det är så jag säger det



ingen kommer någonsin förstå hur mycket jag saknar det här och hur glad jag var när det alltid var vi. ni vet sånna vänner som man inte ens behöver säga någonting till och de ändå förstår hur man menar, så var det verkligen med oss. ni var mitt allt. det enda jag behövde. saker och ting förändras, jag vet att jag har sagt att jag alltid kommer att älska er och det kommer jag. någon gång i framtiden blir det som det en gång var, eller?

Kommentarer
Postat av: sandra

det suger ! saker och ting förändras, tyvärr! men någonstans är det eller kommer det att bli som förr. nästan iallafall, om alla vill och försöker. tror jag, hoppas jag ! du är underbar, lill sis :) <3

2010-11-15 @ 14:03:41
URL: http://sijs.blogg.se/
Postat av: juliaaaaaaaa

har funderat fram och tillbaka, sen jag såg detta inlägg, om jag borde kommentera. vet inte ens om jag borde känna mig träffad eller vad jag borde göra just nu. men jag har funderat iaf. och nu skriver jag faktiskt, fast jag egentligen inte vet vad jag ska säga. förutom att jag fattar vad du menar och vi va awesome allihopa innan. men det var också innan. alla har förändrats och kanske har inte det inte varit på bra sätt för alla. man växer iväg på olika håll. men det som en gång varit kan inte försvinna och någon man en gång älskat kan man inte sluta älska även om man nu vill, det kommer alltid finnas där. men det tar tid att fixa något som är sönder. och då är frågan, vill man lägga ner den tiden?

2010-11-15 @ 18:31:43
URL: http://julliiiis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0