anledningen var att det snart är tävling men vi byter inte ut fysen mot något annat så jag fattar inte? Och då ska vi ha mer fys på matta/hopp träningarna vilket inte heller är logisk nån stans för då förlorar vi ännu mer tid inför tävlingen och man skadar sig lättare om man inte är stark. Fyy.

you know who you are.

Haha, hoppsan. Har inte skrivit något sen lördags eftermiddag. Aja. Men here we go again.

Lördagskvällen blev jättekul, jag, Alice och Kajsa och en himla massa andra. Men ja. Halva GFFram var nog där också, iallafall den fram-igaste delen, jag och Kajsa kom fram till det iallafall ;) när Kajsa hade åkt så spelade jag och Alice sims 3 och gjorde någon, rätt roligt.

Efter massa stjärnfrukter och chips vaknade vi typ nog ungefär nio timmar senare. Åt frukost, gick ut med en stor hund och sen åkte jag hem. Städade lite, duschade och sen hann jag inte så mycket längre innan vi skulle iväg igen, till Linn med familj. Rättså trevligt faktiskt, tog en massa flippbilder också men jag har inte hunnit få dem än men kanske ni får se dem en annan gång.

Inatt har jag sovit hos Frida, har varit trevligt och idag var vi ute och gick en liten promenad i regnet. Fråga inte varför, men vi gick iallafall ut i pyjamas, jacka och ett gult spökparaply.

Nu har jag ont i min hals men ska få i mig något att äta innan jag sticker ut till GH och är tränare för killarna och sen tränar fristående. Och jag och Jenny har planer, det ni :D om ni är snälla kanske vi berättar, eller nä, vi gör nog inte det. Hahaha. Puss.

RSS 2.0